אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
זה כאילו שהחברה לא קיימת בכלל של המערכת הזאת . נאבד לי השלט ואני לא מצליח למצוא בשום מקום את הקוד כדי להכניס לשלט אוניברסלי שקניתי....
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האלן אנשים אני מחפש אזניות Over - Ear וראיתי את ה V-MODA LP שהם נמצאות במבצע ב AMAZON באזור ה 99$ שנירא נחמד נכון יש דגמים חדשים יותר אבל בסהכ זה נירא לי דגם שנותן את מה שאני מחפש. בהמשך החיפוש מצאתי אותם בחנות בארץ ב 400 ש"ח בלבד. V-MODA , דיברתי עם החנות ארפל אלקטרוניקה לבדוק את המחיר הטוב כל כך, הוא אמר שאכן זה לא הדגם החדש ביותר והם ראו שנשאר להם מס' אזניות כאלו בספירת מלי ולכן המחיר הטוב נשמע לי סביר ולכן אני חושב להזמין אותם. מה דעתכם? להזמין את הדגם הזה מהחנות בארץ ב 400 ש"ח או להשקיע (כמעת כפול) ל ATM 50 מהמבצע שיש כרגע ב 777 ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כמה זמן חיברתי את הכבל של האוזניות לחיבור של הכונן DVD, כיוונתי את עוצמת הווליום במחשב וגם על גבי הכונן (של חברת TEAC. הפעלתי את הדיסק שהכנסתי אבל לא שמעתי כלום, ניסיתי גם על הצורב וגם זה לא עבד, מה הבעיה? אני רוצה לקנות רמקולים בקרוב, רמקולים בלי סאונד בוופר לא חזקים במיוחד שלא יעלו מעל 200 שקלים, עדיף מ PCH, איזה כדאי? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
-
משהו אולי יודע איך אני עושה עידכון לדיוידי של סמסונג שיקרא DIVX????? דגם:DVD-E136B
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אני מעוניין לשדר את הקול בלבד מהטלוויזיה שלי בצורה אלחוטית כך שאני אוכל לשמוע מהאייפון. האם יש אופציה כזו? הרעיון הוא שאני אשדר אודיו ואוכל לשמוע מהאייפון. כמו שאני שומע רדיו נגיד. אין לי בעיית תקציב בנושא. תודה!
-
- 0 תגובות
- 942 צפיות
-
-
האם זה חשוב הכרטיס קול לאוזנית?כי יש לי סתם כרטיס פשוט כמה שיש לאוזניות יותר ohm זה אומר שהם צריכים כרטיס קול יותר טוב?
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
טוב, אז כן, זאת השאלה: האם אפשר להעלות שירים מהאייפוד (3rd gen) למחשב? שימו לב שהכוונה היא לשירים שסונכרנו עם הפוד וכעת ניתן לשמוע אותם, לא לשירים שמאוכסנים כקבצים לכל דבר על הפוד כהרד-דיסק לכל דבר. תודה piro
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
מחפשים אוזניות ניידות והחלטתם לבדוק מה עוד קיים בשוק חוץ מM50 של אאודיו טכניקה? תשקלו את הסוני. אני לא אאודיופיל והניסיון שלי עם אוזניות מצומצם ,לכן התיאור שלי יהיה פחות של דיוק הגבוהים הנמוכים ומה שביניהם, ויותר התרשמות כללית. מה שהוגן לדעתי כי מדובר באוזניות שהמטרה שלהן היא להיות "FUN" לפני הכל. אחרי שראיתי המלצה פה בפורום מRoy.T יצאתי למסע ביקורות ברשת (שאין הרבה על הדגם הנ"ל לצערי ) ולבסוף את האוזניות הזמנתי במהלך BLACK FRIDAY האחרון במחיר של 140 פאונד כולל משלוח. נקטלג את האוזניות - הMDR-1A הן אוזניות ניידות OVER EAR עם כבל מתנתק באורך 1.2 מטר וקלות להנעה (להזמין אותן עם מגבר כיס זה לא חובה). אריזה, מראה, איכות בנייה לטווח ק…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש את הקישור / שם של התוכנה לא מצאתי בחיפוש :\ התוכנה על שרתים של "קוד פתוח" וגם ניתן להוריד את הקוד שלה (אם זה יעזור לכם למצוא לי)
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
היי! כפי שאתם יודעים (או לא), קניתי מיני דיסק חדש. עכשיו אני רוצה לקנות לו אוזניות אלחוטיות. עכשיו, הבעיה היא, שבאוזניות אלחוטיות רגילות יש את המשדר הזה שמהווה מעיין בסיס לאוזניות. עכשיו אני לא יכול לטייל עם המשדר הזה ברחבי ת"א ולשמוע מוזיקה... מסכימים? אז יש לכם פתרון? אולי אוזניות עם משדר ממש קטן... אם לא קיים דבר כזה / אין לכם פתרון, אז אני מבקש המלצה על אוזניות לא אלחוטיות, אבל שיהיו טובות. התקציב הוא איזה 500-600 ש"ח, אבל אם יהיה רק דגם אחד או שתיים של האוזניות האלחוטיות שאני רוצה והם יעלו יותר, תגידו, ואני אשקול אם זה שווה את ההפרש. תודה!
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
בבקרת העוצמה לא מופיע לי האפשרות העוצמה שלline in(גם לא ב realtek audio manager). זה קשור לכרטיס קול או סתם בעיה בווינדוס? הכרטיס קול שלי הוא של realtek (הגיע ביחד עם לוח האם של ג'יגה בייט ga-945p-s3) תודה מראש ומצטער אם טעיתי בפורום.
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
דרישות: 1) מיועדת כמעט אך ורק למוזיקה, בין אם אלקטרונית רווית באסים או פאנק ומטאל חד וצומרני. 2) תקציב עם סטייה של 10% 3)עדיפות לזמינות בצפון 4)עדיפות ל2.1 מפאת התקציב. לאחר בדיקה זריזה הגעתי לדגמים הבאים. 1) SG EVO 7 2) ML fc330 פתוח לכל הברנדים והדגמים, תודה ושנה טובה.
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום חברים יקרים!! עברתי דירה ובסלון החדש יש מסך גלילה כזה שמשתמשים בו בשביל מקרנים בערך בגודל של 2 מטר גובה על מטר רוחב (משהו כזה אל תתפסו אותי במילה) ואני חושב שזה סימן משמיים לכך שאני צריך לקנות מקרן. המקרן יהיה בשימוש ביתי ומטרתו להפעיל קריוקי פעם בכמה זמן וגם לצפות בסרטים ואם אפשר אז גם לשחק בפלייסטיישן. שוטטתי ביד2 ובזאפ וראיתי מקרן נחמד שנקרא LG DS325 ורציתי לדעת מה אתם אומרים עליו אם הוא טוב ומתאים לצרכיי. בזאפ המחיר הכי נמוך הוא 2705 ש"ח.
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
היי חברה, אני מחפש לקנות טלוויזיה 32אינצ' בטווח מחירים של 1000-1500 smart וwifi תודה רבה לכם
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
המצב הוא כזה. אני משחק TF2. יש לי ATP3, וסנהייזר PX100 שהן האוזניות של הנגן אמפי3 שלי. כשאני משחק עם הרמקולים, כל פיצוץ, כל יריה, כל טיל, נשמעים נפלא עם באס חזק מהסאב, פשוט תענוג. כשאני משחק עם הPX100 זה נשמע סבבה, אבל משהו מת כזה. אני חושב שהבאס שלהן, שהוא כל כך טוב במוזיקה, פשוט לא מתמודד עם הסאונד של המשחק... אני מניח שאוזניות איכותיות יותר יפתרו את הבעיה לא? אפשר להוציא מאוזניות את אותו סאונד שיוצא מהATP3? חשבתי לקנות אוזניות גיימינג של אחת החברות המוכרות כמו סטיל סריאס או אייסמאט, אבל נראה לי שאוזניות מקצועיות שנועדו למוזיקה ישמעו יותר טוב גם במשחקים... התקציב הוא דיי מכובד אני חושב, 600-700 שקל, אפשר לחרוג קצת אם זה משהו שבאמת שווה את המחיר... עוד דבר, אני מעדיף או…
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אני רוצה משהו טוב של חברה טובה... (מבית טוב) חובה שיהיה חיבור DVI, כי אני מתכוון לחבר למחשב... אם יהיה אפשר להשיג גם תמיכה ב-HDTV זה יהיה ממש מצויין (אם צריך תוספת בשביל תמיכה כזאת אני אוסיף) שהרמקולים יהיה בחלק התחתון של הטלווזיה כדי שלא תתפוס הרבה נפח (מומלץ) הדרישות האחרות בכותרת... תודה לעוזרים מראש
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
אז יש לי תאוזניות החביבות האלה: www.philips.com/bluetoothheadsets http://www.consumer.philips.com/consumer/en/au/consumer/cc/_productid_SHB6102_79_AU_CONSUMER/Bluetooth-Stereo-Headset+SHB6102-79 ואני רוצה לקנות\להכין\לקמבן להן נרתיק קשיח-י שלמישהו המלצות איך אני עושה את זה?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
צריך להחליט בין הטלויזיות האלו. עיקר השימוש צפייה באיכות SD. הסתכלתי על שניהם, לא מצליח להחליט מה אני יותר אוהב. השימוש בפיצר הUSB לא ממש קריטי. מה לקחת? צחי
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שמעתי על כל מיני דגמים מ VSONIC GR06 ועד Vsonic VSD3S לא בדיוק מצאתי מחיר לדגמים הנ''ל. בכל מקרה אם למישהו יש אוזניות טובות להציע עד 100 שקל רצוי בארץ אבל עם ההבדל משמעותי והוא משמעותי? אז שיהיה מח''ול. למרות שאני לחוץ על אוזניות והיו לי אוזניות REMAX-501 משהו כזה שהם היו סבבה אבל לא משהו כזה וואו. אגב, היה לי את הסנייזר CX300-II קניתי מהארץ ולא התלהבתי כ''כ.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מבקש המלצה לאוזניות, אין תקציב ספציפי, אלו הדרישות: 1. אוזניות קשת (כלומר, מבנה רגיל, לא כפתור ולא במבנה מיוחד כלשהו). 2. אפשרות לחיבור עם כבל לאייפון לטובת השמעת מוזיקה, האם יש אפשרות להתחברות ללא כבל, לדוגמא בלוטות'? והאם זה לא מזיק מבחינת קרינה? 3. אפשרות להתחברות עם כבל למכשיר הריצה במכון הכושר האם גם כאן יש אפשרות אלחוטית? אני מניח שדורש מכשיר ריצה מתאים. בשורה התחתונה, בהנחה ואלחוטי למכשיר הריצה זה לא פרקטית, וחיבור בלוטות' לאייפון זה בעייתי (ואם זה שנוי במחלוקת, מבחינתי זה בעייתי), אשמח להמלצה לאוזיות קשת עם אפשרות חיבור עם כבל לאייפון ו/או למכשיר הריצה.
-
- 0 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הרמקולים Logitech Z4i, חיברתי בשבוע שבעבר את האוזניות הסיינייזר שלי (CX400II) לפאנל שליטה על הווליום. משום מה הוא גורם לקצר באוזניות... אחרי כמה שעות אותם אוזניות עשו בעיות, כלומר, אוזנייה אחת לא עבדה לי ועשתה לפעמים רעשים. בכל מקרה, רציתי לדעת למה זה עושה קצר... והאם עדיף לחבר את האוזניות ללוח האם בככל? נ.ב. כמובן שהחלפתי את האוזניות כי יש לי אחריות וכו'...
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות רסיבר ורמקולים סאטאלייטים (+סאב כמובן) עבור קולנוע ביתי. התקציב הוא 3000-4000 ש"ח. בשלב ראשון הייתי רוצה לדעת על אילו חברות כדאי להסתכל ולשמוע ואם אפשר גם דגמים מומלצים שלהן.
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אוקי אני מחפש אוזניות לרוב למוזיקה ומשחקים אוזניות שאני גם ישתמש בהם מחוץ לבית לIPOD או אמפי לא אכפת לי עם או בלי מיקרופון שיהיו יפות עדיף בקיצר אוזניות הכי טובות למחיר הזה מחנות באזור דן...... יש סיכוי לחריגה של 50 שקל תודה.
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר למערכת קולנוע ביתית שנמצאת בסלון,אני מרגיש שחסר לי הבאס בשירים אז בא לי לקנות סאבוופר טוב ב 500 שקל תנו המלצות
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-