עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. מה ההבדלים בין DTS ל-דולבי דיגיטל ל-פרו לוג'יק וכו' ,ומה נחשב הכי טוב ?

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  2. אני רוצה לקנות רמקולים חדשים, אני שומע הרבה מוסיקה ולפעמים גם משחקים. איזה רמקולים יהיה עדיף לקחת: Logitech Z4 Logitech X-530 או Altec Lansing ATP3 . השימושים הם בעיקר מוסיקה ! תודה מראש!

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by itaysp,

שלום! שולחים לי מאנגליה MP3. המחיר: 300UK pounds שזה 2400 שקל +- האפשרויות שחשבתי עליהם: Ipod 40GB Iriver H320 או ARCHOS Pocket Video Recorder AV320 שזה זה: http://www.blokesstuff.com/Default.aspx?View=Product&productID=213 אולי יש לכם המלצות לנגנים אחרים מבוססים דיסק קשיח. אולי בגלל כדאי לקנות Mini ipod.. זה שווה להשקיע כל כך הרבה כסף בנגן כזה? אולי ה ARCHOS כי הוא גם נגן סרטים נייד.. אבל עדיין.. אני חושב שאפשר להסתדר עם MINI IPOD עם ע 4 ג'יגה. מה כדאי? יתרונות חסרונות.. ? עריכה: לא שמתי לב לתראד שפתחו פה גם על ה ARCHOS ושם גם דיברו על ה GIMINI 400 נשמע לי אחלה של דבר.. נראה לי שאני אקנה את זה.. רק הבעיה שהמסך קצת קטן מפריעה לי.. אבל עדיין

• 6 תגובות
    • 737 צפיות
  4. Started by ratzabi,

מה ההבדל בין שתי המערכות רמקולים האלו? איזה יותר טובה? תודה!

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  5. Started by motizkn,

שלום לכולם אני רוצה לקנות מערכת חדשה לבית לתחילת השנה החדשה (וגם המערכת הישנה בת 7 שנים). אני צריך מגבר ורמקולים עד 4500 והאמת שחשוב לי יותר לשמוע מוזיקה מאשר לסרטים. אני מתלבט אם לקנות מגבר של Harman kardon AVR255 ולהוסיף לו שני רמקולים אכותים, ובעתיד להוסיף עוד רמקולים. ממש צריך עזרה כי אני ממש לא יודע מה עדיף :-\

• 27 תגובות
    • 6.1k צפיות
  6. ככה: אני עורכת סרט וקיבלתי דיסקים שהם mini dvd זה שהביא לי את זה אמר לי שהוא חיבר את המצלמה לטלויזיה ראו את מה שיש בפנים הוא לא הביא לי את המצלמה אלא רק את הדיסקים. שהכנסתי אותם למחשב כתוב לי שאין בהם כלום!! מה אני צריכה לעשות כדי להמיר שאני יוכל לעבוד עם זה? זה משהו שאני יכולה לעשות בבית או אצל מעבדת מחשבים? אני צריכה תשובה דחווף!!

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  7. http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1208035 שאלה בקשר לרמקולים האלה יש לי מגבר של sansui 6060 אחלה מגבר ואני רוצה רמקולים בשבילו וכמו שאתם רואים התקציב שלי נמוך אז אני מעניין לקנות את הרמקולים הנ"ל אני לא מצפה לקבל איכות אבל בקשר לעומצה שלהם רציתי לדעת איל היא כי זה הדבר הכי חשוב לי תודה

• 3 תגובות
    • 956 צפיות
  8. היי, אז מה יש לכם להציע? תודה לכל העוזרים מראש!

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  9. Started by h.misha,

שלום לכולם! אני רוצה לקנות נגן MP3 בנפח של 1GB. קראתי קצת בפורום בקשר להמלצות על iAudio G3 והחלתתי שזה הנגן שאני קונה. עכשיו לפי מה שהבנתי הנגן הזה קיים גם בגרסה של 2GB אבל בשום חנות ישראלית באינטרנט לא מצאתי את הגרסה הזאת. ראשית כל רציתי לשאול אם מישהו יודע כמה עולה גרסת 2GB ושנית כל איפה ניתן לקנות גרסה זאת האינטרנת? ועוד משהו: קראתי באיזה ביקורת שבה הספקית החדשה של iAudio (לא זוכר את שמה) הכריזה כי היא תיתן שנה אחת על הנגן, לאומת זאת קראתי בפורום על אנשים שקנו את הנגן עם אחריות של שמה וחצי. מישהו יודע איפה הטעות? ואם באמת ניתן להסיג אחריות של שנה וחצי אז מאיפה קונים! תודה אנשים!!!

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  10. אני מחפש נגן mp3 מבוסס זכרון פלאש (לפחות 512 מגה) אם אפשר חנות לא אינטרנטית (אין לי כרטיס אשראי בשביל לקנות באינטרנט) מישהו מכיר חנות כזאת באזור חיפה ?

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. שלום לכולם! ברשותי מחשב מעט ישן (AGP...) עם כרטיס מסך ATI 2600 HD PRO OS: ויסטה המחשב מחובר למסך 19 אינץ דרך DVI ולמסך LCD 32 דרך VGA אני רוצה שהמסך 19 יהיה על רזולוציה של 1280X1024 וה-LCD על 1024X768 (לא תומך ברזולוציה של המסך 19) האם ניתן לעשות זאת? אם לא, מה אני צריך לעשות כדי לקבל תוצאה כזאת (חוץ מלקנות עוד מחשב...)? תודה מראש לכל העוזרים רגב

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  12. קניתי מחשב מאמריקה הצלחתי לחבר אותו הכל אפילו להוריד את הלוח תוכניות של יס [אני מחובר ליס] אבל בגלל שהמחשב אמריקאי והיז אירופאי אז הוא לא מקבל את הוידאו ואת האודיאו יש משהו שאני יכול לעשות? ואם לא אני יכול לקנות כזה לא יודע איך קוראים חיבור אדום צהוב לבן שיהיה אפשר לחבר אליו תיס ואז לקליט? תודה רבה מראש

• 9 תגובות
    • 701 צפיות
  13. Started by ashtarot,

איזה סוגי קבצים די וי די נייד קורא בד"כ? אם יש קובץ מסיומת שהוא לא קורא כמו WMV לאיזה סוג כדאי להמיר אותו (מבחינת גודל למשל)? תודה

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  14. Started by malcolmx9,

השתמשתי ב-CX300 בשנה האחרונה, ונורא אהבתי אותם. רק שאיבדתי אותם לפני שבועיים בעבודה, ואני מתכנן לקנות אותם שוב. במקרה, נתקלתי בהמלצה על האוזנייה JBL Reference 220, שמוכרים אותה בבאג ב-350 שקלים. היא יקרה יותר ב-150 שקלים מה-CX300, אבל השאלה היא אם הפרש המחיר שווה את זה? יש הבדל משמעותי באיכות בין השתיים (זא'נר מטאל)? או שכדאי לי פשוט ללכת על מה שאני כבר מכיר ואוהב (CX300)?

• 6 תגובות
    • 768 צפיות
  15. אהלן חברה, לפני כחודש קניתי את ה-D2 של IAUDIO ואני מאוד מרוצה מהנגן. כרגע אני משתמש באוזניות המקוריות שלו שהן בסדר גמור, ואני אמשיך להביא אותם לצבא. אבל אני צריך בכל זאת אוזניות טובות לשמיעה בבית, במחיר של כ-200-300 ש"ח. אני עדיין לא סגור אם אני רוצה אוזניות IN-EAR או הגדולות שמכסות את כל האוזן (שכחתי איך קוראים להן...), כך שאשמח אם תתנו הצעות מ-2 הסוגים. יש אפשרות להתפשר על המחיר, לכאן או לכאן. בתודה מראש, שרון

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  16. שלום לכולם, החלטתי לקנות נגן חדש כי התמיכה של Rio (או מה שנשאר ממנה) על הפנים והנגן לא מוכן לקלוט זכרון למרות שהוא אמור לקלוט... בכל מקרה, מצאתי כמה אפשרויות במסגרת התקציב שלי (בסביבות 800 שקל) ואני אשמח אם תדרגו אותן ותמליצו על נגן מביניהן: 1.SanDisk Sansa E140 1GB 2.SanDisk Digital Audio Player 1GB 2.Iriver IFP799 1GB 3.Creative Muvo v200 1GB 4. IAudio G3 1GB 5.SanDisk Sansa M230 1GB 6.IAudio U2 1GB 7.Creative Muvo Slim 1GB 8.Creative Muvo TX FM 1GB תודה רבה לעוזרים

• 73 תגובות
    • 3.3k צפיות
  17. הכרטיס המובנה בלוח הוא - ALC850 רמקולים - Creative I-Trigue 2.1 3600 . האם כדאי להשקיע בכרטיס קול בתקציב 300 400 ש"ח, יתן שיפור משמעותי לסאונד ?...

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  18. Started by Access Denied,

עוד פעם מצאתי משהו שנראה כביכול שווה ממש... אוזניות של Sennheiser מדגם MX300 שפה נמכר במחיר הכי זול ב-117 שח.. עולה 88 שח כולל משלוח ב-12 תשלומים באולסייל... שווה או מה??

• 2 תגובות
    • 867 צפיות
  19. Started by yakirsh4,

אני מתלבט בין שני האוזניות האלא http://ksp.co.il/?select=.1062..242..1250..1851..331.&list=1&sort=2&glist=1&uin=20135&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 http://ksp.co.il/?select=.1062..242..1250..1851..331.&list=1&sort=2&glist=1&uin=20823&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 בגלל מבצעי הBF הם כמעט באותו המחיר עם היתרון קל לjebra כי עם הסנאיזר אני יצתרך לקנות עוד מוצר למרות שאני לא ממש צריך משהו כרגע תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by maazg,

שלום, אני מעוניין לקנות רמקולים 2.1 למחשב למשחקים מוסיקה וסרטים בתקציב של עד 500 ש"ח וחשוב שיהיה כפתור לשליטה בבאס מה אתם ממליצים ומאיזה חנות תודה רבה

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  21. היי לא מזמן נתקלתי בשיר תותחי שהבנתי שהוא שיתוף פעולה בין Bizkit, Godsmack, ו Disturbed ... השיר נקרא Blood In My Eyes , מין ראפ מטאל מעולה כמו שאני אוהב. בשום מקום עדיין לא מצאתי את מילות השיר. מבקש את עזרתכם האדיבה. (שימו לב - יש שיר באותו שם של בוב דילן, אין קשר בין המילים בכלל!!) תודה HF

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום לכם חבר'ה, היום בשעות הבוקר אני מקבל טלפון מחבר ילדות. עניתי, חצי רדום, אבל עדיין הבנתי מה רצונו של החבר. הוא אמר לי ככה, ''נחום, אני עובר דירה בקרוב כמו שאתה יודע, ואת הרמקולים שלי...אין לי כ''כ מה לעשות איתם כי אני קונה חדשים לבית החדש, בוא, תראה, תתרשם שוב ואני אמכור לך אותם במחיר מצחיק, אתה תביא את הכסף כשיהיה לך.'' אני, תוך 20 דקות לערך אחרי ארוחת בוקר קטנה, הייתי כבר אצלו, ראיתי שוב, התרשמתי שוב, ואני רוצה את הרמקולים. מדובר ברמקולים מבית KEF (כמו כן, על החברה הזו אני סומך ואוהב, לי אישית יש זוג KEF C40 משנות 83', רמקולים פשוט אדירים). בכל אופן, הדגמים הם חדשים לגמרי: רצפתיים: IQ70 http://legacy.pionet.com/default.asp?catid={1470D754-2050-4B35-A1A5-351B…

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by Idanbs,

אתמול קניתי אותם.. אחלה רמקולים מאוד איכותיים ממליץ לכל מי שמחפש רמקולים איכותים בזול יחסית. יש לי שאלה.. האם יש איזה הגדרה בווינדוס או איפה שהו שהמחשב ידע שזה 2.1 ולא רק 2 כי אני מרגיש שהסאב טיפה חנוק..

• 7 תגובות
    • 725 צפיות
  24. שלום לכולם, השימוש העיקרי שלי באוזניות הוא למוזיקה. אין צורך במיקרופון. לוח-אמ Gigabyte z97x gaming 5. הכולל: Realtek ALC1150 115dB SNR HD Audio & Built-in Rear Audio Amplifier. שאלה: עד כמה ה-Amplifier המובנה הזה נחשב? *** מתוכננת נסיעה לאילת בזמן הקרוב, כך שהעדיפות היא לרכוש מ-ksp/ivory. דגש על איכות שמע - עד לאיזו איכות אפשר להגיע בטווח מחירים הזה? נוחות, וכמובן עמידות לאורך זמן. מעוניין ב-2 זוגות: פתוחות וסגורות, 300~400 לכל זוג. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by Raul,

יש לי מכשיר DVD שקורא קבצי DivX... עכשיו יש לי כמה סרטים שצרובים רגיל בDATA ולידם התרגום (ז"א שני קבצים נפרדים). עכשיו המכשיר מפעיל את הסרט אבל לא רואים כתוביות.... שאלה היא איך אני צורב כדאי שגם התרגום יעבוד?

• 7 תגובות
    • 825 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.