עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Dunul,

אתמול באתי להטעין את הH10 שלי, השארתי אותו ללילה. קמתי בבוקר אני קולט שהתבלבלתי בין המטענים של הH10 לשל אחד הפלאפונים בבית!!! המכשיר היה חם מאוד אני מפחד שיכול לקרות לו משהו כבאתי להפעיל אותו הוא לא נדלק, חיכתי קצת ואז הו נדלק ורשםם שאין בטריה. ואז כשחיברתי אותו למטען הנורמלי הוא נדלק. יכול להגרם לו נזק?

• 13 תגובות
    • 928 צפיות
  2. Started by itelweb,

אוקיי.. אז ככה.. החלתתי לקנות נגן של קריאייטיב, אבל יש לי התלבט ות בין 2 מהנגנים שלהם, שניהם עולים בערך אותו דבר... Creative Labs Nomad Jukebox Zen Xtra 40 GB MP3 Player או Creative Labs Zen Touch 20 GB MP3 Player אני מבין שהשני הוא יותר קטן אבל בו יש כפתורים ופשוט לא נראה לי העניין הזה של הגלילה... או אם מישהו כבר התשמש באחד יוכל להגיד לי איך זה... הנה תמונות של כל אחד: Creative Labs Zen Touch 20 GB MP3 Player: l] Creative Labs Nomad Jukebox Zen Xtra 40 GB MP3 Player :

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. אבל ללא מפצל.. אני רוצה (ויש סיבה כי זה הפיתרון היחיד אחרת הייתי משתמש במפצל הכי פשוט..) לעשות שמערכת שמע אחת תיהיה על הכרטיס קול המובנה, והשניה על הכרטיס קול PCI.. ששני ההתקנים האלו יפעילו במקביל במקום לבחור אפשרות אחת בכל פעם: תודה

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. למי שאוהב לשמוע דרך האייפון/איפוד-יש אפשרות לקנות רמקול איכותי(?) שמתחבר לג'אק של האוזניות, או לקנות תחנת עגינה לאייפון ששם המחיר עולה דרמטית לפי האיכות. לדוגמא תחנת עגינה באיכות סבירה מתחילה מ-850, ורמקולים..אני לא כל כך מכיר בגלל זה אני שואל. יש לציין שאני צריך משהו יחסית קומפקטי כי זה למטבח(בזמן שאני שוטף כלים).

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. Started by Godmoney,

לא בטוח מה ההבדלים בין LCD ופלאזמה, אבל אני מחפש את האיכות הכי טובה במחיר הכי נמוך (גישה חדשנית משהו הא ?). בכל מקרה, למישהו יש הצעות בשבילי?

• 13 תגובות
    • 789 צפיות
  6. אחי נמצא כרגע בהונג קונג ואני צריך להחזיר לו תשובה עד מחר כי הוא עוזב שם מחורתיים. הוא רוצה לקנות נגן ווידיאו ומוזיקה הוא חושב בכיוון ה- IPod Video 60GB, אמרתי לו שלא ימהר ואני יברר את העניין. אני יודע שיש כל מיני נגנים בשוק, IPod, Creative, I-River וכו'. רציתי לדעת מה הכי טוב בשוק? הכי מומלץ? מבחינת ביצועים, איכות וידאו, איכות שמע וכו'. אשמח לקבל הצעות שלכם לנגנים השונים. תודה רבה זה ממש דחוף.

• 13 תגובות
    • 873 צפיות
  7. הרכבתי פעם מגבר לאוזניות ממעגל הגברה של רמקולים של YAMAHA ובניתי לו באותה תקופה קייס. עכשיו החלטתי שאני רוצה לבנות לו קייס חדש וכך עשיתי. המגבר לפני: והקייס החדש:

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by hen1235,

משום מה כשאני מאמץ את המחשב (WINRAR, אימיול) ושומע מוזיקה ביחד יוצאים לי קולות מוזרים מהרמקולים, כאלו קולות חלשים של פיצוץ, הם הורסים לי את המוזיקה והם גם מתגברים ככל שהמחשב מתאמץ יותר... מישהו יודע איך אני נפטר מהם???

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by ashkenazone,

שלום, אני רוצה לקנות נגן חדש, אבל אין לי הון לזה... בוא נגיד בערך 500 שקל אבל אני מוכן לזוז למעלה למטה... הייתי רוצה נפח של 1G ומעלה אבל גם אסתפק ב512MB, לא פחות. גודל, לא ממש חשוב לי, אבל שיכנס בכיס בנוחות. אולי אפשר לשאול במילים אחרות, מה הנגן הכי זול שמומלץ לקנות.. קצת כמו למשל למי שמבין פה קצת בכרטיסי מסך.. אם אתה גיימר לא תקנה פחות מX1600PRO. אני מקווה שהבנתם את ההקבלה המוזרה הזו.. תודה.

• 13 תגובות
    • 943 צפיות
  10. Started by אמיר יצחקי,

http://www.thetrue22.com/images/MadMikeQuote.jpg ?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by BONO,

אני רוצה לקנות עכשיו דרך האינטרנט כרטיס קול ואני לא יודע איזה חשבתי על של הרקולס אבל אני עדיין לא בטוח תגידו לי אתם איזה כרטיס ומאיפה לא משנה המחיר אבל העיכר משהו טוב. תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by shimonta,

היי, שמתי לב שיש רעש סטטי כאשר אני שם את האוזן קרוב לרמקולים, הרעש משתנה בהתאם לשינוי שאני עושה בטרבל ובבאס והווליום, ורעש כאשר הם בSTANDBY חשבתי שמדובר בהפרעה מאחד החיבורים או מתקע החשמל , אז ניתקתי את כל החיבורים וחיברתי רק החשמל (כמה תקעים שונים) ועדיין יש רעש סטטי, השאלה היא האם זה רעש/התנגדות טבעית כלשהי או שאני צריך להחליף אותם במסגרת האחריות ? משהו יכול לבדוק ברמקולים שלו אם יש את הרעשים הללו ?

• 13 תגובות
    • 4.4k צפיות
  13. מבקש המלצות לכרטיס קול איכותי 5.1 ומעלה שיתן איכות סאונד ברמה גבוה ביותר בעת חיבור המחשב למערכת קולנוע ביתית .

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום, אחותי קנתה לאחיינית שלי נגן MP3 אצבע ג'נרי כזה... ביום הראשון הכל עבד טוב, העתקנו שירים לנגן, חיברנו את הנגן כמה פעמים למחשב והכל עובד... אבל יום אחרי צצה בעיה קטנה... כשנכנסים לאפשרות הנגינה בנגן צצה ההודעה "אין קבצים!" , אז אמרתי לעצמי כמובן משהו מוזר... חיברתי את הנגן למחשב וראיתי שהוא מזוהה... וכתוב לי נפח וכמה בשימוש.. אבל אני לא רואה את השירים ואני גם לא יכול להעתיק, למחוק ובקיצור שום פעולה, כאילו שהופעלה הגנה כלשהי, מה עושים? יש לכם דרך לפתור את הבעיה? אוא שפשוט נחזיר לחנות? יש תעודת אחריות...

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. נפתח ת'רד חדש שלי בנושא דומה עם מעט תוספות ולכן אני רוצה ת'רד נקי.. למחוק בבקשה...

• 13 תגובות
    • 984 צפיות
  16. רסיבר של J.V.C RX-5022 ורמקולים של JAMO ממש טובים שעולים בסביבות ה-3 אלף.. ואת האמת שדי התאכזבתי מהביצועים... יש פה עוד מישהו עם מקרה דומה ?

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. אין לי קול במחשב.. צריך עזרה

• 13 תגובות
    • 840 צפיות
  18. Started by WN,

היי, אני לא מבין גדול במחירים וחומרה ורציתי לשאול אם לקנות כרטיס קול שתומך ב5.1 ורמקולים של Creative של 5.1 ב1100 שקל זה שווה לי? אם לא, אולי תמליצו לי על עסקות שעשיתם? תודה רבה, ניר.

• 13 תגובות
    • 984 צפיות
  19. Started by DAVIDD,

החלטתי לפתוח סקר ולראות מה אתם חושביים איזה מכשיר אתם מעדיפים אז הצביעו

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. פסח עוד מעט בא , לכן זה הזמן להתחנן להורים למתנות , לא? בכל מקרה , אני מחפש המלצות לנגון מוזיקה+וידיאו(MP4) , בנפח של 512 ומעלה , במחיר לא מופרז. לא מופרז = לא יותר מ700 שקלים. יש המלצות? תודה ויום טוב

• 13 תגובות
    • 731 צפיות
  21. Started by guy_intel,

שלום, אני מעוניין להוציא סכום של כ-4-5K ש"ח על תצוגה עבור סרטי HD. במחיר של טלויזיית "42 אני יכול לקנות מקרן ולהינות ממסך של יותר מ-"150. מדוע רכישת מקרנים אינה פופולרית ? מדוע כאן בפורום כמעט ולא מדברים על מקרנים ?

• 13 תגובות
    • 3.7k צפיות
  22. Started by sdfzxc,

שלום, אני מחפש המלצה לאוזניות לנגן מוזיקה. האוזניות שהגיעו עם הנגן הלכו (מכיוון שהם כל היום בכיס שלי), אז אשמח לאוזניות מהסוג הזה (הרגיל, שמקבלים), שיתנו איכות סבירה, שיהיו נידות, שיהיו יחסית עמידות (או לא יקרות מדי, ככה שאם יהרסו אני לא אבכה).

• 13 תגובות
    • 971 צפיות
  23. חשבתי ללכת על אחד מהבאים: MicroLab X-13 Philips SPA5300 MicroLab FC661 SonicGear EVO8 JBL CREATURE 2.1 Logitech Z4 Creative GigaWork T20 II או Creative GigaWorks T20 (מישהו יודע להגיד מה ההבדל חוץ מהצבע?) Logitech Z520 Altec Lansing VS2321 Logitech Z10 בניתי את הרשימה על סמך מחיר (בין 400-800 ש"ח) מראה חיצוני וביקורות של המוצר... מישהו מכיר או יכול להמליץ לי על דגם ספציפי מהרשימה הזו? תודה רבה.

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. Started by magafaim,

השאלה בכותרת....מדובר על רכב בעל רדיו עם קלטות...

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.