אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
התקציב הוא 5 אלף שקל מה עדיף לי להביא?
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. אני כבר הרבה מאד זמן מתענין במערכת 5.1 למחשב.. כרגע יש לי מקרלוב ,M200 ואני לא מרוצה. מאיכות בסרטים במוזיקה הוא מעולה. השאלה היא איפה אפשר השיג את Z5000 כי אני לא מוצא אותו בZAP רק את הדגם החדש Z906 שהבנתי שאיכות הרבה פחות טוב השאלה העיקרית איזה מערכת 5.1 עד 2500 כמובן למחשב יכולה להתאם ומה הסיכון בלקנות מאבי או אמזון? אני ירוק לגמרי בזה אף פעם לא הזמנתי כלום ואני מפחד.
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לאחר התלבטויות קשות, הגעתי והחלטתי על שני המועמדים הסופיים, שבסופו של דבר אצטרך לבחור רק אחד מהם (וכמובן לקנות אותו ;D) 1) iRiver SlimX 400 (קישור אליו) 2) ה Jukebox (קישור אליו) למרות שקראתי את המאמר באתר, אני עדיין לא יודע במי להחליט :-( כי פשוט שניהם מושלמים!!! אז במי אתם הייתם בוחרים ??? ??? ???
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בשנה האחרונה, מאז שנכנסתי לתחום נגני הmp3 , גילתי שאני רגיש לאיכות הסאונד בצורה מפחידה (ואיני יודע אם זה דבר טוב ) . היות ורמקולים למחשב עולים המון כסף , החלטתי ללכת על אוזניות מכמה סיבות . ראשית , באותו מחיר ,שתשקיע במערכת, ניתן להשיג אוזניות המספקות איכות סאונד טובה יותר בכמה וכמה . בנוסף , אוזניות ניתן לקחת ממקום למקום . שמעתי באוזניות מצוינות , כגון הgrado , סנייזר px 250 ועוד . האיכות הייתה בסדר , אבל עדין הרגשתי , שהצליל שמופק לא חלק כול כך (כן כך זה אני ) . לפני כשבועיים דיברתי עם דוד שלי , שגר בחו"ל . הוא שאל אותי אם אני רוצה משהו (והוא גם קצת טחון ) , ואני אמרתי לו אוזניות . בקיצור היום הוא הגיע עלי הביתה לאחר זמן רב , שלא זכיתי לראותו , ונחשו מה ? הוא הביא לי …
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היום רכשתי את הAKG 24P,האוזניות באו בקופסא פשוטה יחסית http://pic.hevre.co.il/UserPicPopup.asp?pid=13706238&alid=339474&uid=3134EC97319D4038B20A54D448493921&AlbumIsOpen=False,ולאדם שלא מכיר את החברה לא תיהיה משיכה דווקא אליהם, אלה לשמות כמו סוני ושאר מותגים מוכרים. בתוך הקופסא נמצאים ה אוזניות עצמם והנרתיק http://pic.hevre.co.il/UserPicPopup.asp?pid=13706253&alid=339474&uid=3134EC97319D4038B20A54D448493921&AlbumIsOpen=False. האזור הממברנה ניראה מעוצב ומעניין אולם הקשת שעשויה מן אלומניום ניראית פשוטה ומעניקה להם קצת דימוי של איזה חיקוי מאשר אוזניות מבית טוב. '>http://pic.hevre.co.il/UserPicPopup.asp?pid=13706315&alid=339474&uid=3134EC9731…
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חשוב לי שתיהיה חכמה עם אפשרות הקרנה מהסמרטפון. קישורית wifi עדיף ac פאנל ips על מה אתם ממליצים? ראיתי את: http://www.anakhaodafim.co.il/items/436811 מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
יש למישהו נסיון עם הדגם הזה? יכול להתאים להרצת XBMC בחדר שינה כאשר המקורות הם ברשת הביתית (חיבור קווי) ? תומך בחלונות 8.1 גירסת 64 ביט ?
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח מאוד לעזרה , הרמתי כבר ידיים אחרי ניסיונות רבים. נתחיל מזה שיש לי לוח אם מדגם (MSI P6NGM-FIH (MS-7366 שכולל את כרטיס הקול הזה: לוח הבקרה שלו נראה כך: קניתי לפני כמה ימים את מערכת הרמקולים CREATIVE SBS A500 שכוללת 6 רמקולים - 2 קדמיים, 2 אחוריים, סנטר + סאבוופר. כמו שאפשר לראות בתמונה, הגדרתי לכרטיס שיזרים סאונד ל6 ערוצים. כמו כן, הגדרתי במאפייני צלילים והתקני שמע בלוח הבקרה בווינדוס, בהגדרות הרמקולים - מערך רמקולים 5.1. עד כאן הכל בסדר. או שלא. כשאני נכנס ללוח הבקרה של כרטיס הקול ומנסה להדגים סאונד של סראונד אני מקבל סאונד רק מהסאב ומ2 הרמקולים הקדמיים. בשביל לשלול אופציה של רמקולים פגומים, החלפתי בין הרמקולים האחוריים לקדמיים, וגיליתי שגם …
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. יש לי התלבטות בין שני דגמים של רמקולים שקועים, ואני אשמח לדעת חוות דעת והמלצות. JBL SP5 Paradigm PV-150. מה עדיף, ולמה? המון תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש מערכת וחשבתי מהתחלה ללכת על רמקולים של JBL ומגבר של HARMAN KARDON. לאחר מספר ביקורים בחנויות שמעתי איך מוכרים יורדים על שני החברות וממש לא ממליצים עלהם. האם זה באמת כך? מישהו אולי יודע אם בכלל יש בעיות איתם? הציעו לי סט של WHARFEDALE אבל אני מתלבט אם הם בכלל שווים. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז ככה, יש לי סנהייזר MX-350 שעבדו עד שהבננה שלהם התחילה להידפק היא נהרסה לגמריי והאוזניות הפסיקו לעבוד. אני חתכתי אותה ורציתי להחליף בבננה של אוזניות אחרות שעובדות. אני לא יודע איך עושים את זה ככה שכל העסק הזה לא עבד. האם זה אפשרי בכלל או שחבל על המאמץ? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי חברים רכשתי את הסאונד בר jbl sb450 החדש ואני מאוד מרוצה ממנו. ישנה בעיה אחת והיא, חיברתי את הרמקול לטלויזיה ע"י HDMI ARC ואת הטוליזיה לחיבור של HDMI1 ברמקול. עכשיו כאשר אני מדליק את הטלויזיה גם הרמקול נדלק אבל אני חייב ללחוץ על הכפתור של הבורר עד שאני מגיע ל-HDMI1 וזה מעצבן שכל הדלקה אני חייב ללחוץ. למה זה לא מגיע ישירות לחיבור הזה? אולי יש משהו לתקן את זה? ברגע שהרמקול נדלק החיבור מגיע ישירות ל-HDMI TV. אשמח לעזרה.... תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי אוזניות cloud 2 לפני שבועיים ונתקע לי התקע של האוזניות בתוך כבל מאריך 3.5 (החלק הזה למי שלא הבין) ממש רק החלק החיצוני, אי אפשר לראות את כל החוטים שבפנים, זאת אומרת שהכול עדין מחובר פיקס... חשבתי אולי יהיה אפשר לשבור את החלק הזה מאוזניות שקניתי ב-1$ ב-ebay ולחבר עם דבק מגע, אבל לא נראה לי שיעבוד ונשמע דיי מטומטם. אני יודע שאפשר לקנות TRRS PLUG מ-ebay, הבעיה היא שזה יכול לקחת חודש עד שזה יגיע + זה חתיכת סיפור להחליף + אין לי מלחם. יש איזשהו מעבדה \ חנות באיזור המרכז שמתעסקת עם זה? כי לא הצלחתי למצוא.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה יש לי יום הולדת בקרוב (14) ואני מיתלבט בין כול מיני דברים ואני רוצה לדעת כמה עולה IPOD נורמאלי (בחיר סביר). תודה. (אם אפשר תביאו אתרים\דוגמאות).
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חדש בתחום עד היום הייתה לנו טלוויזיה ישנה עם "בטן" (כן, יש עדיין כאלה... ) אין לי מושג מהיכן מתחילים, המגוון הוא אדיר ומבלבל ניסיתי לבד התייאשתי וכמעט החלטתי להישאר עם הטלוויזיה הישנה. אמרתי אנסה בפורום. ישנם כמה נתונים שאני יכול למסור מעבר לכך אשמח לשמוע עוד נתונים שצריך לקחת בחשבון ושיעזרו להגיע לדגם שמתאים לי. מחיר: עד 5000 ש"ח מעוניין בסמסונג (אם כי לא נעול) מה השימוש הייעודי: א. תכני טלוויזיה רגילים בשלב ראשון רק עידן + ב. חיבור למחשב חזק שברשותי לגיימינג (לראות בגדול) ג. צפייה בסרטים עם כתוביות עברית ד. צפייה בתכני אינטרנט תודה למסייעים
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה. יש בבית בסלון טלוייזת LED וסטרימר לסרטים. הייתי מרוצה מאיכות השמע שלהם עד ששמעתי סרט עם אוזניות של אחי Beats studio wireless ונדהמתי מאיכות השמע והבנתי שאצלי אין את אותה איכות בכלל. חקרתי על זה והבנתי שאני יכול להשיג איכות שמע דומה במידה ואהיה לי סוג של אקולייזר וכך אוכל להגביר ולהמניך תדרים ואקבל איכות שמע אחרת. ניסתי זאת במחשב בביתי וראיתי פלאים. באמת שיחקתי עם אקולייזר במחשב ואיכות השמע השתנתה. השאלה שלי איך אני יכול לקבל איכות שמע טובה יותר חוץ מאקולייזר? והאם אקולייזר זאת הדרך ? (לא מעוניין בלרכוש רמקולים) בנוסף איך ניתן לשלוט על התדרים (כמו אקולייזר) בטלויזיה ? אין לי אפשרות כזאת בטלוזייה ואין לי אפשרות בסטרימר. MINI PC אולי? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רמקולים למחשב נייד והתקציב שלי הוא בסביבות ה 300-400 שקל.. מבדיקות שערכתי אלא שני המערכות הטובות לתקציב הזה, כמו כן הבנתי שה 2421 הם הדגם החדש של הATP3 , כלומר המחליפים שלהם .. מצאתי הרבה ביקורות באינטרנט על ה ATP3 (כמובן שמעריצים אותם) אבל בכלל לא מצאתי עם המחליפים שלהם מישהו שמע אותם ביחד ל ATP3 ויכול לתרום מנסיונו? או אפילו אם מישהו מצא ביקורת באינטרנט עליהם אני אשמח אם תשתפו
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום חברים. בעקבות המלצות קצת קריאה ובעיקר מבצע מטורףףףףף על האלטק MX6021 התחדשתי לי בסט עכשיו נשאר הכרטיס קול.. איביי,הזמנה מחול,קנייה מהארץ הכל אופציה תקציב לא גדול מידי עד ה100$ כולל משלוח לא יותר ועוד פרט זה שיש לי סנהייזר HD418 שגם הם משחקים תפקיד מה אתם אומרים על האופציות האלה? Razer Barracuda AC-1-האם מתאים רק למשחקים? http://www.ebay.com/itm/Musiland-Monitor-02US-USB-Sound-Card-2-0-ASIO-/320801142061?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4ab13cf52d#ht_1140wt_1396 ובכללי אשמח למאמר על מגברים,כרטיסי קול ומה שביינהם ;D תודה תודה וסוף שבוע רגוע!
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שאלה חבר'ה אני מתכוון לקנות אוזניות, אני מחפש אוזניות בעל באס מרשים לשמיעת מוזיקה נטו. (טראקים, האוסים דאנסים וכו') ואולי קצת סרטים ומשחקים, לא משהו רציני. השאלה שלי זה איך האוזניות Sennheiser HD280 Pro והאם תג מחיר של 500 ש"ח (חדשות) זה סביר? האם יש משהו עדיף בתקציב הזה?
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, קוראים לי דניאל ואני אוהב סראונדים ואני רוצה שאנשים יאהבו אותם כמוני אז יאללה: על מה מסתכלים כשקונים סראונד? -איזה סראונד? רצוי דבר ראשון כשקונים סראונד זה לבחור כמה רמקולים היו לו מומלץ: מומלץ לקנות מערכת 5.1 כלומר מערכת שכוללת 5 רמקולים + 1 סאב וופר שמספק את הבס. במערכת כזו זוג רמקולים יושב מלפניך (FRONT) וזוג מאחוריך (REAR) המספקים את האוירה הכללית והרמקול הנוסף (CENETR) מתוך החמישה יושב מלפניך ומשמיע תדרים של דיבור בעיקר. הבס כמובן נותן בס! ניתן לקנות 4.1 אבל הסנטר מספק הרבה FEEL בסרטים, הרבה מאוד אפילו, 4.1 לא חוסך לך הרבה כסף גם. 6.1 - חביב אבל מיותר, סנטר מאחורה הוא חסר תועלת. 7.1 - שווה, אבל יקר, אך יש לזכור שהסטנדרט לסרטים הוא 5.1 ולא מייצרים סרטים…
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://www.engadget.com/entry/1234000683041511/ http://press.nokia.com/PR/200504/991481_5.html נראה מעניין מאוד, פלאפון של NOKIA עם מצלמה 2 MEGAPIXEL, ו הארד דיסק 4GB עם יכולת נגינת MP3 דרך אוזניות רגילות ו USB2. כמו כן יש לו יכולות 3G, WIFI ו BLUETOOTH. פשוט תענוג.. מעניין לראות פלאפון עם ממשק של NOKIA ותכונות כאלו. זוהי המגמה העתידית, MOTOROLA, SAMSUNG ו ERICSON גם כן עובדים על נגנים כאלו וזה השילוב האידיאלי... למה להסתובב גם עם נגן MP3 וגם עם פלאפון וגם עם מצלמה, אם אפשר את הכל ביחד
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לאוזניות של Sennheiser אחריות? יש לי את הדגם CX400 ואוזנייה ימין מתחילה לזייף וצריך לשחק עם הכבל כדי לשמוע ממנה צליל טוב. יש לי את האוזניות 3 חודשים וזה נראה לי מוזר שכבר הם התקלקלו.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
טוב אז קודם כל לא הייתי בטוח אם פה או במודינג, מקסימום יעבירו. האוזניות שלי (AD700ׂ) מוציאות הרבה מאוד רעש כלפי חוץ וזה ממש מרגיז.. אני יכול להנות לי ממוסיקה ופתאום מישהו יביא ויגיד לי להנמיך כי זה מפריע לו.. אני גם טס די הרבה ובטיסות זה מפריע לקהל רחב יותר של אנשים.. בקיצור אני מעוניין ברעיון לאטימת האוזניות והפיכתן לאוזניות סגורות, ולא נראה לי שלהדביק נייר טואלט על צידי האוזניות זה הפתרון בקיצור, אשמח לרעיונות
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קודם כל תודה למי שנכנס טוב, אז כמו שכבר הבנתם קניתי דיסקמן MP3 של Samsung ואין לי אוזניות לשמוע איתו :'( אז אמרתי לעצמי, זאת הזדמנות לקנות פעם ראשונה אוזניות חדשות וטובות. אז ככה: יש בעיה קטנטונת בדיסקמן שלי (דגם: http://product.samsung.com/cgi-bin/nabc/product/b2c_product_detail.jsp?prod_id=MCDHF920TH%252fXAA ) הבעיה היא שהווליום שלו די נמוך.. זה אומר שלא בכל אוזניות שומעים מספיק חזק גם בווליום מקסימלי.. אז אני מחפש אוזניות שיהיו חזקות יותר מרגילות שיתגברו על המחשול הזה. דבר שני אני צריך שהן יהיו קטנות, עוד לא החלטתי איזה סוג (מאחורי העורף, בתוך האוזן או מעל הראש) אבל בכל מקרה הן צריכות להיות קלות ולא מסורבלות כאלו... ועכשיו לחלק החשוב והיותר בעייתי, התקציב. יש לי …
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היכן ניתן להשיג רמקולים יד שניה....משומשים....איך שתקראו לזה? בעיקרון אני מתענין בדגם של Von Shvikert VR1 אם משהו מכיר ושמע... ומי ששמע עליהם שיגיד לי מה הדעה שלו עליהם...
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-