עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. היי, קוראים לי דניאל ואני אוהב סראונדים ואני רוצה שאנשים יאהבו אותם כמוני אז יאללה: על מה מסתכלים כשקונים סראונד? -איזה סראונד? רצוי דבר ראשון כשקונים סראונד זה לבחור כמה רמקולים היו לו מומלץ: מומלץ לקנות מערכת 5.1 כלומר מערכת שכוללת 5 רמקולים + 1 סאב וופר שמספק את הבס. במערכת כזו זוג רמקולים יושב מלפניך (FRONT) וזוג מאחוריך (REAR) המספקים את האוירה הכללית והרמקול הנוסף (CENETR) מתוך החמישה יושב מלפניך ומשמיע תדרים של דיבור בעיקר. הבס כמובן נותן בס! ניתן לקנות 4.1 אבל הסנטר מספק הרבה FEEL בסרטים, הרבה מאוד אפילו, 4.1 לא חוסך לך הרבה כסף גם. 6.1 - חביב אבל מיותר, סנטר מאחורה הוא חסר תועלת. 7.1 - שווה, אבל יקר, אך יש לזכור שהסטנדרט לסרטים הוא 5.1 ולא מייצרים סרטים…

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by LRa,

כל כך חיכיתי לנגן הזה ושסוף סוף הוא עומד לצאת בארה"ב ואירופה מה מקבלים? בארה"ב בצבעים שונו לשני צבעים ממש לא יפים והכי מוזר שבמקום 53 שעות ניגון מקבלים רק 45... ומה הגאונים עשו באירופה? משווקים את הנגן בלי רדיו!!! מה הם חושבים לעצמם? אפילו הדגמים הישנים שלהם הם בעלי רדיו... ממש אכזבה, במיוחד שעכשיו נכנס כזה מתחרה חזק לשוק - IAUDIO.

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. היבואנים שלה זה ניופאן... הדגם הוא של ה40 אינץ אלה הנתונים.. http://www.yanir.co.il/yanir/flash/templete/product.asp?id=1110 למישהו יש נסיון עם החברה או הטלויזיה הנ"ל..???

• 13 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. היא עלתה לי 3600 אלף שקל לגודל 42 קניתי מהיי פי מערכות שמע מכיר רגיל 4500 שלמתי בממזומן בגלל זה עלה ככה והיי פי אמר לי שזאת טלוזיה FULL HD אין לו סיבה לשקר ? קראתי קצת חומר עליו באיטרנט וכתוב שמם שהדגם הזה LG LH22RC FULL HD

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by pringles,

שלום לכם! אז ככה החלטתי לשאני רוצה קצת יותר ממה שהיה לי עד עכשיו ולפני כתיבת ההודעה הזאת בדקתי בפורום פה ובעוד איזה מקום וזה לא כזה עזר לי כי לא היה משו שמדבר אליי אז החלטתי לנסות פה שאולי תעזרו לי עם מה שאני רוצה לקנות. כרגע יש לי כ.קול און בורד והרמקולים זה של מערכת sansui לפני איזה 10 שנים או יותר וזה לא מספק אותי. אני צריך את השילוב של הכ.קול והרמקולים בשביל מוזיקה בעיקר מסוג טראנס פסיכודאלי ומטאל שיר לדוגמא: 02-double_r.e.l_-_scum_of_the_earth-jfk עדיפות לזוג רמקולים וגם החדר שלי לא גדול במיוחד 11 מ"ר אבל שבווליום דיי גבוה עדיין יהיה צליל באס איכותי ולא שעוד רגע יתפוצץ הרמקול. יש לי לוח אם של gigabyte ga-k8nf-9 האוזניות זה לאייפוד וידאו ה30 ג'יגה, אני מעוניין באוזניו…

• 13 תגובות
    • 957 צפיות
  6. Started by AVENGER,

קניתי דיסק מוזיקה בפורמט DVD AUDIO ואני לא מצליח להפעיל אותו אם יש למישהו רעיון איך אפשר לשמוע אותו אני אשמח לשמוע הצעות בתודה מראש AVENGER

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. שלום לכולם לא מזמן קניתי מיני דיסק וקיבלתי איתם אוזניות לא משהו אז אני רוצה לקנות איזה משהו איכותי אם תוכלו אז גם שלחו איזה לינק תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by 888,

מה אתם אומרים על הנגן הבא, SanDisk Digital Audio Player 512M? נוח לשימוש? האם צריך תוכנה בשביל העביר שירים מהמחשב לMP3? איך איכות השמיעה שלו? האם זה הנגן הכי משתלם ל512MB? האם יש בנגן מקליט רדיו? תודה מראש , Billabong2005.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Santa ^^,

היי, הגעתי למסקנה שאני צריך רמקולים חדשים למחשב. עכשיו הסתכלתי קצת בפורומים וראיתי שהרבה ממליצים על הMicroLab FC330 אני צריך רמקולים בעיקר למוזיקה ולמשחקים, אלה מתאימים? עצות? תודה מראש =]

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. http://www.pch.co.il/docs/pd1470287440.htm אני מצליח לשמוע רק ב 2 למה ?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אתמול התקנתי ווינדוס XP. יש לי מחשב יחסית ישן מבוסס מעבד P3 ולפי אוורסט הכרטיס קול שלי זה VIA AC 97 הורדתי דרייברים של הכרטיס קול והתקנתי,הורדתי את כל ההיתקונים של הווינדוס(אם צריך לציין את זה בכלל) הרמקולים מחוברים טוב למחשב. ואין פשוט אין קול אני פשוט נואש מה לעשות.?? מי שעוזר אני מאוד(בחזקת מליארד) יודה לו!

• 13 תגובות
    • 957 צפיות
  12. Started by 8-Ball,

שלום, יש לי מערכת סטריאו ישנה ואני רוצה לחבר אותה למחשב. אבל אני לא בטוח שאפשר, כי מאחורה אין לה שום כניסות חוץ מ4 שהם ה פלוס ומינוס של ימין ושל שמאל שזה אפילו לא בננות אלא כבלים דקים כאלה בשחור ואדום אני בטוח שאתם יודעים על מה אני מדבר. האם אפשר לחבר מערכת כזאת למחשב? אם כן איך, איזה כבל? איך מחברים? וכמה עולה? תודה לעונים

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. שלום לכולם. לחבר שלי יש את הבעיה הבאה: יש ברשותו טלויזיה 42" ומחשב עם כ.מסך 8600GT עם יצאת DVI. בעזרת כבל DVI TO HDMI ניתן לראות וידאו נהדר, אך הכרטיס הזה אינו מסוגל להעביר סאונד דרך HDMI. בנסיון לחבר כבל אאודיו סטנדרטי רגיל(לא יודע מה השם שלו) לטלויזיה, הוא מתעלם מהכבל ונראה שעדיין מנסה לקחת אות אאדיו דרך ה HDMI. האם יש דרך לגרום לעסק הזה לעבוד ולשמוע מהרמקולים המובנים בטלויזיה? תודה לעונים.

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. קודם כל שלום אני חדש P: זה משתמש מאד ישן שלי.... טוב אז המערכת היא מלפני 16 שנה אבל היא די חזקה- המקסימום של כל רמקול זה 50 וואט אבל היא דוחפת להם "רק" 30 לכל אחד... בקיצור היא לא קלטה דיסקים מרוב אבק (הייתה אצל סבא וסבתא שלי כל הזמן הזה) אז היום פתחתי אותה וניקיתי את העינית עם אלכוהול (קיסם אוזניים עם קצת אלכוהול מרוח עליו) ואז היא קלטה אבל מדי פעם השירים קופצים!! זה מעצבן! ולפעמים לוקח לה מלא זמן לטעון שיר... שלא לדבר על זה שמדי פעם השירים נתקעים, לפעמים כשזה קורה המערכת עוברת למצב של כאילו לחצתי STOP, והרבה קורה שהשיר פתאום קופץ לחלק קודם של עצמו או בכלל עובר לשיר אחר אבל אחרי זה חוזר לאיפה שהוא היה. שמתי גם דיסק ניקוי פעמיים!!! וזה לא כל כך עזר למישהו יש עצה? יש ל…

• 13 תגובות
    • 894 צפיות
  15. Started by Coca Cola,

בדקתי בסיקור פה וכתוב משהו על MX500 אבל הנושא היה U2, ולא נאמר מילה על שאר הנגנים, ואני בקרוב מתכנן לקנות נגן פלאש קטן (ירדתי מהX5\L) וחשבתי על 1GB G3 ורציתי לדעת אם הוא מגיע עם אוזניות איכותיות. תודה מראש

• 13 תגובות
    • 989 צפיות
  16. Started by chris_u16,

האם הנגן הזה שווה? http://www.supermarker.co.il/multi.phtml?item=1237161 הוא דיי משתלם בגלל המחיר, אגב מצאתי משהו שמאפשר להפעיל את זה על XP. שאלה נוספת: מהי מהירות העברת הנתונים בחיבור הסיריאלי?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by rofben,

היי אני זקוק לרמקולים בתקציב עד 800 ש"ח. אני שומע בעיקר רוק, מטאל, קצת ראפ ובאופן כללי הכל כמעט (חוץ ממזרחית.. נראה לי) אני אחבר אותם למחשב.. מה אתם אומרים על המיקרולאב X23? תודה מראש, בן

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. עברו אצלי הרבה אוזניות בידיים... In-Ear ועד כאלה לגיימינג, אך מה שמשותף לכולם הוא שתמיד באיזה יום בהיר איזה אוזנייה אחת החליטה לשבות, כלומר שמעו רק באוזן אחת. היום זה הקש ששבר את גב הגמל - ה-AKG GHS1 שלי שבת באוזנייה אחת וזה עוד אחרי שנשבר לי הקשת שלו מלמעלה(!). והוא בקושי נפל לי במהלך השימושים שלו וגם זה מגובה שלא יותר ממטר, הדברים האלה כל כך רגישים ולא חסינים שכבר לא משתלם לקנות אותם. כבר יש לי ערמות של אוזניות איכותיות שאוזנייה אחת שלהם שבקה חיים ואין אפילו מי שיתקן זאת! ומה אני אגיד בבאג? הם יראו שזה שבור כאשר בפועל רק "פתחתי" את הקשת לצדדים כדי לשים על הראש. ולך עכשיו תחפש את הקבלה... סעמק זה מטריף מאוד! :-\

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by AmL1,

אהלן, יש לי כרטיס מסך 8800GT. הטלויזיה היא של PILOT הבעיה היא שכשמחובר גם הממיר בנוסף למחשב אין תצוגה של המחשב. כאילו חיברתי את המחשב דרך componnet נראה לי (ירוק כחול אדום) והממיר מחובר בRCA אם אני מנתק את הממיר זה עובד אם הוא מחובר אז רואים פס שרץ על התמונה ואחרי כמה שניות אין תמונה. ניסיתי את החיבור על עוד טלויזיה -ichiban משהו כזה חח בדיוק אותה בעיה בלי עוד חיבורים רואים מעולה שמחברים עוד משהו פס רץ על תמונה ואחרי כמה שניות אין תמונה... מישהו נתקל בבעיה? יש פתרון? תודה....

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. היום הגיע אליי הביתה החבילה.. כבר 3 חודשים אני מצפה לדבר הזה! הממיר הוא בעצם Zhaolu 2.5A כמו שיש לאנטולי עם שדרוגים שהקפיצו אותו למעלה.. רשמים ראשוניים Oh Boy זה נשמע מצויין, הדבר הראשון ששמתי לב זה הטקסטורה של הבס והצלילות המדהימה שלו.. ממש בהתחלה לא התלהבתי, אבל לאט לאט הבנתי כמה שהממיר הזה מעולה. הטרבל כבר לא צווחני והבמה עמוקה ונכונה. רשמים נוספים בשעות הקרובות, תמונות בימים הקרובים.

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. Started by anatoli,

אהלן אנשים, אחרי הרבה זמן שעסקתי בלהשיג את החלקים, בשבועות הקרובים אני סוף סוף אבנה כמה דברים נחמדים. היום התחלתי מקטן, עם ה-GrubDAC (קישור לדיון בהד-פי). מדובר על ממיר דיגיטאלי לאנאלוגי, DAC שמתחבר למחשב באמצעות USB, משם לשבב PCM2707 (דיי סטנדרטי לשימוש הזה) שממיר ל-I2S, משם ל-DAC של וולפסון שאומנם עולה קצת מאוד, אבל מוצלח מאוד. הבנייה כולה לקחה לי בערך 30 דקות, אך לצערי הממיר הראשון עשה בעיות, אבל כמו שעון. 7 דקות מוזיקה, שקט, ובעיות בזיהוי ב-USB, וחוזר חלילה. אני לא בטוח ממה נבעה הבעיה. אפשרות אחת היא אחד מהקבלים שהיה שונה ממה שמומלץ בדף המפרט של היצרן, אך אין לדעת, כי האחד הזה כבר עף מהחלון לפני כמה שעות בצד החיובי, בזמן שניסיתי למצוא דרך לפתור את הבעיה, מצאתי דרך…

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by Aviko,

אני מכנן לקנות את החמוד הזה ורציתי לדעת אם יש איזשהו סיכוי שיש לו עידכון לעבריתת?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by RoeeKa,

שלום, אשמח לקבל הצעה לרמקולים עד תקציב של 600 ש"ח. שימושים: בעיקר שירים וסרטים, קצת גיימינג. אני רוצה להיות בטוח שאני לוקח את הרמקולים האופטימליים במחיר הזה D: מערכת סראונד זו גם אופציה. אשמח לקבל הצעה ממי שמבין בתחום הסאונד. תודה מראש!

• 13 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. Started by Mister Hai,

http://www.akg.com/personal/K_414_P,pcatid,6,pid,61,_psmand,1.html מחירם הוא 172 שקלים חדשים בבאג. אני רוצה להשתמש בהם לנגן נייד (D2) ביומיום בנסיעות וכאלה.. ממליצים לי עליהם ? איך היחס עלות/ביצועים שלהם ?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום! יש לי מיקרופון קונדנסר של YOGA דגם BM-38 שמחובר למיקסר PHONIC דגם AM120 עם PHANTOM POWER של +48V (המיקרופון דורש מתח פאנטום של 52~9). המיקסר מחובר מהיציאת Line במיקסר לכניסת Line In של כרטיס קול On-board (צבע כחול) במחשב (Realtek AC97). הרמקולים שלי הם Altec Lansing FX6021, והם מחוברים לכניסת רמקולים בכרטיס קול (צבע ירוק). הייעוד העיקרי של המיקרופון הוא תוכנות מסרים מיידיים כמו Skype ו-Xfire. הצבתי את המיקרופון על השולחן מולי בין המקלדת למסך. אני מקליט את עצמי כשאני מדבר רגיל באמצעות sndrec32. כאשר אני משמיע את ההקלטה, אני לא שומע את עצמי. כאשר אני מגביר את הווליום לעוצמה גבוהה (3 נורות מתוך 5 בשלט של הרמקולים), אני שומע את עצמי חלש. כאשר אני מגביר את הווליום…

• 13 תגובות
    • 3.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.