אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
היי, אני רוצה לחבר ממיר (HOT MAGIC - אין לו HDMI) למחשב בצורה כלשהי. חשבתי בהתחלה לקנות מסך עם חיבורים לממיר כמו 2333HD. אחר כך חשבתי פשוט לקנות מסך רגיך ולחבר באמצעות מתאם SCART TO HDMI או משהו... ועכשיו נזכרתי שיש דבר כזה כרטיס טלוויזיה (חחח). אז מה אתם אומרים? כדי לקנות פשוט כרטיס טלוויזיה ולחבר אליו את הממיר? מה ההשפעות של זה על הצפייה? איך האיכות? מעבירים ערוצים בעזרת השלט של הממיר (אם לא, אז איך זה הולך בידיוק?) אם כן, אז אשמח להמלצות לכרטיס טלוויזיה איכותי (חיצוני/פנימי. לא כל כך משנה. העיקר שהיה איכותי) בתקציב לא גבוה מדי (עד 500 ניראה לי יספיק בהחלט). *אם זה לא הפורום המתאים אשמח אם תעבירו את זה לפורום המתאים. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הרמקולים האלווהאם הם שווים את ה350 - שאני אשקיע בהם? ואיך בדיוק אני מחבר למחשב, והאם אני אצטרך לקנות עוד משהו, או שישר שאני מקבל את זה אני יכול להפעיל? כמו כן, יש את אלו והם נראים לי יותר טובים מהקרייטיב INSPIRE 2.1
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
התקציב הוא 5 אלף שקל מה עדיף לי להביא?
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מצלמה וידאו HD בחו"ל אבל מעוניין לברר פרט לגבי שיטת השידור לפני שאני רוכש. ראשית - אני מניח שלגבי המחשב לא תהיה בעיה עם המצלמה, כלומר: אני קונה מצלמה שהיא בעלת דיסק קשיח. אני מניח שלמחשב לא משנה אם היא מצלמת NTSC או PAL, בכל מקרה יהיה אפשר לראות את הקבצים כמו שצריך, לא...? (זוהי בעצם השאלה הראשונה - האם אני צודק?) שנית - אם נכונה ההנחה הראשונית שלי: אם אני אחבר את המחשב שבו הקבצים יעבדו לטלויזיה שאיננה "מולטי סיסטם" אלא PAL מה יהיו התוצאות? יהיה אפשר לראות טוב? כי הרי במסך במחשב ייראו טוב. ולסיום - האם מעבר בין השיטות הוא משהו שניתן לעשות באמצעות תוכנות? כלומר: האם אחרי שאני אעלה קובץ וידאו שצולם במצלמה ב-NTSC למחשב ישנה תוכנה שאפשר להעביר את הקובץ שיהיה מו…
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
חברים תודה מזמנכם ... אני מחפש רמקולים סטריאו תוך דגש על סאונד... סגנונות שאני שומע בעיקר זה, אלקטרוני, ג'אז, רוק \מתקדם, בלוז. אני מאוד מתלבט..אשמח לשמוע תובנות חכמה משלכם. תודה ובהערכה רבה שבת שלום
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני עכשיו במירוץ לקנות את מערכת סולו7 וכמובן שאני לא מוצא (אם מישהו יודע איפה יש אותה אני אשמח) משום מה כל החנויות מוכרות את הסולו 7 עם השלט (מי שבדק יבין שרק ל7C יש שלט) לפי מה שנאמר כאן בפורום יש הבדל של 40W RMS יותר לסולו 7 לפי האתר של מיקרולאב אין שום הבדל כלל חוץ מזה של7C הוסיפו שלט. מישהו יכול לעזור לי ולומר לי באיזה נתונים לבטוח? או איפה אפשר לקנות את הסולו7 ללא השלט?? בנוסף ישנה סוגייה אחרת, הבנתי שאת השינויים בסאונד וכיוון האיקולייזר נעשה בשלט (אני די בטוח שאני טועה בפרטים הקטנים אשמח לתיקון והרחבה בנושא). כאמור בסולו 7 אין שלט, מה עושים אז? האם זה קריטי? אני אשמח לשמוע יותר פרטים.. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום חברים. בעקבות המלצות קצת קריאה ובעיקר מבצע מטורףףףףף על האלטק MX6021 התחדשתי לי בסט עכשיו נשאר הכרטיס קול.. איביי,הזמנה מחול,קנייה מהארץ הכל אופציה תקציב לא גדול מידי עד ה100$ כולל משלוח לא יותר ועוד פרט זה שיש לי סנהייזר HD418 שגם הם משחקים תפקיד מה אתם אומרים על האופציות האלה? Razer Barracuda AC-1-האם מתאים רק למשחקים? http://www.ebay.com/itm/Musiland-Monitor-02US-USB-Sound-Card-2-0-ASIO-/320801142061?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4ab13cf52d#ht_1140wt_1396 ובכללי אשמח למאמר על מגברים,כרטיסי קול ומה שביינהם ;D תודה תודה וסוף שבוע רגוע!
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ההמלצה היא לחבר, הוא ישתמש בהן בעיקר עם נגן ה - MP3 שלו מחוץ לבית אך גם עם המחשב (יש לו כ.קול מובנה בלוח GIGABYTE GA-K8NMF-9 S939). הוא מקשיב לרוב סגנונות המוסיקה עם נטייה קלה לרוק. מה מומלץ ?
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חבר שלי אומר ש1080p היא איכות רבה יותר מהאיכות בקולנוע.. האם זה נכון לדעתי זה ממש לא נכון.. (צריך להוכיח לו)...
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, קניתי היום מגבר טכניקס - SA-EX120 ובנוסף זוג רצפתיים JBL 3800, יד שניה שניהם. אז קודם כל, שילמתי 400 ש"ח על הרמקולים ועוד 300 על המגבר - מה דעתכם, שווה את המחיר? ולבעיה העיקרית - שמתי לב שכאשר משמיעים דרך המגבר בווליום קצת גבוה (לא להרים גגות, אבל גבוה יחסית) המאוורר ממש מתאמץ (מרגישים מאחורה שהוא פולט הרבה יותר אוויר) והוא בין היתר משמיע רעש מציק של רטט, לא סגור בדיוק על מה הבעיה. אז.. 1. יש מה לעשות עם זה? 2.אם צריך להחליף מאוורר, האם אפשרי וכמה יכול לעלות הסיפור? 3. המגבר הזה נשמע לא רע בכלל יחד עם הרמקולים הנ"ל בגלל זה אני לא שש להיפטר ממנו, אבל אשמח לשמוע מה דעתכם לגביו, אולי עדיף שאחזיר אותו למוכר ואנסה להתארגן על אחד אחר... צריך תשובה כמה שיותר דחופה כי להתק…
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני הכל יש לי כמה דברים להגיד. 1. הרבה מאוד זמן לא הייתי בפורום אז אני מקווה שתעזרו לי 2. אני מצטער אם זה לא הפורום הנכון לשאלה, פשוט התלבטתי בין 3 פורומים ובסוף הלכתי על זה. אז אם זה לא המקום אני מבקש שתעבירו אותי בבקשה. ולעיניין. אני צריך שתמליצו לי על תוכנה שכל מה שאני צריך לעשות זה לקחת סרט ולחתוך קטע לבחור מאיפה להתחיל לחתוך ומאיפה לסיים. אני מבקש שהתוכנה תיהיה כמה שיותר קלה לתפעול אם אפשר. תודה . נ.ב אם שכחתי לציין משהו אז רק תגידו ואוסיף.
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קודם כל תודה למי שנכנס טוב, אז כמו שכבר הבנתם קניתי דיסקמן MP3 של Samsung ואין לי אוזניות לשמוע איתו :'( אז אמרתי לעצמי, זאת הזדמנות לקנות פעם ראשונה אוזניות חדשות וטובות. אז ככה: יש בעיה קטנטונת בדיסקמן שלי (דגם: http://product.samsung.com/cgi-bin/nabc/product/b2c_product_detail.jsp?prod_id=MCDHF920TH%252fXAA ) הבעיה היא שהווליום שלו די נמוך.. זה אומר שלא בכל אוזניות שומעים מספיק חזק גם בווליום מקסימלי.. אז אני מחפש אוזניות שיהיו חזקות יותר מרגילות שיתגברו על המחשול הזה. דבר שני אני צריך שהן יהיו קטנות, עוד לא החלטתי איזה סוג (מאחורי העורף, בתוך האוזן או מעל הראש) אבל בכל מקרה הן צריכות להיות קלות ולא מסורבלות כאלו... ועכשיו לחלק החשוב והיותר בעייתי, התקציב. יש לי …
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי חברים רכשתי את הסאונד בר jbl sb450 החדש ואני מאוד מרוצה ממנו. ישנה בעיה אחת והיא, חיברתי את הרמקול לטלויזיה ע"י HDMI ARC ואת הטוליזיה לחיבור של HDMI1 ברמקול. עכשיו כאשר אני מדליק את הטלויזיה גם הרמקול נדלק אבל אני חייב ללחוץ על הכפתור של הבורר עד שאני מגיע ל-HDMI1 וזה מעצבן שכל הדלקה אני חייב ללחוץ. למה זה לא מגיע ישירות לחיבור הזה? אולי יש משהו לתקן את זה? ברגע שהרמקול נדלק החיבור מגיע ישירות ל-HDMI TV. אשמח לעזרה.... תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שבת שלום...! מציעים לי את מגבר לרכב Platinum Audio V-12 800W... במחיר של 450 ש"ח... משתלם או לא ? (פשוט אין לי מושג)...
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות רמקולים למחשב נייד והתקציב שלי הוא בסביבות ה 300-400 שקל.. מבדיקות שערכתי אלא שני המערכות הטובות לתקציב הזה, כמו כן הבנתי שה 2421 הם הדגם החדש של הATP3 , כלומר המחליפים שלהם .. מצאתי הרבה ביקורות באינטרנט על ה ATP3 (כמובן שמעריצים אותם) אבל בכלל לא מצאתי עם המחליפים שלהם מישהו שמע אותם ביחד ל ATP3 ויכול לתרום מנסיונו? או אפילו אם מישהו מצא ביקורת באינטרנט עליהם אני אשמח אם תשתפו
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, קוראים לי דניאל ואני אוהב סראונדים ואני רוצה שאנשים יאהבו אותם כמוני אז יאללה: על מה מסתכלים כשקונים סראונד? -איזה סראונד? רצוי דבר ראשון כשקונים סראונד זה לבחור כמה רמקולים היו לו מומלץ: מומלץ לקנות מערכת 5.1 כלומר מערכת שכוללת 5 רמקולים + 1 סאב וופר שמספק את הבס. במערכת כזו זוג רמקולים יושב מלפניך (FRONT) וזוג מאחוריך (REAR) המספקים את האוירה הכללית והרמקול הנוסף (CENETR) מתוך החמישה יושב מלפניך ומשמיע תדרים של דיבור בעיקר. הבס כמובן נותן בס! ניתן לקנות 4.1 אבל הסנטר מספק הרבה FEEL בסרטים, הרבה מאוד אפילו, 4.1 לא חוסך לך הרבה כסף גם. 6.1 - חביב אבל מיותר, סנטר מאחורה הוא חסר תועלת. 7.1 - שווה, אבל יקר, אך יש לזכור שהסטנדרט לסרטים הוא 5.1 ולא מייצרים סרטים…
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, השבוע קיבלתי כבל HDMI מהמחשב לטלוויזיה. עד היום היה לי S VIDEO לטלוויזיה (שמראה רק תמונה בלי סאונד). רציתי HDMI כדי לקבל סאונד, אך הכרטיס שלי יש לו רק יציאת S VIDEO VGA וDVI, ללא יציאת HDMI מקורית. כדי לחבר כבל HDMI קיבלתי מתאם מDVI לHDMI, עכשיו, כשחיברתי את כבל הHDMI לא קיבלתי סאונד בטלוויזיה, ואת זה הבנתי כבר ברגע שראיתי שיש לי את המתאם הזה. עכשיו, מעצבן אותי, שקוראים לכרטיס HD (אם זה קשור), והוא עולה כל כך הרבה, ומצפה ממנו כל כך הרבה, אבל אין לו יציאת HDMI, כאשר ב9500GT למשל הישן והזול יש יציאת HDMI מקורית. מישהו יכול להסביר לי את התופעה? והאם יש משהו לעשות בנידון? (איזושהי קומבינה או משהו?). כרגע יש לי סוג של קומבינה בין הS VIDEO והטלוויזיה שחיברתי כל מיני כבליי…
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש טלויזיה בגודל 37" לחדר שינה. מרחק הצפיה הוא בערך 2 מטר. התקציב הוא עד 4,000 ש"ח. הטלזויזיה תחובר למחשב ויעודה העיקרי זה צפיה בסרטים מהמחשב. אולי לפעמים אני גם אשחק דרכה במשחקים מהמחשב. רצוי טלויזיה עם תאורה אחורית LED, לחיסכון בחשמל. חשוב שיהיה לפחות 3 כניסות HDMI (אחת למחשב, אחת לממיר HD ואחת ספייר). מאוד אשמח לשמוע המלצות. תודה לעוזרים !
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://www.engadget.com/entry/1234000683041511/ http://press.nokia.com/PR/200504/991481_5.html נראה מעניין מאוד, פלאפון של NOKIA עם מצלמה 2 MEGAPIXEL, ו הארד דיסק 4GB עם יכולת נגינת MP3 דרך אוזניות רגילות ו USB2. כמו כן יש לו יכולות 3G, WIFI ו BLUETOOTH. פשוט תענוג.. מעניין לראות פלאפון עם ממשק של NOKIA ותכונות כאלו. זוהי המגמה העתידית, MOTOROLA, SAMSUNG ו ERICSON גם כן עובדים על נגנים כאלו וזה השילוב האידיאלי... למה להסתובב גם עם נגן MP3 וגם עם פלאפון וגם עם מצלמה, אם אפשר את הכל ביחד
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. אני כבר הרבה מאד זמן מתענין במערכת 5.1 למחשב.. כרגע יש לי מקרלוב ,M200 ואני לא מרוצה. מאיכות בסרטים במוזיקה הוא מעולה. השאלה היא איפה אפשר השיג את Z5000 כי אני לא מוצא אותו בZAP רק את הדגם החדש Z906 שהבנתי שאיכות הרבה פחות טוב השאלה העיקרית איזה מערכת 5.1 עד 2500 כמובן למחשב יכולה להתאם ומה הסיכון בלקנות מאבי או אמזון? אני ירוק לגמרי בזה אף פעם לא הזמנתי כלום ואני מפחד.
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום! במסגרת שיפוץ הבית אנחנו רוצים לרכוש רמקולים (וסנטר..) . הרמקולים צריכים להיות שקועים בגבס. אנחנו לא מעוניינים להשקיע יותר מדי (גם ככה הדירה היא בור ללא תחתית....)... יש למישהו המלצות? כולל מחירים? תודה תודה תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי עכשיו את הX530 , הם בסדר אבל הייתי רוצה להשתדרג למשהו יותר רציני, יש לי את הכרטיס קול X-FI XTREMEGAMER ואני מעוניין לנצל אותו עד הסוף, האם יהיה הבדל משמעותי בין הרמקולים? (X530 וZ5500) ושווה להשקיע 2000 שקל בשבילם? אם תוכלו להביא לי את החנות שמוכרת הכי זול אני אשמח. ד"א לא מעוניין לקנות רמקולים בחלקים.
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אם יש למישהו המלצות? איך ה R-20 logitech ?
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
נתקלתי במבצע הזה: http://www.21.tv/p-210992/%E8%EC%E5%E9%E6%E9%E4_LED_Samsung_UA40C5000/cf-24562 מדובר על סמסונג לד FHD של 40"! היא עולה הכי זול בזאפ 3500 ש"ח ופה היא רק 2690 ש"ח. איך היא? דבר היחיד שמפחי אותי בה הוא שהיא רק 50 הרץ, זה יכול ליצור INPUT LAG במשחקי FPS? אני רוצה אותה למחשב (תשמש כמסך מחשב). ועוד שאלה, מישהוא יודע אם היא לד מלא או לד בקצוות רק? העניין דחוף.
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-