עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. או שיש איזה אפשרות כלשהי להוסיף ל-H140 תמיכה בעברית?

• 6 תגובות
    • 827 צפיות
  2. Started by MrCheese,

הממ, טוב הכותרת די אומרת את הכל. על הpower adapter רשום AC input- 100-240V, , בהיותי חסר ידע בנושא אני מעדיף לשאול מאשר לצלות את האיי פוד. פשוט הבנתי שכאשר האיי פוד נטען דרך הFirewire ההארד דיסק שלו מסתובב וזה מקצר את אורך החיים שלו. (האיי פוד הוא איי פוד 10 ג'יגה דור שלישי. גם רשום output- 12V-1.0A, אם זה משנה משהו)

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  3. שלום לכולם! כרגע יש לי מערכת 4.1 Z560 של לוג'יטק שמחוברת למחשב (יש לה שתי כבלי 1\8" שמתחברים למחשב דרך פאנל קטן שמתחבר לסאב) תהיתי האם כדאי לחבר אותה לPS3 ליציאת RCA שלו? הרי אין למערכת שלי יציאה אופטית ובעצם אין סראונד אמיתי... ואם כן, איפה אפשר להשיג מתאם כזה בארץ? (1\8" stereo לRCA)

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  4. Started by UponTheRose,

אני מקווה שאני בפורום הנכון, יש לי תהייה לגבי הקלטות: בנאדם חובבן שרוצה להקליט דיבוב וסאונד FX ברמה איכותית למחשב לדו' בשביל סרטוני פלאש, האם הוא צריך לקנות מיקרופון איכותי שיתחבר למחשב או שכדאי כבר לקנות רשמקול איכותי ויקר מסנן רעשים? תודה

• 0 תגובות
    • 898 צפיות
  5. שלום חברים אני מתעניין ברכישת מחשב בזמן הקרוב ולשם קבלת רעיונות למפרט עברתי על המפרטים המוכנים פה. בפעם האחרונה שקניתי מחשב (לפני בערך 4) שנים היה מקובל מאוד לקנות מחשב עם כרטיס קול של קריאייטיב. ואכן אני משתמש עד היום בכרטיס Audigy של קריאייטיב ביחד עם מערכת 5.1 גם שלהם. הבנתי שמאז השתנו פני הדברים וכרטיסי הקול נעשו איכותיים יותר. מה עמדתכם בנושא? אם אני מחפש איכות בסאונד של המחשב (לא לשימוש מיקצועי או משהו דומה) יש מקום לקניית כרטיס טוב של קריאייטיב? - נא לא להעביר לפורום audio, השאלה היא לגבי המפרטים המוכנים -

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by Kurt,

כרגע אני משתמש ב Sony MDR-CD770 שתאמינו או לא, מצאתי אותם בזבל לפני כ-6 שנים שאז עלו משו כמו 250$ ומאז משרתים אותי נאמנה. לאחרונה החלטתי שהגיע הזמן לעבור הלאה למשהו יותר רציני מהאוזניות שאיתן שמעתי מוזיקה עד היום. בתור אחד שהידע שלו בתחום האודיו לא משהו, אמרתי לעצמי שבטח מערכת רמקולים טובה עם מגבר תתן לי את הסאונד שאני מחפש. (גם פתחתי על זה פה נושא לפני כמה ימים מי שזוכר) הלכתי לכמה חנויות ושמעתי מערכות באלפי שקלים וואלה התאכזבתי, הבאתי איתי כמה דיסקים שאני נוהג לשמוע וזה פשוט לא אותו דבר כמו עם הסוני, כמה שהם מעפנות. הרמקולים פשוט פיזרו את כל הצלילים ברחבי החדר ולא הייתה את החוויה עם האוזניות שכל כלי בנפרד בשיר נשמע מצוין בפני עצמו. ויתרתי על הנושא והלכתי לשמוע HD600וSen…

• 30 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. תקציב:300-450 שימושים:40% מוזיקה 60% משחקים אני שומע רוק כבד וזה דגם הלוח אם שלי: http://www.tms.co.il/product/11278 תודה מראש לכל העונים

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by taltola,

היי חברים,מהיכן אני יכול להביא/להוריד/לקנות תוכן 4K אמיתי לטלויזיה 4K שנרכשה?איך אני יכול להציג את התוכן בטלויזיה? דרך דיסק און קי?

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. כל המוזיקות שלי הם ב WAV לצערי הפלאפון שלי לא מסוגל לנגן WAV אני רוצה לעביר שירים מפעם לפעם שיעבדו על הטלפון שלי יש תכונה מומלצת בתחום הזה ?

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  10. שלום אני מתכנן לחבר מחשב למגבר ישן בעל כניסות של 4 ערוצים (קוואדרופוני ) כלומר 2 אחוריים ו 2 קדמיים.בתוכנה של הלוח יש לי בקרה וכיוון על היציאות אבל אני מחפש נגן כמו המדייה פלייר (לא ממש אוהב אותה כבדה ולא נוחה) שהבקרה תיהיה על איזון ווליום יותר אינטואיטיביים.ולא רק הלוח האפור של חלונות כאשר לוחצים על איקון הרמקול בסרגל. האם יש משהו כזה ??? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  11. רכשתי את המינידיסק MZ-N510 וגיליתי שהתוכנה שבאה איתו מאפשרת רק להוריד למינידיסק שירים ולא הפוך, אבל שמעתי שיש תוכנות אחרות שמאפשרות להעביר מהמינידיסק למחשב שירים, בעיקר בגלל שהמינידיסק לא מגיע עם LINE OUT בגלל פגיעת זכויות יוצרים. אז למישהו מוכרת תוכנה כזאת?

• 0 תגובות
    • 927 צפיות
  12. Started by url,

אהלן, יש לי SB live! value ורמקולים של creative 4.1 כשהסאב מהווה את המגבר (כל הרמקולים מתחברים לסאב). הייתי רוצה לדעת אם יש אפשרות לבצע החלפה של הערוצים של הרמקולים שלא ע"י שינוי החיבור בסאב עצמו אלא ע"י חומרה. (זאת אומרת לדוגמא אם אני רוצה לשנות את המיקום שהרמקול הקדמי ימני יהיה אחורי שמאלי בלי לעשות זאת פיזית בסאב).

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  13. Started by def,

מכירים את התוכנה? איך היא? ומה השם המלא?

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  14. יש ברשותי CREATIVE XI-FI EXTREMEGAMER התקנתי את הדרייבר (XP) מהאתר. אני מחפש את האופציה של לבדוק רמקול אחר רמקול (כמו בREALTEK) ואני לא מוצא... האם יש לCREATIVE כלי כזה? (למשל, נגן לי עכשיו רמקול אחורי ימני, עכשיו את הסאב, וכד'.) במידה וכן, איך אני מגיע אליו, מוריד אותו? במידה ולא, איזה כלי מסוגל לעשות זאת עם כרטיס הקול שלי? תודה ומועדים לשמחה.

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  15. יש לא מעט תוכנות שעושות המרה מסטיראו ל5.1... אבל לא יצא לי לשמוע תוכנה שמבצעת זאת באיכות טובה יש המלצות לתוכנות שיאפשרו שמיעת מוזיקה ב5.1 באיכות טובה? סטיראו זה נחמד אבל חסר כל העניין של הסראונד לפעמים

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  16. Started by totah,

פשוטה ככל האפשר, שניתן לשמור איתה בקלות קבצים כ Wav או אפילו MP3. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  17. Started by stingeR-,

שלום, יש לי כרטיס טלוויזיה במחשב שמשמש אותי במקום טלוויזיה(גם ככה המסך מספיק גדול לטעמי ככה שלמה לא להשתמש בו כטלוויזיה) עכשיו אני משתמש בו על מנת לצפות בערוצים דרך ממיר של יס שמחובר אליו בקומפוננט והסאונד מהממיר מחובר לLINE IN של הכרטיס קול וככה אני שומע ורואה.. אבל בהקלטה אין לי שום אפשרות להקליט בWIDE(יש לי אפשרות לצפות בWIDE אבל לאחר הקלטה אין לי אפשרות לצפות בהקלטה ביחס של 16:10/9... לכן אני מבקש תוכנת VIDEO CAPTURE עדכנית שיודעת להקליט בWIDE(אפילו ממקור שלא משדר ב16:10) וגם יודעת לקחת את האודיו מהLINE IN של הכרטיס טלוויזיה(כן - יש גם אחד כזה) שכחתי לציין שאני משתמש בWINDVR 3.0

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  18. Started by Ic3 CuB3,

מישהו יודע אם בבאנדל של הX5L קיימת תוכנה שמכשירה את הסרטים לניגון בנגן....? אני מתכוון כמו IRIVERTER

• 10 תגובות
    • 766 צפיות
  19. Started by sharonarn,

שלום אני מחפש תוכנת עיבוד קול למחשב התוכנה לא צריכה להיות קשורה לנגן אלא נפרדת ממנו עדיף שיהיה לה אקןלייזר 3\1 (עדיף לכל ערוץ בנפרד) ועם אפשרות דיליים לכל רמקול תודה שרון

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  20. Started by Amir74,

איזה תוכנה מסוגלת לעשות עבודה של sequencer ?

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  21. Started by ramf,

שלום לכולם, לאחרונה קניתי מערכת רמקולים Creative Inspire 5.1 5200 ואני מפש איזה שהיא תוכנה לבדיקת הרמקולים (פרט לבדיקה הבסיסית שמגיעה עם כרטיס הקול). האם מישהו מכיר תוכנה כזו (שעוברת רמקול רמקול, משמיעה צלילים שונים וכו') ? האם אתם יכולים לתת לי לינק שממנו ניתן להוריד את התוכנה? תודה מראש, רם

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  22. היי! אני מחפש תוכנה שיכולה לקבל כקלט קובץ סאונד מפורמט כלשהו, ולהוציא כפלט את אותו הקובץ אך עם טווח עוצמה גדול יותר (מוכפל אפילו). תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 942 צפיות
  23. Started by MoRtZkInG,

יש איזו תוכנה שאתם ממליצים עליה להפוך CD רגילים לקבצי MP3?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by ffetetg,

תוכנה להמרת WAV ל- FLAK יש דבר כזה ? לא להיפך WAV > FLAK

• 3 תגובות
    • 893 צפיות
  25. Started by FatherBoard,

האם קיימת תכנה שיכולה להסיר או לפחות להפחית רעש של תקליטים בהקלטה מפטיפון? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 911 צפיות

דיונים חדשים בפורומים