אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
תראו את הרמקולים האלה Luxeon lx-v998H יש סיבה למה הם עולים כל כך מעט ? עריכת העקרב: סליחה אבל אין כאן פירסום.....
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום כולם יש לי כרגע מערכת איוה מסכנה בחדר אבל יש לי גם רסיבר MARANTZ שלא ממש בשימוש (חזק מאוד) רציתי לשאול עם אני יקנה שני רמקולים שבמקור אמורים להיות אחוריים של B&W האם זה יספיק לי מבחינת הספק באס איכות (!) יש לי כרטיס קול CREATIVE LIVE! VALUE אני מראש לא צריך רמקולים רצחניים זה בסך הכל חדר שינה אז האם הרמקולים האלה יספיקו? תודה מראש לכולם
-
- 20 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
כל פעם שאני שומע מוזיקה יש לפעמים צפצוץ כזה מעצבן ברמקולים, זה בדר"כ לא קורה במשחקים,רק לפעמים ורק ב-MENU של המשחק אני עוד שנייה משתגע, אני לא יכול לשמוע מוזיקה ואני מת!! :bash: :bash: :bash: :bash: :bash:
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם השילוב של כרטיס או בורד (g4a4) וATP3 הולך ? כי לפי מה ששמעתי לרמקולים האלה יש חיבור שונה מהבננה הרגילה ?
-
- 19 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום יש לי בבית את כרטיס הקול של הרקולס gtxp כאשר אני צופה ב- DVD במחשב, עובד בסדר גמור מבחינת הפריסה לרמקולים, 6 ערוצים, אבל כאשר אני צופה בסרט divx עם פס קול ac3 אני שומע סטראו וכרטיס הקול פורס את הסטראו לכל הרמקולים, (כאשר אני נכנס לאפשרויות בקודק ( intervideo audio) אני רואה רק אפשרות ל- 2 speakers והאפשרות ל 4 או 6 רמקולים אפורה, השאלה שלי היא האם סרט divx עם פס קול ac3 לא מוקלט ב- 5.1 ערוצים? ואם הסרט מוקלט ב- 5.1 איך מפעילים את כל הערוצים?. בתודה מראש, Cyb
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
האם יש תוכנה שמשפרת את האיכות של שירי MP3? (משהו שנגיד הופך אותה ל320K לשניה)
-
- 28 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
סתם שאלה כי באתר של Altec Lansing יש יצוג של מוצר שניקרא ATP 4 . ועוד משהו ....בתאור המוצר של ATP 5 במפרטים המומלצים רשום " הספק כולל מארבעה רמקולים לוויניים ויחידת באסים של RMS 800W טהורים" 800?? ועוד משהו לידע כללי........מה עדיף ATP 5 או ADA880 (שלא מצאתי אותם באתר של Altec ) , שהם בערך אותו מחיר .
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אייכות סבירה תקציב עד 600 שח אני מחפש רמקולים כאלה מצאתי בינתיים רק אחד באתר שלכם אבל האייכות שלו לפי מה ששמעתי היא על הפנים.
-
- 3 תגובות
- 990 צפיות
-
-
כמו שאני מניח שכולכם יודעים אני קונה עכשיו מחשב חדש ועכשיו קראתי את החדשות באתר.... עדיף לי להשאר כמתוכנן עם ה Hercules Gamte Theater XP 6.1 או לקנות במקום זה Hercules Fortissimo 3 7.1 (מצטער אם לא אייתתי נכון).... תודה מראש!
-
- 28 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
מישהו עוד שמע על זה ואם אפשר את הדגם והשם של החברה של הרמקולים הללו תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני ממש כבר סגור על לקנות אותם, אבל מצאתי עכשיו באתר neoseeker.com ביקורות של קונים עליהם. 95% מהביקורות משבחות את הסט ובקושי מוצאים חסרונות, אבל ישנם כ3-5 אנשים שמספרים שהסאב/אמפ נשרף להם. אני קראתי גם כתבה מקצועית (נדה לי ב soundforge או 3dsound או משהו כזה) שגם בכתבה אמרו שנשרף להם הסאב. האם זוהי תופעה שכיחה בסט? (אני מתכוון לקנות אותו בחו"ל ולכן אחריות ושליחת הסט המקולקל והכל תהיה סיפור (מבחינת זמן וכסף))
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התרד הזה לא בא לשאול על איכות הסאוונד של הכרטיסים, כי אני מנחש שרובכם תגידו שהפורטיסימו יותר טוב, אלא על הכניסות והיציאות שלהם. אז קודם כל לפני זה אני רוצה להבין כמה דברים בקשר ליציאות וכניסות... בהתחלה חשבתי שכניסה ויציאה זה אותו דבר כי ברמקולים (שלי בינתיים) הכבל שמחבר בין הכרטיס קול מתחבר גם לרמקול ואפשר להפריד אותו, אז כאילו הוא נכנס לשניהם (אז זה כניסה או יציאה?) וכאילו גם כל יציאה זה כניסה ??? הסתבכתי טוב הבנתם אותי נכון?! אתם חכמים... ועכשיו אחרי שתסבירו לי מה ההבדל בין כניסה ויציאה אז תסבירו לי גם איזה כניסות ויציאות יש בכל כרטיס פעם שמעתי שלפורטיסימו יש כניסות אופטיות או משהו כזה ובגלל זה הוא לא יכול להתחבר לרמקולים xps510 בגלל שאין להם יציאות כאלו...…
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס קול חדש בישביל משחקים מוזיקה וסרטים למחשב החדש שאני הקנה האם כרטיס הקול hercules game theater xp ברמה הגבוהה ואם יש משהו יותר טוב אפילו אין הגבלה של כסף בנוסף הייתי רוצה המלצה של מערכת רמקולים בישביל משחקים מוזיקה וסרטים בכל סוגי המחירים והאם אפשר (ושווה) בנוסף למערכת רמקולים חדשה לחבר מערכת סטריאו שיש לי כבר
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות עכשיו דרך האינטרנט כרטיס קול ואני לא יודע איזה חשבתי על של הרקולס אבל אני עדיין לא בטוח תגידו לי אתם איזה כרטיס ומאיפה לא משנה המחיר אבל העיכר משהו טוב. תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לכם אוליי טראקים או משהו שיכול לדגום את האיכות של הרמקולים? כל מיני אפקטים ופיצוצים כאלו?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רוצים להקליט להקות או זמרים במשב? בעיות בתוכנות? חומרה? חומרי בידוד? תשאירו שאלות.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
איפה אני מוצא את ה altec 641 ? אני רוצה להזמין אותם דרך האינטרנט ולא מצאתי שום אתר ישראלי שמחזיק אותם ! ועוד שאלה ה 641 יותר טובים מ ה ADA880 נכון ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי לדעת מה ההבדל בין כרטיסי הקול מסדרת הLIVE! של SoundBlaster- יש שם את הכרטיסים הבאים: Sound Blaster Live! Sound Blaster Live! Gamer 5.1 Sound Blaster Live! MP3+ 5.1 Sound Blaster Live! DE 5.1 Sound Blaster Live! Player יש גם את הפלטניום אבל עזבו את זה עכשיו.. יש פרטים על כל כרטיס וכרטיס בדף אינטרנט באתר של סוונד בלאסטר. טוב, אז ממה שאני הבנתי לכולם יש את אותו מעבד קול: EMU10 K1 וכולם תומכים ב5.1 (תקנו אותי אם אני טועה בקשר ל5.1) עכשיו מה שאני ראיתי ששונה זה האריזה שלהם (חוץ מהאריזה של הLIVE והLIVE GAMER.51 שהיא אותה אריזה) ועוד משהו שראיתי שיש רק ב- GAMER/ MP3+/ DE ואין בLIVE ובPLAYER זה שבתחתית העמוד שמראה על הפרטים של…
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עמדתי להזמין את ה Logitech ואז חבר שלי אור, המכונה בפורום... or הפנה את תשומת לבי ל inspire וטען שהם יותר טובים (שימו לב שהמחיר זהה) ולשאלותי: מה אתם חושבים? מה עדיף? האם שתי המערכות תומכות ב 4.1 ערוצים? האם יש מערכת 4.1 יותר טובה באותו מחיר? האם ה Fortissimo הוא כרטיס טוב? האם הוא מספק 4.1 ערוצים? יש כרטיס שעדיף על פניו בסביבות ה 300 ש"ח? תודה מראש
-
- 17 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יש לי את הקאייטיב אבל הוא רגיש מידי!!!!! המצב שלי הוא שאני יותר קרוב לרמקולים הקידמיים ולשמלאיים אז אני צריך שהאחורה יקבל יותר כוח ושגם השמאל (אם יש תוכנה שתתן לי להחליט כמה כוח לתת לכל אחד זה יהיא הכי טוב!!!!) בתודה מראש אור!!
-
- 2 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום, אני יודע שדובר הרבה על הנושא אבל לא מצאתי תשובה מספקת [זאת לאחר חיפוש ארוך ודפדוף מיגע] אני ישמח אם תעזרו לי לבחור כרטיס קול חדש לרמקולים החדשים שאני עומד לקנות Aztech AMS 5.1[מזל טוב לי] המליצו לי על ההרקולס אקספי 6.1 אבל המחיר הוא חצי ממחיר הרמקולים ,[לא בא בחשבון!] מישהו יכול לעזור לי להמצוא משהו ??? תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש והלוח היחיד שאני רוצה מגיע עם כרטיס קול מובנה, איך האיכות של הכרטיסים האלו? שווה לקנות אחד בניפרד? ועם אני יקנה מי יהיה הכרטיס השולט? וכמה אמור לעלות כרטיס טוב אבל לא עם מחיר בשמיים? תודה מראש, gonzila
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את הרמקולים hercules xps 510 (כמו שרוב המשתמשים בפורום הזה יודעים ) וזה שכל פעם צריך להתכופף מעט מציק לי ותהיתי אם ישנה דרך לחבר שלט או משהו כזה כדי למנוע את האי נוחות המצוינת ... תודה מראש .
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מעונין לקנות את המכשיר הנ"ל, מישהו חודש ששווה להשקיע עוד הרבה כסף ולקנות דגמים יותר מתקדמים n707 למשל? ולמה? מישהו מכיר איזו חנות ברשת שמוכר את המכשיר הזה ומבצעת משלוחים לארץ?
-
- 25 תגובות
- 2.8k צפיות
-