אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם, המטרה - מוזיקה בעיקר.
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
התקציב הוא 5 אלף שקל מה עדיף לי להביא?
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב, ההורים רוצים לרכוש טלויזיה לסלון ושניה לפני שהם קנו החלטתי לעצור אותם ולהתייעץ פה התקציב שלהם הוא כ 5,000 שקל כאשר ניתן להתגמש קצת כלפי מעלה אבל מן הסתם עדיף כלפי מטה (: הטלויזיה תהיה בסלון ומרחק הצפיה הוא כ4.5 מטרים. השימושים יהיו בערך 50-50 (HOT-HTPC) ולא תהיה גלישה באינטרנט או משחקים אלא רק סרטים/סדרות. פלאזמה לא באה בחשבון. יש חלון בגודל ארבע וחצי מטרים צמוד לטלויזיה שמקבל שמש כמעט ישירה בשעות השקיעה וההורים אמרו שהפלאזמות שהם ראו השתקפו יותר מהCRT שיש להם כרגע וזה לא בא בחשבון (: או כמו שאבא שלי הגדיר "אני מעדיף לראות HOT פחות טוב בLCD מאשר לא לראות בכלל בפלאזמה" או משהו כזה.. הם גם ציינו שהם ראו 40" ושזה בהחלט סיפק אותם ככה שכמובן אפשר גדול יותר אבל…
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לאחר שהבנתי שאני שומע יותר מדי בווליום גבוהה סתם כי תמיד אהבתי ככה אני החלטתי להנמיך קצת ..אפשר להנות גם בווליום בינוני וסביר. אני חושב שחשוב שתקראו את המאמר הבא, לי הוא חידש הרבה. http://www.blendstudios.co.il/index.asp?curPage=27 רותם.
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קודם תודה מראש, הייתה לי מערכת X530 של לוג'יטק שכעת היא ז"ל. הייתי מאוד מרוצה ממנה, אבל למדתי דבר חשוב...לא בשבילי מערכת 5.1, לא השתמשתי בכלל ברמקולים הנוספים והיא פעלה כמערכת 2.1. אז עכשיו אני רוצה פשוט מערכת 2.1. המערכת משמשת בעיקר למחשב מולטימדיה שממוקם בסלון (סרטים ומוסיקה). מכמה בדיקות חשבתי על 330 של חברת מיקרולאב. יש הצעות אחרות?
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שמתי עין על אלה: Sonos Playbar Sonos Beam Samsung HW-T450 Samsung HW-T550 Samsung HW-T650 LG SJ3 LG SL7Y JBL SB260 PolkAudio Signa S2 Harman Kardon Enchant 1300 JBL Bar 2.1 JBL Bar 2.1 Deep Bass JBL Bar 3.1 Yamaha YAS209 Yamaha YAS306 האמת מעדיף אפילו לכיוון ה1000 אם ההבדל בביצועים לא כזה ניכר. רק שאלה - סאונד בר בכלל, כקונספט, מוצלח? אני כרגע עם המיקרולאב SOLO 7C. אחד מהסאונדברים האלה יתן לי ביצועים דומים, או שזה רק 'סטייל' ופחות סאונד? אין לי בעיה גם לקחת רמקולים רגילים אם יש משהו טוב (ולא מעץ חום מיושן למראה) במחירים האלה. תודה רבה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
אני "משיג" תוכן HD, פאקינג 20GB לסרט רק כדי לגלות שהאיכות זהה לחלוטין ל-DVD. מה לעזאזל מיוחד ב-HD? אני לא רואה שום חדות או פירוט שלא ראיתי בעבר.
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://www.engadget.com/entry/1234000683041511/ http://press.nokia.com/PR/200504/991481_5.html נראה מעניין מאוד, פלאפון של NOKIA עם מצלמה 2 MEGAPIXEL, ו הארד דיסק 4GB עם יכולת נגינת MP3 דרך אוזניות רגילות ו USB2. כמו כן יש לו יכולות 3G, WIFI ו BLUETOOTH. פשוט תענוג.. מעניין לראות פלאפון עם ממשק של NOKIA ותכונות כאלו. זוהי המגמה העתידית, MOTOROLA, SAMSUNG ו ERICSON גם כן עובדים על נגנים כאלו וזה השילוב האידיאלי... למה להסתובב גם עם נגן MP3 וגם עם פלאפון וגם עם מצלמה, אם אפשר את הכל ביחד
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קניתי אוזניות cloud 2 לפני שבועיים ונתקע לי התקע של האוזניות בתוך כבל מאריך 3.5 (החלק הזה למי שלא הבין) ממש רק החלק החיצוני, אי אפשר לראות את כל החוטים שבפנים, זאת אומרת שהכול עדין מחובר פיקס... חשבתי אולי יהיה אפשר לשבור את החלק הזה מאוזניות שקניתי ב-1$ ב-ebay ולחבר עם דבק מגע, אבל לא נראה לי שיעבוד ונשמע דיי מטומטם. אני יודע שאפשר לקנות TRRS PLUG מ-ebay, הבעיה היא שזה יכול לקחת חודש עד שזה יגיע + זה חתיכת סיפור להחליף + אין לי מלחם. יש איזשהו מעבדה \ חנות באיזור המרכז שמתעסקת עם זה? כי לא הצלחתי למצוא.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
טוב אז קודם כל לא הייתי בטוח אם פה או במודינג, מקסימום יעבירו. האוזניות שלי (AD700ׂ) מוציאות הרבה מאוד רעש כלפי חוץ וזה ממש מרגיז.. אני יכול להנות לי ממוסיקה ופתאום מישהו יביא ויגיד לי להנמיך כי זה מפריע לו.. אני גם טס די הרבה ובטיסות זה מפריע לקהל רחב יותר של אנשים.. בקיצור אני מעוניין ברעיון לאטימת האוזניות והפיכתן לאוזניות סגורות, ולא נראה לי שלהדביק נייר טואלט על צידי האוזניות זה הפתרון בקיצור, אשמח לרעיונות
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לפניי שאני שואל אני רוצה להגיד שחיפשתי ולא מצאתי, אם מישהו ימצא אז שיביא לי לינק ! Fortissimo II & S.B LIVE 5.1 הם כמעט אותו מחיר (הבדל של 20 שקל ) ואני רואה שהרבה בוחרים בפורטיסימו, אבל בלי שום קשר מה עדיף ? ולמה?, מה אחד נותן שהשני לא נותן ?
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הרמקולים האלווהאם הם שווים את ה350 - שאני אשקיע בהם? ואיך בדיוק אני מחבר למחשב, והאם אני אצטרך לקנות עוד משהו, או שישר שאני מקבל את זה אני יכול להפעיל? כמו כן, יש את אלו והם נראים לי יותר טובים מהקרייטיב INSPIRE 2.1
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני מחפשש רסיבר לקולנוע ביתי שלי... ואני אל צריך עוצמה של 120 וואט כמו שה514 מספק כי יש לי חדר קטן אבל הוא נראה לי איכותי יותר מה301... קיבלתי את ה301 מקרוב משפחה שעוסק בציוד לקולנוע ביתי והוא אמר שאם אני רוצה אני יכול להחליף את ה514 כי המחיר שלהם ממש דומה... אז השאלה אם מבחינת איכות מי יותר טוב בלי להתייחס לעוצמה כי אני לא צריך עוצמה... דרך אגב בחיפושים בגוגל אתרים מראים שה301 הוא 50 וואט כל ערוץ ובעצם הוא 75... אז מה עדיף לדעתכם? תודה רבה מראש, ניר.
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב, מחפש אוזניות לשימושים הבאים: משחקים, מוזיקה וסרטים. מחפש אוזניות שנותנות את התמורה הטובה ביותר למחיר וחשוב לא פחות שהקשת והחוטים יהיו עמידים להמון זמן. נ.ב. נכון להיום אני משתמש ב-AKG GHS1 ומחפש לו מחליף ראוי...
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה כמה שיותר פרוט על ברייק אין. איך וכמה ולמה?
-
- 28 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לבן דוד שלי DVD שאינו מסוגל לקרוא דיסקים צרובים ולא חשוב מהם! דיסק של מוסיקה או משהו כלום. הוא פשוט לא קורא צרובים , איך אני יוכל לשנות בו משהו על מנת שכן יקרא אותם ? דרך אגב הדגם הוא : TOSHIBA SD-1200
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ההמלצה היא לחבר, הוא ישתמש בהן בעיקר עם נגן ה - MP3 שלו מחוץ לבית אך גם עם המחשב (יש לו כ.קול מובנה בלוח GIGABYTE GA-K8NMF-9 S939). הוא מקשיב לרוב סגנונות המוסיקה עם נטייה קלה לרוק. מה מומלץ ?
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לפני מס' שבועות הורדתי את הסט של Astral Porjection מכאן... שמו המלא של הסט הוא : Astral Projection - Live @ Brotherhood Beach (03-08-02) כן כן... מסיבת האחווה בחוף מציצים בת"א, סט משלנו. הסט עצמו מומלץ בחום גם לאלה שאינם חובבים את ז'אנר ה"גואה"... בכל אופן, אם תוכלו להאזין לסט ואולי לנסות לזהות בשבילי טראק מסויים... הטראק מושמע בין הדקות 51:10 ל 57:40 והפרט היחיד שאני יודע עליו הוא השם שלו אבל לא של ההרכב. שם הטראק עצמו הוא "BORN ON EARTH", הסאמפלים בו נשמעים כמו הסאמפלים של אסטרל (כמו רוב הטראקים שמושמעים בסט) ואני חושב שהם משתפים פעולה עם עוד הרכב. האם מישהו יודע את השם המלא של הטראק האיכותי הזה?! PLZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ!!!!!
-
אז ככה...יש לי חבר שיש לו סנהייזר hd485... והסאונד שלהן אדיר מבחינתי וממש הייתי רוצה אותן.... עכשיו....הבנתי שהן לא קיימות בארץ יותר...מישהו יכול לשפוך אור על המידע הזה? ואם באמת הן ירדו מייצור....מה הדור הבא שלהן? כאילו מה כדאי לקנות שהוא 400-600 ש"ח שאמור לספק לי את אותה איכות האזנה אם לא יותר טובה? והאם יש חנות בה אפשר לבדוק את האוזניות לפני הקנייה? תודה לעוזרים!
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי טלויזיה LCD SAMSUNG מדגם R81B מחוברת לממיר יס מדגם 3100 בחיבור סקארט ל SVIDEO איכותי (220 ש"ח ממקור אמין). עדיין התמונה בחלק מהערוצים אינה טובה. האם החלפת החיבור לטרנסקודר כזה: http://exp.shopy.co.il/products/107638 עשויה לשפר את התמונה והאם צפוי שיפור משמעותי?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מעוניין בטלוויזיה לסלון מחפש 40~42" עד סכום של 4500שח עם אחריות מקורית. שהטלוויזיה תיתן איכות תמונה טובה בשידורי SD ככול האפשר. מעבד תמונה 100HZ אם אפשרי. ראיתי את ה-LG 42LE5300 והיא נראית סבבה האם יש לה מתחרה כולשהי אם הסכום עולה ל-5000? http://www.prad.de/new/tv/test-lg-37le5300-teil16.html#Film ביקורת
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, קוראים לי דניאל ואני אוהב סראונדים ואני רוצה שאנשים יאהבו אותם כמוני אז יאללה: על מה מסתכלים כשקונים סראונד? -איזה סראונד? רצוי דבר ראשון כשקונים סראונד זה לבחור כמה רמקולים היו לו מומלץ: מומלץ לקנות מערכת 5.1 כלומר מערכת שכוללת 5 רמקולים + 1 סאב וופר שמספק את הבס. במערכת כזו זוג רמקולים יושב מלפניך (FRONT) וזוג מאחוריך (REAR) המספקים את האוירה הכללית והרמקול הנוסף (CENETR) מתוך החמישה יושב מלפניך ומשמיע תדרים של דיבור בעיקר. הבס כמובן נותן בס! ניתן לקנות 4.1 אבל הסנטר מספק הרבה FEEL בסרטים, הרבה מאוד אפילו, 4.1 לא חוסך לך הרבה כסף גם. 6.1 - חביב אבל מיותר, סנטר מאחורה הוא חסר תועלת. 7.1 - שווה, אבל יקר, אך יש לזכור שהסטנדרט לסרטים הוא 5.1 ולא מייצרים סרטים…
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חבר שלי אומר ש1080p היא איכות רבה יותר מהאיכות בקולנוע.. האם זה נכון לדעתי זה ממש לא נכון.. (צריך להוכיח לו)...
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חברים תודה מזמנכם ... אני מחפש רמקולים סטריאו תוך דגש על סאונד... סגנונות שאני שומע בעיקר זה, אלקטרוני, ג'אז, רוק \מתקדם, בלוז. אני מאוד מתלבט..אשמח לשמוע תובנות חכמה משלכם. תודה ובהערכה רבה שבת שלום
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין שתי אופציות , השימוש זה סרטים ומוזיקה ,התקציב עד 5k יחובר לטלווזיה lgc8 מקור שמע יהיה סטרימר/ממיר יס או הוט חשבתי על שתי רמקולים שקועים בתקרה בגודל 8 אינץ וסאב ומגבר או מערכת 5.1 של מורל שתתלה בתקרה ומגבר . אשמח להמלצה לדגמים או לאיזה כיוון ללכת תודה בתמונה זה הסלון כולל המידות ומיקום הרמקולים השקועים
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-