עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by mulki,

אני קונה מחשב חדש והייתי רוצה להנות ממשחקים, סרטים ומוזיקה. הרמקולים הנוכחיים שלי הם מעפנים שלא מסוגלים לתת צליל חזק ולא לרעוד בצלילים נמוכים (בעוצמה גבוהה). האם ניתן במידת הצורך להדליק מוזיקה ולשמוע אותם במסיבות ביתיות? או שאני מגזים בציפיות שלי? אני לא אאודיופיל, אבל אני מקשיב למוזיקה. הרבה. מאוד. כל היום. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by .AloN,

אני לא יודע בדיוק איך קוראים לזה.. אבל אני מחפש אוזניות אלחוטיות לטלויזיה. היו לי כבר 2 שנדפקו אז אני מחפש משהו טוב שיחזיק מעמד. אין לי ממש מושג כמה הם עולות, אולי יש משהו טוב ב200 - 300 ש"ח ? תודה

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by gmpc,

שלום לכולם, שאלה שאני מקווה הקשורה לפורום הנ"ל: ברשותי כ.מסך 4850HD בעל יציאת VGA, DVI , HDMI: VGA מחובר למסך המחשב. כאשר אני מחבר כבל HDMI ל LCD כל הסאונד של המחשב יוצא לטלויזיה, שזה לא קע יחד עם זאת במידה ואני מעוניין לגלוש בטלויזיה לצורך העניין ולשמוע מוסיקה במחשב - המצב בעייתי. האם ניתן איכשהוא לקנפג שהסאונד יצא מהרמקולים של המחשב במקום מהטלויזיה כאשר ה HDMI מחובר? האם עליי להשתמש ביציאת DVI במקום ה HDMI לצורך כך? תודה רבה מראש.. אלעד.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  4. אז קיבלתי כסף והכל טוב והחלטתי לשאול את עצת המומחים ... חשבתי על זה לבנתיים ... http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=236&category_id=c26c1eb94cef0fa1323aef5065d50a7c& מה אתם אומרים ? יש יותר טוב ? איכותי ?

• 29 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by Eranl99,

מחפש פתרון זול וטוב - קופסה/מחשב לצפות בסרטים מדיסק (אפשר דיסק חיצוני. חיבור HDMI לטלוויזיה. גם HD) ולחבר למערכת שמע. עד עכשיו היה לי נייד 11 אינץ שעשה עבודה מעולה ושבק. יכולות נוספות: 1. שליטה אלחוטית עם מקלדת ועכבר 2. צפיה בתכני מחשב YouTube, אתרי טלוויזיה וכו (שידע לשמש כמחשב בעצם, כי אין לנו כבלים. צופים בהכל דרך המחשב..) 3. שליטה דרך טלפון נייד Android (חשוב לי יכולת לשים ולשמוע מוסיקה בלי להדליק טלוויזיה..) מה הכי מתאים? לקנות עוד מחשב נייד קטן וזהו? תודה

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by slamdunk,

אהלן מחדש את הסלון מחפש מערכת טובה למוסיקה חזקה, שתהיה איכותית בבאסים וגבוהים אני לא מבין כלום בכל מה שקשור למערכות שמע, יציאות וואטים כל מי סימבולים וז׳רגון ווקאלי, לכן אשמח להמלצות למערכת לסלון (לא גדול) ולחדר. תקציב לשניהם 1,000 שח, חשבתי להקצות 300 מערכת שמע טובה למוזיקה משחקיםלחדר ו700 למערכת סלון שתהיה חזקה יותר (אם זה תואם את הציפיות במחירים של היום) מצאתי את זה לחדר https://sel.co.il/mqrn-qvl-150w-em-arc-hdmi-vknish-avptit.html אשמח לעזרתכם

7. Started by GbeTech,

היי אני רוצה לקנות נגן mp3. ואני יודע שה iRiver וה iPod הם המובילים בתחום. בעקרון יש לי נגן 256MB, הוא פשוט התקלקל. יש לי בקושי 200MB שירים, אבל אני רוצה קצת יותר נפח ליתר-בטחון. אני חושב שג'יגה אחד יספיק לי ביותר... בעקרון מה יותר טוב (מבחינת איכות קול, נוחות, משקל וכל אלה לעומת מחיר)? iPod 1GB - 800NiS http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-MP3Player&model_id=385046 iPod 2GB - 956NiS http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-MP3Player&model_id=369939 האם שווה לי בכלל 2GB? או אלה: iRiver 5GB - 1170NiS http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-MP3Player&model_id=40046 iRiver 6GB - 1140NiS http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-MP3Player&amp…

• 34 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by Kremb0,

בשנה האחרונה, מאז שנכנסתי לתחום נגני הmp3 , גילתי שאני רגיש לאיכות הסאונד בצורה מפחידה (ואיני יודע אם זה דבר טוב ) . היות ורמקולים למחשב עולים המון כסף , החלטתי ללכת על אוזניות מכמה סיבות . ראשית , באותו מחיר ,שתשקיע במערכת, ניתן להשיג אוזניות המספקות איכות סאונד טובה יותר בכמה וכמה . בנוסף , אוזניות ניתן לקחת ממקום למקום . שמעתי באוזניות מצוינות , כגון הgrado , סנייזר px 250 ועוד . האיכות הייתה בסדר , אבל עדין הרגשתי , שהצליל שמופק לא חלק כול כך (כן כך זה אני ) . לפני כשבועיים דיברתי עם דוד שלי , שגר בחו"ל . הוא שאל אותי אם אני רוצה משהו (והוא גם קצת טחון ) , ואני אמרתי לו אוזניות . בקיצור היום הוא הגיע עלי הביתה לאחר זמן רב , שלא זכיתי לראותו , ונחשו מה ? הוא הביא לי …

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by karpad,

שלום לכולם, אני מחפש נגן פלאש עם נפח של לפחות 1GB, מסך, עדיף תמיכה בעיברית, רדיו, זמן סוללה כמה שיותר ארוך ואיקולייזר אני מחפש גם אוזניות איכותיות אבל לא יותר מידי יקרות.

• 35 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. אבא שלי נוסע ללוס אנג'לס השבוע ואני רוצה שהוא יקנה לי נגן MP3 חדש איזה נגן כדאי לי לקנות?? אל תסחפו עם התקציב נגיד 350 דולר ככה קצת יותר טיפה אבל לא יקררררר עדיף כמובן כמה שיותר זול. המקום שיש בהארד דיסק זה לא מה שחשוב לי גם 5 ג'יגה יספיקו לי מאוד כי אני לא ישתמש ב 20 'גיגה בחיים אבל אני רוצה שהנגן יהייה כמה שיותר קטן וקל משקל וגם שלא יאכל הרבה בטריות... שיצרוך כמה שפחות בטריות ואם אתם כותבים או ממליצים על מכשירים אתם יכולים לכתוב בבקשה את המחיר שלהם בערך שהם עולים בלוס אנג'לס או בארה"ב?? תודה רבה למי שעוזר לי.. :>

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. אורח ^Rockford

לפני מס' שבועות הורדתי את הסט של Astral Porjection מכאן... שמו המלא של הסט הוא : Astral Projection - Live @ Brotherhood Beach (03-08-02) כן כן... מסיבת האחווה בחוף מציצים בת"א, סט משלנו. הסט עצמו מומלץ בחום גם לאלה שאינם חובבים את ז'אנר ה"גואה"... בכל אופן, אם תוכלו להאזין לסט ואולי לנסות לזהות בשבילי טראק מסויים... הטראק מושמע בין הדקות 51:10 ל 57:40 והפרט היחיד שאני יודע עליו הוא השם שלו אבל לא של ההרכב. שם הטראק עצמו הוא "BORN ON EARTH", הסאמפלים בו נשמעים כמו הסאמפלים של אסטרל (כמו רוב הטראקים שמושמעים בסט) ואני חושב שהם משתפים פעולה עם עוד הרכב. האם מישהו יודע את השם המלא של הטראק האיכותי הזה?! PLZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ!!!!!

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. אז ככה, יש לי סנהייזר MX-350 שעבדו עד שהבננה שלהם התחילה להידפק היא נהרסה לגמריי והאוזניות הפסיקו לעבוד. אני חתכתי אותה ורציתי להחליף בבננה של אוזניות אחרות שעובדות. אני לא יודע איך עושים את זה ככה שכל העסק הזה לא עבד. האם זה אפשרי בכלל או שחבל על המאמץ? תודה

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by liordavid,

מעוניין לדעת מה ההבדל בין HDTV Ready לבין HDTV Full רזולוציה, סוג עיבוד... עוד שאלה - איך אני יודע מה הרזולוציה בסרט HD ?

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. אני מכיר את: Realtek ALC1150 115dB SNR HD Audio with Built-in Rear Audio Amplifier ואני מתעניין לקנות: Creative® Sound Core3D™ Quad-Core Audio Processor מה ההבדל בין "מנהל השמע Realtek HD" שאני מכיר לבין "Creative SBX Pro Studio Audio Suite" ואם היא מתורגמת?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. ההמלצה היא לחבר, הוא ישתמש בהן בעיקר עם נגן ה - MP3 שלו מחוץ לבית אך גם עם המחשב (יש לו כ.קול מובנה בלוח GIGABYTE GA-K8NMF-9 S939). הוא מקשיב לרוב סגנונות המוסיקה עם נטייה קלה לרוק. מה מומלץ ?

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. הסט מיועד לחדר ממוצע (2.5 / 1 מטר (בערך ) ) לפי השוואות שמצאתי ה- XFORCE מוציא יותר ואט = טוב יותר כאשר ההספק הכולל שלו זה 100W ושל ה- LOGITECH 70 W מה כדאי יותר ?

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by Roy.T,

לא יודע מה קורה איתי בזמן האחרון עם ציוד אודיו, הפעם מדובר במתנה, או שאם הם יהיו עד כדי כך טובות אני יאמר fucket וישמור אותן לעצמי (למרות שקניתי לפני כמה ימים אוזניות בלוטות' ואני לא ממש אודיופיל), בכל מקרה - מדובר במישהו שידע להעריך איכות, וידע לזהות גם משהו זול. לפי מה שאני מבין הדגם הרגיל נמכר באמאזון באיזור ה-1300 דולר. העניין שאין יותר מידי זמן להחליט.. המטרה - הנאה נטו, סאונד "כיפי", פחות מוניטורי מדוייק או FLAT או איך שקוראים לזה. הוא שומע פינק פלויד, לד זפלין, דיפ פרפל, קצת תיפוף. זה בערך הסיפור.. לפני שנשאל על הגברה וכ', צריך לקבל החלטה: לקנות או לא לקנות... זאת השאלה.....?

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  18. Started by ofir_16,

אני רוצה לקנות רמקולים למחשב נייד והתקציב שלי הוא בסביבות ה 300-400 שקל.. מבדיקות שערכתי אלא שני המערכות הטובות לתקציב הזה, כמו כן הבנתי שה 2421 הם הדגם החדש של הATP3 , כלומר המחליפים שלהם .. מצאתי הרבה ביקורות באינטרנט על ה ATP3 (כמובן שמעריצים אותם) אבל בכלל לא מצאתי עם המחליפים שלהם מישהו שמע אותם ביחד ל ATP3 ויכול לתרום מנסיונו? או אפילו אם מישהו מצא ביקורת באינטרנט עליהם אני אשמח אם תשתפו

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. התקציב הוא 5 אלף שקל מה עדיף לי להביא?

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. שלום לכולם, יש לי מחשב נייד עם יציאת HDMI אחת ויציאה רגילה VGA למסך אחת. איך אפשר לחבר את זה לטלוויזיה שפורפרת רגילה בעלת כניסה צהוב-אדום-לבן בלבד? אני לא צריך את האדום-לבן (סאונד) כי הכרטיס קול במחשב מחובר כבר לרסיבר אני רק צריך חיבור מהמחשב לפין שנכנס לעיגול הצהוב הזה. יש דרך לעשות את זה?

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. הורדתי מספר סרטים ואני מעוניין לבדוק באיזו רזולוציה הם מנוגנים. חיפשתי המון ולא מצאתי שום שיטה לבדוק את זה, אשמח לעזרה

22. Started by KarmaComa,

מעוניין בהמלצות לכרטיס קול (כרגע יש לי on board עלוב) שיהיה 5.1 ובעל יציאה דיגיטלית coax איכותית: SBlive GTXP או אודיג'י? הרעיון הוא לחבר את הרסיבר שלי באמצעות החיבור הזה ואין לי אפשרות לחבר אופטית. השימוש העיקרי: סרטים ומוזיקה. בעבר ראיתי דעה לא טובה בפורום על היציאה הקואקסלית של הGTXP האמנם? הבדל אחד שידוע לי הוא בצורת החיבור (RCA יחיד ב-GTXP ופלאג מונו PL קטן ב-SB) שגם זה לא ברור לי מה עדיף.

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. ~משתמש בטופס של פורום אחר~ ~הבקשה היא של קרוב משפחה, ואני לא מבין במסכי טלוויזיה מספיק כדי לעמוד על מה טוב~ ~קרוב משפחה אחר קנה טלויזיית 50 אינץ' במבצע של 1500 ש"ח. מכאן הגיע הרעיון~ *מרחק צפייה [ חובה - ובמדוייק עם מטר ]: מטר ושישים ס"מ *גודל באינצ'ים [ לדעתכם, אולי דעתכם שגוייה ] : כ40 אינץ'. עד 43. *טווח מחירים - תקציב [ כולל חריגות ]: מחפש בסביבות ה1500-2000 ש"ח. לא כולל משלוח. *מה חשוב לי בטלוויזיה (לפרט): טלוויזיה לסלון. חדות, מן הסתם. 2 חיבורי hdmi מינימום. כרגע מחוברים למסך 2 ממירים. אחד דרך חיבור hdmi והשני דרך חיבור av. אני בודק אופציה של להחליף את הממיר עם חיבור הAV לממיר עם חיבור HDMI. יעזור אם יש אפשרות לקנות טלוויזיה עם חיבור…

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by VolTAge,

תיכננתי לקנות מערכת סראונד חדשה, התקציב הוא בערך 200-250 דולר מקסימום. צימצמתי את האפשרויות ל 3 מערכות רמקולים. Creative Inspire 5300 - 5.1 Altec lansing ATP 4 - 4.1 Altec lansing ADA880 - 4.1 עכשיו, אני צריך לבחור איזו מערכת מבין ה 2 של האלטק יותר טובה, ואז לבדוק אם היא יותר טובה מהקריאטיב. היתרון היחידי של הקריאטיב הוא שזאת מערכת 5.1 לעומת ה 4.1 של האלטק, האם זו סיבה מצדקת כדי לקנות אותה ולהתפשר על איכות הקול או שהאיכות של האלטק מפצה על החיסרון של רמקול סנטר ? או בקיצור, איזו מערכת לקנות ? :smoke: ;D

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by Rule The Pc,

אהלן!!! אני יודע שאפשרוית 6,7 לא ממש קשורות אבל עדיין

• 31 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים