אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, קיבלתי רסיבר של ימאהה מדגם rx-v800 וכל פעם שאני מדליק אותו הוא נכבה ורושם "check sp wires". בדקתי את הכבלים של הרמקולים והם תקינים. בדקתי כל רמקול בנפרד ואפילו בלי ששום דבר מחובר לרסיבר ועדיין מופיעה אותה הודעה. האם יש מה לעשות, או שאני צריך לקחת את המכשיר לתיקון? בתודה מראש למגיבים.
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, עשיתי חיפוש פה בפורום בנושא וכמעט אין המלצות על אלחוטיות, בייחוד על כאלה שיתאימו גם לספורט כמו ריצה וחד"כ. הדגמים היחידים שראיתי שדיברו עליהם פה הם Jaybird Blue buds X שיקרות לי מדי ו-Jabra sport שטווח הביקורות עליהם באמאזון לא מרשים במיוחד (3 כוכבים מתוך 630 דירוגים). אז אשמח לעזרתכם במציאת דגם מומלץ, כאשר התקציב הוא כמו שצוין ואני קונה בארה"ב. מבחינת איכות המוזיקה - כמובן שאשמח לטוב ביותר שאפשרא להשיג במחיר הזה, אבל אני לא אודיופיל או משהו בסגנון. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
השימוש הוא כללי. הרבה סרטים ומשחקים. התקציב זה לא הבעיה , אני רוצה סט איכותי ולא מצאתי היכן ניתן לשמוע אותם ולהשוות. וגם חשוב לי כבלים ארוכים. זה הולך להיות מחובר לכרטיס OB שעל הלוח שלי - P5K-E WIFI EDITION אולי בעתיד אקנה כרטיס קול.
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
התקציב הוא 5 אלף שקל מה עדיף לי להביא?
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי לא יודע אם אני במקום הנכון אבל יש לי שאלה קטנה. יש לי מחשב שמחובר לרסיבר סוני 520 ולצערי אם אני מחבר את זה דרך HDMI הוא מאבד את האות כל פעם שעושים ריסט. אז כפיתרון לקחתי כבל HDMI וחיברתי אותו עם מתאם של DVI עכשיו קיבלתי טלפון HTC ONE שיכול להתחבר עם מיקרו HDMI לטלוויזיה.. רציתי לדעת אם אני יכול לחבר עוד כבל DVI-HDMI ליציאה השניה במחשב והאם זה יעבוד או שיש פיתרון אחר תודה רבה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי לאחרונה רכשתי מערכת Rapoo H8060 שהובטח לי שיכול לשמש כHeadset גם לאודיו וגם כמיקרופון. ניסיתיכל מיני דברים ואני פשוט לא מצליח לגרום למחשב להשתמש במכשיר כמיקרופון עזרה מישהו? מישהו מכיר את המכשיר? ניסיתי לחפש בגוגל ולא מצאתי כלום אני מתחיל לחשוש שרומתי בחנות.
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם גנבו לי את האוזניות הלבנות של המיני אייפוד שלי. השאלה היא אם אפשר לרכוש את אותם האוזניות או לקנות משהו אחר? ואם כן אז איזה אוזניות בתקציב של 300 שקל שיתאימו לאייפוד.
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני "משיג" תוכן HD, פאקינג 20GB לסרט רק כדי לגלות שהאיכות זהה לחלוטין ל-DVD. מה לעזאזל מיוחד ב-HD? אני לא רואה שום חדות או פירוט שלא ראיתי בעבר.
-
- 24 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן, החלטתי להפנק בטלויזיה חדשה לחדר רציתי לשאול איזה גודל מתאים למרחק צפיה של 2ומטר ו 80 סנטימטר. חשבתי על 37". יש לנו בסלון מסך 42" ותאמת זה נראה די קטן מדי אז אני לא רוצה להסתכן עם 32". על הדרך אם אפשר המלצות למסך עד 2500 ש"ח, עדיף FHD, לגיימינג וסטרימינג מהמחשב תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני צריך מיני-דיסק נייק קטן עם LP4 ושלט ובעל חיי סוללה ארכים ואיכות צליל טובה וחיבור למחשב להורדת השירים והכי חשוב לא יקר מדי המיני-דיסק ילך לאמא שלי ועד עכשיו היה לה ווקמן ונמאס מהבחר הקטן לכן היא שולית את אבא שלי הטיסה הבאה שלו(תאריך לא ידוע מיקום לא ידוע) לקנות לה בדיוטי פרי מיני-דיסק אז אם אפשר המלצה לאחד שעונה על רוב/כל הקרטריונים. תודה מראש ;D
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אני מחפש המלצה לרמקולים למחשב - לא יקרים מדי לשם השוואה עד עכשיו היו לי רמקולים של jbl creature 2 עריכה: אולי כדי לחדד יותר אני שם פה כמה דגמים שחשבתי עליהם...אני יודע שיש הבדלי מחירים ביניהם..אני פשוט לא יודע כמה שווה להשקיע- רוב השימוש הוא סרטים ומוזיקה מחברת microLab- M880/M700u/FC530U לוג'יטק- z333/z533/z623 אם יש לכם דגמים אחרים פחות או יותר בסדר גודל הזה הם גם יכולים להיות אופציה אני אשמח לשמוע את דעתכם
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, החלטתי סוף סוף להתענג על סאונד ולא על קקה. אוקי כמו שאמרתי הרבה דרישות ונראה מה הכי מתאים. המון מוסיקה. קצת-בינוני משחקים. ממש ממש קצת סרטים. כרטיס קול אונבורד (ראה מפרט) עכשיו מה מתאים? ושינוי כרטיס קול יוסיף הרבה בתנאים האלה?
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום היום שוטטתי באינטרנט וראיתי נגן לא מוכר בכלל iAudio M3 תראו את הפרטים שלו הוא נראה לי יותר טוב מהאיריבר הזן והאייפוד http://eng.iaudio.com/http://eng.iaudio.com/zeroboard/product_M3_over.php?bmenu=p&id=cw5000 הוא ממש ממש דק, יותר מכל שאר הנגנים.. ברוחב וגובה של איריבר H300 14 שעות ניגון שזה דיי טוב 20mW OUTPUT כמו באיריבר FM רדיו עם אפשרות הקלטה ויש לו מיקרופון עם הקלטה מה שקצת מעצבן זה שאין עליו מסך ..יש שלט ועליו המסך אבל אפשר להסתדר... המחיר שלו באיביי דיי זול כמו הזן טץ' ואפילו פחות... לא מצאתי אותו בארץ (ZAP) משהו שמע עליו במקרה? עריכה: מצאתי עוד דגם שמנגן 35 שעות!! http://www.cowon.com/eng/hboard/view.php?boardID=E03&number=41 וואוו!
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אלו היציאות שיש לי
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן, כבר זמן רב שאני מתלבט מה לעשות, והבנתי שעדיף לגשת ישר למומחים. יש לי טלוויזית 42" עם לפטופ שמחובר אליה תמידית בחיבור hdmi (סרטים/סדרות/יוטיוב). בנוסף הטלוויזיה משדרת עידן + (לעיתים רחוקות). אני מעוניין בפתרון סאונד זול (עד 300 ש"ח) שיתן לי סאונד טוב יותר מהרמקולים המובנים בטלוויזיה. אין לי צורך בסראונד (2 / 2.1 יספיקו, השאלה מה עדיף) חשבתי על קנייה של רמקולים למחשב (נגיד אלה במבצע של BF ב250 ש"ח) וחיבור שלהם לטלוויזיה בצורה כלשהי, הבעיה שאין לי מושג מה עדיף ובאיזו תצורה. עזרה מישהו? בבקשה...
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לאחר שהבנתי שאני שומע יותר מדי בווליום גבוהה סתם כי תמיד אהבתי ככה אני החלטתי להנמיך קצת ..אפשר להנות גם בווליום בינוני וסביר. אני חושב שחשוב שתקראו את המאמר הבא, לי הוא חידש הרבה. http://www.blendstudios.co.il/index.asp?curPage=27 רותם.
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני בחיפושים אחר טלוויזיה עם צבעים טובים, שחור אמיתי ולבן בהיר. התקציב שלי הוא עד 6K במתיחה... עם מרחק צפיה של 3.5 מטר, חשבתי על מסך של 50" (או 46" אם זה עדיף למרחק צפיה הזה, ויתן מסך טוב משמעותית באותו מחיר). אני פתוח להצעות, פלאזמה, LCD או LED. אבל עם עדיפות קטנה לפלאזמה, אחרי שהורגלתי לPDP-428XD של פיוניר... (ולא, אין לי תקציב ל P50V20 ) אז מה ממולץ במחיר הזה מה יתן לי את איכות התמונה הגבוהה ביותר? והאם למישהו ידוע האם מגיעה סדרה חדשה של פאנאסוניק בזמן הקרוב לארץ עם מסכים NEO PDP גם בסדרות היותר נמוכות? בתודה רועי.
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי את ה-Grado SR80i והן מעולות אך הן גדולות ולא ממש ניידות - לא נוחות לשימוש מחוץ לבית עם נגן. יש לי שתי אוזניות קשת ניידות, Koss PortaPro ו-Sennheiser PX100. אני מחפשת אוזניות קשת ניידות חדשות עד 500 ש"ח שיהיו שדרוג יחסית לאוזניות הניידות שיש לי כיום. חשבתי על ה-AKG K450. יש משהו מומלץ יותר בטווח של ה-500 ש"ח או שהן הכי עדיפות? אודה לעצתכם בנושא. תודה מראש לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מחפש סאב וופר בגודל של 8 או 10 (ממש גדול עם הרבה עוצמה) שנמכר יחיד, למחשב - לסרטים מוזיקה ומשחקים. יש לכם רעיון ?
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חברים תודה מזמנכם ... אני מחפש רמקולים סטריאו תוך דגש על סאונד... סגנונות שאני שומע בעיקר זה, אלקטרוני, ג'אז, רוק \מתקדם, בלוז. אני מאוד מתלבט..אשמח לשמוע תובנות חכמה משלכם. תודה ובהערכה רבה שבת שלום
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לפניי שאני שואל אני רוצה להגיד שחיפשתי ולא מצאתי, אם מישהו ימצא אז שיביא לי לינק ! Fortissimo II & S.B LIVE 5.1 הם כמעט אותו מחיר (הבדל של 20 שקל ) ואני רואה שהרבה בוחרים בפורטיסימו, אבל בלי שום קשר מה עדיף ? ולמה?, מה אחד נותן שהשני לא נותן ?
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לפני מס' שבועות הורדתי את הסט של Astral Porjection מכאן... שמו המלא של הסט הוא : Astral Projection - Live @ Brotherhood Beach (03-08-02) כן כן... מסיבת האחווה בחוף מציצים בת"א, סט משלנו. הסט עצמו מומלץ בחום גם לאלה שאינם חובבים את ז'אנר ה"גואה"... בכל אופן, אם תוכלו להאזין לסט ואולי לנסות לזהות בשבילי טראק מסויים... הטראק מושמע בין הדקות 51:10 ל 57:40 והפרט היחיד שאני יודע עליו הוא השם שלו אבל לא של ההרכב. שם הטראק עצמו הוא "BORN ON EARTH", הסאמפלים בו נשמעים כמו הסאמפלים של אסטרל (כמו רוב הטראקים שמושמעים בסט) ואני חושב שהם משתפים פעולה עם עוד הרכב. האם מישהו יודע את השם המלא של הטראק האיכותי הזה?! PLZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ!!!!!
-
איך הן? קניתי אותן מבאג במבצע של 1+1 ביחד עם AKG K403 . הAKG נשמעות מצוין אבל ה - audio technica ATH-CK303M לא רק שהן לא נשמעות איכותיות שאת זה יכלתי לסבול , הן בלתי ניתנות לשימוש המוסיקה נשמעת מעוותת , צעקנית ופשוט גרועה. זה מפתיע בגלל כל הביקורות הטובות!!! האם יכול להיות שנתקלתי ביחידה דפוקה או שככה זה? דרך אגב איך ה - AKG K315 ?
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
http://www.home-car.co.il/Product.asp?Pid=E-410&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=8 - אחוריים http://muz.co.il/item_prew.php?item_id=230 קדמיים http://www.home-car.co.il/Product.asp?Pid=100mkII&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=10 סנטר שווה משהו ?
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי חברים רכשתי את הסאונד בר jbl sb450 החדש ואני מאוד מרוצה ממנו. ישנה בעיה אחת והיא, חיברתי את הרמקול לטלויזיה ע"י HDMI ARC ואת הטוליזיה לחיבור של HDMI1 ברמקול. עכשיו כאשר אני מדליק את הטלויזיה גם הרמקול נדלק אבל אני חייב ללחוץ על הכפתור של הבורר עד שאני מגיע ל-HDMI1 וזה מעצבן שכל הדלקה אני חייב ללחוץ. למה זה לא מגיע ישירות לחיבור הזה? אולי יש משהו לתקן את זה? ברגע שהרמקול נדלק החיבור מגיע ישירות ל-HDMI TV. אשמח לעזרה.... תודה.
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
- 1 follower
-