עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by jitz,

היי בשביל הרקע: אני לא מבין גדול בכרטיסי קול... אבל אני שומע המון מוזיקה (mp3), ורואה המון סרטים באמצעות המחשב (DVD/DIVX).. ומדי פעם משחק (לא הארדקור גיימר, אבל משחק פה ושם) - יש לי מערכת רמקולים+רסיבר איכותית (AC3, 5.1) - ועד היום היה לי כרטיס קול סטריאופוני פשוט, ככה שאין לי מושג מה הפסדתי עד היום. הזמנתי מחשב חדש עם לוח אם MSI KT3 ULTRA-ARU - יש עליו צ'יפ אודיו און-בורד של רילטק (6 ערוצים) - ואני לא יודע עד כמה איכותי הוא... (יש למישהו מושג) - ורציתי לדעת אם אני זקוק למשהו איכותי יותר...? שמעתי רק דברים טובים על הכרטיסים החדשים של הרקולס, תוכלו בערך להסביר לי מה היתרונות של ה-GTXP על הפורטיסימו 2? לפורטיסימו יש יציאה ל-5.1 ? דיגיטלית? אופטית? אני אוכל להשתמש ב…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by lover323,

שני המערכת באותו תווח מחירים (1100-1200 שח) ל ADA880 אין סנטר פיזי ועל פי מה שהבנתי היא לא תומכת ב 4.1 אבל החברה יותר ידוע והעוצמה יותר גדולה (80W RMS) מצד שני Aztech בעל סנטר פיזי וגם תומך ב 4.1 אבל החברה פחות ידוע והעוצמה יותר נמוכה (58W RMS) נתונים תכניים של ADA880: Total Audio Output: 80 Watts RMS Frequency Response: 20 Hz-20 kHz Input Impedance: >10K Ohms Analog Input Sensitivity: 300mV for full output Digital Input: S/PDIF Satellite Power: 40 Watts RMS (10 watts per driver) at 0.1% THD Subwoofer Power: 40 Watts at 0.1% THD Signal To Noise Ratio (SNR): >70dB Aztech: 58 Watts RMS Output Power Five 7 Watts RMS, 4 Ohms Satellite Speakers One 23 Watts RMS, 5…

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by WRX,

היי.. יש לי סרטים של מרוצי רחוב מגניבים של מכוניות ואני רוצה רק את הsound של המכוניות בקובץ של MP3 אם מישהו יוכל להגיד לי איך אני עושה זאת אני יודה לו.... ואפילו יחלוק איתו את אותם הסרטים אם זה יעניין אותו.... תודה... ;D

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by SpiritKnight,

ראיתי את זה בערך ב150 ש"ח(לא בטוח, עזבו מחיר עכשיו)הרמקולים טובים?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by B0necrack3R,

האלן חברה.. מזה הדגם הזה SB LIVE VALUE 5.1 + כרטיס דיגיטלי או משהו כזה (אני לא בדיוק מבין בזה..) במה הוא שונה מהLIVE! הרגיל ,והאם הוא עדיף עליו?? ומה מיוחד בו... תודה..

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by SEangel,

מה עדיף לקחת: ג'יניוס עם 6(!) רמקולים (SW- 5.1) או אלטק עם 5 (AVS500) הג'יניוס מעט זול יותר (בערך 50 שקלים)

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. שלום רציתי לקנות רמקולים רק למשחקים והמליצו לי על הATP3 , אבל ממה שהבנתי כאשר קראתי חלק מהנושאים בפורום זה שמערכת של 4.1 יותר טובה למשחקים מאשר מערכת 2.1 , לכן לא כדאי לי לקנות את הATP3. אז חשבתי על לקנות ATP5 , אבל זה עולה ממש הרבה . האם הרמקולים האלה של לוגיטק שווים ? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_7_157&products_id=307 (Logitech SoundMan® SR-30 ) או הרמקולים האלה (Logitech Z-540 ) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_7_157&products_id=2001 תודה

• 15 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. Started by Fighting Falcon,

יש לי רמקולים של DELTA SP-120 הכל מחובר אבל אין דרייבר ואני לא יכול לשמוע קול ! מישהו יכול לעזור לי?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by orrm,

אני הולך לקנות את המערכת של Klipsch 5.1 (חמישה רמקולים וסאב)... יש לי כרטיס קול של הרקולס GTXP. האם זה יתחבר לראק בלי בעיות??

• 21 תגובות
    • 3.5k צפיות
  10. Started by MishaK,

שמתי לב שבכל בית קולנוע אשר ראיתי בו סרטים שאמורים להיות עם הרבה באסים, אין אותם בכלל.. יש פה שתי אפשרות א) הסרט בלי באסים ב) אין סאב וופר בבית קולנוע האפשרות הראשונה מאוד לא נראת לי מה שמשאיר אותנו רק עם האפשרות השנייה... או כל תשובה שתיהיה לכם על למה לעזעזל אני לא מרגיש את הבאסים בבית קולנוע?!

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. שלום שלום... אני מעוניין לקנות רמקולים חדשים עבור שמיעת מוזיקה לרוב... הם ייתחברו לכרטיס קול די טוב (אזור הפורטיסימו 2). תקציב: 1000~ ש"ח. דרישות: איכות נטו. מה דעתכם...? האם כדאי לשקול את האפשרות שני רמקולים סלוניים פלוס מגבר ?

• 15 תגובות
    • 3k צפיות
  12. חבר שלי אולי קונה מחשב חדש והוא רוצה כרטיס טוב שתומך ב5.1 , קראתי פה איפה שהוא שיש גירסה מיוחדת שתומכת בזה ? הוא קונה איתו xps 510 הוא שמע אותם אצלי וישר הוא שאל כמה הם עולים . אין לו תקציב לרמקולים טובים והוא לא מאוד בררן עד עכשיו היו לו רמקולים מלפני איזה 5-6 שנים שהיה p1 :lol: והוא רוצה 5.1 .

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by Tzion,

אני צריך שתעשו לי קצת סדר בקשר לכרטיסי קול: מה ההבדל בין Live 5.1, Live Gamer 5.1, Live MP3 5.1, Live DE 5.1, Live Platinum 5.1, Live 5.1 oem וכל הסדרה הזאת של הלייב... (אני יודע שהפלטיניום זה לעריכת מוזיקה מקצועית או משהו כזה..) ומה הכי טוב מביניהם?? ??? האם SoundBlaster היא חברת בת של Creative ואם לא אז מה הקשר ביניהם?? ועל מה אתם ממליצים על כרטיס מסדרת סוונד-בלאסטר לייב או פורטיסימו? אני חושב שLive 5.1 יעשה את העבודה בצורה טובה עם מערכת 4.1, נכון? ועכשיו בקשר לרמקולים: מה עדיף 4.1 Luxeon 4.1/ Genius אני יודע שהם לא משהו אבל אני רוצה 4.1 במחיר סביר וזה מה שיש...

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by lover323,

על פי מה שהבנתי ההבדל העיקרי בין ALTEC LANSING ADA- 880W ל ADA 890 שADA- 880W לא תומכת בתקן זה ואילו 890 כן מה פרוש הדבר?

• 16 תגובות
    • 3.7k צפיות
  15. Started by Cereal Killer,

חבר שלי טס לפראג ואני רוצה שיקנה לי נגן MP3 ההגבלה שלי היא 120$ ואל תגידו "תוסיף עוד.." כי אין לי מאיפה תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. מה קרה?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. רמקולים 5.1 ו 4.1 של Genius יחסית מאוד זולים אולם כמעט ולא מוכרים ותהיתי אם למישהו יש נסיון איתם או שמע עליהם?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. על איזה כרטיס קול אתם ממליצים לי הפורטיסימו 2 DE או הטרהטק 512

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by bennyriz,

השאלה היא כזה.. איזה כרטיס עדיף לדרישות הבאות. הכרטיס ישמש מחשב לא למשחקים אלא אך ורק לשמיעת מוזיקה וניגון סרטי DVD.. המחשב המדובר הינו: AMD ATHLON XP 1800 עם כונן ASUS DVD E616 ועם כרטיס מסך ATI RADEON 7000 TV-OUT (מעבד MPEG2) כמו כן המחשב מחובר לטלויזיה סטיראופונית מגבר ימהה ישן (תומץ AC3 אם אני לא טועה בלבד, וכולל 5 יציאות אנלוגיות) ומערכת קולנוע קצת ישנה עם 5 רמקולים + סאב השאלה היא האם עם הפרטים הנ"ל איזה כרטיס עדיף, והאם כרטיסים כאלה מספיקים כדי לצפות בסרטי DVD עם איכות סאונד טובה ב5 ערוצים ? האם בכרטיסים הנ"ל יהיה חובה להשתמש ביציאות אנלוגיות או שלא ? או שאולי עדיף להוסיף קצת בשביל הGTXP ? תודה מראש למי שיאיר את עיני.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=557377

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. שוטטתי לי בחנויות ברשת, ולהפתעתי מצאתי בלמיר את הכרטיס Hercules Fortissimo III !!! ולא אני לא מתבלבל, וזה לא מהדורה דיגיטלית של 2! הנה הפרטים עליו: New Model - Game Surround Fortissimo III Ready For 2.1, 4.1, 5.1 & 7.1(S/PDIF Only) Sound Systems Headphones Output 10 Band Graphic Equalizer, Gaming Hardware Acceleration, Sensura 3D Digital Optical In & Out Windows XP/Me/9X/2000 מישהו שמע על הכרטיס הזה ?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. שלום לכולם! אני מעוניין לקנות רמקולים במחיר של עד 2000ש"ח שישמשו בעיקר להאזנת מוזיקה אבל גם משחקים וסרטים. הכרטיס קול שבחרתי כנראה יהיה Audigy ואני רוצה שהרמקולים יתנו ביצועים טובים מאוד באיכות צליל ובס בשילוב עם כרטיס קול זה. אודה מאוד לכל מי שעונה! נ.ב האם קיימת חנות בארץ/בחו"ל שממנה אפשר לרכוש או להזמין רמקולים Klipsch 5.1?

• 20 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. או שזה תלוי רק בכרטיס קול?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  24. Started by bah10,

באתר שלהם מופיע הדגם 251 שזאת מערכת 5.1 המתאימה למשחקים, סרטים ומוסיקה הנה הקישורהייתי בטוח שאין להם 5.1 מה אתם אומרים עליו?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by lover323,

מה המערכת הכי משתלמת לדעתכם? {המערכת תשמש למוזיקה, סרטים ומשחקים} ALTEC LANSING ADA- 880W -1200 YAMAHA TSS1-1350 Aztech-1150 TEAC PM-1500-1400 Logitech Z-560-2100 אני מבקש שתנמקו על סמך מה אתם קובעים את ההחלטות שלכם. 8)

• 19 תגובות
    • 2.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים