עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by NerdX,

שלום רב! ברצוני לרכוש את האוזניות הנ"ל, ושאלתי היא היכן ניתן לרכוש אותן בארץ? אינני מעוניין בקנייה מחו"ל בגלל הסיבוכים שכרוכים בה. -בתודה מראש, NerdX

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  2. אם מישהו יודע איך לעשות את זה יש לי SB LIVE 5.1 to אני יודע שיש דרך אבל אני לא יודע אותה בבקשה עזרו :AR15:

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  3. אורח R0ckF0rD
    Started by אורח R0ckF0rD,

טראק לא כ"כ חדש, אבל איכותי... Diving. הווקאלז פשוט הורסים אותי.

• 1 תגובה
    • 872 צפיות
  4. Started by lucky,

וכיום האם יש רמקולים באותה קטגורייה שבגללם התחרטתם שקניתם את האלטק?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שמעתי מחבר שיש לו דרייבר שמשפר פי כמה את האיכות של הכרטיס LIVE יכול להיות? ידוע לכם? אם כן מאיפה משיגים אותו?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by ADIR_M,

מחר אני רוצה להזמין את אחד מהשניים. מה יותר איכותי? המחיר אותו מחיר ככה שאין שיקול של מחיר הZXR במעט יותר חזק למרות שזה לא משנה כי אני בטוח שאני אף פעם לא יגיע לעוצמה המרבית.

• 2 תגובות
    • 980 צפיות
  7. Started by FatherBoard,

יש לי לוח אם לפנטיום 4, וכמו למרבית לוחות האם מהסוג הזה, יש לי כרטיס קול מובנה. AC97. מישהו יודע אם שווה להשקיע בקניית כרטיס קול חדש, או שזה טוב מספיק? אני משתמש בסאונד בעיקר לMP3 ולמשחקים.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אני מתקין עכשיו את הרמקולים ואני צריך קטע כדי לבדוק ששומעים מאחור..

• 1 תגובה
    • 874 צפיות
  9. אורח PrototypE.rev.3
    Started by אורח PrototypE.rev.3,

בשעה טובה הרקולס שחררו דריוורים נורמליים לכרטיס הנ"ל , תומך ב7.1 עכשיו , לא שזה ממש יעניין מישהו , כמה תיקוני באגים , סידרו בעיות עם כמה מינידיסקים שהיו להם , המממ .... מה עוד ? אם היו לכם בעיות מיוחדות , תנסו לעדכן , אולי זה יסדר את הבעיות האלה . בנתיים יש את הדריוורים האלה אך ורק בwindows update .

• 22 תגובות
    • 3.4k צפיות
  10. Started by Tzion,

איך הרמקולים הבאים: 1) Bose XL-2000 2) JBL! N-26 האם אלה רמקולים טובים, או שזאת סתם סדרה של רמקולים עם "שם"? ??? והאם הם עדיפים על פירלס?? ----------------------------------------------------------------------------------- ועכשיו בקשר למערכות רמקולים: איך מערכות רמקולים הבאות: 1) AREN ACOUSTIC מסדרת MAGIC ONE דגם: 266 2) HEMILTON HEM-406 *מישהו יכול לתת לי את המידות של ההמילטון? (לא כמו שכתוב בוואלה.. :-\) *האם ניתן לחבר את הרמקולים האלו (HEM-406) לרסיבר למרות שהם מוגברים? ? ? איזה מהמערכות יותר טובה ?? ??? ואיך החברות האלו? מישהו מכיר, התנסה, שמע?? (אני מניח ששניהן עדיפות על פירלס או קודה?! :-X) תודה!

11. Started by lover323,

שני הכרטיסים בעלי אותו מחיר +-30 שח איזה מהם יותר טוב (חיסרונות יתרונות של כל אחד)

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. שח Creative Live 5.1 oem -220 שח S.B LIVE 5.1 -275

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by dolby71,

איזה רמקולים כיום תומכים ב-THX, וכמובן ב-5.1?

• 21 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. Started by benor,

מה מביניהם יותר טוב?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Sweet_Tooth,

digifire 7.1 השם של הכרטיס והוא מגיע עם כניסות FIREWIRE ובאנדל מצויין, אז מה דעתכם עליו בהשוואה ל fortissimo3?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  16. כי ראיתי אותו בחנות אחת במחיר מעולה. זה יבוא סדיר, או רק הזמנות מיוחדות? יאיר

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Or ei,

אני רוצה לדעת מה הרמקולים שלי שווים מבחינת עוצמה ואיכות על הנייר הנה תמונות שסרקתי מהחוברת שבאה איתם תמונה 1 והנה תמונה שלהם תמונה 2 פשוט אף פעם לא יצא לי לשמוע רמקולים איכותים למחשב ....

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. אני מחפש את ה-Megaworks 510D של Creative, אני מאוד רוצה לקנות אותם, אבל אני לא מוצא שום אתר בארץ, שמוכר אותם. מישהו יכול לעזור לי? חיפשתי ב-פלונטר, פנדה, pchardware, excellnet, simpletech... בבקשה תעזרו לי! תודה. נ.ב. אני לא יודע אם זה מותר לרשום כאלה הודעות, אבל אני אקח את הסיכון, זה בסדר אם תנעלו את ההודעה אם היא מפרה את החוקים.. (למרות שלא נראה לי....)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Sweet_Tooth,

כרגע אני מסתפק ב OB שלי, אני הולך לקנות את ה ATP3 כי אין לי מקום בחדר ל מערכות 4.1 או 5.1, אז מה דעתכם לקנות כרטיס או לא?

• 3 תגובות
    • 994 צפיות
  20. Started by ezer,

מישהו יודע איך מחברים RIO300 לWINXP(HOME EDITION( ע"מ להעלות עלין שירים?

• 2 תגובות
    • 906 צפיות
  21. Started by B0necrack3R,

מישהו מכיר את הרמקולים (די ישנים): WHARFEDALE LASER 130 ? קיבלתי כאילה הם די גדולים וציפיתי מהם BASS פצצה! אבל במקום קיבלתי באס די חלש וגם לא נקי בכלל! אולי הבעיה במגבר ? (JVC RX-60) תודה.

• 1 תגובה
    • 935 צפיות
  22. Started by Delux,

משהו יכול להציע זוג רמקולים זולים ואיכותיים תודה רבה נ.ב אל תציעו לי רמקוליים עם סאבוופר

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. האלן חברה יש לי שאלה כזאת: יש לי FORTRISSMO 2 יש לי מערכת סטריאו של שני עם שני רמקולים ויש לי גם מגבר עם שני רמקולים! כיצד אני מחבר אותם לכרטיס כדי לשמוע בכולם?? הצלחתי לחבר רק DEVICE אחת! או את המגבר או את המערכת.. כמובן שסימנתי את האופציה: 4 SPEAKERS בתוכנה! אז מה אני אמור לעשות חברה?? תודה.

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  24. Started by dolby71,

אני יודע של-5700 יש עיצוב שונה (של ה-INSPIRE), ויש לו DTS, וגם דולבי דיגיטל. מה של-DTT3500 יש רק דולבי דיגיטל. אבל וץ מזה, מה ההבדלים ביניהם? האם שווה להשקיע על ה-5700 במקום ה-DTT3500?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by Dr.Drek,

אהלן...מה נשמע כולם? ברצוני לרכוש MP3-CD-PLAYER ולא נגן עם זיכרון/הארד דיסק, הייתי בעל RIO 32 MB מיום יציאתו הראשון וקניתי זיכרונות ופשוט שנאתי אותו...ממש... לגבי ה IPOD מה שרובכם פה חסידיו, אינני רואה צורך ב 5GB הארד דיסק, זה פשוט לא פרקטי...להסתובב עם כזה דבר ... אין כמו לצרוב מדיות של 700 MB שלא מגבילות אותך גם לא במקום, גם לא בסגנון, גם לא בזמן העברה, ולא בכלום. ובמיוחד לא במחיר - חיילים!!!!! לכן ברצוני לקבל המלצות מכם...הסתובבתי ברוב חנויות ת"א והגעתי למסקנה שפה בארץ יש רק MPMAN שהוא ממש חרא , אני מחפש לפחות 8 דקות אנטי שוק, ובטריות נטענות ומטען פנימי, וניווט עם ספריות כמו שצריך... ואת זה לא מצאתי בארץ... המלצות למכשיר טוב אמין ומתחת ל800 שקל... תודה מראש, אמיר.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים