אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש את ה-Megaworks 510D של Creative, אני מאוד רוצה לקנות אותם, אבל אני לא מוצא שום אתר בארץ, שמוכר אותם. מישהו יכול לעזור לי? חיפשתי ב-פלונטר, פנדה, pchardware, excellnet, simpletech... בבקשה תעזרו לי! תודה. נ.ב. אני לא יודע אם זה מותר לרשום כאלה הודעות, אבל אני אקח את הסיכון, זה בסדר אם תנעלו את ההודעה אם היא מפרה את החוקים.. (למרות שלא נראה לי....)
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת מה הרמקולים שלי שווים מבחינת עוצמה ואיכות על הנייר הנה תמונות שסרקתי מהחוברת שבאה איתם תמונה 1 והנה תמונה שלהם תמונה 2 פשוט אף פעם לא יצא לי לשמוע רמקולים איכותים למחשב ....
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו יודע איך מחברים RIO300 לWINXP(HOME EDITION( ע"מ להעלות עלין שירים?
-
- 2 תגובות
- 896 צפיות
-
-
מישהו מכיר את הרמקולים (די ישנים): WHARFEDALE LASER 130 ? קיבלתי כאילה הם די גדולים וציפיתי מהם BASS פצצה! אבל במקום קיבלתי באס די חלש וגם לא נקי בכלל! אולי הבעיה במגבר ? (JVC RX-60) תודה.
-
- 1 תגובה
- 928 צפיות
-
-
אני יודע של-5700 יש עיצוב שונה (של ה-INSPIRE), ויש לו DTS, וגם דולבי דיגיטל. מה של-DTT3500 יש רק דולבי דיגיטל. אבל וץ מזה, מה ההבדלים ביניהם? האם שווה להשקיע על ה-5700 במקום ה-DTT3500?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ה-MZ-R 909 נמכר עכשיו ב-285 $ בדיוטי פרי,שווה לקנות או לא?
-
- 26 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
האלן חברה יש לי שאלה כזאת: יש לי FORTRISSMO 2 יש לי מערכת סטריאו של שני עם שני רמקולים ויש לי גם מגבר עם שני רמקולים! כיצד אני מחבר אותם לכרטיס כדי לשמוע בכולם?? הצלחתי לחבר רק DEVICE אחת! או את המגבר או את המערכת.. כמובן שסימנתי את האופציה: 4 SPEAKERS בתוכנה! אז מה אני אמור לעשות חברה?? תודה.
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
למרות כל ההמלצות עלGTXP אני עדיין דובק בכך שcreative הכוונה היא ללין של Audigy יותר טוב, ומכיוון שאני חושב להחליף את הSB live שלי במערכת 7.1 ידוע לי שהולך לצאת כזה כרטיס מבית הרקולס אבל מה אם creative?.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן...מה נשמע כולם? ברצוני לרכוש MP3-CD-PLAYER ולא נגן עם זיכרון/הארד דיסק, הייתי בעל RIO 32 MB מיום יציאתו הראשון וקניתי זיכרונות ופשוט שנאתי אותו...ממש... לגבי ה IPOD מה שרובכם פה חסידיו, אינני רואה צורך ב 5GB הארד דיסק, זה פשוט לא פרקטי...להסתובב עם כזה דבר ... אין כמו לצרוב מדיות של 700 MB שלא מגבילות אותך גם לא במקום, גם לא בסגנון, גם לא בזמן העברה, ולא בכלום. ובמיוחד לא במחיר - חיילים!!!!! לכן ברצוני לקבל המלצות מכם...הסתובבתי ברוב חנויות ת"א והגעתי למסקנה שפה בארץ יש רק MPMAN שהוא ממש חרא , אני מחפש לפחות 8 דקות אנטי שוק, ובטריות נטענות ומטען פנימי, וניווט עם ספריות כמו שצריך... ואת זה לא מצאתי בארץ... המלצות למכשיר טוב אמין ומתחת ל800 שקל... תודה מראש, אמיר.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?auction_id=563674 פחחחחחחח :elkgrin: :tomato: :nutty: :clown: that was a good one :biggthumpup: ....... וברצינות... איזה תרגילי שיווק עושים בימינו....רק בשביל למכור לצרכן משהו במחיר פי 4-3 יורת גבוה ממה שהוא אמור להיות....7900 שקל עלק מחיר מחירון....
-
- 3 תגובות
- 942 צפיות
-
-
כאשר שומעים מוזיקה MP3 ב WINDOWS MEDIA יש רעשים מוזרים בישירים בגלל מה זה יכול לנבועה? יש לו פנטיום4 1600 כרטיס קול גנרי און בורד 256 זכרון רם WINDOWS XP תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תודה לכל מי שעונה!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי באולסייל רסיבר קנווד KRF-7050, וקיבלתי אותו בלי חוברת הוראות ובלי אף כבל לחיבור. נראה לי קצת מוזר, לא?
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ראיתי בחדשות מדריך לסאב, אל לא ראיתי מדריך לרמקול, אם אתם מכירים אחד כזה אז תביאו לינק ישיר בבקשה ותודה לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי כרטיס קול ויברה 128 של קריאטיב שמחובר למערכת סטריאו שלי אני רוצה להוסיף לזה סאב נפרד וליצור מערכת 2.1 מאולתרת... הקטע הוא שאני ממש ממש לא הולך להוציא על זה הרבה כסף ככה שבבקשה לא להציע לי קליפש למיניהם... אני רוצה או לקנות סאב ממש בזול או לבנות אותו בעצמי אם למישהו יש אתר שמסביר איך אז יש לי את היכולת והזמן לבנות כזה... בגלל שזה לחדר שלי ולא יגיע לרמה מדהימה גם ככה אני חושב ש 8 אינטש אפילו יספיק הצעות?
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי ATP3 של אלטק לנסינג, מה המיקום האופטימלי שלהם על השולחן?? איזה מרחק ממני ואחד מהשני, ולאן להטות אותם?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוננין לקנות מערכת רמקולים 5.1 תומכת SPDIF ללוח ה NFORCE שלי במחיר של עד 500 ש"ח למישהו יש המלצה על מערכת טובה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם למישהו יש מושג היכן אוכל להשיג את ה nforce CNR audio card riser ללוח של MSI ובאיזה מחיר? בתודה מראש גל היילפר
-
- 0 תגובות
- 858 צפיות
-
-
קיבלתי כמה עבודות ווידאו מארה"ב אך הבעיה שלי היא שהאודיו שלהם הוא AC3 מישהו מכיר תוכנה או מה שלא יהיה שיודע להמיר את זה לפורמטים מוכרים יותר כגון MP3 וכ"ו אני פשוט צריך להציג את העבודות האלה ואיכן שאני יציג לא תהיה לי האפשרות להתקין תוכנה שמזהה AC3 ותודה מראש ד"א יש לי WINXP
-
- 0 תגובות
- 997 צפיות
-
-
מי יודע האם והיכן אפשר לקנות את iPod של apple בארץ ? ואיך נראה לכם ה Archos Jukebox ואיפה אפשר לקנות אותו ?
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
Z560 עולים יותר מ פי 2 מVideologic ZXR 500 5.1 העוצמה והמשקל של Z560 גדולים בהרבה מה שכן Z560 זה 4.1 מה דעתכם?
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
גילית שיש לי בבית רסיבר ישןן ישןן (מלפני 10 שנים בערך) שאין לו שימוש. ואני לא יודע מה ואם בכלל לעשות בו. אז חשבתי לחבר אותו לרמקולים העתידיים שיהיו לי (Z-540) אבל תהיתי אם בכלל יש להם אפשרות כזו להתחבר לרסיבר? ואם להם אין אז לAVS500 יש? והאם זה יתן לי משהו לחבר אותם אליו, האם בכלל זה ישפיע על איכות הסאוונד? או שיש לי עוד אפשרות- לקנות זוג רמקולים קדמיים למחשב (+סאב, [נגיד משהו כמו הATP3} ואז, לחבר את ה2.1 אל הרסיבר ובתור רמקולים אחוריים לקחת עוד שני רמקולים ישניםם (שנקנו ביחד עם הרסיבר) ולהרכיב מהכל 4.1? זה לא נשמע לי ממש טוב, כי זה יעשה די בלגן... מה אתם חושבים? מה כדאי לי לעשות? ??? והאם בכלל אפשר לקחת רמקולים למחשב, לחבר אותם לרסיבר, ואותו לחבר למחשב? …
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
ראיתי את התמונה הזאת ולא הבנתי כלום [רמקולים למחשב] מה כל החיבורים האלה?!?! לאן הם מתחברים (לא נראה לי שיש כל כך הרבה כניסות במחשב..)?? מישהו מוכן לפרט קצת? ??? ???
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-