עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by dkaro,

מחיקה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Screw_Master,

חבר נתן לי לראות CD שעליו יש סרט , יש על הCD הזה את הסרט עצמו , ובנוסף , קבציי SRT , מניסיון עבר , אני יודע שמדובר בקבציי תרגום , הבעיה היא , שאין לי נגן מדיה שמסוגל לנגן סרט ובמקביל , להראות את התרגום , יש למישהו הצעות לאחד כזה ? אני מתכוון , חוץ ממנו , הכל מוכן , מסך , רמקוליי סטריאו ענקיים , באס מצויין , מחשב עם TV-OUT , הכל , רק חסר הנגן הזה ...

• 7 תגובות
    • 974 צפיות
  3. Started by azaz,

קניתי היום מיקרופון חדש אבל הוא לא עובד. מה עושים?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by itaic,

יש ליהתלבטות ביןכמה דגמים של רמקולים למחשב, המטרה היא משחקים סרטים ומוסיקה creative sbs 370, altec lansing xa2021, creative inspire 2500, genius 5.1SW האם לקנות אחד מהדגמים האלו בתקציב של עד 300? האם עדיף לקבל מערכת 5.1 של גניוס (פחות איכותי) באותה רמת מחיר? (אני לא אודיופיל תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  5. יש לי מערכת רגילה גדולה כמו לכולם .... איך אני מחבר?? מקווה להסבר ברור..@ תודה רבה

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. יש לי מספר שאלות בתחום הטיפול בקבצי שמע: 1. כאשר יש לי שיר בפורמט WMA, שנדחס לאיכות 192 KB לשנייה, ואותו השיר בMP3 ג"כ ב 192, אבל ישנם הבדלי איכות לטובת ה WMA, האם המרת השיר באייטיונס ל AAC 192 תשמר את הבדלי האיכות או שההמרה תהרוס אותם בין כה וכה? בנוסף, מהו היחס בין דחיסת הנתונים של הACC לMP3? כלומר, האם בהמרה מMP3 320 ל AAC בשביל לשמר את כל המידע שכבר ישנו בMP3 האם אצטרך להגדיר אותו ג"כ כ 320, או שהדחיסה שלו יותר טובה, וכדי לשמר את המידע שבMP3 נדחס ל 320, אצטרך ב AAC רק 256, למשל? 2. כאשר אני מעביר שיר לאייפוד, אני מעביר אותו קודם לאייטיונס כדי שיצרף ערכי נורמליזציה של העוצמה, ורק אז מעביר לאייפוד. מה אני יכול לעשות עם השירים שכבר יש לי באייפוד? אני חייב להוציא אותם…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. Started by eli33,

שלום לכולם יש לי בחדר ליד החיבור לאנטנה של הטלויזיה חיבור של FM רדיו חשבתי אולי אני יכול לקנות כבל שיתחבר לכרטיס קול שלי במחשב ואז אני אוכל לשמוע רדיו במחשב האם זה אפשרי ? צריך איזו תוכנה שתעבוד עם זה ? אם כן איזה תוכנה ? פשוט אם יהיה לי רדיו במחשב אני אוכל להקליט ולשמוע הרבה יותר טוב עם הרמקולים שיש לי במחשב מאשר ברמקולים שיש ברדיו ... למישהו יש עוד רעיונות?? כי ניסיתי כבר רדיו דרך האינטרנט וזה פשוט מעפן ...

• 8 תגובות
    • 860 צפיות
  8. אני זוכר שבXP הייתי נכנס לרמקול שנמצא בהתחל נכנס לאפשרויות->מאפיינים לוחץ על הקלטה->אישור ואז בוחר לLINE IN ואז זה היה משמיע למחשב אחר את מה שהמחשב שלי היה משמיע בWIN7 אני לא מצליח לעשות את זה משהו יודע איך? תודה מראש לכל העוזרים!

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  9. אוזניות AUDIO TECHNICA M-50 היי, ניסיתי להלחים חוט חדש לאוזניות, הוצאתי את הקודם וניסיתי להלחים את החדש... הבעיה היא שהניסיון שלי בהלחמות הוא דיי דל, ועשיתי לא מעט ניסיונות שלא עלו יפה. לאחר מכן התייאשתי ולקחתי את האוזניות לטכנאי אלקטרוניקה מוסמך שהלחים חוט וטען ששומעים רק בצד אחד לאחר ההלחמה. יתכן כי הרסתי את הרמקול עם המלחם? במידה וכן, האם הנזק ניתן לתיקון או להחליף וזהו? כמו כן, האם ניתן להשיג רמקול חלופי שלא דרך היבואן (היבואן המקורי, שמע מערכות, דורש מחיר מופקע השווה לעלות אוזניות חדשות דרך EBAY.) תודה.

• 18 תגובות
    • 2.9k צפיות
  10. Started by haim1440,

שלום קניתי מחשב חדש עם מסך 22 וכרטיס טלוויזיה. איזה המקולים הכי מומלצים בתקציב של 400 ש"ח והאם חשוב 5.1 או 2.1? (חשבתי אולי על ה ATP3 או X530).

• 5 תגובות
    • 800 צפיות
  11. אני מעוניין לקנות אוזניות סגורות אטומות גדולות. אני לא רוצה לקנות משהו יקר מדי (מעל ל 250) כי בסה"כ אני משתמש בכרטיס קול שעל הלוח אם. אם יש לכם איזו עיצה או המלצה על דגם מסויים אני אשמח מאד. נ.ב אני רוצה לקנות מחנויות בארץ... :-[ תודה מראש

• 17 תגובות
    • 4.8k צפיות
  12. Started by aaviran,

לאחר שה-PX200 שלי הושמדו בצורה סופית, הוריי הסכימו לקנות לי אוזניות חדשות במחיר של עד 45$, מאמזון בלבד. חשבתי על הדגם הזה: AUDIO TECHNICA Stereo Headphone ATH-PRO5MS או אולי על הדגם הזה: Sennheiser HD-212 Headphones איזה מהם מומלץ יותר? יש לכם המלצות אחרות? תודה.

• 7 תגובות
    • 922 צפיות
  13. Started by Qtec,

ערב טוב אני מתלבט בין שני הרמקולים הללו. מטרת השימוש ברמקולים היא כללית, לרוב מוסיקה וסרטים. לפי הנתונים ה microlab נראים לא רע, יותר חזקים, בנוסף הם מגיעים עם מגבר נפרד ושלט. לרוע המזל אני לא מוצא מקום שאפשר לשמוע אותם בו. ה Altec Lancing vs4121 נראים כמו השקעה בטוחה יותר, אבל מגיעים בלי הפיצ'רים שmicrolab מציעים (וגם קצת יותר יקרים). מה דעתכם ? בנוסף שתי שאלות - 1. מישהו מכיר חנות שמציעה את ה microlab למכירה בתל אביב ? 2. מישהו יודע אם יש כפתורי שליטה גם על המגבר ? או שאפשר לשלוט על רוב הדברים רק מהשלט? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by fuck off,

קניתי לפני מספר ימים IPOD מיני של 4 גיגה והתקנתי עליו את הIPODHE אבל הוא לא עשה שום הבדל... הכל אותו דבר... אני מת להפעיל את זה... כי אני שומע לרוב שירים בעברית אבל אני לא רואה את שם השיר שאני בוחר.. אז בבקשה כל מי שיש לו מושג איך לתקן את זה, שיגיד! תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 521 צפיות
  15. שלום, אני צריך די דחוף קישור לדרייבר און-בורד פשוט שיש לי, וזה באמת דחוף כי לצערי אני צריך לחזור מחר לבסיס... בכל מקרה אני לא יודע איך קוראים לצ'יפ אבל זה לוח של פנטיום 4 עם צ'יפסט של ויה (בקשר לאחרון אני לא בטוח).... אני חושב שקוראים לו AC97, ופעם השתמשתי בדרייבר שנקרא c-media. הבעיה היא שיש לדבר הזה 1001 קבצים שונים שנושאים את השם שלו ואני לא יודע איזה מהם להוריד... אז קישור ישיר לאתר יהיה נהדר וקישור ישיר לקובץ יהיה עוד יותר נהדר! אז בכל מקרה תודה רבה כבר עזרו לי פה בעבר לכן אני סומך עליכם

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  16. Started by Life_SyStem,

יש לי כרגע כרטיס קול מובנה על הלוח אם, ואני רוצה להחליף את ה SBS370 ב ATP3 על איזה כרטיס קול אתם ממליצים?

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  17. Started by Blizzarder,

שלום, אני מעוניין לרכוש טלוויזיה חדשה והייתי רוצה לקבל ממכם המלצה. דבר ראשון הטלוויזיה היא לחדר שלי כך שהיא לא יכולה להיות גדולה (חשבתי על 32) ואני לא מתכנן להוסיף לה רמקולים וכו' רציתי לדעת גם מה ההבדל בין LED, LCD ופלזמה? לפי מה שהבנתי LED הכי טוב אבל אשמח אם יש לך הערות בנושא זה או בפרטים טכנים אחרים חשובים. ולבסוף, יש לכם המלצה על טלוויזיה (גודל 32)?

• 5 תגובות
    • 922 צפיות
  18. 42-50 אינצ חובה: USB שקורא MKV וכתוביות חשיבות לאיכות תמונה גם בשידורים רגילים (לא HD) עדיף מכשירים הקיימים באחת הרשתות הגדולות או אחד מאתרי הקניות הגדולים (וואלה שופ וכו...) תודה לכל הממליצים!

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  19. שלום לכם, העניין שלי קצת מורכב אז אנא הקדישו את מלוא ההבנה שלכם לעניין זה תודה. ברשותי 2 כרטיסי קול המחוברים למחשב - A ו-B לכרטיס A מחובר מגבר 50W אליו מחוברים 4 רמקולים הנמצאים בפינות החדר וכל רמקול מופרד מהשני (סראונד...) זה המערך הרשמי שלי בו אני משתמש כמעט תמיד, העוצמה אדירה (יחסית) והאיכות מצויינת. לכרטיס B מחובר מגבר מקצועי 150W אליו מחוברים 2 רמקולים הנמצאים בחלק האחורי של החדר כאשר הם אחד על השני (מפאת חוסר מקום) והם מחוברים ב-MONO ממילא, העוצמה שלהם אדירה פי כמה מהעוצמה של המערך הקודם, אבל האיכות לא - חסרים המון צלילים אותם אני שומע במערך A ולכן אני שומע במערך B רק כשאני רוצה לשמוע ממש חזק ולא אכפת לי מהאיכות. אגב - בכל תוכנה כמעט ניתן לבחור באיזה כרטיס קול …

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  20. Started by Anthrax,

אהלן החלטתי לנצל את הגימלים שלי לשופינג אני צריך אוזניות in ear שימוש עיקרי נסיעות, והליכות הכי חשוב שלא ייפלו מהאוזן ויהיו נוחות תקציב 200-300 +- חשבתי על CX300וSennheiser מה אתם אומרים? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  21. Started by Rule The Pc,

אהלן.... יש לי את היאמאה TSS-1 וכבר שאלתי בתראדים אחרים את השאלה אבל לא ענו אז אני אשאל כן איך אני עושה שאני אוכל לשמוע בפורמט DTS דרכו? הפורמט היחידי שאני יכול זה או סטריאו רגיל או פרולוג'יק מדוע? הסבר עריכה: ברסיבר זה הולך ככה שלושה אפשרויות לאזיה חיבור יהיה ואז שלושה אפשרויות לאיזה פורמט זה יהיה DIGITAL 4CH 2CH DTS DOLBY DIGITAL PROLOGIC תודה מראש

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  22. כדי שיהיה לי סראונד דרך הרסיבר מהמחשב לאיזה חיבור בכרטיס סאונד אני צריך להתחבר?

• 36 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. Started by starline,

ראיתי את המגבר הפשוט הזה בדיל אקסרים: http://www.dealextreme.com/p/100w-hi-fi-stereo-amplifier-for-car-motorcycle-color-assorted-34408 וראיתי שיש לו הגברה והנמכה של סאב.. עכשיו נגיד קניתי אותו, איפה אני מחבר את השתי רמקולים ואיפה את הסאב? יש שם חיבורים כאלו +- x2 אז באחד לעשות חיבור של הרמקולים ביחד ובשני את הסאב?

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by דובי770,

היי זה בערך מה שאני רוצה: closed back, סאונד נקי בלי בס מיותר (הBEATS לשם השוואה לא הרשימו אותי), שמעתי את הATH-M50 והיה נשמע נחמד אבל הצליל פחות עשיר. לשם השוואה אני שומע בshure se215, בגדול אני רוצה צליל דומה. השימושים שלי הם: מוזיקה בסגנונות פופ, קלאסית, טראנס וגיימינג. התקציב הוא 1000 ש"ח, עם חריגה של עד 300 ש"ח אם זה באמת מצדיק את זה. יהיה נחמד אם זה יהיה אוזניות עם עיצוב יפה (אפילו שעיצוב זה לעיני המתבונן). תודה, דובי

• 11 תגובות
    • 3.3k צפיות
  25. איך הרמקולים האלה - YAMAHA דגם TSS-1 ? הם עולים בסביבות 1000-1200בחנויות אבל אני משיג בזול משהו כמו 500 שקל אבל שמעתי שהם לא משהו ובכל זאת יש רמקולים בסביבות 500 שקל של LOGITECH Creative ו ATP-3 של ALTEC LANSING ואני לא יודע מה לבחור! אני מחפש רמקולים בשביל הכל סרטים משחקים מוזיקה ולכן חשוב לי האיכות של הרמקולים לכל אחד מהדברים.

• 8 תגובות
    • 718 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.