עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by HumanFly,

שלום רב, ברצוני לרכוש כרטיס שדרכו אוכל לחבר כבל HDMI, מהטלויזיה או מה ASUS TABLET שלי, למחשב ולהקליט סרט ב FULL HD או ב 720P בלייב מהטאבלט. אשמח לקבל המלצות על כריטיסם מוזלים או פתרונות לא יקרים למען מימוש הדבר הזה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  2. Started by mp91,

אני מחפש אוזניות מקסימום 100 120.... אני יודע שזה קצת מאוד אבל ראיתי את האוזניות האלה: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=8770&catid=930 שימושים זה למשחקי רשת לאינרנט(סקיים.. ונטרילו) ושירים... מה אתם אומרים??

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  3. Started by aldema,

יש לי DVD DIVX של ITT דגם IT4400 והוא קורא כתוביות רק שאני לא לא יודע איך לגרום לו שהוא יקרא אותם.. אני רושם בצריבה: Into The Blue.avi Into The Blue.sub והוא לא קורא לי אותם אז אני הולך במכשיר ל"סבטייטלס" ולוחץ על OHTERS כי אין עברית ומאשר אבל עדיין הכתוביות לא מופיעות לי... אמרו שצריך לעשות איזה פירמווייר או משהו כזה או ללחוץ איזה קוד... בקשה תעזרו אני כבר אבוד לגמרי..

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  4. Started by PuppEDogg,

אני רוצה לקנות אוזניות לגיימינג עם סראונד סאונד 7.1 או 5.1 אני לא כזה מבין בזה בעקרון אני רוצה במשחקים שאני אשמע הכל מסביבי עם זה משהו מתפוצץ מאחוריי או חייל מאחוריי כאלה דברים ובנוסף שאני אוכל לשמוע בהם מוזיקה באיכות טובה אני יודע שזה בעייתי אבל כמה שיותר איכות טובה לשמיעת מוזיקה חשבתי על משהו כזה http://ksp.co.il/?uin=13430# אין לי כרטיס קול תואם אבל אני מוכן לקנות או 7.1 וירטואלי כמו זה http://ksp.co.il/?uin=20480 אני מוכן לשלם מקסימום 600 ש''ח, אשמח להמלצות ולדעה שלכם

• 1 תגובה
    • 945 צפיות
  5. Started by ARI_ARI,

אחרי שחיברתי את הממיר של הוט למחשב הכל טוב ויפה ועובד מצויין דרך התוכנה המקורית של הכרטיס TV. אבל אני רוצה להשתמש בMEDIA CENTER אבל אני לא מצליח לעשות שהוא יקח את התמונה מהSVIDEO. ערבה בבקשה

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  6. Started by Vidati,

שלום! מזמן לא הייתי באתר. אני רוצה לקנות MP3 וראיתי את הדגם הזה של CANYON שהוא אוזניות עם MP3 מובנה בפנים עם סוללה מובנת גם כן. עכשיו המחיר שלו בחנויות הוא בין 350-400 שח גרסאת ה256MB. אני יכול להשיג ב250 את אותה גירסה עכשיו יש לי שאלה: האם אני מקבל מוצר טוב יחסית למחיר אני לא איזה אחד שמבדיל בין צלילים שונים העיקר שינגן מוזיקה? אני ממש נדלקתי עליו... עכשיו אני לא צריך עשרות ג'יגות של מקום. אין לי כל כך הרבה שירים שאני אוהב אז זה ממש מתאים לי. הינה שם הדגם: CANYON CN-MP6HSD 256Mb Headset + Rech. Battery http://www.canyon-tech.com/images/products/periph/big/CN-MP6HSD.jpg בתמונה זה גרסאת ה128MB תודה.

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  7. שלום רב, אני מעוניין לרכוש טלוויזית LCD בגודל שנע סביב ה22'' במחיר זול עד כמה שניתן כעקרון, המחיר המקסימלי שאני מוכן להוציא עבור המוצר הוא 1500 ש"ח, אך אם אפשר להשיג בפחות אז מה טוב... תודה מראש...

8. אני רוצה שהם יהיו אוזניות טובות לגיימר+מוסיקה/סרטים.. דרוש שיהיו להם גם מיקרופון... תודה מראש לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. יום טוב אני מחפש מיקרופון איכותי להקלטות כרגע אני בוחן את זה : בארץ לא מצאתי במחיר סביר בחול זה די זול אבל המשלוח עולה כמו במוצר עצמו =( אשמח להצעות נוספות וחוות דעת. עד 400 שקל זה התקציב שלי. תודה!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום לכולם! כבר זמן מה שברצוני לקנות נגן MP3 בעל נפח סביר שישמש אותי לעיתים קרובות בזמן הנסיעה והחזרה מבית הספר, משהו מהיר, קל ואיך לא - זול (יחסית למוצרים בשוק). לאחרונה נמכר נגן MP3 בנפח של 256mb ב-Walla Shops במחיר מפתה של 300 שקל, מפתה מפתה אבל די מפוקפק. האופציה השניה היא נגן MP3 מתוצרת Creative מדגם - MuVo 256mb TX שיכול להירכש במחיר של 500 ש"ח בתאילנד ע"י חבר, בארץ מחירו 800 ש"ח בחנות הזולה יותר בזאפ. החבר נמצא בתאילנד עד מחר שלהם (הפרש השעות הוא +5 שעות אצלהם) ואז נוסע ליפן. לכן אני חייב להחזיר לו תשובה באימייל עוד היום בלילה כדי שהוא יקרא אותה על הבוקר ויעשה מה שצריך.. באותה הזדמנות יש לי שאלה נוספת ליודעים - האם המחירים ביפן של דברים כאלה זולים מתאילנד? אני ר…

11. יש בארץ את ה-G35 אולם הבנתי שניתן להזמין מחו"ל אוזניות טובות יותר. אני מוכן גם לעבור מעט את הסכום אם ההוצאה שווה את התמורה. לעצתכם אודה. (הכוונה לאוזניות אטומות שלא דורשות חיבור ל-RECIVER )

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by Arkadi.Krr,

מחפש נגן MP3 בתקציב 300ש"ח כמובן שאיכות האדיו תיהיה המקסימלית שניתן בהתאם לתקציב. להשמעת מוסיקה בלבד. תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  13. שלום לכולם. אז כמו שהכותרת אומרת, אני מחפש אוזניות עם עדיפות לעורפיות עם באס טוב בעיקר. אין לי תקציב בשמיים, ולרוב אני מסתובב איתם בחוץ, בדרך לעבודה וכו. עד לאחרונה היו לי פיליפס שקניתי ב80 שח שעשו את העבודה מעולה. יש למישהו הצעה? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 833 צפיות
  14. האם יש כזו תוכנה? ACDC עושה דבר דומה רק עם תמונות ורזלוציה, אז אני רוצה תוכנה שתחליש את הX קבצי מוזיקה שיש לי בתיקיה אחת (או תוכנה שתוריד את כל הקבצים לאותה כמות קול, איזון או איך שלא קוראים לזה - אבל עדיף תחליש)

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  15. אז ככה...יש לי משהו באיזור ה5K (עם טיפה גלישה אם צריך)....ואני רוצה LCD TV בגודל של 32...ואני לא מבין בזה הרבה... איזה דגמים טובים יש??... איזה נתונים זה נחשב לממוצע??...(בהירות , MS וכו'..)... כמו כן המסך גם יחובר למחשב לצפיה בסרטים.... אז איזה TV טובה יש?..

• 13 תגובות
    • 955 צפיות
  16. שלום, קראתי פה כמה שרשורים ואני קצת מבולבל. אני מנסה לבחור בין שני הרמקולים הבאים: Creative Inspire T10 2.0 Microlab FC330 2.1 הרמקולים בעיקר למשחקים וקצת מוסיקה. אם באס זה לא משהו שחשוב לי, האם אני בכלל צריך סאב? מישהו פה ציין שעבור מוסיקה דווקא 2.0 יותר יתאים. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Davidvays,

שלום יש לי אוזניות sony wh1000mx3 וכשאני בשיחת טלפון זה מפעיל לי את הרעשי רקע ללא אפשרות כיבוי האם מישהו יודע איך לכבות את זה?

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  18. Started by Hatzi6,

היי קיבלתי הצעת מחיר זהה לשתי המכים שציינתי בכותרת. הינה קישור שמצאתי שעושה את ההשוואה https://www.displayspecifications.com/en/comparison/ba1212ccd1 תהיתי מה ההבדל ובמה כדאי לבחור בהתחשב שאני בעיקר משתמש בטלויזיה לסרטים (נטפליקס/חיבור ישיר מהמחשב/פלקס) ממה שאני מבין לסאמסונג יש תמיכה טובה יותר מבחינת צבעים (frc) אבל מצד שני לTCL יש תמיכה בdolby הבנתי נכון? במה כדאי לבחור?

• 0 תגובות
    • 972 צפיות
  19. כן כן אני מאמין שהנושא הזה ניטחן כבר עשרות פעמים, וכבר עשיתי חיפוש בפורום אבל מצאתי רק אוזניות שלא ניראות לי ממש וכאלה שהיו יקרות מידי! אז פתחתי נושא כבר... אני מחפש אוזניות עם קשת שיהיה להם סאונד סביר במחיר של 250-300 שקל של חברה מוכרת... יש הצעות?

20. יש לי iPod Touch 2ND ואני רוצה לקנות להם אוזניות איכותיות. אז ככה.. המאפיינים שצריכים להיות. -אוזניות קשת -אטומות מפני הסביבה -שלא ישבו על כל האוזן אלא על חלקה בסגנון של px -מוזיקה מועדפת - היפ הופ,טראנסים ורוק -שהיו יפות אני הרבה בחוץ... -שיבינו מילים גם ולא רק המוזיקה עצמה ד"א שמעתי בpx100 ולא הייתי מרוצה. האיכות טובה אין ספק אבל הקטע שזה לא אטום שיגע אותי. יש המלצות?.. עריכה: מה אתם אומרים על וHD212וSennheiser וhd202.. מה ההבדל בינהם ולמה ה212 עולות כפול? לפי מה שהבנתי שתיהם טובות מאוד בבאס אבל מה אם בא לי דודא לרוק?!? זה משמעותי?

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  21. הורדתי תוכנה שממירה פורמטים של אודיו כגון wav, mp3, ogg, mpc, wma לכל שאר הפורמטים. מתוך רצון לפנות כמה שיותר מקום על ההרדיסק, איזה פורמט הוא הכדאי ביותר?

• 4 תגובות
    • 977 צפיות
  22. Started by kinggil,

זאת: http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=95&scat=199&tcat=30 וזה דגם חדש של לוג'טק: http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2735&scat=199&tcat=30 תודה.

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  23. Started by zachbachar,

אני רוצה לקנות את אחת מהשתיים הבאות: AKG K324P ו JBL Reference 220 יש לי פשוט זיכוי בבאג ואני לא יודע איזה מהם לבחור... חשוב לי מאוד באס עמוק ואיכותי איזה יותר טובות...? תודה לעוזרים..

• 6 תגובות
    • 886 צפיות
  24. Started by Zmosh,

שלום לכולם! אני מחפש מערכת קולנוע של 5.1 כולל רסיבר בתקציב של עד 2,000 ש"ח. זה אפשרי בכלל או שזה תקציב נמוך מידי בשביל מערכת סבירה? זה לחדר שינה ולא לסלון אם זה משנה....

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  25. השאלה בכותרת... הרמקולים האלו http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=5636

• 5 תגובות
    • 676 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.