עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום יש לי תאוזניות המקוריות שבאו עם הגלאקסי 2. אבל המיקרופון שם הוא לא כ"כ איכותי הרבה פעמים שאני מדבר עם אנשים הם לא כ"כ שומעים אותי אני צריך להחזיק אותו קרוב לפה או אפילו לנתק את האוזניות ולדבר (בטח זה קרה להרבה מכם) יש אוזניות עם מיקרופון שהם איכותיות עד 100 שח..? שיהיה אפשר לדבר בכיף ולא כל שניה לשמוע מהצד השני שלא שומעים טוב..

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אני כבר אובד עצות. יש לי כרטיס ישן שהשתמשתי בו פעם, ועכשיו גיליתי שמייקרוסופט החליטו שלאנשים בלי בלאסטר אסור לצפות בטלוויזיה במדיה סנטר. מכיוון שאני לא מצליח לקלוט אותו בשום תוכנה אחרת, שקלתי לקנות PVR150, למרות המחיר השערורייתי.. מזל שבדקתי, כי גיליתי שהוא לא פועל על WIN7 64BIT עם 4 ג'יגה זיכרון. טמטום לא נורמלי, בכל אופן, צריך לקנות כרטיס. דרישות: איכות קליטה טובה, מחיר הגיוני, תמיכה במדיה סנטר והכי חשוב - שיגיע עם MCE KIT שכולל IR BLASTER, אחרת הוא מיותר בשבילי. יש חיה כזאת? או פתרון ל PVR150?

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  3. Started by LifeOverIP,

1. ברשותי מסך פלזמה עם כניסת HDMI אחת, ואני מעוניין לחבר אליה את הממיר של HOT ואת הסטרימר Xtreamer SideWinder 2, האם יש אפשרות לאחד בינהם, כך שהממיר יתחבר לסטרימר, והסטרימר למסך, או כל קומבינציה אחרת שלא תאלץ אותי להחליף פיזית את המוצר המחובר למסך? 2. למשתמש שמעל הממוצע מבחינת הבנה טכנית, מה היתרונות המשמעותיים של הסטרימר לעומת לפטופ המחובר למסך? לפטופ כמובן שתומך בניגון הפורמטים השונים, תומך Full HD, מחובר לרשת הבייתית וכו'. 3. ספציפית עבור הסטרימר Xtreamer SideWinder 2, מהן יכולותיו העיקריות? מה כדאי לשים לב/להשתמש וכו'? תודה.

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  4. התקציב לא ברזל אבל אין כוונה להוציא הרבה ואין דרישות איכות-אודיופילית במיוחד. סתם אוזניות לבתי כדי לחבר ל-XPERIA X10 MINI PRO שלה. דרישות: 1. עמידות כלל האפשר כי היא זורקת אותן בכל חור. 2. עדיף משהו לא מגושם - היא בת 11. 3. איכות אודיו לא זבל. 4. אם אפשר עיצוב צעיר ויחודי, צבעוני. לא מאוד קריטי אבל זה משחק בגילאים האלה. תודה

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by do1346,

שלום, שמי דניאל, קניתי שלשום טלוויזיה של Samsung מדגם EH5300 בגודל 40 אינץ', כשקראתי את המפרט של הטלוויזיה שמתי לב שיש בה ממיר DVB-T מקליט וזו אחת הסיבות שקניתי אותה, כשהיא הגיעה (קניתי אותה מיבואן רשמי סמליין ועם אחריות והכל) חיברתי את המעמד והכל (עדיין לא קניתי דונגל, אני קונה ביום ראשון כנראה), הבעיה היא שהיא לא קולטת כלום, היא מחפשת (וניסיתי את כל האפשרויות של מה שהיא סורקת, יש 3: דיגיטלי ואנלוגי, דיגיטלי לבד ואנלוגי לבד - ניסיתי את שלושתם, הוא סורק כל מיני תדרים ובסוף לא מוצא כלום), עכשיו, בהתחלה חשבתי שהוא יכול גם להקליט את השידורים מהממיר של HOT MAGIC HD שיש לי להתקן חיצוני ואז אני אעביר למחשב, בכל מקרה - זה התברר כלא נכון, לא ממש אכפת לי אם הוא יקלוט ערוצים כי יש…

• 54 תגובות
    • 11k צפיות
  6. שלום רב, אשמח לקבל חוות דעת לגבי טלוויזייה LCD של Panasonic, דגם - 42u30. יתרונות? חסרונות? האם רואים טוב משחקי כדורגל וספורט בכלל? המחיר - 2900 (כולל משלוח והתקנה). תודה מראש על העזרה.

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  7. Started by zivbu99,

שלום כולם. אני מחפש טלוויזיה במחיר מקסימלי של כ-4000 ש"ח עם עדיפות לחסוך כמה שיותר. מטרות הטלוויזיה יהיו בנוסף לצפייה רגילה גם למטרות משחקים על PS3. מרחק הצפייה הוא בערך 4 מטרים. אשמח להמלצות

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  8. Started by ch33,

שלום, יש לי אוזניות shure srh750 שקניתי לפני חודש ויש לי בעיה רצינית. אני חייל ולכן אני לא נמצא בבית במהלך השבוע. היום חזרתי אחרי שבוע בבסיס ופתאום יש שינוי באזניות - הבאסים הרבה פחות עוצמתיים, ממש בינוניים להחריד, כשלפני כן האזניות היו רועדות מרוב העוצמה של הבאסים. הווליום נמוך יותר, והכל באופן כללי נשמע הרבה פחות מרשים. בדקתי את החיבורים, את ההגדרות... אני לא יודע אם מישהו נגע בהן, אין לי פשוט שום רעיון לאיך זה קרה ואיך לסדר את זה. אני יודע שאני מבקש מכם לירות באפלה אבל בבקשה, אני אשמח לכל רעיון, אם למישהו יש מושג איך דבר כזה יכול לקרות.

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  9. Started by JewBear,

צירפתי תמונה של האחורה של החיבורים. בנוסף יש לי חמישה רמקולים שאמורים להתחבר שמה. איך אני מחבר את זה למחשב? צריך כבל מיוחד? ומאיפה לאיפה? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  10. חיברתי ל-DVD כונן חיצוני ואני לא מצליח לראות!

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  11. Started by M.o.D,

אני מתלבט כבר כמה חודשים על איזה אוזניות ללכת , אני לא אדיופיל גדול , פשוט אם אני כבר קונה אוזניות אז חשבתי להשקיע במשהו סביר + , התקציב בעקרון עד 1000 ש"ח , כמובן עדיפות לכמה שפחות עם ביצועים כמה שיותר גבוהים. ההתלבטות שלי בהתחלה היתה בין ה SOLO HD של דריי ל SOL REPUBLIC שעולות חצי , הביקורות נחמדות על שתיהם , אבל עכשיו נכנס לתמונה עוד שחקן מבחינתי אוזניות ה P3 ש ל B&W .. ה P5 הם יקרות בשבילי , קראתי עליהם ביקורות נחמדות מאוד , על ה P3 לא מצאתי ביקורת מקצועית... הם גם דיי חדשות .. עוד שאלה , איפה ניתן להאזין למגוון אוזניות? ( חנות)

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. ךפי מה שקראתי וראיתי, יש שני סוגים של 3D , אחד אדום כחול ואחד עם משקפיים שיש להם פילטרים אחרים 3D עובד ככה שהמסך מראה פעם אחת תמונה שהולך לעיין ימין ופעם אחת לעיין שמואל (בגלל זה מסך 3D עובד בקצב רענון של 120FPS .. הוא משלים ל 60 בכול עיין ) עכשיו נגיד ויש לי מסך שהוא 60 הרץ, האם קיימת האפשרות לעשות(דרך המחשב כמובן) שהוא יראה 3D בקצב של 30 הרץ לכול עיין ? אם כן ... תוכלו לכוון אותי לאיזה מדריך או משהוא כי אני לא מוצא יש בידיי שני משקפיים ... אחד ה אדום כחול הזה ( שזה 3D דיי מעפן ) ומשקפיים פסיביות של קולנוע ... אשמח לקבל כיוון .... תודה

• 0 תגובות
    • 978 צפיות
  13. בס"ד שלום לכולם. אני מעוניין לקנות טלוויזיה 32' של SAMSUNG דגם LA32D403 ראה כאן. רציתי לשמוע מכם ביקורת עליה, ובנוסף יש לי שתי שאלות: 1. הרמקולים שלה הם רק 5watt, זה קריטי? 2. איך התמיכה שלה בסרטים, כי באינטרנט ראיתי תגובות חלוקות. חשוב לציין, מציעים לי אותה במחיר של 1300 ש"ח + אחריות לשלוש שנים. אם למישהו יש הצעה אחרת באיזור מחיר זה ושלוש שנים אחריות, אשמח לשמוע. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 945 צפיות
  14. Started by yhotdog,

שלום כולם אני וחברה שלי רוצים לקנות טלויזיה שטוחה בתקציב של עד 2000 ש"ח. אנחנו נרצה גם לחבר את הלפטופ לטלוויזיה בשביל לראות סרטים. בנוסף, אני נמצא במועדון חבר - להם יש מבצעים על טלויזיות (אז אולי כדאי לי לקנות משם?) המלצות? תודה

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  15. Started by liordavid,

שלום לכולם, האם ניתן לראות סרטי HSBS (תלת מימד) על מסך רגיל עם משקפי תלת מימד אקטיביים? הרי כל מה שעושה טלוויזיה 3D היא מרעידה בצורה מסויימת את 2 חלקי המסך ימין ושמאל לכל עין. ***שאלה נוספת - יש משקפי תלת מימד חדשות ביס פלנט שמחלקים כבר חינם - הם נראות רגילות לחלוטין (אותו צבע לכל עין, פאסיביות) - אז איך זה עובד ? אשמח אם תפנו אותי למקורות מידע כי אני לא יודע מה לחפש. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  16. Started by gal426,

לפני מה שאני אבקש אם זה לא שייך לפה בבקשה לא לנעול רק להעביר את זה לפורום המתאים תודה אז ככה יש לי קלטות וידאו ואני מעוניין להקליט את זה על המחשב עכשיו איזה כרטיס טלויזיה אתם ממליצים שרואים באיכות טובה לא צריך HD ובזול התקציב שלי הוא 300ש''ח ללא חריגות חנויות מועדפות אם יש לכם משהו מומלץ באזור ראשון או חולון וכו אהיה טוב ותודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 811 צפיות
  17. Started by shay5525,

היי, [ערוך:] אשמח לקבל את עצת חברי הפורום לגבי טלוויזיה שטוחה ודקה לסלון שלנו, בגודל של 37''. אנחנו זוג סטודנטים, ולכן התקציב מוגבל עד 2400 ש"ח. אנחנו מחפשים טלוויזיה נחמדה, שתחזיק איתנו כמה שנים, ויהיה כיף לראות עליה סדרות וסרטים. {ההודעה נערכה, כי בהתחלה חיפשנו 32 אינץ', אבל לאחר כמה שיחות הבנו ששווה להשקע עדו קצת בשביל 37 אינץ'} תודה, שי

• 6 תגובות
    • 904 צפיות
  18. שלום, ברשותי טלויזיה 70' של SHARP אחרי כל הדיבורים על הסטרימרים חשבתי שגם אני צריך אחד . אני מחפש סטרימר שיתמוך בעברית, כמובן WIFI ,דיסק קשיח, אפשרות גלישה ביוטיוב וכו', תמיכה בכל הפורמטים. אין לי מושג איזה חברה מומלצת או מה בדיוק צריך. תקציב : בסביבות 1200 ש"ח. אם אפשר קצת עזרה והמלצות . תודה

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  19. Started by lihayr,

שלום אנשים אני אשמח אם תוכלו לעזור לי בנוגע לקניית אוזניות גיימינג שטובות מאוד גם למוזיקה וסרטים. יש לי לוח אם ב-300 ש"ח של gigabyte אני מניח שהכרטיס קול נמצא on board..כי לא קניתי אחד כזה. יש לי כמה שאלות: 1) מה כדאי לי לקנות? אוזניות אולפן כמו hd 205 או אוזניות גיימניג כמו siberiav2 ששמעתי שהן מעולות גם למוזיקה. השאלה בתכלס היא עד כמה אוזניות אולפן טובות לחווית משחק ריאליסטית(שזה חשוב לי) ומנגד עד כמה אוזניות גיימינג טובות לחוויה "קולנועית" בסרט,ושמיעת מפורטת של צלילים בשיר. 2)צריך לקנות לוח אם איכותי בשביל לשמוע כמו שצריך לא? אני מוכן להוסיף על זה עוד 150 ש"ח 3) יש אוזניות כמו plantronics gamecom 777 שבאות עם כרטיס קול שמחובר אליהן ומתחבר למחשב דרך usb..הכרטיס ה…

• 0 תגובות
    • 914 צפיות
  20. Started by FME,

טוב, דבר ראשון, צהריים טובים. דבר שני שרציתי לשאול אתכם , מה אתם אומרים על האזניות של Sennheiser הHD429? איכות בנייה יחסית טובה? EARPADS נוחים? איך הסאונד שלהן? תודה.

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  21. Started by luckybucky,

אני צריך עזרה בחיפוש אחר רמקולים. הרמקולים מיועדים למוזיקה וסרטים בעיקר ואני רוצה מערכת רמקולים גדולה (יותר מ 2.1) שתיצור סראונד ושאפשר לתלות אותה(הייתי רוצה רמקולים רצפתיים אבל עם הבלגן בחדר שלי לא כדאי לקחת סיכון... ) המחיר המקסימאלי- 2000 שח (אפשר גם לעבור את המחיר הזה ב100-200 שח) תודה לכל העונים (ושיהיו הרבה כאלה).

• 3 תגובות
    • 839 צפיות
  22. יום טוב לכולם, אני חדש בפורום ורציתי להתיעץ לגבי רמקולים למחשב שישמשו בעיקר למוזיקה מסוגים שונים ולפעמים סרטים. חשבתי בעיקר בכיוון הסולו 6סי כי חשוב לי צלילים עמוקים ונעימים לאוזן עם באס שחמיאה למוזיקה ולא שולט אלה, אבל בימים האחרונים עלה לי רעיון, יש לי שני רמקולים של מערכת סטריאו של סוני משנת 97 שעדיין עובדים מצוין (רק המערכת עצמה הפסיקה לעבוד לא מזמן), חשבתי אולי יותר שווה לי לקנות מגבר או משהו כזה שאני אחבר למחשב ולמגבר לחבר את הרמקולים. תודה מראש על העזרה, קוסטה.

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by arik100,

אהלן שמעתי הרבה על האיכות היחסית גבוהה של האוזניות הזולות הנ"ל של SENNHEISER אני מעוניין לקנות אותם ולנסות האם כאלה אוזניות שנמכרות בZAP ב90 שקל הם מקוריות? או שרק האלה שמתחילות שם ב150 הם המקוריות? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=401055 תודה אריאל

• 15 תגובות
    • 2.9k צפיות
  24. Started by amits1995,

היי חברים, יש לי מסך טלוויזיה 55 אינץ בסלון והגיע הזמן שאוכל לנגן עליו סרטי HD. אז אני מניח שאצטרך סטרימר בשביל זה (או HTPC, לפטופט וכו') בכל מקרה לפי דעתי סטרימר הכי פשוט זול וייעודי למטרה. חשוב לי שיידע להפעיל את כל סוגי הקבצים, (כולל MKV כמובן) שלא יעשה בעיות, שירוץ חלק. שתהיה לו יציאת HDMI.. שיוכל להדביק כתוביות בעברית בעצמו כמובן.. ואם הוא יכול להזרים מדיה ישירות מהמחשב שלי זה בכלל יהיה נפלא.. תודה מראש! עמית.

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  25. Started by shakedd,

יש לי את הרמקולים microlab solo7c יש לי כרטיס קול מובנה ואני לא מרוצה ממנו בגלל שהוא עושה לי רעשים שאני שומע מוזיקה עושה לי כול איזה דקה רעש כזה מציק "ציוץ" כשאני מחבר את הפאלפון שלי ושם מוזיקה אני לא שומע את הרעשים אני רוצה לקנות כרטיס קול ואני לא כול כך מבין בזה התקציב שלי הוא 200-400 אפשר גם יותר אם זה שווה את זה אבל אני לא הולך להשקיע אלפי שקלים עכשיו בזה סה"כ זה רמקולים זולים את אני ישמח מאוד עם תוכלו לעזור לי ולהמליץ לי על כרטיסי קול תודה מראש

• 2 תגובות
    • 813 צפיות

דיונים חדשים בפורומים