עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. http://www.sinapsa.com/sites/intersoft/category.asp?cat=47 ומה יותר שווה ה-ATP3 או הקריאטייב 4.1 ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אני מתלבט בין שתי ערכות רמקולים שעונות לצרכים שלי וגם לתקציב.... :-\ שמעתי הרבה ערכות וגם קראתי הרבה ואני מתלבט בין שתי אלה, אני אודה לכם אם מאוד תעזרו לי להחליט, תודה: Logitech SoundMan SR-30 או ALTEC LANSING AVS500 אשמח לשמוע תגובות....... תודה

3. אורח RnGKay
    Started by אורח RnGKay,

יש לי 2 רמקולים קדמיים (מעולים) ואני צריך רמקולים אחוריים וסאב להשלמת 4.1 לכן אני קונה את כרטיס הקול של הרקולס Gamesurround Fortissimo II ומערכת רמקולים 2.1 של קריאטיב Inspire 2.1 2400 וברצוני שתחוו את דעתכם עליה ואולי גם תביאו ביקורות קיימות - איך היא בביצועים? האם השליטה בסאונד היא נפרדת? (Ergonomic wired master volume control) <-- איך זה בדיוק עובד? הנה תמונה של המערכת: בתודה מראש, RnGKay

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. .

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  5. שיהיה בעברית.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. אפשר לחבר להקולס 6.1 ...רמקוליים ביתיים ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by DJO,

במחשב של אבא שלי יש בעיה מוזרה. משום מה הדרייבר הראשי של הכרטיס קול לא פועל כשורה. זה ווינדוס XP, ניסיתי להתקין דרייברים מחדש ואפילו להחליף כרטיס קול (!) אבל עדיין לא שומעים כלום בשום מקום. אני מצליח לשמוע בוויןאמפ מתי שאני משנה ב output את ה device ל soundblaster 16 במקום ה Primary Sound Driver. אז לשמוע מוזיקה אני יכול אבל בתוך משחקים אין לי אפשרות לבחור את הדרייבר שדרכו המשחק משמיע.. אז אני לא יודע בדיוק מה לעשות :| זה דיי מתסכל, רעיונות?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. היי לפני כמה ימים שמתי לב שיצאו דריברים חדשים לכרטיס הcreative live value שלי (מחכה לזה כבר מההדרייבר האחרון שיצא עם יציאת win xp) אולי חלקכם כבר יודעים על זה אבל לאלה שלא וחשובה להם מערכת הקול שלהם אז הנה הלינק היש עדכון לדרריברים ולחבילת התוכנות שהן: play center 3,recorder,sround mixer,mini disc center,remote center תהנו

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. קניתי מיקרופון פשוט וסטנדרטי למחשב (30 ש"ח), כזה דק עם סטנד. Win XP+ SB Live Value. חיברתי אותו ליציאה של המיקרופון (בוודאות, אל חשש...), אבל כשאני מקליט ב-Sound Recorder - שומעים חלש לאללה!! ממש בקושי רב, אלא אם כן אני שם פול-ווליום ברמקולים, ואז שומעים לפעמים בעוצמה נורמלית, אבל עם רעשי רקע וצריחה דקה וגבוהה של הרמקולים - נו צורם כזה, מכירים? (בקיצור לא טוב). המיקרופון כאמור עובד, ועושה סימן של גלי קול בהקלטה, אם כי נמוכים מאד. בדקתי שזה מחובר כמו שצריך - בסדר. כמובן בדקתי שזה לא על MUTE ,ואז ניסיתי את אשף הכיוונון של ה-XP: הורדתי ואח"כ הרמתי ווליום של המיקרופון לחוד, של ה-LINE-IN לחוד, וגם ביחד את שניהם - כלום ! זה חלש לאללה! לא עוזר ! בכלל, איך עובדים ע…

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  10. תנסו לשכנע אותי בבקשה למה כדאי לי לבזבז כסף על כרטיס קול כי אני לא ממש רואה את הטעם מה אני ישמע יותר טוב? במחשב הקודם שלי היה לי כרטיס קול זבל ומשעתי מספיק טוב אז אם אני קונה חדש אז כדאי לי לבזבז כסף על כרטיס קול רק בגלל איכות קצת יותר טובה??

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by itays,

יש לי כרטיס קול CREATIVE 128 PCI, הסאונד שאני שומע מעוות, מלווה ברעשי רקע ( הבעיה לא ברמקולים ניסיתי לחבר את הרמקולים של המערכת סטריאו שלי, אך גם מהם יצא סאונד עם אותם רעשים). מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. רסיבר של J.V.C RX-5022 ורמקולים של JAMO ממש טובים שעולים בסביבות ה-3 אלף.. ואת האמת שדי התאכזבתי מהביצועים... יש פה עוד מישהו עם מקרה דומה ?

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by KRS1,

חבר שלי קנה מינידיסק של סוני דגם NZ505(נראה לי),בכל מקרה הוא קיבל עם המיני דיסק התקנת דריברים(NET MG DRIVERS) ותוכנה(OPENMG JUKEBOX 2.2) שבאמצועתם הוא מעביר שירים מהמחשב לדיסק באיכות ומהירות מצוייהות - בכל מקרה השאלה שרציתי לשאול היא אם אני יכול עם המינידיסק שלי (יותר ישן משלו MZR 700) ועם החיבורים הדיגטליים שלי להעביר שירים גם באמצעות התוכנה - תודה לכל העונים.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. מההההה קורה לכולם אני מקווה שהכל טוב !!!!!!! אז אני חולה על לעשות כל מני מיקסים כל מני שגעונות כאילה במוזיקה כיום יש לי SOUND FORGE 6 ומי שיודע בתוכנה הזו קשה מאוד לעשות מיקסים כי צריך לעשות TIMING מדויק וזה מעצבן וגם צרך לחתוך לבד וכל זה לוקח שעות ומעצבן את נבן אדם מישהוא יודע על איזו תוכנה שאני יכול לעשות מיקסים ורמיקסים בלי הרבה בעיות ????????? אשמח לתשובה בהקדם אגב מי שירצה אחר כך גם רמיקס שאני אעשה עם התוכנה אין לי בעיה לשלוח שיהיה רק טוב מתן רוטמן עריכה: היה כל כך נורא לשים סימן שאלה אחד בכותרת?!, אין שום צורך בכל כך הרבה!

• 19 תגובות
    • 3k צפיות
  15. Started by TZuKi,

Intel P4 - 1.8A GHz 478PIN 1,114 ש"ח EPOX EP 4G4A+ 845G 533NHZ 796 ש"ח CORSAIR 256MB DDR333 PLATINUM SERIES SILVER 641 ש"ח WD 80GB 7200RPM 8 MB Cache special version 747 ש"ח SUMA GEFORCE 4 TI 4200 SE 64MB 1,164 ש"ח זה המחשב שאני הולך לקנות. המחשב מחובר למערכת סראונד של JVC. המערכת משמשת אותי לרמקולים, 5.1. איזה כרטיס הכי יהיה לי טוב?

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. אני יודע שזה פורום של מחשבים אבל אני אשאל בכל זאת אני קונה מערכת סראונד - קולנוע ביתית לסלון -הכל חוץ מטלויזיה ואני רוצה להוציא בסה"כ 4500 בסביבות אני רוצה לקנות מערכת שלמה - ז"א- דיוידי,רסיבר,רמקולים ואני מחפש מישהו שמבין בזה שיכול לתת לי המצלות על מפרט מדוייק שיסתכם בסכום הנ"ל (ז"א- אני רוצה להוציא את מלוא היכולת מהכסף שאני מוציא) תודה מראש רועי

• 20 תגובות
    • 2.8k צפיות
  17. מה אתם אומרים עליהם? http://shopping.walla.co.il/mall_product_images/auction_product/JXN26.jpg

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. כמו שכבר הזכרתי בנושאים קודמים אני קונה את הכרטיס קול של HERCULES Game Theater XP . כנו כן אני צריך את הרמקולים רק בשביל מוזיקה ...( לא מישחקים ולא סרטים ) אני מחפש איכות גבוה של שמיעה! מידות החדר שלי הם 3.5X3.8 . אני מחפש שהרמקולים ישבו בפינות העליונות של החדר ולא על הריצפה (כי אין מקום). אני באמת לא יודע מה ליקנות וכמה רמקולים ליקנות ! (אני צריך גם מגבר) תקציב: בערך 2000 ....( אולי אפשאר לקנות משהו שיספיק לחדר שלי בפחות כסף?!) בבקשה אני ממש צריך את עזרכתכם בכל לשון של בקשה - אני לא רוצה לעשות טעות בקנייה ואחר כך להיצטער עליה! תודה מראש!!!

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by MDK,

האם כרטיס קול זה טוב? האם שווה לקנות אותו ב-400 ש"ח במקום לקנות ב-650 ש"ח את הgtxp ? ? ? (מחירים עפ"י למיר)

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by Dr-XP,

משהו פעם התנסה ברמקולים: GENIUS SW 5.1 CHANNEL HOME THEATRE SYSTEM NEW 3600 WATT + REMOTE ???

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by MDK,

איזה מהמערכות לדעתכם עדיף? שימו לב כי האזטק עולה 1000 ש"ח בערך ואילו ה-לוג'יטק עולה פי שתיים!!!! חוץ מזה, האזטק הוא 5.1, ואילו הלוג'יטק הוא רק 4.1. עוד דבר - שמעתם על המערכות הבאות: YAMAHA TSS-1W * * 5.1 & Decoder * * White Color ??? : ומה עם - Teac PM-2000 ? ? ? הנה פרטים עליו: 5.1 SYSTEM Dolby Digital Decoder Built-in Dolby® Digital amplifier Built-in digital and analog converter IR Remote controle Watts in RMS: Subwoofer 45 Watt Center 15 Watt Satellites 4 x 15 Watt Frequency range: Subwoofer 50 Hz - 250 Hz Center 140 Hz - 20 KHz Satellites 140 Hz - 20 KHz

• 19 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. קודם כל אני עדיין תקוע אם תקציב של 2000 שקל בשביל רמקולים וה HERCULES Game Theater XP כבר נימצא אצלי בבית מחובר לשתיי רמקולים של 50 שקל! כוס עמק בא לי ליקפוץ מהחלון! עכשיו אני רוצה להבין אם אני מחבר מגבר לכרטיס שלי האיכות נישארת אותה איכות של הכרטיס? או שזה קשור איזה מגבר אני מחבר? המגבר צריך לתמוך במשהו? ועוד משהו.....אם המגבר לא תומך בסראונד......אז יהיה סראונד או לא יהיה? חוץ מזה ניראה לי שעשיתי טעות.......כי ניראה לי (רק ניראה לי) שאחרי שאני מחבר את המגבר לכרטיס המגבר קובע את האיכות. ואם הייתי מחבר מגבר לקריאטיב LIVE 5.1 z אז לא הייתי מרגיד הבדל והייתי יכול לחסוך כסף! צודק או לא? בחיית לפרט ! אני לא מבין ממש בעניין!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by king_mike,

זקוק לכרטיס קול טוב וזול הצעות בבקשה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by die hard,

אני קונה רסיסר חדש לקולנוע ביתי שלי (כלומר המחשב שלי מחובר לקולנוע ביתי) אני רוצה מגבר חזק מאווד עם תקן thx כך שאני יוכל לשמוע במחשב לראות סרטים ברמאה מצוינת לכן אני צריך שתמליצו לי על רסיבר חדש. הרסיבר שקיים אצלי בבית הוא onkyo 989 thx. במגבר החדש אני רוצה שהייה לי: 7.1 ערוצי שמע. 7 ערוצי סטריאו. dts es 96/24. thx ultra 2. pro logic II. הרסיבר שחשבתי עליו הוא denon avc-a1 sr. אז למביני עניין בבקשה לעזור לי!!!

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by Gohan,

קניתי GTXP (עלה לי 900שקל ! כי הם הזמינו לא באותו יום והספק היה צריך להגיע לחנות בגלל זה) ושאני מחבר אוזניות יש סאונד לא נקי ורעשים מוזרים (חוץ מהד קטן) וברמקולים שומעים מדהים. מישהו יכול לעזור לי בקשר לאוזניות ? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים