עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by sweedy12,

היי, אני מתכוון לקחת איתי לטיול תרמילאות ארוך (כחצי שנה) אוזניות. כרגע יש ברשותי BEATS STUDIO, בעלות קשת מעט סדוקה. אילו אוזניות הייתם ממליצים לי לרכוש לטיול? חשבתי על ה-MIXR אבל אני פתוח לרעיונות, והתקציב שלי מטפס בערך עד 800 שקלים (עם עדיפות ל-500 ומטה). בנוסף, יש אפשרות לרכוש אוזניות MIXR מ-KSP ב-450 ש"ח (נאמר לי שהן אחרי החלפת רכיב או משהו בסגנון) - הייתם ממליצים? תודה רבה

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by NIR-T,

שלום, אני מחפשש רסיבר לקולנוע ביתי שלי... ואני אל צריך עוצמה של 120 וואט כמו שה514 מספק כי יש לי חדר קטן אבל הוא נראה לי איכותי יותר מה301... קיבלתי את ה301 מקרוב משפחה שעוסק בציוד לקולנוע ביתי והוא אמר שאם אני רוצה אני יכול להחליף את ה514 כי המחיר שלהם ממש דומה... אז השאלה אם מבחינת איכות מי יותר טוב בלי להתייחס לעוצמה כי אני לא צריך עוצמה... דרך אגב בחיפושים בגוגל אתרים מראים שה301 הוא 50 וואט כל ערוץ ובעצם הוא 75... אז מה עדיף לדעתכם? תודה רבה מראש, ניר.

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. אז קיבלתי כסף והכל טוב והחלטתי לשאול את עצת המומחים ... חשבתי על זה לבנתיים ... http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=236&category_id=c26c1eb94cef0fa1323aef5065d50a7c& מה אתם אומרים ? יש יותר טוב ? איכותי ?

• 29 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by GMTK,

קניתי תסטרימר הזה לא מזמן והוא עושה לי בעיות בUSB3. בUSB2 הוא עובד תקין. עשיתי איתחול לכונן בUSB2. עכשיו ככה שאני מחבר אותו למחשב בחיבור USB3 הוא מתחיל להשתגע ממש אבל כאילו יש קצר במחשב של הUSB3 של המחשב שלי לא בדקתי עם מחשבים אחרים. הלוחM שלי הוא של פטאלטי P67 אני חושב מה שבטוח הוא של פטאלטי. הורדתי תעידכונים האחרונים של הלוח ועדיין הוא עושה לי תבעייה הזאת. מה אפשר לעשות אשמח לעזרה אני יתפח תשרשור הזה גם בפורום כללי וגם בלוחותM הוא פשוט מקפיץ חלונות בלי הפסקה של לאתחל תכונן ואז זה נעלם וההודעות נשארות. כמו וירוס של פעם שפותח לך מלא חלונות. תודה מראש לעוזרים אני פשוט ניסיתי הכל ולא צלחתי.

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. נגנים מבוססי הארד דיסק של 1.5 גיגה מגיעים לשוק בגודל קטנטן... האם אלו הם קוטלי הפלאש? אני לא רואה שום חיסרון בהם. לדעתי כל נגן פלאש הוא פשוט כלי לכמה שיותר קומפקטיות ובלי יותר מידי פרקטיות. ועכשיו נותנים לכם משהו שאולי גדול בכמה מילימטרים אבל מכיל נפח גדול פי כמה וכמה מנגן פלאש ממוצא, הדבר הזה מספק המון מקום ולדעתי אנשים שהתלבטו עד עכשיו בין נגני הארד דיסק גדולים (כי לא תמיד צריך את כל הנפח) לפלאש מצאו את התשובה!

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by almor12,

אז ככה אני מתכנן להחליף את הרמקולים שיש לרשותי (SOLO 6C- הם עוברים לאחי הקטן) אני מעוניין לרכוש את SOLO 8C או SOLO 9C, מבחינת תקציב אני מוגבל ל1500 ש"ח. מישהו יודע אם הם הגיעו לארץ? מוכרים אותם? למישהו יצא להזין להם? עד עכשיו יצא לראות חנויות ששמות את הSOLO 7C. אשמח לעזרה בנושא

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  7. היום רכשתי את הAKG 24P,האוזניות באו בקופסא פשוטה יחסית http://pic.hevre.co.il/UserPicPopup.asp?pid=13706238&alid=339474&uid=3134EC97319D4038B20A54D448493921&AlbumIsOpen=False,ולאדם שלא מכיר את החברה לא תיהיה משיכה דווקא אליהם, אלה לשמות כמו סוני ושאר מותגים מוכרים. בתוך הקופסא נמצאים ה אוזניות עצמם והנרתיק http://pic.hevre.co.il/UserPicPopup.asp?pid=13706253&alid=339474&uid=3134EC97319D4038B20A54D448493921&AlbumIsOpen=False. האזור הממברנה ניראה מעוצב ומעניין אולם הקשת שעשויה מן אלומניום ניראית פשוטה ומעניקה להם קצת דימוי של איזה חיקוי מאשר אוזניות מבית טוב. '>http://pic.hevre.co.il/UserPicPopup.asp?pid=13706315&alid=339474&uid=3134EC9731…

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. היכן ניתן להשיג רמקולים יד שניה....משומשים....איך שתקראו לזה? בעיקרון אני מתענין בדגם של Von Shvikert VR1 אם משהו מכיר ושמע... ומי ששמע עליהם שיגיד לי מה הדעה שלו עליהם...

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. אהלן, כבר זמן רב שאני מתלבט מה לעשות, והבנתי שעדיף לגשת ישר למומחים. יש לי טלוויזית 42" עם לפטופ שמחובר אליה תמידית בחיבור hdmi (סרטים/סדרות/יוטיוב). בנוסף הטלוויזיה משדרת עידן + (לעיתים רחוקות). אני מעוניין בפתרון סאונד זול (עד 300 ש"ח) שיתן לי סאונד טוב יותר מהרמקולים המובנים בטלוויזיה. אין לי צורך בסראונד (2 / 2.1 יספיקו, השאלה מה עדיף) חשבתי על קנייה של רמקולים למחשב (נגיד אלה במבצע של BF ב250 ש"ח) וחיבור שלהם לטלוויזיה בצורה כלשהי, הבעיה שאין לי מושג מה עדיף ובאיזו תצורה. עזרה מישהו? בבקשה...

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. אז ככה...יש לי חבר שיש לו סנהייזר hd485... והסאונד שלהן אדיר מבחינתי וממש הייתי רוצה אותן.... עכשיו....הבנתי שהן לא קיימות בארץ יותר...מישהו יכול לשפוך אור על המידע הזה? ואם באמת הן ירדו מייצור....מה הדור הבא שלהן? כאילו מה כדאי לקנות שהוא 400-600 ש"ח שאמור לספק לי את אותה איכות האזנה אם לא יותר טובה? והאם יש חנות בה אפשר לבדוק את האוזניות לפני הקנייה? תודה לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by mich4el,

שלום, כרגע יש לי את הרמקולים 2.1 של מיקרולאב FC-330. לפי דעתי האיכות שלהם נהדרת ביחס למחיר הנמוך אבל יש איתם בעייה שקיימת מאז שקניתי אותם - זמזומים מהסטלייט השמאלי. לכן, חשבתי לאחרונה אולי לשדרג לרמקולים חדשים ולהעלות את התקציב. ראיתי באתר את הביקורת על הSOLO 6C של מיקרולאב, והביקורת משבחת אותם. השאלה שלי היא: אני שומע בעיקר היפ הופ וראפ, ושירים שבדרך כלל הבאס בהם יותר דומיננטי - מערכת ללא סאב כמו הסולו תתאים לשירים הללו? אני ארגיש מחסור בבאס אם אני יעבור ממערכת עם סאב לאחת ללא סאב? (אני גם משחק משחקי FPS בקביעות ורואה סרטים לעיתים קרובות) בנוסף, גם תהיתי לעצמי אם יש טעם בכלל לחשוב על כרטיס אודיו נפרד כי עד עכשיו אני חי מצויין עם הכרטיס המובנה בלוח אם. חשוב לי להדגיש שאני…

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. קודם תודה מראש, הייתה לי מערכת X530 של לוג'יטק שכעת היא ז"ל. הייתי מאוד מרוצה ממנה, אבל למדתי דבר חשוב...לא בשבילי מערכת 5.1, לא השתמשתי בכלל ברמקולים הנוספים והיא פעלה כמערכת 2.1. אז עכשיו אני רוצה פשוט מערכת 2.1. המערכת משמשת בעיקר למחשב מולטימדיה שממוקם בסלון (סרטים ומוסיקה). מכמה בדיקות חשבתי על 330 של חברת מיקרולאב. יש הצעות אחרות?

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by Kremb0,

בשנה האחרונה, מאז שנכנסתי לתחום נגני הmp3 , גילתי שאני רגיש לאיכות הסאונד בצורה מפחידה (ואיני יודע אם זה דבר טוב ) . היות ורמקולים למחשב עולים המון כסף , החלטתי ללכת על אוזניות מכמה סיבות . ראשית , באותו מחיר ,שתשקיע במערכת, ניתן להשיג אוזניות המספקות איכות סאונד טובה יותר בכמה וכמה . בנוסף , אוזניות ניתן לקחת ממקום למקום . שמעתי באוזניות מצוינות , כגון הgrado , סנייזר px 250 ועוד . האיכות הייתה בסדר , אבל עדין הרגשתי , שהצליל שמופק לא חלק כול כך (כן כך זה אני ) . לפני כשבועיים דיברתי עם דוד שלי , שגר בחו"ל . הוא שאל אותי אם אני רוצה משהו (והוא גם קצת טחון ) , ואני אמרתי לו אוזניות . בקיצור היום הוא הגיע עלי הביתה לאחר זמן רב , שלא זכיתי לראותו , ונחשו מה ? הוא הביא לי …

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by Balaganim,

איך הכרטיס קול? כרגע יש לי כרטיס קול Creative X-Fi Xtreme Audio, שאליו מחוברים הרמקולים MICROLAB SOLO7, אני יכול למכור את הכרטיס קול שיש לי כרגע להוסיף 500 שקל ולקנות ASUS XONAR D2X, האם ישמעו הבדל משמעותי בין הכרטיסי קול? משהו ששווה 500 שקל? ואם ישמעו הבדל אז במזה יתבטא, איכות קול, עוצמה? ועשו טובה תענו, אף פעם אתם לא עונים לי..

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by Caprica6,

יש לי טלויזיה LCD SAMSUNG מדגם R81B מחוברת לממיר יס מדגם 3100 בחיבור סקארט ל SVIDEO איכותי (220 ש"ח ממקור אמין). עדיין התמונה בחלק מהערוצים אינה טובה. האם החלפת החיבור לטרנסקודר כזה: http://exp.shopy.co.il/products/107638 עשויה לשפר את התמונה והאם צפוי שיפור משמעותי?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. אהלן, החלטתי להפנק בטלויזיה חדשה לחדר רציתי לשאול איזה גודל מתאים למרחק צפיה של 2ומטר ו 80 סנטימטר. חשבתי על 37". יש לנו בסלון מסך 42" ותאמת זה נראה די קטן מדי אז אני לא רוצה להסתכן עם 32". על הדרך אם אפשר המלצות למסך עד 2500 ש"ח, עדיף FHD, לגיימינג וסטרימינג מהמחשב תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. השימוש הוא כללי. הרבה סרטים ומשחקים. התקציב זה לא הבעיה , אני רוצה סט איכותי ולא מצאתי היכן ניתן לשמוע אותם ולהשוות. וגם חשוב לי כבלים ארוכים. זה הולך להיות מחובר לכרטיס OB שעל הלוח שלי - P5K-E WIFI EDITION אולי בעתיד אקנה כרטיס קול.

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. טוב אז לפני שבוע הלך הסאבוופר, עכשיו הגיע תורו של הרסיבר..... שבוע שעבר פירסמתי הודעה על הרסיבר שלי שנשרף http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=399590 ועכשיו הרסיבר מציג לי הודעות OVERLOAD כאשר הווליום מגיע ל30-40 חשוב לציין שלא הייתה בעיה לפני זה להגיע גם לווליום 80 ללא שום בעיה, בעיה זו התחילה פתאום ובלי הוספת שום רמקולים אחרים. הדגם של הרסיבר הוא JVC RX-6012V וחיפשתי כבר מידע באינטרנט ללא הצלחה.. אין שום קצר בכבלים של הרמקולים משום שבעיה זו מתרחשת גם כאשר הרמקולים לא מחוברים.. כמו כן בדקתי בעיית התחממות(פתחתי ת'רסיבר) ולא נראה שהוא מתחמם יותר מדי. האם הרסיבר הלך?(אין אחריות כבר...) והאם אתם חושבים שיש איזשהו קשר בין זה שהסאב והרסיבר הלכו בהפרש של כמה ימים?

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. אז ככה, יש לי סנהייזר MX-350 שעבדו עד שהבננה שלהם התחילה להידפק היא נהרסה לגמריי והאוזניות הפסיקו לעבוד. אני חתכתי אותה ורציתי להחליף בבננה של אוזניות אחרות שעובדות. אני לא יודע איך עושים את זה ככה שכל העסק הזה לא עבד. האם זה אפשרי בכלל או שחבל על המאמץ? תודה

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by audigy,

creative עומדת לשחרר את דור ההמשך לסידרת כרטיסי ה-audigy שיקרא audigy 2 והנה המפרט שלו : DVD Audio, Dolby Digital EX 6.1 o THX de Lucasfilm and backwards standards compatible. Playback in 24 bits y 192 kHz. 106dB Signal to noise level (6 dB more than old generation). Recording in 24 bit/96 KHz. Frequency response from 10 Hz to 46 kHz. פרטים נוספים http://www.nvnews.net/

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by Guarding angel,

מעוניין בטלוויזיה לסלון מחפש 40~42" עד סכום של 4500שח עם אחריות מקורית. שהטלוויזיה תיתן איכות תמונה טובה בשידורי SD ככול האפשר. מעבד תמונה 100HZ אם אפשרי. ראיתי את ה-LG 42LE5300 והיא נראית סבבה האם יש לה מתחרה כולשהי אם הסכום עולה ל-5000? http://www.prad.de/new/tv/test-lg-37le5300-teil16.html#Film ביקורת

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by Chymes,

אני "משיג" תוכן HD, פאקינג 20GB לסרט רק כדי לגלות שהאיכות זהה לחלוטין ל-DVD. מה לעזאזל מיוחד ב-HD? אני לא רואה שום חדות או פירוט שלא ראיתי בעבר.

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by Dj_Infernal,

לפניי שאני שואל אני רוצה להגיד שחיפשתי ולא מצאתי, אם מישהו ימצא אז שיביא לי לינק ! Fortissimo II & S.B LIVE 5.1 הם כמעט אותו מחיר (הבדל של 20 שקל ) ואני רואה שהרבה בוחרים בפורטיסימו, אבל בלי שום קשר מה עדיף ? ולמה?, מה אחד נותן שהשני לא נותן ?

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by Born2Kill,

שלום רב, מחפש אוזניות לשימושים הבאים: משחקים, מוזיקה וסרטים. מחפש אוזניות שנותנות את התמורה הטובה ביותר למחיר וחשוב לא פחות שהקשת והחוטים יהיו עמידים להמון זמן. נ.ב. נכון להיום אני משתמש ב-AKG GHS1 ומחפש לו מחליף ראוי...

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. יש לי אפשרות לקנות תמגבר הזה sony דגם str db830 המגבר ניראה אליפות השמיעה שלו הכל מהכל אבל קצת ישן מ2002 ורציתי לשאול למי שבאמת מבין במגברים עם שווה לקנות תמגבר הזה או להתחדש באחד מהחדשים של השנה 2010 2011!.. בעיקרון אני רק שומע מוסיקה מהמחשב וסרטים פה ושם ..!הוא רוצה על המגבר הזה בין 900-ל800 שקל שווה? לי בקשה תעזרו לי אני בדילמה חבל על הזמןןן!! זה תמונות הרסיבר? http://hifi-leipzig.de/shop/popup_image.php?pID=590&imgID=0&XTCsid=3h4ql59jf7j45srhkbnmic7pj7

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.