עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by ziv951,

יש לי ריסבר avr 390 של דנון, לאחרונה לא שומעים מוזיקה מהמחשב.. (שמעתי כבר כמה שנים ללא בעיות) המחשב מחובר למגבר ליציאת הDVD וכאשר מחובר כבל והכל תקין על צג המגבר מופיעה אות C ששום דבר לא מחובר מופיעה A אז ביומיים האחרונים מופיע A ולא שומעים למרות שהכבל מחובר.ץ אני נוטה להאמין שיש בעיה כלשהי בהגדרות אולי מישהו נגע, במגבר או במחשב. בכבל אני כמעט שולל בעיה - מכיוון שחיברתי במגבר לכניסה אחרת שמעו (לא שמעו טוב, שמעו עם רעש סטטי ובצורה מוזרה, זה בגלל שאין התאמה בין הכניסות אבל עצם זה ששמעו זה אומר שיש זיהוי של מידע מהמחשב. הרמקולים כמובן עובדים (כמו שאמרתי קודם שמעו צלילים) אז זה או הגדרות כלשהם , או שכניסה הלכה פתאום? גם זה לא נראה לי עצות?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. שלום לכולם קניתי את האוזניות של מודזה הגירסה Medusa 5.1 Home Edition עכשיו חיברתי הכול לכרטיס קול והכול עובד פצצה מאוד מורצה מהם !! בכול מקרה עד היום היתי מחבר את המערכת שלי למחשב\לכרטיס קול ושומע ברמקולים של המערכת .. עכשיו האוזניות תופסות לי את כול החיבורים של הכרויס קול . ורציתי לדעת אם ישנה אופציה לחבר גם אם את הכבל של המערכת, למגבר של האוזניות שלי? כדי שאני יכול לעבור למצב של אוזניות או למצב של רמקולים בלי לנתק חוטים שזה יכול באיזשהו שלב להרוס משהו ??! כי יש לי במגבר שני אופציות הכוונה לכפתורים כפתור אחד זה input וכפתור שני זה output

• 9 תגובות
    • 770 צפיות
  3. Started by semca,

שלום ,אני מעונין לרכוש לעצמי נגן MP3,ונדלקתי על המכשיר:DIASONIC DMP-310 עקב התכונות הרבות שבו,ההתלבטות היחידה היא שיש לו חיבור USB של 1.1, היתי מעונין לשמוע עוד דעות של חברים שיש להם את המכשיר, או אלו ששמעו עליו,תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  4. Started by dante123,

שלום, מחפש אוזניות IE איכותיות עד הסכום הנ"ל, מוכן להתגמש ב50-100 שקל אם מאוד שווה את זה. חשוב שיהיה דגש על בס, אין לי בעיה עם אלחוטי כל עוד אני לא משלם סתם והתמורה שווה למחיר. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Omri.Bd,

שלום לכולם! אני מתחדש ב-42" לחדר שלי, עד 4000 ש"ח. הסתכלתי עכשיו ב-ZAP, ראיתי פלזמה שנראית מעולה של SAMSUNG - PS42B430 עכשיו, השימושים שלי הם כאלו: 50% HOT אנלוגי [לא HD], עוד 30% - XBOX 360 ועוד 20% צפייה בסרטים וסדרות ב-HD מהמחשב.. עכשיו, הפלזמות זולות משמעותית מה-LCD, והבנתי שאיכות התמונה אף טובה יותר, ואני לא רואה סיבה שהמגרעות של הפלזמה פוגעות בי, בחדר שלי יש חלון קטן שכל היום סגור כמעט... הפלרוסנט בחדר דלוק וזהו. רק עניין חיבור המחשב, אני לא הולך להשתמש בטלוויזיה כמחשב עצמו, אלא רק כדי לראות סרטים \ סדרות, זה יפגע משמעותית? והאם יש פלזמה שווה את ההפרש בטווח המחירים שציינתי. בנוסף, אשמח אם תגידו לי שעדיף לי פלזמה \ LCD וכו' לאור הנתונים שהצגתי. …

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  6. Started by oorlevi,

אני גולש בסקאי פיסי ופיתאום אני שם לב ל2 כרטיסי קול חדשים שניראים די טוב מבית Club3D הראשון- Club3D Theatron DD 7.1 : http://www.skypc.co.il/pl_product~CMS-THDD~17~0.htm השני- Club3D Theatron Agrippa DTS 7.1 : http://www.skypc.co.il/pl_product~CMS-THAGR~17~0.htm מה אתם אומרים? אולי צוות האתר יעשה עליהם סקירה?

7. Started by J S Bach,

בעיקרון לקחתי מסבתי מספר דיסקים של חברות הקלטה נחשבות [דויצ'ה גרמופון, דק'ה, סוני וכו'] והבעיה היא שהם מלוכלכים ומרביצם גם קמצ שרוטים... אני רציתי להוריד אותם למחשב ב-FLAC ורציתי לדעת האם השריטוט ישפיעו על הסאונד? האם הם יוסיפו לכלוך, בעיקרון לא שומעים GRAIN כשמקשיבים להם, והאם יש תוכנה שיכולה "לתקן" את ההפרעות?

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  8. רכשתי מחשב חדש לא מזמן ( ראו מפרט) והתקנתי עליו WINDOWS 7 אני משתמש בכרטיס קול שבא עם לוח האם GIGABYTES P55M-UD2 התקנתי את ה DRIVERS של כרטיס הקול ( נדמה לי REALTEK ) אבל לא רואה אופציה להגדיר מערכת 2.1 אלא רק 2 או 4 או 5.1 יש טיפים , איך להגדיר את זה נכון ? כרגע נשמע לי קצת SOUND עמום לפני כן היה ל CREATE INSPIRE 2400 שנשמעו לי יותר טוב , וזה לא נראה או יותר נכון נשמע לי הגיוני !!! שהם איכותיים יותר מ ALTEC 4121 אודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by gambak,

אלו העובדות: אני מחפש טלוויזיה לשימוש שהוא בעיקר SD. סדרות שאני מוריד (SD) או טלוויזיה רגילה. כמובן שאני מעוניין ביכולות HD, אבל האיכות של הSD חשובה. מרחק הצפייה הוא 2.5 - 3 מטרים. התקציב הוא באיזור ה3000. גמיש. אני מחובר להוט עם ממיר HD. הייתי רוצה גם לחבר לHTPC וקונסולת משחקים. בהינתן הנתונים האלה - על איזו טלוויזיה הייתם ממליצים? ועכשיו לסיבוך שמהווה שיקול משני - לפעמים מרחק הצפיה מצתמק עד לכדי 1 מטר. האם יש בדר"כ אפשרות "להפוך" מסך של 37" למסך של 26". זאת אומרת להקטין את התמונה שמוצגת כך שאוכל לראות בנוחות גם בפעמים שאני יושב קרוב? תודה.

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  10. Started by Koby,

כמו הנושא... תודה לעוזרים

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by dudidu08,

אהלן חיברתי את הLCD למחשב DVI-HDMI ורואים סבבה שמתי רזלוציה של המסך טלווזיה 1360X768 עכשיו למה סרטי HD אני לא רואה על כל המסך? אני רואה עם שוליים שחורים למעלה ולמטה... אני רוצה להנות מכל המסך ולראות בכל המסך-יש לי אפשרות לעשות זום אבל אז אני מאבד פרטים מהצדדים של הטלוויזיה איך פותרים את זה?

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  12. Started by Ameralis Zaiir,

הכותרת די ממצה את עצמה... מצאתי תוצאות בחיפוש רק בקשר לRMS, אבל אני יודע שרושמים נגיד 500W PMPO או 500W RMS אז בקיצור, מה ההבדל בינהם ומה יותר טוב או שהם בכלל לא קשורים אחד לשני?

13. Started by yuraxp,

אובכן אני סוף סוף עומד לפני רכישת כרטיס קול, כאשר ההתלבטות האחרונה שלי היא בין כאמור ה AUDIGY 2 ZS לבין המוצר החדש X-FI מה ההבדל ביניהם? כמו כן אני מתכווןן לרכוש אותו מחנות נועה מחשבים. www.noacomp.co.il למשהו היה נסיון איתם? תודה לעונים.

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by evman007,

נראה לי קנייה טובה.מה דעתכם? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=490771

• 57 תגובות
    • 4.3k צפיות
  15. Started by DXT,

540 לא 560 זה הבדל עצום שלא תתבלבלו. אם מישהו פעם שמע את הסט הזה או יש לו אז שיתאר את נסיונו איתם.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. היום הנגן עבד,עשיתי כמה העברות בUSB OTG,כיביתי את הנגן. עכשיו הוא כבר לא נדלק,לא מגיע לכלום,ושמחברים אותו או לUSB הוא מתחיל לצפצף כמו משוגע,מישהו יודע מה קרה? ד"א הנגן הזה כבר די הרבה זמן פגוע קשות,אבל אף פעם הוא לא עשה בעיות,רק לפעמים נטען קצת לאט. תודה רבה לכל מי שיכול לעזור.

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by yoav9,

בזמנו (במפגש סוכות אצל הדובים) קניתי לי atp3 חביבים ומצויינים! אחרי יותר מחצי שנה אבי שיחייה אמר שהוא רוצה רמקולים כאלו למשרד, אני כמובן הסכמתי והתחלתי לפשפש באינטרנט לגבי רמקולים טובים יותר במחיר של הatp3, בסוף מצאתי את ההרקולס, וגיליתי שהם לא klipsh ואפילו לא atp אבל הם בחלט אחלה רמקולים והחלטתי ששוה את ההשקעה, כי אתם יודעים צליל היקפי>איכות צלילה טיפה יותר טובה עכשיו קיבלתי אותם ומייד הבחנתי בהבדל... אבל אחרי כמה זמן... זה ממש לא מפריע, ואז בא חברי הטוב zoltrix שמשום מה על השנייה הראשונה לא אהב את הרמקולים שלי סיפר לי שכאשר הוא היה בזיגזאג הם צחקו לי על הרמקולים שעות (הוא אורן ואחרים)... ומשום מה אני לא מצליח להבין למה... אני אישית יותר ממרוצה מהם. :biggthumpup: מ…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. כמובן שאין תקציב כי גם ככה אני יקנה אותם עם זה באמת שווה לי ולא משנה מאיפה, כרגע יש לי את הFC550 של MICROLAB ואני מאוד מרוצה מהם אבל אני רוצה להתקדם ל2.1 יותר איכותיים והX16 מאוד קורץ לי, צריך ביקורת אליהם למי שישתמש בהם או שמע אותם לפחות, נע לא להמליץ על 2.0 בגלל שאני מכור לבאסים ככה שאני לא מסוגל לשמוע מוזיקה ללא באס. באותה הזדמנות הייתי רוצה גם ביקורת על כרטיס הקול הבא http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1147 אני יודע שכיום המובנים בהחלט מספקים, אבל אני רוצה לדעת האם שווה לי לקחת כרטיס קול בסגנון הזה ? השימושים הם בעיקר למוזיקה עם דגש מאוד גדול בנושא ומשחקים כמובן, אני דיי סגור על MICROLAB ואין לי צורך בחברה אחרת בגלל שהרמקולים שלהם מאוד איכותיים וזולים ככה שא…

• 13 תגובות
    • 3.6k צפיות
  19. Started by fungiman,

החלטתי לאחרונה לפצוח בפרויקט ארוך טווח לבנית מערכת DIY פשוטה. בתכנון הסופי (סיפור של חודשים לפחות) הפרויקט אמור לכלול מגבר דיגיטלי כזה או אחר, קדם-מגבר, ייתכן שפורפרתי ו-DAC. מאחר שאין לי כל ידע פורמלי או לא-פורמלי בנושא, החלטתי להתחיל בקטן וללמוד תוך כדי התנסות. החלק הראשוני של הפרויקט כלל הזמנת לוח (מורכב מראש) מבוסס צ'יפ TA2020 ובניית ספק כוח AC/DC במתח 12V ובזרם מרבי מתוכנן של 10A (לצורך התפתחות עתידית). לאחר לבטים החלטתי לבנות ספק לינארי לא-מיוצב, כאשר אני עדיין מתלבט לגבי הטופולוגיה שלו וכנראה אנסה מספר ווריאציות (אני אתחיל מ-PCB מוכן מראש ואולי אוסיף הציוד שעומד לרשותי -- כלי עבודה בסיסיים, רב-מודד, מלחם אלקטרוני 60W בסיסי (מוארק) וציוד וחומרי הלחמה בסיסיים.…

• 41 תגובות
    • 9.1k צפיות
  20. Started by iyehuda,

יש לי כמה סרטי DIVX שאיני יכול לשמוע אותם אמרו שצריך להתקין עוד PLUG IN שאמור לעזור לי דרך אגב יש לי XP בתודה לכל מי שיכול לעזור

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by yuvalbar84,

שלום לכולם רכשתי טלויזיה של SAMSUNG D550 40" ובמעמד ההתקנה הסביר לי המתקין שהמכשירים החדשים האלה רגישים מאד לנפילות של מתח ושאר ירקות וניסה למכור לי איזה מוצר העונה לשם: Extreme V.D.P.S ראו קישור: http://blogerim.co.il/product-matkin-p1860.html הוא רצה עליו 200 ש"ח. אבל אני סירבתי לקנות לפני שאני מברר מה איכות המוצר ובמה בכלל מדובר. ופה אתם נכנסים לתמונה האם המוצר הזה באמת יגן על המסך שלי ? האם המחיר שהוא נתן לי הוגן או שאפשר להשיג בזול יותר ? האם יש מוצר אחר שתמליצו עליו ? (רצוי במחיר זול) אני לא פנאט בנוגע להגנה הזאת, מה גם שיש לי אחריות של 5 שנים, אז לא איכפת לי לממש אותה במקרה והטלויזיה נהרסה, זה נראה לי עדיף על לקנות מוצרים במאות שקלים . בקיצור, תובנות ופתרונות זו…

• 12 תגובות
    • 11k צפיות
  22. יש לי Radeon 9800pro עם Tv out - יש לי חיבור S-Video ו RCA הצהוב הזה. בטלויזיה שלי אין חיבור S-Video - חיפשתי קצת באינטרנט וראיתי 2 דרכים. 1)להשתמש בכבל מהיציאה של ה S-Video ובסוף של הכבל לחבר את הכבל מתאם שקיבלתי ל Rca עם שתי יציאות כאלו (שלך MSI). 2)ראיתי גם את הקופסה הקטנה הזאת של ה AV כמו שמקבלים עם הפלייסטיישן שמתחברת עם פינים כאלו (או שזה סתם חיבור ישן ולא כדאי?). על מה אתם ממליצים? ואם יש עוד שיטות. תודה

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  23. Started by DakloN,

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=171989.0 מצטער פשוט לא ענו לי שם אולי פה יוכלו...

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  24. Started by elidotan,

היי לכולם ברשותי לוח אם של ג'יגה בייט 7vrxp והוא בא עם כרטיס קול מובנה creative 128 מאחור ישנן שלוש כניסות/יציאות[ spk line in mic האם אני יכול לשנות את יעוד היציאות ולהשתמש בכרטיס לזוג רמקולים נוסף. היינו האם הוא תומך ביותר משני רמקולים? תודה עלי דותן. :smoke:

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. ביקשו ממני לעשות רשימה של אוזניות InEar לפי תקציב והכדאיות של כל אחד. זה מה שמצאתי בזאפ - KOSS SPARK PLUG - מחיר 195 ש"ח CREATIVE EP-630 - מחיר 235 ש"ח SENNHEISER CX-300 - מחיר 285 ש"ח Sony MDREX71SL - מחיר 300 ש"ח Sony MDR-EX81LP - מחיר 360 ש"ח מה אפשר למחוק מהרשימה ? יש עוד משהו בתחום התקציב? * יש לי את ה-EX71. אני מודע שבארה"ב מחירים זולים בחצי תמנו את הדגמים הטובים ביותר בתחום המחירים מ-0 עד 400 ש"ח.

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.