אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
היי. אני מחפש זוג רמקולים למחשב ולטלוויזיה. חשוב לי שהרמקולים יהיו: 1. קומפקטים יחסית [לדעתי הגודל של ה- SOLO 6C גדול מידי]. 2. שהסאונד שלהם יהיה פתוח ומפורט כמה שיותר. שיקיף אותך, ושיהיה כמה שפחות עמום ו"muddy". 3. שהמערכת תשמע טוב גם בווליומים נמוכים, ושבאס [\סאב] לא יהיה מטורף, בגלל השכנים. [במידה ואני מנמיך אותו אם אני רוצה לראות סרט בלילה - אז שהוא לא יפגע בחוויה הכללית של הסאונד]. נחשפתי לרמקולים של MICROLAB, אבל אין לי מושג איך הסדרה שלהן הולכת. יש רמקולים שהם שיפור של גרסה קודמת [חלק עם שלטים חדשים ובלאגנים כאלה, שבעזרתכם אולי אוכל להבין מה צריך\עדיף לקנות מבחינת גרסאות], וגם יש בגדול את כל הסדרה של ה-SOLO לעומת ה- FC שאין לי מושג מה קורה איתם בדיוק. בקיצו…
-
- 13 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי טלוויזיה בחדר בלי חיבור USB ואני מעוניין לחבר לטלוויזיה DOK עם סרטים כדי שאני יוכל לצפות בהם בטלויזיה. יש לי בטלויזיה חיבורי HDMI. האם יש איזה מתאם שאני מחבר אליו תDOK ואז הוא מתחבר לHDMI ויוכל להריץ לי את הסרטים ששם? אם לא, יש איזה פתרון לזה? להתחיל עכשיו לחבר HDMI מהטלויזיה למחשב שלי זה סיבוך כי הכבל יפריע בחדר וזה. אני מעדיף איזה פתרון פשוט. תודה לכולם
-
- 13 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
אחרי שנתיים + האוזן הימנית לא עובדת יותר(עברה נפילות רבות). אין לי ממש כלים לפתוח ולבדוק אם אפשר לתקן. חשבתי לקנות זוג חדש, אבל הן עולות כ100-150ש"ח יותר ממה שקניתי שזה קצת מבאס. התקציב שלי הוא 600~ וסתם בשביל הסקרנות, איך הCreative Aurvana Live 2?
-
- 13 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום, יש לי את הרמקולים האלה ואני מחפש דרכים לשפר את הצליל שלהם (כרגע הוא בסדר אבל אני חושב שיש עוד פוטנציאל). יש לי שתי שאלות לגביהם ,מיועד למי שיש לו אותם או התנסה איתם: 1. הרמקולים מחוברים לכרטיס קול On board שעל הלוח Via VT2021 ,האם החלפה לכרטיס כמו Asus Xonar stx , תגרום לשינוי מורגש בצליל? 2.הכבלים שלהם אלה כבלים בסיסיים שהגיעו איתם (כבל נחושת לחיבור בין שני הרמקולים וכבל RCA -3.5 בין המחשב לרמקולים) האם החלפה לכבלים איכותיים יותר , תגרום לשינוי מורגש בצליל? אם למישהו יש הצעות נוספות ,אשמח לשמוע. תודה מראש על העזרה.
-
- 13 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
**נערך** הלכתי על כיוון אחר בסוף, תודה למי שעזר..
-
- 13 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום, אני צריך כבל קואקסיאלי באורך של כ-25 מטר כדי לחבר בין המחשב לרסיבר (אין כניסת HDMI). לא הצלחתי להבין אם אני צריך כבל RG59 או RG60.. מצאתי כמה כבלים של 30 מטר באינטרנט, אבל אין עליהם יותר מידי מידע (נראה שהם RG59). הם יעשו את העבודה? יש המלצה על חנות מסויימת? http://www.alon-computers.co.il/items/516616 http://www.tronic.co.il/9309 http://www.mediagalaxy.co.il/rec/4292-%D7%9B%D7%91%D7%9C-RCA-%D7%9E%D7%A7%D7%A6%D7%95%D7%A2%D7%99-%D7%9C%D7%94%D7%A2%D7%91%D7%A8%D7%AA-%D7%95%D7%99%D7%93%D7%90%D7%95-%D7%90%D7%95-%D7%90%D7%95%D7%93%D7%99%D7%95-%D7%93%D7%99%D7%92%D7%99%D7%98%D7%9C%D7%99-30-%D7%9E%D7%98%D7%A8- תודה רבה!
-
- 13 תגובות
- 3.7k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי אוזניות אודיו טכניקה M40X שאני מחפש בשבילהן DAC כי השמע חלש מדי וגם כי אני רוצה לשפר את איכות הסאונד. הדרישות לDAC הן- מסוגל לספק מספיק כוח גם אם ארצה לשדרג את האוזניות לאוזניות שדורשות 150 אוהם ומעלה. לא גדול מדי (שיהיה אפשר לשים על שרפרף). איכות סאונד טובה. עם אופציה לסראונד באוזניות. כדאי- גלגל לשינוי עוצמה נחמד אבל לא מאוד משנה- אפשרות לחבר גם רמקולים. יפה (נגיד צורה מעניינת או צבע אדום נחשב מבחינתי יפה). החיבור לאזניות לא מאוד משנה כי יש לי מתאם. אני לא יודע כמה זה אמור לעלות לכן אשמח לקבל סדר גודל ומספר המלצות לרמות מחירים שונות. מוכן להזמין מאמזון אם יש ממוכר אמין. תודה מראש לכל העונים.
-
- 13 תגובות
- 3.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש כבל HDMI שייתן איכות שידור טובה. בתחילה התייעצתי עם מוכר ב- KSP ברשל"צ אם יש הבדל בין כבל HDMI כזה או אחר והוא אמר שביגלל שמדובר באות דיגיטלי אין שום הבדל בכבלים. אבל אחרי ששאלתי אנשים שבאמת מבינים וראיתי בעצמי מה ההבדל בין כבל איכותי לסתם כבל HDMI רגיל (כזה המסופק עם הממיר HD של HOT) הבנתי שיש הבדל משמעותי ביותר (בעיקר לגבי התמונה ופחות לגבי הסאונד), ממש שמים וארץ! בחיפוש בחנויות בארץ אחרי כבל טוב כזה, מצאתי מחירים גבוהים ובלתי סבירים בעליל! אני צריך לקנות שלוש כבלים כאלו ושכל אחד עולה 70 ש"ח זה יוצא ממש יקר! בקיצור פניתי ל EBAY ולאתר dealextreme, יש שמה מיליון כבלים בסוגים ואיכויות שונות. אני מחפש כאמור כבל באיכות טובה אבל שיהיה כמה שיותר זול (מוצר+מישלוח) ז"…
-
- 13 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אנשים שואלים אותי איך לזהות פאנל IPS בטלוויזיות של LG. התשובות הנפוצות הן לחפש על המדבקות או להסתכל על צורת הפיקסלים בזכוכית מגדלת או לחפש את הסמל של LG על המדבקה שעל הפאנל דרך החרכים בכיסוי האחורי של הטלוויזיה. היום, תוך כדי קריאה, נתקלתי בשיטה אחרת, שמבדיקה בבית אשכרה עובדת http://72.9.159.100/avs-vb/showpost.php?p=19871191&postcount=1765
-
- 13 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
תקציב : 150 שח חשבתי על cx300 II או mx55 (שניהם של סנייזר) תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למי שאוהב לשמוע דרך האייפון/איפוד-יש אפשרות לקנות רמקול איכותי(?) שמתחבר לג'אק של האוזניות, או לקנות תחנת עגינה לאייפון ששם המחיר עולה דרמטית לפי האיכות. לדוגמא תחנת עגינה באיכות סבירה מתחילה מ-850, ורמקולים..אני לא כל כך מכיר בגלל זה אני שואל. יש לציין שאני צריך משהו יחסית קומפקטי כי זה למטבח(בזמן שאני שוטף כלים).
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
כמובן שאין תקציב כי גם ככה אני יקנה אותם עם זה באמת שווה לי ולא משנה מאיפה, כרגע יש לי את הFC550 של MICROLAB ואני מאוד מרוצה מהם אבל אני רוצה להתקדם ל2.1 יותר איכותיים והX16 מאוד קורץ לי, צריך ביקורת אליהם למי שישתמש בהם או שמע אותם לפחות, נע לא להמליץ על 2.0 בגלל שאני מכור לבאסים ככה שאני לא מסוגל לשמוע מוזיקה ללא באס. באותה הזדמנות הייתי רוצה גם ביקורת על כרטיס הקול הבא http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1147 אני יודע שכיום המובנים בהחלט מספקים, אבל אני רוצה לדעת האם שווה לי לקחת כרטיס קול בסגנון הזה ? השימושים הם בעיקר למוזיקה עם דגש מאוד גדול בנושא ומשחקים כמובן, אני דיי סגור על MICROLAB ואין לי צורך בחברה אחרת בגלל שהרמקולים שלהם מאוד איכותיים וזולים ככה שא…
-
- 13 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אשמח לקבל עזרה בנוגע לדילמה שיש לי: ניסיתי לבדוק הודעות קודמות בפורום אך לא מצאתי. יש לי מחשב עם חיבור VGA (הכחול עם 15 פינים) ואני רוצה לחבר אותו למסך ה-LCD שלי (החיבור לוידאו הוא בננה בצבע צהוב) בנוסף גם שמתי לב שבמסך ה LCD יש גם חיבור USB. איזה כבל/ים צריך ועדיף? תודה רבה
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אוזניות 5.1/7.1 לעצמי שיתחברו למחשב לשימוש משחקי פעולה (COD/BF לדוג') וסרטים. אני רוצה רק אוזניות סגורות וחוטיות. מיקרופון זה דבר שלא משמעותי בשבילי כי אני בקושי משתמש בו. הלוח אם שלי מכיל רק 3 חיבורי 3.5mm הדגם זה: M4N68T-M מה שאומר שאם אני רוצה 5.1 אמיתי אני אצטרך לקנות כרטיס קול שתומך בזה.. ראיתי שיש את הלוגיטק G35 שהם 7.1 וירטואלי אבל שומעים שם מעולה והן סגורות. הבעיה שהן די יקרות יחסית - 635 ש"ח. מעבר לזה ראיתי שלרוקט יש את הKave שהם 5.1 אמיתי ועולות 390. נניח ואני אשקיע בכרטיס קול עוד 200 ש"ח אז אני מגיע לאיזור ה600.. שזה קצת יותר זול מהלוגיטק אבל אני מקבל 5.1 אמיתי.. כמה שאלות: 1. יש דגמים של חברות נוספות שעונות לבקשות שלי? 2. מה עדיף מבין מה שכתבתי?…
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי אני זקוק לרמקולים בתקציב עד 800 ש"ח. אני שומע בעיקר רוק, מטאל, קצת ראפ ובאופן כללי הכל כמעט (חוץ ממזרחית.. נראה לי) אני אחבר אותם למחשב.. מה אתם אומרים על המיקרולאב X23? תודה מראש, בן
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי! אז אני מתלבט בין שתי המערכות הללו. הרמקולים ישמשו אותי לצפיה בסרטים, שמיעת מוזיקה וגיימינג. אם יש משהו יקר יותר (לא יותר מדי) אני אשמח להצעות. כרטיס קול מובנה בלוח אם (H67M-GE של Asrock).
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אם הרמקולים לא מנוצלים טוב על ידי כרטיס הקול אז זה פוגע גם בווליום שלהם וגם באיכות שלהם ? וגם מה ההבדל ב-Asus Xonar בין הסיומות D1 ו- DS (מה טוב יותר) ? וכרטיס כזה יכול לעזור לי מהבחינות שציינתי למעלה ? ד"א הכרטיס קול והרמקולים שאני מדבר עליהם הם Microlab Solo 7C וכרטיס קול מובנה של הלוח אם (Asus P5KC) בנתיים .. אני מקווה בקרוב להחליף אותו אם זה יעזור.
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב אז טכנית יש הגבלה של עד 10K ש"ח עם עדיפות לכמה שפחות צריך טלוויזיה 32 אינץ עם חיבורים לדיוידי ולממיר HD של הוט. רזולוציה וחדות צפיה גבוהה. כאשר הרצון הוא משהו של LG אבל כל דגם טוב מתאים, תודה! עדכון חשוב: הצלחתי לשכנע את בעל החדר ללכת על 32 אינץ, אני מבקש מכם המלצה לטלוויזה 32 אינץ' טובה כאשר הדבר היחידי שחשוב זה שיחס עלות תועלת יהיה טוב אך מעבר לכך כל טלוויזיה טובה, מתאימה! מחכה להמלצות שלכם, תודה!
-
- 13 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אהלן, שבת שלום, אני מחפש המלצה ל-LCD/LED, מכיוון שבתקציב שלי פלזמה טובה אני בטח לא אמצא... אגב, אני אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי בבקשה כמה סוגיות שמעניינות אותי: 1. מה ההבדל בין LED ל-LCD ומה עדיף מתי וכו'? 2. מה זה SMART TV ולמה הוא משמש? 3. מקלט DVBT, מה זה? כמה דגשים שאני רוצה ב-LCD/LED: גודל: 40,42,46 אינטש, כמובן FULL HD. על הדרך, מצאתי את אלה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=823187 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=822765 האמת שאני לא כל-כך מבין בנושא ואני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי, כי אני נורא רוצה לסגור על טלויזיה לפני פסח אשמח להמלצות נוספות, תודה רבה, תום.
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ברצוני להחליף את הרמקולים הישנים שלי (Genius SP-S200) ברמקולים חדשים ואיכותיים. האם מישהו מכיר את: creative GigaWorks T20/T40 series II ?
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הי, אני רומה לייצר מערכת סראונד בסלון (5.1) וגם למקם מחשב שם שממנו אני אפעיל את כל הסרטים, המוזיקה וכו. בנוסף אין לי דרישה לעוצמות צליל חזקות. אני מתלבת בין 2 אופציות: 1. לקנות רמקולים איכותיים למחשב וכרטיס קול שתומך ב-5.1 2. לקנות רסיבר ורמקולים תואמים מה אתם ממליצים? ממה שהבנתי אופציה 2 תפיק צליל איכותי יותר, אך אני מתקשה להעריך בכמה (אם ההבדל זניח אז זה לא שווה את ההפרש במחיר). ולכל שאלות התקציב: אני מוכן להשקיע כמה אלפים (גג 5). אם יש דגמים מומלצים אז גם אשמח לשמוע.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס קול שתומך ב5.1 ערוצים ואני לא ממש מבין בתחום חשבתי על לקנות את הכרטיס הזה http://ksp.co.il/?uin=18283 מה אתם אומרים על הכרטיס הזה הוא טוב? ואולי להמליץ לי אפילו על משהו אחר
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
העוצמה של הרמקולים ישר מהקופסה ממש נמוכה ב50 זה כמעט ולא נשמע... לאחר הרצה של כמה סטים מהויטיוב השתפרה העוצמה מהמחשב אבל מהטלפון עדיין האיכות לא משהו.. יש עוד מקום לשיפור בהרצה נוספת? לפי החיבורים חיברתי נכון זהב לאדום וכסוף לשחור חיבור PC למחשב.. מצטער על הכיתוב משום מה האנטר לא עובד
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני רוצה לשים בסלון בצד אחד שולחן עבודה עם לפטופ, ובצד שני טלוויזיה שארכוש, אבל אני לא בטוח מה לעשות עם סאונד. מה אני צריך לקנות כדי לחבר את הלפטופ למשל? רמקולים בלבד, או מערכת סטריאו עם רמקולים? ומה אם אני רוצה לחבר את הטלוויזיה לאותם רמקולים מבלי להעביר כבל לאורך כל הסלון ולנתק/לחבר את הכבל אל הרמקולים כל פעם? יש דרך אלגנטית לעשות זאת? או שעדיף לקנות רמקולים נפרדים וזהו? תודה
-
- 13 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
היי קודם כל השימוש בכרטיס הקול יהיה בעיקר למשחקים ושירים! יש לי התלבטות בין שני הכרטיסים הללו: 1) Creative Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty Professional Series PCI Express 2) Asus Xonar Essence STX Sound Card PCI-E תודה לעוזרים :]
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-