אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
חדש בתחום עד היום הייתה לנו טלוויזיה ישנה עם "בטן" (כן, יש עדיין כאלה... ) אין לי מושג מהיכן מתחילים, המגוון הוא אדיר ומבלבל ניסיתי לבד התייאשתי וכמעט החלטתי להישאר עם הטלוויזיה הישנה. אמרתי אנסה בפורום. ישנם כמה נתונים שאני יכול למסור מעבר לכך אשמח לשמוע עוד נתונים שצריך לקחת בחשבון ושיעזרו להגיע לדגם שמתאים לי. מחיר: עד 5000 ש"ח מעוניין בסמסונג (אם כי לא נעול) מה השימוש הייעודי: א. תכני טלוויזיה רגילים בשלב ראשון רק עידן + ב. חיבור למחשב חזק שברשותי לגיימינג (לראות בגדול) ג. צפייה בסרטים עם כתוביות עברית ד. צפייה בתכני אינטרנט תודה למסייעים
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לאוזניות של Sennheiser אחריות? יש לי את הדגם CX400 ואוזנייה ימין מתחילה לזייף וצריך לשחק עם הכבל כדי לשמוע ממנה צליל טוב. יש לי את האוזניות 3 חודשים וזה נראה לי מוזר שכבר הם התקלקלו.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכם, לאחרונה רכשתי מערכת סראונד של ימהה RX659 משהו חייתי ביותר 7.1 CH. בסרטים מסויימים יש לי את האפשרות לבחור בין מצבים שונים של DTS לבין DD (dolby digital). לפי מה שהבנתי שניהם עובדים במצב סראונד אבל השאלה שלי באיזה מצב הסאונד יהיה יותר איכותי וניתן יהיה לקבל ניצול מקסימלי של עוצמת ואיכות הרסיבר. תודה לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני "משיג" תוכן HD, פאקינג 20GB לסרט רק כדי לגלות שהאיכות זהה לחלוטין ל-DVD. מה לעזאזל מיוחד ב-HD? אני לא רואה שום חדות או פירוט שלא ראיתי בעבר.
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
אלו היציאות שיש לי
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כחודשיים קניתי טלויזיה מסוג 40LV655 חיברתי אלייה מחשב HTPC אם החלקים הבאים : INTEL P.4 3.0GHZ TWINMOS 2GB 4X512 MB ארדיסק 80 GB (בעתיד יוחלף) כרטיס מסך X300 (השבוע יוחלף לHD5450) לוח ASUS P5GD1-VM ועכשי וקניתי רמקולים Z5500 הם מחוברים אצלי ל5.1 שיש בלוח. יש לי ממיר של יס רגיל ואני רוצה לשמוע מה-Z5500 את מה שהממיר של היס מוציא איך אני יכול לעשות את זה ? תודה רבה שקד
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
השאלה בכותרת... מכיוון שיש לי את הSoundsticks II וגם Sennheiser HD595 אשר שניהם משתמשים ב3.5 רציתי לדעת אם יש מפצל שניתן גם לבחור דרך איזה התקן להשמיע קול בגלל שאינני רוצה שאחד יגזול עוצמה מהשני.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
עזרה=lg led 42 שמתי סרט hd8גיגה בדיסק און קי במחשב עולה עם קול ועם כתוביות ב lgהסרט עולה אבל בלי קול ובלי כתוביות
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אוקיי חברה אני צריך את העזרה שלכם :-) בקרוב אני קונה אקס בוקס ורוצה להוציא ממנו את המיטב ולקנות LCD 37 אינץ' , אני לא ממש בקיא בכל החברות וכל יחס הניגודיות , ברשותי המסך של Dell 2209W של המחשב , חשוב לי מאוד כמו במסך הזה שמכל הזוויות שאתה צופה במסך יראו את אותם הצבעים. לכן אני פונה אליכם . המליצו לי על החברה Hisense מה אתם אומרים ?
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות לריצה עם דגש על צליל איכותי ונוחות. אין בעיה גם להזמין מאתרים בחו"ל.
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
נגנים מבוססי הארד דיסק של 1.5 גיגה מגיעים לשוק בגודל קטנטן... האם אלו הם קוטלי הפלאש? אני לא רואה שום חיסרון בהם. לדעתי כל נגן פלאש הוא פשוט כלי לכמה שיותר קומפקטיות ובלי יותר מידי פרקטיות. ועכשיו נותנים לכם משהו שאולי גדול בכמה מילימטרים אבל מכיל נפח גדול פי כמה וכמה מנגן פלאש ממוצא, הדבר הזה מספק המון מקום ולדעתי אנשים שהתלבטו עד עכשיו בין נגני הארד דיסק גדולים (כי לא תמיד צריך את כל הנפח) לפלאש מצאו את התשובה!
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מגיע מזל טוב. בינתיים שומעים מצוין. הi/o drive לא עובד משום מה אז אני פותח את המחשב לבדוק אם כבלים שניתקתי בשביל לבטל את היציאות הקדמיות של הAC97 גרמו לבלגן. המערכת סטריאו (שארפ) שלי קצת הורסת את הסאונד כי הרמקולים לא יורדים נמוך אז הבאס לא כ"כ עמוק אבל זה נשמע כאילו השירים שלי הם בקידוד 256kbit... שירים שבאיכות לא משהו במקור :-) כ. קול מטורף. 216$ בcompusa. הוא משתוקק לz5500- אני אנסה למצוא איזה פתרון לא לפשוט רגל בגללם או שאני אגיד טוב נו ואקנה... בקיצור: לקרייאיטיב. עדין לא ניסיתי משחקים אבל אני לא חושב שיש מה לדאוג... אם זה מעניין אותכם עוד משהו: הדרייברים והתוכנות שוקלים 350 מגה! לקח איזה רבע שעה התקנה ומאה אישורים של הinternet security כדי להתקין.. עוד משהו מוזר…
-
- 28 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, קוראים לי דניאל ואני אוהב סראונדים ואני רוצה שאנשים יאהבו אותם כמוני אז יאללה: על מה מסתכלים כשקונים סראונד? -איזה סראונד? רצוי דבר ראשון כשקונים סראונד זה לבחור כמה רמקולים היו לו מומלץ: מומלץ לקנות מערכת 5.1 כלומר מערכת שכוללת 5 רמקולים + 1 סאב וופר שמספק את הבס. במערכת כזו זוג רמקולים יושב מלפניך (FRONT) וזוג מאחוריך (REAR) המספקים את האוירה הכללית והרמקול הנוסף (CENETR) מתוך החמישה יושב מלפניך ומשמיע תדרים של דיבור בעיקר. הבס כמובן נותן בס! ניתן לקנות 4.1 אבל הסנטר מספק הרבה FEEL בסרטים, הרבה מאוד אפילו, 4.1 לא חוסך לך הרבה כסף גם. 6.1 - חביב אבל מיותר, סנטר מאחורה הוא חסר תועלת. 7.1 - שווה, אבל יקר, אך יש לזכור שהסטנדרט לסרטים הוא 5.1 ולא מייצרים סרטים…
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, כרגע יש לי את הרמקולים 2.1 של מיקרולאב FC-330. לפי דעתי האיכות שלהם נהדרת ביחס למחיר הנמוך אבל יש איתם בעייה שקיימת מאז שקניתי אותם - זמזומים מהסטלייט השמאלי. לכן, חשבתי לאחרונה אולי לשדרג לרמקולים חדשים ולהעלות את התקציב. ראיתי באתר את הביקורת על הSOLO 6C של מיקרולאב, והביקורת משבחת אותם. השאלה שלי היא: אני שומע בעיקר היפ הופ וראפ, ושירים שבדרך כלל הבאס בהם יותר דומיננטי - מערכת ללא סאב כמו הסולו תתאים לשירים הללו? אני ארגיש מחסור בבאס אם אני יעבור ממערכת עם סאב לאחת ללא סאב? (אני גם משחק משחקי FPS בקביעות ורואה סרטים לעיתים קרובות) בנוסף, גם תהיתי לעצמי אם יש טעם בכלל לחשוב על כרטיס אודיו נפרד כי עד עכשיו אני חי מצויין עם הכרטיס המובנה בלוח אם. חשוב לי להדגיש שאני…
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קניתי אוזניות cloud 2 לפני שבועיים ונתקע לי התקע של האוזניות בתוך כבל מאריך 3.5 (החלק הזה למי שלא הבין) ממש רק החלק החיצוני, אי אפשר לראות את כל החוטים שבפנים, זאת אומרת שהכול עדין מחובר פיקס... חשבתי אולי יהיה אפשר לשבור את החלק הזה מאוזניות שקניתי ב-1$ ב-ebay ולחבר עם דבק מגע, אבל לא נראה לי שיעבוד ונשמע דיי מטומטם. אני יודע שאפשר לקנות TRRS PLUG מ-ebay, הבעיה היא שזה יכול לקחת חודש עד שזה יגיע + זה חתיכת סיפור להחליף + אין לי מלחם. יש איזשהו מעבדה \ חנות באיזור המרכז שמתעסקת עם זה? כי לא הצלחתי למצוא.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי רמקולים (5.1) שהם היו מחוברים למערכת רסיבר/dvd ישנה שלא תומכת ב hdmi, אני רוצה לשדרג לרסיבר נורמלי, אני רוצה לחבר אליו ps4, ממיר עידן, מחשב ואולי בעתיד עוד (4 כניסות מספיקות), אשמח להמלצה לרסיבר עד 1500 שח. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מערכת קולנוע ביתי 5.1 ערוצים בתקציב מינמום לחדר 4X3.5 יחובר למחשב ביחד עם מסך 32" FHD יש הכנות לכול הרמקולים (כבלים דרך הקיר) רמקולים לטלייה בלבד
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
טוב אז לפני שבוע הלך הסאבוופר, עכשיו הגיע תורו של הרסיבר..... שבוע שעבר פירסמתי הודעה על הרסיבר שלי שנשרף http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=399590 ועכשיו הרסיבר מציג לי הודעות OVERLOAD כאשר הווליום מגיע ל30-40 חשוב לציין שלא הייתה בעיה לפני זה להגיע גם לווליום 80 ללא שום בעיה, בעיה זו התחילה פתאום ובלי הוספת שום רמקולים אחרים. הדגם של הרסיבר הוא JVC RX-6012V וחיפשתי כבר מידע באינטרנט ללא הצלחה.. אין שום קצר בכבלים של הרמקולים משום שבעיה זו מתרחשת גם כאשר הרמקולים לא מחוברים.. כמו כן בדקתי בעיית התחממות(פתחתי ת'רסיבר) ולא נראה שהוא מתחמם יותר מדי. האם הרסיבר הלך?(אין אחריות כבר...) והאם אתם חושבים שיש איזשהו קשר בין זה שהסאב והרסיבר הלכו בהפרש של כמה ימים?
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
עכשיו, כשיש סופסוף נגנים מבוססים זיכרון פלאש בנפח לא קטן בכלל במחירי רצפה.. (פחות משקל למגה..) הגיע הזמן שכבר יענו על השאלה הזאת אחת ולתמיד... [glow=green,10,800]wma VS mp3[/glow] מי עדיף ולמה?? מי יותר איכותי מביניהם? ומי עדיף לשימוש בנגנים - הגודל קובע?? קצת מספרים: http://www.litexmedia.com/article/comparison.html
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היום רכשתי את הAKG 24P,האוזניות באו בקופסא פשוטה יחסית http://pic.hevre.co.il/UserPicPopup.asp?pid=13706238&alid=339474&uid=3134EC97319D4038B20A54D448493921&AlbumIsOpen=False,ולאדם שלא מכיר את החברה לא תיהיה משיכה דווקא אליהם, אלה לשמות כמו סוני ושאר מותגים מוכרים. בתוך הקופסא נמצאים ה אוזניות עצמם והנרתיק http://pic.hevre.co.il/UserPicPopup.asp?pid=13706253&alid=339474&uid=3134EC97319D4038B20A54D448493921&AlbumIsOpen=False. האזור הממברנה ניראה מעוצב ומעניין אולם הקשת שעשויה מן אלומניום ניראית פשוטה ומעניקה להם קצת דימוי של איזה חיקוי מאשר אוזניות מבית טוב. '>http://pic.hevre.co.il/UserPicPopup.asp?pid=13706315&alid=339474&uid=3134EC9731…
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ע"פ בדיקות באינטרנט אני מסוגל להתייחס רק להבדלים הוויזואליים ביניהם: 1. דרייבר MID קטן יותר ב 8C. 2. פורט אחד במקום שניים ב 7C וממוקם בגבהים שונים. 3. אין צלעות קרור למגבר. 4. כניסות דיגיטליות. 5. שלט שונה. מאוד הייתי רוצה להבין איך סעיפים 1 - 4 משפיעים על הצליל, העוצמה והאמינות אך לא ניתן להאזין להם באף חנות. האם יש למישהו את ה 8C ? האם יש למישהו תובנות על ההבדלים ומה עדיף ? תודה לעוזרים !
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
היי חברים רכשתי את הסאונד בר jbl sb450 החדש ואני מאוד מרוצה ממנו. ישנה בעיה אחת והיא, חיברתי את הרמקול לטלויזיה ע"י HDMI ARC ואת הטוליזיה לחיבור של HDMI1 ברמקול. עכשיו כאשר אני מדליק את הטלויזיה גם הרמקול נדלק אבל אני חייב ללחוץ על הכפתור של הבורר עד שאני מגיע ל-HDMI1 וזה מעצבן שכל הדלקה אני חייב ללחוץ. למה זה לא מגיע ישירות לחיבור הזה? אולי יש משהו לתקן את זה? ברגע שהרמקול נדלק החיבור מגיע ישירות ל-HDMI TV. אשמח לעזרה.... תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני מעוניין לקנות אוזניות גיימינג איכותיות שכוללות מיקרופון. אני לא מעוניין לשמוע את הרעש שמסביבי, רק את המשחק. התקציב הוא 400 ש"ח עם אפשרות לחריגה אם הערך יהיה גבוה. האם ניתן להשיג 7.1 ערוצים? לא שמדמה? תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום כולם, מעוניין בהמלצה לרסיבר\מגבר לשימוש יום יומי : גם טלויזיה ובעיקר למוזיקה. כרגע השימוש העיקרי הוא באוזניות סנהייזר HD800 תובעניות מאוד. רסיבר סביר של דנון ב3000 ש"ח היה בינוני למדי באיכות שמע- אין לי את הדגם הספציפי. מחפש בעיקר רסיבר איכותי באזור ה4000-6000 ש"ח שיספק מענה סביר לאוזניות- ובעתיד גם לרמקולים איכותיים, אלא אם כן יש למישהו הצעה לשילוב אחר של הגברה.. מבקש בלי להלאות אותי בפרטים ובמוצרים שקשה להשיג כי יש לי הבנה בסיסית בלבד מהבחינה הטכנית. אם יש רסיבר טוב של ימאהה עדיף כי יש לי מחירים טובים על המוצרים שלהם. תודה מראש, עוז
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-