אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
רציתי לדעת אם יש למישהו תוכנה מומלצת להמרת DVD ל DIVX אני רוצה להעביר את כל ספריית ה DVD למחשב אבל לא מוצא תוכנה נורמלית שתעשה את זה תודה מראש על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
-
יש לי נייד שחיברתי אותו למסך בסלון והפכתי אותו למחשב HTPC אני מחפש תוכנה נוחה שתעלה עם מערכת ההפעלה ותציג בצורה נוחה סרטים ותמונות וכו'.. אין לי צורך בערוצים או הקלטות וכו'. ואם יש תוכנה בעיברית זה יהיה מצויין! דבר שני, במחשב יש כרטיס מסך רדאון X300 רציתי לדעת לאיזה כרטיס אפשר להשוות אותו כי אני ממש לא מכיר את הדגם, במיוחד הישנים יותר של רדאון.. תודה!
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני הכל יש לי כמה דברים להגיד. 1. הרבה מאוד זמן לא הייתי בפורום אז אני מקווה שתעזרו לי 2. אני מצטער אם זה לא הפורום הנכון לשאלה, פשוט התלבטתי בין 3 פורומים ובסוף הלכתי על זה. אז אם זה לא המקום אני מבקש שתעבירו אותי בבקשה. ולעיניין. אני צריך שתמליצו לי על תוכנה שכל מה שאני צריך לעשות זה לקחת סרט ולחתוך קטע לבחור מאיפה להתחיל לחתוך ומאיפה לסיים. אני מבקש שהתוכנה תיהיה כמה שיותר קלה לתפעול אם אפשר. תודה . נ.ב אם שכחתי לציין משהו אז רק תגידו ואוסיף.
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היו כאלה שעברו לאיפוד, יש למישהו לינקים או הצעות אחרות ?
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
האם היא חייבת חיבור לרשת ? אני לא מצליח להפעיל אותה ב"off line" ממש מרגיז
-
- 4 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מגבר JVC רגיל ולא חדש במיוחד שלא מוציא סטריאו ב7 ערוצים רק סראונד רגיל(DD וDTS). רוב השימוש במגבר נעשה ע"י המחשב שאליו הוא מחובר. רציתי לשאול, אם המחשב מסוגל לשלוט על הסאונד שיוצא מכל רמקול(5) יש אולי תוכנה שמדמה דרך המחשב סטריאו ב7 ערוצים? מיועד כמובן לשמיעת שירים ב7CH STEREO. תודה.
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
-
אני צריך תוכנה חינמית שתהפוך לי כמה קצבי מוסיקה שהם M4A ל Mp3. תודה מראש לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום, ברשותי כרטיס טלוויזיה של FLYVIDEO ואיתו שלט. רציתי לדעת, אם יש תוכנה שיכולה לרוץ ברקע, ולקבל פקודות מהשלט. אם כן, מהי ומאיפה יכולים להוריד. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב שמחובר לטלויזיה ואני מעוניין לראות סרטים וסדרות מהמחשב בטלויזיה, אני מחובר במצב CLONE , האם יש תוכנה שמאפשרת לי לבחור על איזה צג משהו יוקרן במקום שהסרט יופיע בשניהם? תודה
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
ביום שישי קיבלתי את המכשיר ההמדהים והנפלא (15gb ;D) הזה והתוכנה שקיבלתי היא הmusicmatch jukebox אבל רציתי לדעת אם יש עוד תוכנות כאלה...ואם כן איזו היא הטובה ביותר ודבר שני רציתי לדעת מה הסיפור הזה שצריך כל פעם לרשום מחדש את שם השיר לפני שמוסיפים אותו? כי אני לא יודע מה איתכם אבל אני תוקע את כל השירים שלי והוא מזהה אותם אפילו את שמות האלבומים שהם אפילו שלא כתבתי לאיזה אלבומים הם שייכים....
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
אהלן כולם, יש לי בעיה עם המערכת 5.1 שמחוברת למחשב. מדובר במערכת של 4Q עם 5 רמקולים וסאבוופר שמתחבר ללוח אם (לוח אם מסוג GA X48). אני משתמש ב-Realtek HD Audio Manager ושם הכל מכוון על 5.1 וגם שאני עושה בדיקה, כל ה-5 רמקולים כולל הסאב עובדים, אבל תוכנות או משחקים (ITUNES למשל וגם דברים שאני משמיע דרך YOUTUBE) מזהים רק מערכת של 2.0. אני משתמש ב-windows vista. מישהו יכול לסייע לי?
-
- 5 תגובות
- 769 צפיות
-
-
איזה תוכנות לניגון Bluray 3D יש חוץ מ power DVD ו - total media theater ??
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום! קיבלתי ipod אתמול וקראתי ת'רד איפהשהו לגבי תוכנות יותר מוצלחות לשימוש ב ipod מאשר ה .musicmatch אני מתעניין במיוחד באלו שמאפשרות גרירה והפלה של שירים לתוך ה ipod. תודה piro
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום, ברשותי רמקולים MicroLab X13 ואני שומע בהם ממש טוב אבל אני מחפש לשפר תמיד ובעקרון אני מחפש תוכנה לשיפור סאונד (למשל כזו שמדמה צליל היקפי יותר ממה שכרגע). נכון לעכשיו מותקן אצלי הדרייבר הכי חדש של Realtek hd audio driver ויש כמה אפשרויות של ״משחק״ עם הסאונד בממשק שלהם שבלוח הבקרה אבל זה רק משנה אותו ומוסיף אפקטים אך לא משפר אותו. קראתי קצת וראיתי שיש תוכנה בשם THX TruStudio Pro מישהו מכיר אותה ויכול להסביר קצת עליה או מצד שני לתת המלצה על תוכנה אחרת שיכולה לשפר את הסאונד? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני קונה כרטיס טלוויזיה, ורציתי לדעת מהן התוכנות המומלצות לשימוש (Windows Media Center לא אופציה, כי כבר יש לי XP מותקן ואני לא רוצה להתקין את כל המחשב מחדש רק בשביל MCE). בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום לכולם קראתי ב YNET כתבה על תוכנות מומלצות ל IPOD ממש נחמד רציתי לדעת אולי אפשר לעשות מקבץ תוכנות ל IAUDIO X5L או בכלל לקטלג נגנים עם תוכנות צד שלישי מגניבות! http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3251592,00.html#n
-
- 6 תגובות
- 985 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנית היודעת להציג את הפרטים של קבצי מולטימדיה התומכת ב(כמעט) כל הקודים המוכרים ?? יש לי את VideoInspector - אך היא אינה מספקת !!.. למשל בקבצי MP4 - היא אינה מציגה שום פרטים
-
- 6 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אהלן. יש לי כרטיס קול Creative SoundBlaster 5.1 מובנה על הלוח ואין לי בדריברים שלו את התוכנה Audio HQ.. לחבר שלי שיש בערך אותו כרטיס רק פחות טוב יש את התוכנה בדריברים אבל הקמצן לא נותן לי את התוכנה.... איפה אפשר למצוא את התוכנה??
-
- 4 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום.. מישהוא מכיר תוכנה שיכולה לתמוך בהרצת כתוביות בעיברית כאשר אני בוחר סרט? חיפשתי כבר בכמה תוכנות ובאף אחת מהם לא ראיתי את האופציה הזו. מישהוא מכיר פיתרון לנושא ? אני לא בהכרח מחפש תוכנת HTPC כי אני לא מקליט תוכניות מה TV או משהוא, רק רואה סרטים. אז אולי יש איזה נגן וידאו בשוק שתומך גם ב LARG DISPLAY וגם בכתוביות ? תודה..
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
לא מעט קושיות, לא להבהל :-) אשמח ואודה כמובן גם לתשובות חלקיות במידה ותתעייפו באמצע :-) לפטופ חזק מאוד שמחובר ל LCD בסלון דרך HDMI, מותקן עליו Windows 7 Professional והוספתי לו את רכיב תוכנת ה Media Center שמגיע עמו. 1. האם תוכנת ה Media Center הנ"ל מספיק טוב לשימוש בסיסי, או שיש תוכנות אמרות מומלצות יותר? 2. האם ניתן לרכוש שלט (עם סנסור שיתחבר למחשב אני מניח) לתפעול נוח מרחוק (במקום מקלדת אלחוטית)? תפעול מבחינת דפדפוף תמונות, הפעלת מוזיקה, סרטים וכו', אשמח ללינק/המלצה ספציפית. 3. האם יש שלט כלשהו שיאפשר גם לגלוש באינטרנט בצורה נוחה, או שצריך כבר מקלדת (להקלדת כתובת אתר וכו')? 4. יתכן וארכוש שלט הרמוני/שלט חכם שישלוט על כל המכשירים בבית, האם שלט כזה יכול להשתלב עם השלט …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי! אני מקווה שאני במקום הנכון רציתי לשאול אם יש אפשרות להתקין לXP גירסת מדיה סנטר או תוכנה טובה בסגנון? לאחרונה חיברתי את המחשב לטלויזיה 32 עם כבל HDMI מהכרטיס מסך ורציתי לנסות למקסם את היכולות. אני יודע שיש גירסת XP MEDIA CENTER אבל היא כרגע לא מותקנת לי ואני לא מעוניין לפרמט, אם אני אחליט לפרמט אתקין כבר 7. תודה מראש לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, לא בטוח שזה הפורום הנכון אבל הוא נראה הכי מתאים, מחפש המלצה לקניית תוכנה או תוכנה חופשית מה שטוב יותר - להתקנה במחשב סלוני עם פשטות ואכות ניגון מוזיקה וסרטים.תפריטים אינטואיטיבים הכי חשוב ולא משהו מסובך מדיי. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני חדש כאן וזו ההודעה הראשונה שלי. מותקנת אצלי תוכנת orb אשר בעזרתה אני יכול להכנס ממחשב מרוחק, דרך האינטרנט, לקבצי המוזיקה, התמונות והסרטים שלי בבית. יש לתוכנה אפשרות גם לשדר טלויזיה בשידור חי. ברור לי שאני צריך כרטיס טלויזיה ולחבר את המחשב לממיר של יס שברשותי אבל אני לא יודע אם ניתן יהיה לשנות ערוצים מרחוק ובכלל איך זה פועל. מישהוא מכיר? למישהוא יש נסיון?
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-