אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
קניתי תסטרימר הזה לא מזמן והוא עושה לי בעיות בUSB3. בUSB2 הוא עובד תקין. עשיתי איתחול לכונן בUSB2. עכשיו ככה שאני מחבר אותו למחשב בחיבור USB3 הוא מתחיל להשתגע ממש אבל כאילו יש קצר במחשב של הUSB3 של המחשב שלי לא בדקתי עם מחשבים אחרים. הלוחM שלי הוא של פטאלטי P67 אני חושב מה שבטוח הוא של פטאלטי. הורדתי תעידכונים האחרונים של הלוח ועדיין הוא עושה לי תבעייה הזאת. מה אפשר לעשות אשמח לעזרה אני יתפח תשרשור הזה גם בפורום כללי וגם בלוחותM הוא פשוט מקפיץ חלונות בלי הפסקה של לאתחל תכונן ואז זה נעלם וההודעות נשארות. כמו וירוס של פעם שפותח לך מלא חלונות. תודה מראש לעוזרים אני פשוט ניסיתי הכל ולא צלחתי.
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
נגנים מבוססי הארד דיסק של 1.5 גיגה מגיעים לשוק בגודל קטנטן... האם אלו הם קוטלי הפלאש? אני לא רואה שום חיסרון בהם. לדעתי כל נגן פלאש הוא פשוט כלי לכמה שיותר קומפקטיות ובלי יותר מידי פרקטיות. ועכשיו נותנים לכם משהו שאולי גדול בכמה מילימטרים אבל מכיל נפח גדול פי כמה וכמה מנגן פלאש ממוצא, הדבר הזה מספק המון מקום ולדעתי אנשים שהתלבטו עד עכשיו בין נגני הארד דיסק גדולים (כי לא תמיד צריך את כל הנפח) לפלאש מצאו את התשובה!
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לדעת האם מישהו מכם מכיר או נתקל או יודע על קיומו של מוצר, שיאפשר לי לחבר משדר BT למחשב, ולהתסובב עם מקלט BT נייד ברחבי הבית, שאליו אוכל לחבר את האוזניות שלי. ועל ידי כך יאפשר לי לשמוע סאונד (מוזיקה, אבל בעיקר לסרטים וסדרות) מהמחשב בצורה אלחוטית. אני לא מעוניין במוצרים כמו: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.12451 שכן מוצר כזה מגיע עם אוזניות קיימות שאי אפשר להחליף. אני פשוט מעוניין ברסיבר BT שמאפשר לי לחבר אליו אוזניות לכניסת אוזניות סטנדרטית. (אלא אם כן יש לכם מוצר שכזה עם אוזניות בילט אין אבל באמת איכותיות) תודה, ------- עריכה: מצאתי את זה: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16833147015 שנראה שעונה על הצרכים שלי. י…
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם.. שמתי לב עכשיו שבאוזנייה הימנית בHD280PRO הציפוי ניקע לגמרי, ובאוזנייה השנייה הוא מתחיל להיקרע.. יש דרך להחליף את הציפוי לאחד אחר? אם כן, אז איזה? איפה קונים? ואיך מחליפים? תודה מראש Install
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אז קיבלתי כסף והכל טוב והחלטתי לשאול את עצת המומחים ... חשבתי על זה לבנתיים ... http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=236&category_id=c26c1eb94cef0fa1323aef5065d50a7c& מה אתם אומרים ? יש יותר טוב ? איכותי ?
-
- 29 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מספר שאלות : 1. האם בכלל אפשר לחבר מערכת קולנוע ביתי למחשב (לפי מיטב ידיעתי כן ואם לא אז תקנו אותי...) ? בכל מקרה אם אפשר אז בעזרת מה מחברים ? 2. האם שווה לחבר מערכת קולנוע ביתית למחשב ? והאם זה תלוי במערכת עצמה ? 3. מערכת קולנוע ביתי תתאים למשחקים ? מפני שלפי מה שהבנתי היא מתאימה רק למוזיקה וסרטים , לא ? תודה על העזרה.
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
או עד 75$ כולל משלוח לארץ בעיקר לצפיה בתוכניות רשת במחשב נייח - ממש לא לאודיופילים ולא לדרכים. חשוב שיהיה נוח ככל האפשר להאזנה ממושכת ועמיד במיוחד (כבל, רפידות, פלסטיקה). לא מגושם אבל Over/on The Ear - כל פורמט אחר לא נוח. אם יש משהו אלחוטי (לא BT או IR) - מה טוב (טווח 2-3 מטר גג). תודה
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מעוניין לדעת מה ההבדל בין HDTV Ready לבין HDTV Full רזולוציה, סוג עיבוד... עוד שאלה - איך אני יודע מה הרזולוציה בסרט HD ?
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה רצינית, משום מה אני שומע רק ברמקול קדמי שמאלי. המחשב שלי מחובר לDVD עם רמקולים 5.1 לא נגעתי בהגדרות ולא נגעתי בכלום, פתאום הוא החליט לעבוד רק ברמקול בודד. עשיתי לו כמה בדיקות עם התוכנה של הכרטיס קול GIGABYTE: Realtek HD Audio Manager http://img523.imageshack.us/img523/9505/14353863.jpg כפי שרואים בתמונה החיבור שלי במחשב זה לירוק ושאני נכנס בפנים אני בדר"כ בוחר Line In למיטב זיכרוני אז עכשיו שאני בוחר את זה לא שומעים את המוזיקה, אבל אם אני משנה לסנטר / לר.קדמי / לר.אחורי - אז זה כן עובד אבל רק על רמקול בודד אחד (קדמי שמאלי) שוב, לא נגעתי בהגדרות ולא עשיתי שום דבר מיוחד, עד היום הכל עבד. בדקתי גם את ההגדרות הפשוטות של הווינדאוז אולי בsounds השתנה משהו אבל …
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי. אני מחפש אוזניות איכותיות למוסיקה (בעיקר רוק) ואני מתלבט בין HD598 ו A900. יש לציין שכבר יש לי AD700 ואני מאוד אוהב אותן, אבל אני מחפש משהו עוד יותר איכותי. בעקרון אני רוצה הפרדת צלילים כמה שיותר טובה וצליל איכותי ביותר. כמו כן אני רוצה במה גדולה מאוד. באס זה נחמד אבל אני לא איזה פריק של זה (הבאס ב AD700 מספיק לי). אני יודע שה A900 סגורות והסנהייזר פתוחות. בקיצור, האם אחת מהן טובה יותר מהשנייה? או שזה יותר סובייקטיבי ואין מנצח ברור?
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אחרי חפירה באינטרנט וכאן בפורום ואינסוף המלצות. החלטתי לנסות אותם. הכי זול שמצאתי זה באחד השרשורים כאן: http://www.mymemory.co.uk/Overhead-Headphones/Koss/Koss-PortaPro-Headphones ואחר כך באמזון ב- 40.98$ דולר. מה שהכי צורם לי ב- mymemory, שרשום שם אחריות 6 חודשים בניגוד לכך באתרים האחרים האחריות היא לכל החיים. מישהו רכש משם והאם יש אמת בדבר ולמה? ואיך החנות הזו בכלל? אמינה\מומלצת? האם הערכה ב-mymemory מגיעה עם ה-case? זה מקורי 100%? אחריות לכל החיים? חסר באתר שלהם מידע. מקווה לשמוע מבעלי הניסיון. תודה.
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מביא לכם תמונות של הרדיו-טייפ שקיבלנו היום. ישנה אופציה לחבר לשם ציינגר. יש לנו אחד של Pioneer במכונית עם ציינג'ר 6 דיסקים, ורמקולים של Kenwood, יש 2 מקדימה ו-2 מאחורה ו-2 רמקולים מובנים (6 סה"כ) אולי נחבר את זה למכונית, למרות שה-Pioneer יותר טוב. Manual LET THE PICS SPEAK 8)
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין בטלוויזיה לסלון, במרחק של 3.5 עד 4.5 מטר. מחיפוש קצר נראה שטווח הגדלים "50 עד "60 אמור להתאים. האם זה נשמע סביר? בכל אופן, אני לא מעוניין בתלת-מימד ואין לי צורך בטלוויזיה חכמה, כי אחבר אליה HTPC. ה-HTPC שיחובר אל המסך ישמש, בין השאר, ל-stream של משחקים מ-Steam, כך שהמסך צריך להתאים גם למשחקי מחשב - זמן תגובה, החלקת תנועה וכו'. הבעיה שלי היא שקשה למצוא טלוויזיה איכותית בגדלים האלה בלי smart TV לפחות, כך שהדילמה שלי היא: האם להתפשר על איכות המסך, או לקנות טלוויזיה יקרה בהרבה עם פונקציות שאני לא צריך. אילו דגמים הייתם ממליצים עבור תקציב של עד כ-6,000, עם אפשרות לגלוש מעט מעבר אם הסיבה טובה. תודה.
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי חברים, לאחרונה קיבלתי מחבר מגבר Yamaha rx-v350 עם שלט-רחוק מקורי. חיברתי את המגבר לטלוויזיה עם Toslink והשמע עובד נהדר. הבעיה היא שהמגבר לא מגיב לשלט. צעדים שביצעתי לבדיקה: 1. החלפת סוללות לסוללות חדשות. 2. בדיקה מול מצלמת הטלפון הסלולרי שלי שה-IR עובד בשלט כשלוחצים על מקשים - תקין. 3. לחצתי על כפתור ה-AMP על השלט כדי לוודא שאני ב-Mode שליטה על המגבר עצמו ולא מכשירים אחרים. יש למישהו רעיונות איך אפשר לתקן את הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לקנות מצלמה וידאו HD בחו"ל אבל מעוניין לברר פרט לגבי שיטת השידור לפני שאני רוכש. ראשית - אני מניח שלגבי המחשב לא תהיה בעיה עם המצלמה, כלומר: אני קונה מצלמה שהיא בעלת דיסק קשיח. אני מניח שלמחשב לא משנה אם היא מצלמת NTSC או PAL, בכל מקרה יהיה אפשר לראות את הקבצים כמו שצריך, לא...? (זוהי בעצם השאלה הראשונה - האם אני צודק?) שנית - אם נכונה ההנחה הראשונית שלי: אם אני אחבר את המחשב שבו הקבצים יעבדו לטלויזיה שאיננה "מולטי סיסטם" אלא PAL מה יהיו התוצאות? יהיה אפשר לראות טוב? כי הרי במסך במחשב ייראו טוב. ולסיום - האם מעבר בין השיטות הוא משהו שניתן לעשות באמצעות תוכנות? כלומר: האם אחרי שאני אעלה קובץ וידאו שצולם במצלמה ב-NTSC למחשב ישנה תוכנה שאפשר להעביר את הקובץ שיהיה מו…
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
http://www.engadget.com/entry/1234000683041511/ http://press.nokia.com/PR/200504/991481_5.html נראה מעניין מאוד, פלאפון של NOKIA עם מצלמה 2 MEGAPIXEL, ו הארד דיסק 4GB עם יכולת נגינת MP3 דרך אוזניות רגילות ו USB2. כמו כן יש לו יכולות 3G, WIFI ו BLUETOOTH. פשוט תענוג.. מעניין לראות פלאפון עם ממשק של NOKIA ותכונות כאלו. זוהי המגמה העתידית, MOTOROLA, SAMSUNG ו ERICSON גם כן עובדים על נגנים כאלו וזה השילוב האידיאלי... למה להסתובב גם עם נגן MP3 וגם עם פלאפון וגם עם מצלמה, אם אפשר את הכל ביחד
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שני המערכת באותו תווח מחירים (1100-1200 שח) ל ADA880 אין סנטר פיזי ועל פי מה שהבנתי היא לא תומכת ב 4.1 אבל החברה יותר ידוע והעוצמה יותר גדולה (80W RMS) מצד שני Aztech בעל סנטר פיזי וגם תומך ב 4.1 אבל החברה פחות ידוע והעוצמה יותר נמוכה (58W RMS) נתונים תכניים של ADA880: Total Audio Output: 80 Watts RMS Frequency Response: 20 Hz-20 kHz Input Impedance: >10K Ohms Analog Input Sensitivity: 300mV for full output Digital Input: S/PDIF Satellite Power: 40 Watts RMS (10 watts per driver) at 0.1% THD Subwoofer Power: 40 Watts at 0.1% THD Signal To Noise Ratio (SNR): >70dB Aztech: 58 Watts RMS Output Power Five 7 Watts RMS, 4 Ohms Satellite Speakers One 23 Watts RMS, 5…
-
טוב אז לפני שבוע הלך הסאבוופר, עכשיו הגיע תורו של הרסיבר..... שבוע שעבר פירסמתי הודעה על הרסיבר שלי שנשרף http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=399590 ועכשיו הרסיבר מציג לי הודעות OVERLOAD כאשר הווליום מגיע ל30-40 חשוב לציין שלא הייתה בעיה לפני זה להגיע גם לווליום 80 ללא שום בעיה, בעיה זו התחילה פתאום ובלי הוספת שום רמקולים אחרים. הדגם של הרסיבר הוא JVC RX-6012V וחיפשתי כבר מידע באינטרנט ללא הצלחה.. אין שום קצר בכבלים של הרמקולים משום שבעיה זו מתרחשת גם כאשר הרמקולים לא מחוברים.. כמו כן בדקתי בעיית התחממות(פתחתי ת'רסיבר) ולא נראה שהוא מתחמם יותר מדי. האם הרסיבר הלך?(אין אחריות כבר...) והאם אתם חושבים שיש איזשהו קשר בין זה שהסאב והרסיבר הלכו בהפרש של כמה ימים?
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לדעת אם יש עוד הבדלים בין הגרסא האמריקאית לאירופאית חוץ מזה שהאמריקאית היא לא DISK ON KEY, וכבר הבנתי שיש דרך לסדר את זה. עוד משו.. האם שווה לי להשקיע עוד 180 ש"ח ל1430 ש"ח ולקנות IPOD VIDEO (אל תשאלו איך כזה זול...)? תודה.
-
- 24 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני רוצה כמה שיותר פרוט על ברייק אין. איך וכמה ולמה?
-
- 28 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני הכל יש לי כמה דברים להגיד. 1. הרבה מאוד זמן לא הייתי בפורום אז אני מקווה שתעזרו לי 2. אני מצטער אם זה לא הפורום הנכון לשאלה, פשוט התלבטתי בין 3 פורומים ובסוף הלכתי על זה. אז אם זה לא המקום אני מבקש שתעבירו אותי בבקשה. ולעיניין. אני צריך שתמליצו לי על תוכנה שכל מה שאני צריך לעשות זה לקחת סרט ולחתוך קטע לבחור מאיפה להתחיל לחתוך ומאיפה לסיים. אני מבקש שהתוכנה תיהיה כמה שיותר קלה לתפעול אם אפשר. תודה . נ.ב אם שכחתי לציין משהו אז רק תגידו ואוסיף.
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, פירמטתי אתמול את המחשב, ועכשיו לא יוצא סאונד מהרמקולים. יש לי סט 2.1 של yamaha וכרטיס קול בסיסי של קריאטיב sound blaster live 24bit , התקנתי את הדרייברים של קריאטיב והכל, ופשוט אין סאונד. זה ממש ממש מבאס כי אין דבר שאני עושה על המחשב בלי מוסיקה. מה לעשות??? תודה מראש, יובל.
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם ראיתי פה המון אנשים ששואלים איזה נגן שווה לקנות בתקציב הזה של עד 600 שקל אז אני החלתתי לקחת את התקציב הזה של 600 שקל כולל משלוח והגעתי לכמות כסף של 560 שקל כולל משלוח הנה הביקורת אליו בהתחלה קצת תמונות sandisk512 זה כול החבילה שקיבלתי:נגן+אוזניות+בטריה+נרתיק +רצועה שאני לא כל כך יודע מה המשמעות שלה אולי מישהו יעוזר לי ?? זה הנגן ככה הוא נראה שהוא מכובה זה הנגן שהוא נדלק וזה כבר שהוא מנגן הנה תמונה אם פרופורציה של הנגן אם עט וזה הנגן בתוך היד שלי תראו איזה פיצי הואאאא אז ככה הנה חוות הדעת שלי לגבי המכשיר גם דברים טובים וגם דברים שהיו יכולים לשפר את המכשיר הזה הדברים הטובים (יתרונות) המהירות שלו זה USB 2 שזה יתרון גדול אתם תראו לבד …
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
בחדר של ההורים שלי יש כבר הרבה שנים אוזניות אלחוטיות לטלויזיה. הזוג הנוכחי הוא תוצרת סוני אני חושב אבל הוא כבר בלוי אז אבא שלי רוצה זוג חדש. אין ממש תקציב, אני רק צריך המלצות (עדיף דברים מהארץ) לאוזניות איכותיות. השימוש הוא רק לטלויזה. לא למוזיקה וכו'. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-