אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
(אני מקווה שבחרתי בפורום הנכון...) יש לי לוח MSI KT3-ULTRA2, שבא עם כרטיס קול 5.1 של רילטק און-בורד... הלוח גם מגיע עם תוספת שנקראת S-Bracket - שזה כמו "סלוט" שמתחבר ישירות ללוח, ועליו יש יציאות SPDIF/אופטי... יש לי רסיבר מכובד ביותר של קנווד, עם תמיכה מלאה ב-AC3/DTS, רמקולים לא רעים של פירלס (קדמיים,אחוריים,סנטר)... הלוח גם מגיע עם דרייברים ותוכנה שמאפשרת לבחור באיזה יציאות להשתמש, ולמה... חיברתי את יציאת ה-SPDIF לרסיבר, בחרתי ב-5.1 ערוצים בתוכנה המצורפת, שבה יש גם אפשרות "לבדוק" את הרמקולים... אבל - כלום.... בנוסף- ה-AC3 Filter לסרטי -DivX לא מאפשר לי לבחור ב-AC3 מלא... למרות שהסרט עצמו מאפשר. יש למישהו מושג?
-
- 3 תגובות
- 931 צפיות
-
-
יש לי מינידיסק של שרפ דגם 722 ועד לאחרונה הוא הקליט לי מעולה.אולם כרגע אני לא מצליח להקליט וגם לא לערוך ולא למחוק .הוא כל הזמן רושם לי שהדיסק שרוט והוא גם לא מצליח לשנות את טבלת הtoc (מקביל לטבלת fat ).איך אני יכול לתקן או איפה לשלוח לתיקון ,אם בכלל זה כדאי. ???
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חברה. ובכן כמו שהבנתם מהכותרת משכורתי הצבאית העלובה מאפשרת לי עתה סוף סוף לרכוש את דיסקמן חלומותיי. אני מבקש המלצה לדיסקמן איכותי שעמיד בקפיצות ונפילות !! חשוב מאוד!, שתהיה לו כמובן עוצמה ואיכות צליל טובה ועדיף מאוד שיהיה במכשיר גם רדיו FM אך זה לא קריטי. אודה על העזרה, אסף.
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
וכיום האם יש רמקולים באותה קטגורייה שבגללם התחרטתם שקניתם את האלטק?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
על איזה מצליל אחראי כל תדר? האם יש סידור אקוזליזר אופטימלי?
-
- 1 תגובה
- 885 צפיות
-
-
שלום רב! ברצוני לרכוש את האוזניות הנ"ל, ושאלתי היא היכן ניתן לרכוש אותן בארץ? אינני מעוניין בקנייה מחו"ל בגלל הסיבוכים שכרוכים בה. -בתודה מראש, NerdX
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אם מישהו יודע איך לעשות את זה יש לי SB LIVE 5.1 to אני יודע שיש דרך אבל אני לא יודע אותה בבקשה עזרו :AR15:
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
טראק לא כ"כ חדש, אבל איכותי... Diving. הווקאלז פשוט הורסים אותי.
-
- 1 תגובה
- 866 צפיות
-
-
משהו יכול להציע זוג רמקולים זולים ואיכותיים תודה רבה נ.ב אל תציעו לי רמקוליים עם סאבוופר
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בשעה טובה הרקולס שחררו דריוורים נורמליים לכרטיס הנ"ל , תומך ב7.1 עכשיו , לא שזה ממש יעניין מישהו , כמה תיקוני באגים , סידרו בעיות עם כמה מינידיסקים שהיו להם , המממ .... מה עוד ? אם היו לכם בעיות מיוחדות , תנסו לעדכן , אולי זה יסדר את הבעיות האלה . בנתיים יש את הדריוורים האלה אך ורק בwindows update .
-
- 22 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
עדיין לא החלטתי איזה מערכת רמקולים לקנות למחשב ויש לי שתי אפשרויות: 1) לקחת את הZXR-500 של וידאו לוגי'ק 2) להוציא איזה מערכת "קולנוע ביתית" (זה במרכאות כי זו לא אמורה להיות אחת הממערכות שעולות 3000+, אלא משהו של 1000+- ש"ח) מוואלה שופס... ולחבר אותם לרסיבר כנראה משומש שיביאו לי (שאני לא יודע את הדגם שלו) אם זה מערכת "קןלנוע" אז יש לי כמה אפשרויות, לקנות 5 לווינים+סאב של פירלס או קודה, או "להרכיב" מערכת- משהו כמו שני מדפיים (מדפיים יכולים להיות גם קדמיים נכון?) ושני מדפיים לאחורה..... ויש לי עוד הרבה הרבה אפשרויות. אבל קודם אני צריך לדעת אם זה מערכת קולנוע או רמקולים למחשב ואחרי זה כבר נראה מה כדאי... ------------------------------------------------------------------…
-
- 27 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
מחר אני רוצה להזמין את אחד מהשניים. מה יותר איכותי? המחיר אותו מחיר ככה שאין שיקול של מחיר הZXR במעט יותר חזק למרות שזה לא משנה כי אני בטוח שאני אף פעם לא יגיע לעוצמה המרבית.
-
- 2 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שני הכרטיסים בעלי אותו מחיר +-30 שח איזה מהם יותר טוב (חיסרונות יתרונות של כל אחד)
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי לוח אם לפנטיום 4, וכמו למרבית לוחות האם מהסוג הזה, יש לי כרטיס קול מובנה. AC97. מישהו יודע אם שווה להשקיע בקניית כרטיס קול חדש, או שזה טוב מספיק? אני משתמש בסאונד בעיקר לMP3 ולמשחקים.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על כרטיס קול הזה? והאם הוא תומך 4.1? והאם יש אותו למשהו, בשביל שיסביר לי משהו בקשר עלין?
-
- 21 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני מתקין עכשיו את הרמקולים ואני צריך קטע כדי לבדוק ששומעים מאחור..
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רק 2 קדמיים בינתיים ! ונאלצתי לגלות שכבר אין כמעט להשיג את הורפדייל וולדוס 400 . תמליצו על דגמים וחברות, אני אישית חשבתי על הג'אמו החומים הכהים האלו (יש רק דגם אחד כזה !).
-
- 20 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שח Creative Live 5.1 oem -220 שח S.B LIVE 5.1 -275
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה רמקולים כיום תומכים ב-THX, וכמובן ב-5.1?
-
- 21 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
איך הרמקולים הבאים: 1) Bose XL-2000 2) JBL! N-26 האם אלה רמקולים טובים, או שזאת סתם סדרה של רמקולים עם "שם"? ??? והאם הם עדיפים על פירלס?? ----------------------------------------------------------------------------------- ועכשיו בקשר למערכות רמקולים: איך מערכות רמקולים הבאות: 1) AREN ACOUSTIC מסדרת MAGIC ONE דגם: 266 2) HEMILTON HEM-406 *מישהו יכול לתת לי את המידות של ההמילטון? (לא כמו שכתוב בוואלה.. :-\) *האם ניתן לחבר את הרמקולים האלו (HEM-406) לרסיבר למרות שהם מוגברים? ? ? איזה מהמערכות יותר טובה ?? ??? ואיך החברות האלו? מישהו מכיר, התנסה, שמע?? (אני מניח ששניהן עדיפות על פירלס או קודה?! :-X) תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
כי ראיתי אותו בחנות אחת במחיר מעולה. זה יבוא סדיר, או רק הזמנות מיוחדות? יאיר
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
digifire 7.1 השם של הכרטיס והוא מגיע עם כניסות FIREWIRE ובאנדל מצויין, אז מה דעתכם עליו בהשוואה ל fortissimo3?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
טוב נו, לי זה בא דיי בהפתעה, לכל אלה שכרגע חזרו עם MZN1 מחול אחרי שהשקיעו הרבה כסף וחושבים שיש להם את הכי חדש,צר לי לאכזב אתכם: הMZN10 והE10 הגיעו !!! כמו כן גם דגמים מדהימים וקטנטנים של שארפ.. פשוט מדהים התמונות מעוררות תאבון הפלייר הוא בכלל אגדה - 9.9 מ"מ עובי,55 גרם ותשכחו מהבטריות שראיתם או מהחיבורים שהכרתם עד כה (זה הרבה יותר קטו מקטן...) מישהו כאן היתלהב מ TYPE R ??, קבלו בבקשה את TYPE S ....מישהו אמר "אקולייזר" ולא קיבל ?? ועוד ועוד.... הקיצר תהנו מהתמונות: http://www.watch.impress.co.jp/av/docs/20020902/sony.htm http://www.watch.impress.co.jp/av/docs/20020902/sharp1.htm אל תנסו לקרוא זה ביפנית........ עדכון - טוב המידע כבר זורם ברשת - קצת אנגלית לעיניי…
-
- 35 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
כרגע אני מסתפק ב OB שלי, אני הולך לקנות את ה ATP3 כי אין לי מקום בחדר ל מערכות 4.1 או 5.1, אז מה דעתכם לקנות כרטיס או לא?
-
- 3 תגובות
- 988 צפיות
-