עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by dkaro,

היי, כרטיס הקול הקדמי במחשב שלי נדפק, וכיוון שבכל מקרה התכוונתי לרכוש בעוד מספר חודשים מחשב חדש ואיתו אוזניות בחיבור USB איכותיות, החלטתי להקדים את רכישת האוזניות לימים אלו. חשוב לי לציין שאני רחוק מלהיות איזה אודיופיל מושבע, וברוב הסיקורים על אוזניות אני לא מבין בכלל חצי מהמילים והמשפטים לגבי התדרים וכל זה, כך שאני לא ממש מחפש את האוזניות האיכותיות והמדויקות ביותר שעולות טריליון דולר. כמו כן, השימוש של האוזניות יהיה בעיקר לסרטים וסדרות (אני כן מוריד את הסרטים/סדרות באיכות הגבוהה ביותר, כולל האודיו), כאשר למוסיקה השימוש פחות בהרבה כיוון שאני לרוב משתמש ברמקולים הרגילים (בסרטים וסדרות אני ברוב המכריע של המקרים משתמש באוזניות). כמו כן, האוזניות ישמשו אותי בעתיד הקרוב לאח…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. שלום אני מעוניין לקנות טלוויזיה 32 במטרה לחבר את המחשב ולהפוך אותו לHTPC כמה שאלות האם במרחק צפייה של 2.5 מ' ניתן לעבוד באופן מלא במחשב? המחשב שיש לי כיום מכיל חיבור VGA בלבד האם הדבר מגביל את אופן הפעולה? בנוסף אני מבקש המלצה לטלוויזיה LCD 32 במטרה לחבר אותה למחשב תקציב בין 1500 ל2000 במידה והמכשיר מצדיק את ההשקעה תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  3. Started by VinyX,

לאחרונה מצאתי אצל חבר את הרמקולים הנ"ל. הוצאתי משניהם את כל האלמנטים הישנים שהיו במצב זוועה (סראונדים יבשים וקרועים, חורים בממברנה וכו'). אני מחפש עכשיו אלמנטים חדשים שיתאימו לתיבות, שהן לפחות במצב מעולה, כשהוצאתי את המילוי מהתיבות שמתי לב שיש להן סוג של ספוג שנראה לי כמו polyfoam מסוג כלשהוא, שחוסם פתחים לשאר התיבה ובעצם לא אוטם את החלק התחתון מהעליון, המיד והטוויטר יושבים בתוך תא קטן משלהם שאטום משאר התיבה בעזרת תבנית קלקר שממולאת בפייברפיל. בתור אחד שהתעסק הרבה עם אודיו לרכב עד עכשיו, הייתי פחות חשוף לסוגי בניה של תיבות ביתיות. אשמח אם תאירו את עיניי, למה משמש הפתח העגול הגדול עם הארבעה הקטנים מסביבו. זאת פעם ראשונה שאני נחשף לזה. תמונה צורפה. תודה, שלומי.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Offset,

אז יש לי 1000 שקל אני מוכן לחרוג 100-200 שקל. זה צריך להיות סטרימר שיש לו חיבור HDMI ותומך בהרבה פורמטים. צריך שהוא יהיה נוח ומקליט אם אפשר. הסטרימר צריך לאפשר לי להעביר אליו סרטים מהמחשב הרגיל דרך האינטרנט וגם להסטרים ישר מהמחשב אם אפשר. אשמח להמלצה טובה, תודה

• 0 תגובות
    • 908 צפיות
  5. Started by Salwaby,

אני מחפש אוזניות קשת , אטומות. חשוב שלא יהיו אוזניות DJ לוחצות, השימוש בהם הולך להיות ממושך - כמה שעות כל פעם בכיף. תודה רבה. (מחיר 200-300 ש"ח)

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by LynxIL,

שלום לכולם, אני מחפש שתי טלויזיות חדשות, בבקשה תעזרו מי שיכול. 1. לסלון - מרחק צפייה הוא באיזור ה-3 מטר, לכן אני חושב על טלויזיה בגודל 42-47 (כמה שיותר גדול יותר טוב) שתהייה 1080, עדיפות שתהייה בלי 3D כי זה סתם מיותר, אבל מה שהכי חשוב שיהיה לה WLAN (בעיקרון אני רוצה לעשות לה סטרימינג מהמחשב שלי שיהיה בחדר עם XBMC) תקציב הוא עד 6K אם יש פחות כמובן שזה עדיף... 2. לחדר - מרחק צפייה הוא באיזור ה2.5, אז אני מחפש אחת בגודל 37, מספיק 720, אם יש משהו עם WLAN או לפחות LAN אז מעולה, אם לא, אז שטויות. תקציב הוא עד 2500, אם אין אחת טובה אז 32 בתקציב של 2000... כמובן שיהיו חברות טובות ואמינות ודרך היצרן ולא דרך ספק משני למרות שיותר זול דרכם. בבקשה תעזרו! תודה מראש, יותם.

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  7. ראיתי שלבזק יש שני מוצרים שאני לא יודע מה ההבדל ביניהם: http://www.bezeq.co.il/Internet/Pages/PC_on_TV.aspx http://www.bezeqstore.co.il/homenet_bezeq/dap_1420.html ואני יודע שיש את כל האפשרויות של סטרימרים למיניהם שלמיטב הבנתי לא חזקים במיוחד בקבצי 1080P. אז מה בעצם הפתרון שלי אם יש לי טלוויזיה במרחק של 5-6 מטר מהמחשב ואני רוצה לשדר אליה תכני HD1080P? לגבי תקציב אני עוד לא לחלוטין סגור אז כרגע אני פתוח להצעות ורעיונות, כמובן במידת ההיגיון (לא להציע דברים במעל 1000 ש"ח). תודה רבה מראש ושבת שלום, זיו.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by andrei21,

איזה תוכנות לניגון Bluray 3D יש חוץ מ power DVD ו - total media theater ??

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  9. אהלן, הגעתי למסקנה שאני רוצה כרטיס קול חיצוני איכותי, זה לאחר שה JACK של האוזניות שלי החליט לשבוק חיים, החלטתי שאני רוצה לשפר גם את איכות הסאונד במחשב במשחקים סרטים ובמיוחד מוזיקה ביציאה לאוזניות ולמשחקים. אני לא אודיופיל אבל אני משתמש באוזניות טובות אחת מהן היא MDR-V700 של סוני שאני אוהב להאזין בהן ועוד זוג נחמד של פנסוניק (לאחר בדיקה כבדה גם נשמעות הרבה יותר טוב מה BEATS שכל אחד מדבר עליהן כאילו זה אלוקים. העיניים שלי כבר הרבה זמן קורצות לכיוון ה CREATIVE X-FI Soundblaster 5.1: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=717545 365 שח ב KSP, אני יודע שהשירות לקוחות שלהם גרוע, אבל האם האחריות היא אצל היבואן? נ.ב, איך הכרטיס הנ"ל של ברינגר? http://www.usb4.net/he/prodView.as…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Sven,

אהלן, אני מחפש המלצה לאזניות סגורות שניתן לנייד במידת הצורך, מאד חשובה לי האטימה(גם כלפי וגם החוצה) כי כנראה אהיה בסביבה רועשת הרבה זמן. כמו כן, די חשובה לי הנוחות שכן אני נוהג להקשיב למוזיקה שעות ממושכות. אני בא מ- AT AD700 ומאד אהבתי את הסאונד שלהן, אך לפעמים היה חסר לי קצת "אומף" בבאס ואולי טיפה יותר הדגשה למיד (בעיקר במוזיקה קלאסית). אני מקשיב להרבה סגנונות אך בעיקר רוק, בלוז, ג'ז וקלאסית (לעתים גם להקות/הרכבים כמו "the prodigy" או "infected mushroom"), לאו דווקא בסדר הזה. הניגון, סביר להניח, יהיה או מיציאת אודיו של מחשב או בנגן נייד (כרגע cowon i7) ובהמשך כנראה ארכוש dac/amp נייד של fiio. בעקבות שרשור שפתחתי ב- head-fi ומה שמוצע לקניה בארץ תשומת לבי מופנת…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by skot,

שלום היום קיבלתי אותם וחיברתי הכל אבל הרמקולים עושים רעשים מוזרים גם כשהסאב כבוי מישהו נתקל בתופעה הזאת?

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  12. החלטתי לקנות אוזניות לטלפון (אייפון) שבו אני שומע את כל המוזיקה כשאני לא בבית.חשוב שיהיו נוחות (נסיעות ארוכות בצבא), עם באסים עמוקים וחזקים אבל גם גבוהים טובים.חשוב מתקפלות, אבל אם ממש צריך אפשר לוותר.חשוב אוזניות און איר, אני לא מסתדר עם אין איר.חשבתי על האודיו טכניקה SJ33, אבל עלו לי ספקות היום אז אני מתייעץ.תקציב עד 200 שקל, תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 870 צפיות
  13. Started by avishay amar,

אני מחפש אוזניות on ear, באזור המאה שקל (במחירי ebay, אם זו קנייה בחנות אז עד מאתיים). חשוב לי שהן יהיו נוחות (אם אפשר כאלה שמתכווננות) ובאיכות יחסית טובה (של סאונד ובידוד). אם מישהו מכם מכיר דגם ממש טוב במחיר קצת יותר גבוהה- אני אשמח לקבל הצעות, בתנאי שזה דגם שממש נותן תמורה למחיר. קישורים והצעות כלליות יתקבלו בברכה ותודה!

14. Started by Maor.S,

אהלן יש לי שאלה , כדי להחליף את הרמקולים ברכב הבנתי שכדאי להחליף את כל 6 הרמקולים שברכב. הבעייה שאני לא מבין מאיפה להתחיל כדי שהרמקולים יהיו תואמים ושיהיה איזון בינהם (שלא יהיה מצב שישמעו פחות טוב באחד מהרמקולים) יש למישהו המלצה על סט רמקולים עוצמתיים לרכב, והאם באמת צריך להחליף את כל ה6? תודה

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by psybrain,

שלום ברצוני לדעת מה זה asio4all ? ראיתי שיש שיתוף עם foobar 2000 שמשפר את הסאוונד ... בבקשה תסבירו לי מה זה בדיוק ואיך אפשר לשפר את הסאוונד במחשב, אני אודיופיל.

• 6 תגובות
    • 3.4k צפיות
  16. Started by andrei21,

כשאני מפעיל סרטי תלת מימד התוכנה עובדת רק ב60hz 720p האם זה פאק בתוכנה או שזה המקסימום שהיא יכולה להפיק? אני חושב שפעם כן הייתי מפעיל 1080p 24hz . ב powerDVD 12 הכל בסדר עובד ב1080P בלי בעייה.. רעיונות ובכלל האם יש תוכנות יותר נורמליות או יותר קלילות משני התוכנות הגרועות האלה להפעלת סרטי blu-ray ?

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  17. Started by mccartney,

היי! למישהו יש WD TV MINI והצליח להריץ דרכו סרטים בפורמט DVD, כלומר, להעתיק סרט DVD לספרייה, ולהריץ על הסטרימר הנ"ל? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  18. שלום! מישהו מכיר טלוויזיה שתומכת בפורמט של דיסק DVD? אני לא צריך שתתמוך בכל התפריטים, אלא רק שתריץ את הסרט הראשי וזהו. אני פשוט רוצה לרכז את ה-DVD-ים של הילדים בהארד דיסק חצוני/DOK, ולחבר ישירות לטלוויזיה כך שיוכלו לראות את הסרטים שלהם בלי נגן ה-DVD. ברור לי שאפשר לקנות סטרימר שיעשה את העבודה, אבל חבל לי לרכוש עוד מכשיר אם יש טלוויזיה שעושה את העבודה בעצמה תודה!

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  19. Started by master af,

לוח האם במחשב הנייח שלי הוא ASUS A8N-SLI Premium וכרטיס מסך עם DVI בלבד... האם שדרוג של כרטיס מסך עם יציאת HDMI יכול לתמוך גם בפורמטים אודיו חדשים? יש לו כרטיס קול ויציאת SPDIF אופטית מובנת בלוח, אך קראתי שהיא לא ממש תומכת בפורמטים חדישים, 1- האם אות האודיו בכרטיס מסך חדיש עובר ישירות דרך PCI-EXPRES , או שהוא צריך את הכבל הקטן בעל שתי הגידים? 2- האם זה אפשרי שלוח אם כזה ישן לא יכול להעביר פורמטים חדישים בכלל, גם אם נשדרג לכרטיס מסך חדיש? תודה.

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. בעבר פירסמתי שקיבלתי מגבר של חברת CARVER מדגם CM-1040. היום קיבלתי זוג רמקולים די גדולים של אינפיניטי מדגם SM102. ניסיתי לחפש קצת מידע עליהם ולא ממש מצאתי, ממה שהבנתי מדובר בסידרת כניסה שלהם הוופר בסדר אבל הטוויטר לא ברמה. למישהו יש רשמים נוספים? האם ניתן לשדרג את הטוויטר במידה ולא אהיה מרוצה ממנו? איך הם ביחס לקליפש פרומדיה 2.1 שמחוברים כרגע למחשב שלי? בנוסף אני צריך לג'מפר את המגבר, איפה ניתן לקנות כבל RCA קצר כדי לג'מפר את הPRE-OUT?

• 4 תגובות
    • 932 צפיות
  21. Started by Gimel,

שלום לכולם, לפני זמן מה קיבלתי ממישהו רמקולים רצפתיים גרמניים מפלצתיים. חיברתי אותם לרסיבר שלי ומוזיקה שומעים בהם מצויין. הבעיה שהסנטר שלי נשמע חיוור לעומתם בסרטים. כאילו שהטווח שלו לא קרוב מבחינת העמוקים. קולות של גברים נשמעים שונה לגמרי מהסנטר לעומת הקדמיים. מה אני אמור לחפש? הנתונים של הקדמיים מצורפים בתמונה, והדגם של הסנטר זה POLK CS100. מתוך גוגל: This speaker features two 4 inch mid/bass drivers and one 7/8 inch tweeter. Frequency response: (-3db) 60Hz -20kHz. Recommended amplification: 10-100 watts. Efficiency: 89dB. Impedance: 8 ohms. עריכה: אולי בעצם אני צריך לכוון במגבר את הסנטר כ-SMALL, ואז הנמוכים ישלחו לסאב. ננסה ונראה.

• 3 תגובות
    • 864 צפיות
  22. Started by guycnaan,

עברתי לדירה חדשה ואני מתכוון לצרוך את המדיה שלי בסטרימינג. אני לא מתכוון להשתולל, ויש לי אפשרות גם להביא אחד מארה"ב. מה הסטרימר עם היחס עלות/תועלת המירבית שיש כיום בשוק. אשמח לא לחרוג למעלה מ600, תקנו אותי אם במחיר הזה לא אוכל להביא מכשיר איכותי. תודה

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  23. Started by תינוק22,

JBL CS6 6.5 http://www.jbl.com/EN-EU/Products/Pages/ProductDetails.aspx?PID=CS-6 אני אולי אקנה מ חבר אותם, אני מחפש משהו פשוט אבל שישמעו קצת יותר טוב מהמקולים המעפנים שיש לי באוטו . מה דעתכם ?

24. היי, המטרה של הסטאפ היא בעיקר צפייה בסרטים אבל גם מוזיקה. עדיין לא קניתי ולכן אשמח לקבל הצעות לגביי אפשרויות יותר טוב לאחד מהמרכיבים. סאב וופר PSW12 Polkaudio - 1500 שקל ------------- סט 5 רמקולים SPARK Pure Acoustics - 1000 שח יצרן: Pure Acoustics הרכב הרמקולים: סט 5 רמקולים WAY: 2 נצילות: 90 טווח תדרים: 45-22 פרטים נוספים ---------------- דגם 3D רסיבר SONY STR-DH520 - 1590 שח •רסיבר סוני 7.1 ערוצים תלת מימד 7.1 ערוצים מעבד וידאו פנימי התומך ברזולוציות עד 1080pRMS וואט 7X 100 הספקHDMI בחיבור 3Dמחיר רגיל החל מ-1990 ש"חמחיר מיוחד לחברי הייטק-זון1590 ₪דמי משלוח 39 ש”ח עם שליח עד הדלת, אספקה עד 7 ימי עסקים. אפשרות לאיסוף עצמי חינם, מאור יהודה. פרטים נוספים:רסיבר סוני 7…

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  25. Started by KroydKrenson,

רציתי לדעת אם מישהו ניסה להשתמש בפלייסטיישן 3 בשביל לקרוא קבצים מהמחשב ולהפעיל אותם. אני יודע שזה אפשרי אבל לא לגמרי הבנתי איך לבצע זאת. אודה לכל מי שיוכל להסביר.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים