אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרגע איזהשהו מיקרופון שולחני זבלי כזה "גמיש", שקניתי באופיס דיפו.... האם שווה לי לקנות מיקרופון נורמלי, כי אני רוצה להקליט באיכות נורמלית, השאלה היא אם זה תלוי במיקרופון או בכרטיס קול. מבחינת איכות צליל, יש לי GTXP, אז לא תהיה בעיה... ;D האם Smartcom Headphone +Microphone טוב? אם לא, אז איזה כן? תודה מראש...
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב, אז קודם כל יש פה כאלה? ועכשיו רציתי לשאול בקשר לחיבורים של הרמקולים, בעיקר החיבורים של ה-500 (אבל אני מניח שזה אותו הדבר מלבד שתי יציאות נוספות) איזה חיבורים יש להם (אופטי קוסואלי אנלוגי וכל השאר...), מה מתחבר למה, האם כולם מתחברים לסאבוופר? מי לחשמל? האם מקבלים את כל הכבלים הנחוצים, ואיזה אורך הכבלים של האחוריים? ;D אני שואל את זה בגלל שאם אין להם חיבורים אופטים, אז אני לא אוכל לקנות פורטיסימו2 ואני אאלץ לקחת SB LIVE..... וגם לכל בעלי המערכות, איזה כרטיסקול יש לכם? וכל מי שיודע מוזמן לעזור :smoke: גם אם אין לכם את הרמקולים האלו, אני מרשה ;D תודה
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אתמול הייתי בחנות מחשבים מסויימת, והם טענו שאין להם את הכרטיס במלאי וגם לא יהיה אותו יותר וזאת מכיוון שהפורטיסימו 3 בדרך. חבל מאוד, רציתי לקנות את הכרטיס הנ"ל. אני לא רוצה את ה-3 כי אני לא צריך 7.1 (WTF?!?) והוא גם יותר יקר.
-
- 4 תגובות
- 949 צפיות
-
-
אם אתם זוכרים, פתחתי לא ממזמן ת'רד לגבי מערכת מיני לעומת רמקולים טובים למחשב. בעקבות הת'רד החלטתי לקנות את ה-Logitech Z560, אבל כרגע התברר לי שיש באפשרותי לקבל מגבר סטריאו ישן Pioneer SX-227, הוא כרגע מחובר לרמקולים מדגם LX44 של JBL, מישהו מכיר את הרמקולים ו/או המגבר? איך הם בכללי? הרמקולים והמגבר, אגב, נקנו לפני כ-6 שנים יחד עם טייפ של Denon ונגן תקליטורים של ONKYO (שניהם שבקו חיים, ה-ONKYO נשלח לתיקון ועדיין לא נלקח משם). השאלה שלי - מה עדיף? 1) Hercules Gamesurround Fortissimo ll + Logitech Z560 2) Hercules Gamesurround Foritssimo ll + Pioneer SX-227 + רמקולים בתקציב של כ-1500 ש"ח. הרמקולים ישמשו למוסיקה בלבד. אם עדיפה האפשרות השניה - אילו רמקולים כדאי לי לקנות ואיפה א…
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, אני יודע שהרמקולים שאני רוצה לקנות לא טובים אבל אין מה לעשות: 1) 2) creative inspire 2.1 טוב, אז מה עדיף?? נ.ב הרמקולים יתחברו לכרטיס קול : ג'יניוס 5.1 :'( :'( :'( :-X יאיר
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! אני פונה לעזרה מכל האנשים פה שיש לכם את ההרקולס 6.1 + מערכת Z-560 של Logitech. קניתי לא מזמן את הסט Z-560 של Logitech, ועדיין לא חיברתי אותו כי בינתיים אין לי מקום, עד שיגיע שולחן מחשב חדש עוד שבועיים... אז בינתיים אני עובד ללא סאונד... שאלתי היא האם אוכל למקם את הסאב וופר על מדף מוגבה מעל מזגן אשר בנוי על הקיר?? מתחת למזגן אני שם את השולחן מחשב, מסך, והמחשב עצמו במדף צדדי מחובר...כי אין לי מקום והשולחן הנוכחי ממוקם בפינת החדר השמאלית העליונה...צמוד לחלון...ומאחורי טלוויזיה... אתם בטח שואלים את עצמכם למה אני מספר לכם את כל זה, נכון? ובכן, רציתי לדעת, אם יהיו בעיות טכניות כלשהן, לשים את הסאב על מדף מוגבה מעץ שחור??? (אני מזכיר לכם כי המדף עומד מעל למסך ומחוב…
-
- 43 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
רציתי לספר לכם על "חווית" השמיעה שלי ברסיבר yamaha rxv 496 (אם לא טעיתי במספר..) אצל בן דוד שלי.... הרמקולים שיש לו, הם רמקולים בינוניים....ושהם היו מחוברים לאונקיו שלי tx sv373 (הבאתי אותו איתי אליו כדי לבדוק...) הם נשמעו יותר טוב..... במוזיקה- בולשיט אחד גמור!!!!! וכל המצבי dsp ששוים בדיוק -כ-ל-ו-ם! הגעילו אותי..... נתחיל בזה שיש לו dvd של pioneer dv 535 או משהו כזה, חיברנו אותו לרסיבר גם באופטי, וגם באנלוגי רגיל, התוצאות היו מגעילות.... הצליל היה חלש ולא מודגש, בכל המצבי dsp הצליל היה יותר חזק ברמקולים האחוריים מאשר בקדמיים, בפרולוג'יק גם היה יותר חזק מאחורה מאשר מקדימה, ובסטריאו רגיל, הקדמיים היו חלשים ולא ממש מורגשים.... ניסינו מוזיקת האוס, טראנס, פופ, ורוק....הכל או…
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם האם קיים כבל usb עם יצאה אופטית להקלטה למיני דיסק? האם זה אפשרי בכלל? אם כן היכן ניתן לרכוש אותו? תודה לכולם
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות כרטיס חדש שמתאים ל-5.1 וכל הזמן אני שומע אנשים ממליצים על ה-GTXP, אבל עדיין לא הבנתי במה הוא עולה על ה-Audigy (חוץ מענייני דרייברים שלא משנים לי כל כך וההבדל הקטן במחיר). מה אתם אומרים?
-
- 15 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי (דרך אגב, בשביל חבר) אם אתם מוצאים חנות בחול ששולחת לארץ.. זה גם יהיה נחמד. (מי שיודע גם כמה מכס הבחור ייאלץ לשלם..שירגיש חופשי)
-
- 17 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
וובכן התפרסם לא מזמן בתפוז שתי כתבות שמשכו את עיניו של ידידי COM והוא ראה אותם והחליט לשלוח לי הכתבה הראשונה עוסקת בחברת רמקולים, שנמכרת בארץ תחת מותגים רבים במחירים מופרזים תוך הטעיית הציבורת בהחלט מצאתי אותה כחומר קריאה מעניין וחשוב. כתבה 1 הכתבה השניה עוסקת בכיצד לבחור מערכות רמקולים לבית, גם את הכתבה הזאת מצאתי מעניינית ולא פחות חשובה. כתבה 2 וובכן תנו תגובות ונתחיל בדיון...
-
- 32 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
ידיד הציע לי זוג R3 של טאנוי במחיר של 2700 ש"ח, מכיוון שהחלטתי לפתח קצת את תחום הקול אצלי במחשב, החלטתי לשקול את ההצעה ברצינות. כדאי לי? והאם ההשקעה של מחיר כזה ברמקולים כדאית ותהיה מורגשת לעומת ה2100 Altec המצועצעים משהו שיש לי כרגע?
-
- 22 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
Z-560 זאות היא מערכת 4.1 כלומר אין לה סנטר שהוא רכיב חשוב בסרטים. רציתי לדעת האם הדבר פוגע באיכות הסאונד ואם כן אז כמה ובכלל איך Z560 בסרטים?
-
- 24 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי בעיה כל הזמן שאני שומע שירים במחשב ואני גולש באינטרנט ביחד או שסתם אני משתמש בזיכרון למשהו אחר או נשמע בקיטועים האם אפשר לסדר את זה או שזה בעיה במחשב?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שניהם של Altec lansing שניהם 2.1 אבל איזה טוב יותר?
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם ! לפי מה שאני מצאתי זה איזה חברה פולנית ישנה מאוד. פשוט אני משתמש ברסיבר MARANTZ עם רמקולים של TONSIL וזה נשמע מדהים רציתי לדעת אם מישהו יודע משהו על החברה ועוד שאלה! יש לי CREATIVE LIVE! VALUE די ישן אבל טוב לא 5.1 אז רציתי לשאול עם אני יחליף כרטיס קול ל FURTISSIMO או AUDIGY אני ישמע הבדל?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תראו את הרמקולים האלה Luxeon lx-v998H יש סיבה למה הם עולים כל כך מעט ? עריכת העקרב: סליחה אבל אין כאן פירסום.....
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כל פעם שאני שומע מוזיקה יש לפעמים צפצוץ כזה מעצבן ברמקולים, זה בדר"כ לא קורה במשחקים,רק לפעמים ורק ב-MENU של המשחק אני עוד שנייה משתגע, אני לא יכול לשמוע מוזיקה ואני מת!! :bash: :bash: :bash: :bash: :bash:
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם השילוב של כרטיס או בורד (g4a4) וATP3 הולך ? כי לפי מה ששמעתי לרמקולים האלה יש חיבור שונה מהבננה הרגילה ?
-
- 19 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אייכות סבירה תקציב עד 600 שח אני מחפש רמקולים כאלה מצאתי בינתיים רק אחד באתר שלכם אבל האייכות שלו לפי מה ששמעתי היא על הפנים.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שמעתי אותם במלא מסיבות והדגימו לי אותם והם נשמעים פצצות!!!!! רציתי לדעת אם מישהו עבד איתם פעם?
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני ממש כבר סגור על לקנות אותם, אבל מצאתי עכשיו באתר neoseeker.com ביקורות של קונים עליהם. 95% מהביקורות משבחות את הסט ובקושי מוצאים חסרונות, אבל ישנם כ3-5 אנשים שמספרים שהסאב/אמפ נשרף להם. אני קראתי גם כתבה מקצועית (נדה לי ב soundforge או 3dsound או משהו כזה) שגם בכתבה אמרו שנשרף להם הסאב. האם זוהי תופעה שכיחה בסט? (אני מתכוון לקנות אותו בחו"ל ולכן אחריות ושליחת הסט המקולקל והכל תהיה סיפור (מבחינת זמן וכסף))
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כמו שאני מניח שכולכם יודעים אני קונה עכשיו מחשב חדש ועכשיו קראתי את החדשות באתר.... עדיף לי להשאר כמתוכנן עם ה Hercules Gamte Theater XP 6.1 או לקנות במקום זה Hercules Fortissimo 3 7.1 (מצטער אם לא אייתתי נכון).... תודה מראש!
-
- 28 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
מישהו עוד שמע על זה ואם אפשר את הדגם והשם של החברה של הרמקולים הללו תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש תוכנה שמשפרת את האיכות של שירי MP3? (משהו שנגיד הופך אותה ל320K לשניה)
-
- 28 תגובות
- 2.6k צפיות
-