עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. מה מטרת מגבר האוזניות? האם יש לו השפעה על עוצמת הצליל בלבד, או שהוא משפיע גם על האיכות? אני יכול לנחש שיש פה קשר לאיכות, מפני שהווליום של כל זוג אוזניות שחיברתי למחשב תמיד הספיק לי, ואני מבין שנהוג לרכוש גם מגבר לעבודה עם אוזניות בחיבור למחשב. אשמח אם תבהירו לי את הנושא, אני מאוד חסר השכלה בתחום. בנוסף, הייתי רוצה שדרוג. כרגע ברשותי זוג E2c של Shure, וכרטיס הקול שלי הוא הXonar D2 של אסוס. תוכלו להמליץ לי על תחליף משודרג לE2c ב-500$ בסה"כ (כולל מגבר, אם יש צורך)? תודה רבה! נ.ב. הכל מיועד רק למוזיקה.

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. הרכבתי פעם מגבר לאוזניות ממעגל הגברה של רמקולים של YAMAHA ובניתי לו באותה תקופה קייס. עכשיו החלטתי שאני רוצה לבנות לו קייס חדש וכך עשיתי. המגבר לפני: והקייס החדש:

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. האוזניות של הסנסה מצויינות, אבל אחי איבד לי ספוגית אחת, ולא כל כך נוח לשים את האוזניות בלי ספוגיות (אולי פסיכולוגי...). השאלה אם שווה בכלל לרכוש אוזניות אחרות עד 100 ש"ח +- או בתקציב הזה הסנסה עדיפים / נותנים אותה תמורה +- ? בכל מקרה, הנה מס' רשימות שאולי יעזרו לכם לעזור לי: http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=1058_1850_2636_2661 http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=1058_1850_2423 http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=1058_1848_155_1575

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. שלום לכולם. לחבר שלי יש את הבעיה הבאה: יש ברשותו טלויזיה 42" ומחשב עם כ.מסך 8600GT עם יצאת DVI. בעזרת כבל DVI TO HDMI ניתן לראות וידאו נהדר, אך הכרטיס הזה אינו מסוגל להעביר סאונד דרך HDMI. בנסיון לחבר כבל אאודיו סטנדרטי רגיל(לא יודע מה השם שלו) לטלויזיה, הוא מתעלם מהכבל ונראה שעדיין מנסה לקחת אות אאדיו דרך ה HDMI. האם יש דרך לגרום לעסק הזה לעבוד ולשמוע מהרמקולים המובנים בטלויזיה? תודה לעונים.

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by Mister Hai,

http://www.akg.com/personal/K_414_P,pcatid,6,pid,61,_psmand,1.html מחירם הוא 172 שקלים חדשים בבאג. אני רוצה להשתמש בהם לנגן נייד (D2) ביומיום בנסיעות וכאלה.. ממליצים לי עליהם ? איך היחס עלות/ביצועים שלהם ?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום, הבאתי Nintendo Wii מארה"ב. האם מוכרים בארץ טלוויזיות LCD שיכולות לעבוד עם NTSC בצבע? אני מעוניים בגדול 32-37". תודה מראש, דוד

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by WarNet,

אני רוצה לקנות את הטלוויזיה הזו:http://www.legacy.co.il/default.asp?catid={B2702B5C-9126-4875-82C3-F1BCC11E4B3D}&details_type=1&itemid={3745EBDA-BD70-4EC8-872C-FD9DCDFEDBC2} האם היא שווה את המחיר הזה?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by tolik_d,

שלום לכם... אני די חדש בעניין ה-LCD למיניהם. לאחרונה רכשתי LCD של METZ (דגם LC26TL) לחדר השינה... עכשיו רק נישאר לי לחבר אותה בצורה האופטימלית ביותר לממיר של YES. ממה שהבנתי כאן, הדרך האופטימלית לחיבור היא באמצעות SCART אבל אחרי חיפוש קצר הבנתי שישנם עשרות סוגי כבלים של SCART והמחירים שונים בהתאם... ??? מישהו יכול לתת לי עצה לגבי סוג הכבל/אורך/מחיר/חנות? שיהיה בסביבות 200 ש"ח... בנוסף, אם יש המלצות אחרות לגבי החיבור, אשמח לשמוע אותן!! הכניסות שיש בטלויזיה הן RF, AV, 2XScart, PC-Audio, YPbPr,YCbCr,HDMI. תודה!

• 13 תגובות
    • 933 צפיות
  9. שלום לכולם, קניתי לפני כמה ימים רמקולים חדשים, Altec Lansing VS2421. האחריות היא כנראה לא של קראט והמוצר נקנה באחת מהרשתות הגדולות למחשבים... וזה לא הרשת שמתחילה באות א. שוב אני כנראה אוכל אותה כשאני קונה אצלם, מה שבא קצת יותר בזול, משלמים עליו הרבה יותר. הבעיה היא לא קשורה למחשב, גכי ם כשמנתקים את הכבל אודיו מהמחשב, יש את אותו הרעש, שהוא יחסית מאוד חזק. אני מחר-מחרתיים אעביר את הרמקולים לחדר אחר, לוודא שבמקום מרוחק הם עדיין עושים את הרחש הנוראי הזה שנובע מהרמקולים הקטנים. גם בזאפ http://www.zap.co.il/RateModel.aspx?modelid=691670יש אזהרות של אנשים שמדברים על רחש סטטי. רק שהייתי תמים וחשבתי שזה תוקן. כנראה שקיבלתי מוצר מסדרה ישנה עם הבעיה הזאת. ביום הראשון הם לא עשו רעש כ…

• 13 תגובות
    • 4.4k צפיות
  10. היי יש לי שלל חיבורים מאוחרה בלוח אם ויש לי בבית מערכת קולנוע בייתית עם מגבר של קאנווד, איך אני מחבר את זה הכי נכון, ניסיתי כמה חיבורים ושומעים ממש חלש דרך המגבר. אשמח לעזרה תודה

• 13 תגובות
    • 970 צפיות
  11. Started by Omry,

היי אנשים. אני צריך המלצה למערכת 2.0, שתתחבר לסאב-וופר יד-שניה איכותי שאני מאמין שארכוש. אז ככה: אין לי שום בעיה שבעולם לרכוש ביד שניה, אני אפילו בעד זה. דבר שני, המערכת תשמש לצורכי גיימינג (3D) ושמיעת מוסיקה (מהרוק הקלאסי ביותר כדוגמאת "Beatles" עד המטאל הקיצוני ביותר כמו "Cannibal Corpse"). המערכת תתחבר לכרטיס הקול שמגיע עם לוח האם של ASUS, ה-Rampage II Extreme. עד כמה שזכור לי, שמו של הכרטיס הוא SupremeFX X-Fi. אם יש עוד מידע שאתם צריכים כדי להמליץ, רק תגידו. תודה רבה מראש לעוזרים. לילה טוב וסופשבוע מהנה לכולם

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by nburyan,

שלום לכולם!!! אני מחפש זוג רמקולים 2.1 חדשים עד 300 ש"ח, היה לי את ה-CREATIVE INSPIRE 2400 והייתי מרוצה מהסאונד שלהם עד הגג!!! הבעייה שהם התקלקלו ולא מוכרים אותם יותר :-[ אני מחפש רמקולים עם אותה רמה של סאונד, יש רעיונות??

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Trumpeldor,

הJBL Reference 220 עשו בעיות, אז שלחתי אותם לתיקון (במסגרת האחריות) ולצערי נקבע מותם לבאג כבר אין אותם במלאי אז קיבלתי זיכוי עכשיו אני מחפש אוזניות IEM אחרות במקומן, באותו סדר גודל של מחיר (200ש"ח) את ה AKG K324P וaudio-technica ATH-CK52 אין במלאי ברשת ולכן נשארה לי האופציה היחידה של AKG K321 כי הייתי רוצה להשתמש בזיכוי שלי לטובת האוזניות ולא לחפש במקום אחר ולהוציא עוד כסף... מישהו התנסה או מכיר אותן, כי לא בא לי לקנות אותן עם הזיכוי שלי רק בגלל שהמוכר אמר שהן הדגם החדש שמחליף את K324P... http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6784&perur=2&t=12&c=308

• 13 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. אני צריך לרכוש כבל של 2 מטרים כדי לחבר את ה-Z5500 ומתלבט בין שלושת אלה: http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=7816 http://exp.shopy.co.il/products/94741 http://exp.shopy.co.il/products/101837 אשמח להמלצות. תודה

• 13 תגובות
    • 4.5k צפיות
  15. Started by AmL1,

אהלן, יש לי כרטיס מסך 8800GT. הטלויזיה היא של PILOT הבעיה היא שכשמחובר גם הממיר בנוסף למחשב אין תצוגה של המחשב. כאילו חיברתי את המחשב דרך componnet נראה לי (ירוק כחול אדום) והממיר מחובר בRCA אם אני מנתק את הממיר זה עובד אם הוא מחובר אז רואים פס שרץ על התמונה ואחרי כמה שניות אין תמונה. ניסיתי את החיבור על עוד טלויזיה -ichiban משהו כזה חח בדיוק אותה בעיה בלי עוד חיבורים רואים מעולה שמחברים עוד משהו פס רץ על תמונה ואחרי כמה שניות אין תמונה... מישהו נתקל בבעיה? יש פתרון? תודה....

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. היי, יש לי מערכת סטריאו בבית, והגעתי למסקנה שאני לא צריך אותה, כי אני יכול לנגן הכל מהמחשב. למעשה אני צריך רק את הרמקולים ולא את המערכת עצמה. חיברתי את המחשב ישירות לרמקולים דרך היציאה של האוזניות ושמעו חלש מדי (בטח לא מפתיע אתכם, מנוסים שכמותכם). השאלה שלי היא איך אני גורם למוסיקה מהמחשב להגיע לרמקולים ושהווליום יהיה חזק מספיק, בלי לחבר בניהם מערכת סטריאו שלמה (עם CD, רדיו, וכו וכו).

• 13 תגובות
    • 4.7k צפיות
  17. קודם כול רציתי לדעת אם זה משנה המפרט ואם צריך בישביל זה מחשב חזק? אני הבנתי שלא אם כן תקנו אותי.. אז ככה יש לי כרטיס FX5500 ... אני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה 21 אינץ' רגילה. (אני רוצה לחבר בישביל לראות סרטים.) יש לי כבל שקיבלתי עם קניית הכרטיס רציתי לדעת אם זה הכבל ואיך ניתן לחבר??. אם הבנתי נכון יש לחבר את החיבור הצהוב ל-TV מאחורה במקום הצהוב שיש שם ולחבר את השחור לכ.מסך.. ואחרי זה צריך להפעיל את המחשב מחדש וזהו? אמורים לראות על הטלויזיה? אין צורך לשנות משהו בדרייבר של הכרטיס? ואם כן מה?.. הדרייבר באנגלית ואין לי מושג מה לשנות שם אם צריך.. תמונות של הכבל: הצד שמתחבר לכ.מסך: הצד שמתחבר ל-TV: הכבל: (מיצתער על האיכות זה מהפלאפון ) הכבל הזה קצר אני צריך…

• 13 תגובות
    • 761 צפיות
  18. Started by anatoli,

הכרטיס Asus Xonar D2 הגברה Rotel RX-845 אוזניות AKG K1000 סאב Tannoy Saturn S-15 זה התחיל בתור קוריוז מסקרנות בלבד, אבל זה פשוט חוויה פנטסטית! Anatoli.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Genom_g,

שלום, יש לי לוח אם עם כרטיס כול מובנה DQ6-P35 (של ג'גאביט), עכשיו אני רוצה לשדר ברדיו באינטרנט אבל אני לא יכול. האפשרויות להנמיך ולהגביר את הווליום של המיקרופון או להגביר ולהנמיח את המוזיקה לא פועלות הנה תמונה http://www.siz.co.il/up/mrwmmiilgy0j.jpg אני צריך עזרה איך לפתוח או אם למישהו יש תוכנה שאני אוכל לשדר דרכה לרדיו באינטרנט ושאני אוכל גם לשים מוזיקה ברקע וגם לדבר. תודה.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום לכולם, אני לא סבור ב 100% שאני בפורום הנכון. אם צריך להעביר את השאלה למקום אחר - רק תגידו. נתחיל בבעיה שלשמה פתחתי את התרד, השבוע קניתי את הנגן iAudio i7 8gb. שעליו קראתי ביקורות רבות ודומה באיכותו ל D2 (רק בלי אופציה לסרטים - שאת זה אני לא צריך) בכל אופן, אני לא מרוצה מהאוזניות שקיבלו איתו. (אגב, יכול להיות שהנגן אשם?) אני יודע שאוזניות באות בהרבה צורות, ואני לא בטוח איזו אני מחפש, אבל מה שבטוח מחפש כאלה שיסננסו היטב רעשי רקע. (in ear?) התקציב התחלתי כמו בכותרת הוא 250-200 ש"ח. ואני מוכן לחרוג בעוד 100 ש"ח, כמובן אם זה משתלם. מה יש לכם להציע לי?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Las@Vegas,

אני קונה מחשב חדש, ואני רוצה הנאה ממוזיקה, וסרטים (אני קונה מסך 20 אינצ' LCD). השאלה שלי כזאת, עד עכשיו הרמקולים שראיתי בביקורות אומרים שהם מקצועיים מאוד ושווים את הכסף. אבל אני חושב שאולי כדאי לי לקחת מערכת סטריאו ולחבר אותה למחשב. הכרטיס הקול בינתיים מובנה אבל אני רוב הסיכויים ישדרג אותו למשהו נחמד מאוד. אני מחפש משהו איכותי ... אין לי כל כך סדר גודל במחירים (כן אני יודע זה מעצבן פשוט אני לא מעודכן ככה שאני לא יודע מה איכותי נחשב ומה לא). יש לי אוזן דיי רגישה ואני אוהב צליל נקי ולפעמים בסוגים מסוימים של מוזיקה להוסיף באס.. אני ישמח לשמוע מה יש לכם, (למי שמאוד אוהב איכות גבוהה בשמיעה של מוזיקה). מבחינת כרטיס קול + רמקולים... TNX יבגני

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by dagang,

היי, אני רוצה לקנות רמקולים למחשב בעיקר בשביל סרטים. התקציב כמו שרשום בכותרת נע בסביבות ה 500 שקל, אני מעדיף מערכת 2.1 אבל לא נעול על זה. שמעתי היום את EACAN A200II ודי אהבתי אותם, אבל השמיעה שלי רחוקה מלהיות מוזיקלית, קראתי את הפוסט וההמלצה שם זה לקנות JBL, אבל אני לא ממש אוהב את העיצוב שלהם, וגם לא ממש בא לי להשקיע 600 שקל, אז מה עוד יש מומלץ במסגרת התקציב הזה? מה דעתכם על EACAN? או על LOGITECH Z-3E? MICROLAB FC-661 2.1? תודה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום לכולם, אני גאה להציג את התמונות שצילתי (חובב אודיו וקולנוע בייתי מקצועי חחח) בתערוכת HOME THEATER שהתקיימה במלון כפר המכביה בתאריכים 17-18 באפריל 2008. בשתי מילים: היה מדהים !!! לא הכל אני יודע בדיוק מה צילמתי (אבל לרוב כן אז מה שאני יודע אני יכתוב, תהנו: ישר כשנכנסתי, מסך הורכס בעצם מ-9 מסכים, ביחד 126 אינץ', מחובר ל-XBOX 360 פרובולושן 2008 איזה מגניבבב כדי שדברים יובהרו, אין מסך אחד שמה שלא שידר משהו בהיידיפינישן. קבלים מחורעים דגי שאנשים יבינו מה הם קונים (סתם חחח ) סוני 3 בהתגלמותו: מערכת מפחידה של 7.1 רמקולים, הספק אדיר (לא יודע כמה אבל זה הרבה מאוד) מערכת blou-ray של פייוניר, ורמקולים של חברה אחרת גם ידועה אבל ברח לי השם. ועכשיו…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by zapa,

שלום לכולם, אני מחפש אוזניות כפתור בערך ב 350-400 ש"ח הייתי מעדיף לא יותר אבל אם יש משהו ממש שווה אז אני פתוח להצעות, in-ear יכולות לבוא בחשבון אבל אף פעם לא ניסיתי, כך שאני לא יודע אם יהיו לי נוחות... כרגע יש לי sennheiser px200 שאני לא הכי מרוצה מהם, חסר לי משהו בעומק של הצליל, שמעתי שצריך לפתוח אותן.. מישהו יודע מה זה אומר והאם זה נכון? בכל מקרה השימושים יהיו בעיקר שמיעת מוזיקה מהמחשב, מנגן H340 של iRiver או בריצה/הליכה עם הסלולרי - אז חשוב שיהיו נוחות, שירים באיכות גבוהה יחסית, לא Lossless אבל 192-320 לרוב, בסגנון של רוק מלודי/כבד, טראנס/האוס וקלאסי... תודה רבה על העזרה וחג שמח...

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Avivf88,

ברצוני לחבר מסך טלויזיה למחשב, עכשיו לפי מה שהבנתי אני צריך כבל שבצד אחד יש את האדום צהוב לבן הרגילים שמתחברים לטלויזיה ובצד השני חיבור לכרטיס מסך, יש לי GeForce 8800 של NVIDIA, ולפי מה שהבנתי החיבור לכל כרטיס מסך הוא שונה (מבחינת מספר הפינים, הבנתי שיש כאלה עם 4 ויש כאלה עם 7) ורצתי לדעת איזה מהם אני צריך על מנת לחבר את המחשב לטלויזיה... עריכה: אני ממש אשמח אם בנוסף לתשובה לגבי הכבל אם תתנו לי לינק למקום ממנו אני אוכל להזמין את הכבל שאלה נוספת שיש לי- אם אני מחבר את המחשב לטלויזיה בצורה שאמרתי, ברגע החיבור המסך והרמקולים של המחשב יכבו או שהם ימשיכו לפעול במקביל ואני אאלץ לכבות אותם לבד? המון תודה לעוזרים!

• 13 תגובות
    • 3.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים