עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by jcdenton1,

התקציב שלי הוא 300-400 שקל והמטרה שלי היא לקנות אוזניות טובות (לא כפתור) שישרתו אותי לשמוע מוזיקה ב-ZVM שלי. חשבתי על לקנות איזשהו דגם של סנהייזר אך רציתי להיות בטוח איזה אוזניות ישרתו אותי הכי טוב למטרה זו.

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  2. באחת מהאוזניות לא שומעים פתחתי ניסיתי לסדר ולא הסתדר:\ אני צריך עכשיו אוזניות חדשות התקציב הוא 100 שקל שיהיו איכותיות ונוחות זה לנסיעות ארוכות יש הרבה רעש באוטובוס: ) תודה

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  3. Started by amichay,

שלום חברים קניתי לפני מס' ימים DVD של LG דגם DR7622W זה מכשיר מקליט, הוברר לי כי הוא זון 2 ביכלל, וזה מרגיז מאד, האם יש למשהו פתרון איך להופכו למולטיזון?

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  4. Started by רינת22,

איזה DVD יותר מתקדם pilot 1122 או 1133?

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  5. Started by intel suck,

היי אני צריך אוזניות ל-SANDISK SANSA E250 לא אוזניות כפתור אני לא ממש מבין ענק בזה אז לא צריך משהו מעולה

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  6. שלום!! אני חדש כאן...מה המצב? יש לי שאלה...אני מחפש מערכת קולנוע בייתית שלמה עם נגן DIVX שקורא קבצי תרגום בעברית בלי בעיות...יש דבר כזה..? אני יודע שיש את המערכות של LG בדיוטי פרי אבל הבנתי שיש להם בעיה עם העניין.. האם יש משהו מומלץ? תודה מראש..

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  7. כמו שכתוב בכותרת ב WINAMP הווליום נשלט דרך התוכנה אבל MEDIA PLAYER לא איך או איפה אני מגדיר שה MEDIA PLAYER ישתמש במקודד אבל ייתן ל MEDIA PLAYER שליטה על הווליום

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  8. שלום לכולם, קניתי טלוויזיה מדגם: LCD 32 Thomson 32LB040B5 אבא שלי קנה אותה בלי להתעייץ במחיר של 7000 שקל מבסט-ביי, יש לי כמה ימים להתחרט ולקבל את הכסף בחזרה... אני צריך את חוות הדעת שלכם על המחיר ועל הטלוויזיה עצמה, הסתכלתי בחוברת של היצרן ולא רשום שם מילה על הרזולוציה, ניגודיות או כל דבר אחר! תודה רבה

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  9. Started by Konst1988,

השאלה שלי היא מה עדיף מבחינת איכות יותר טובה? כאילו, זה לא בעיה לדעת מי יותר טוב מבין 2 CBR, וגם מי יותר טוב מבין 2 VBR, לפי הממוצע, אבל איך אני יכול להשוות בין VBR ל CBR ולדעת מי יותר טוב? לדוגמא יש לי CBR של 256, ו VBR של 187, ושניהם נשמעים לי אותו דבר.. אבל ה 256 תופס יותר. מי יותר איכותי? תודה לעונים, ואשמח לקבל תשובה כללית גם כן, ולא רק ספציפית לדוגמא הזאת.

• 0 תגובות
    • 909 צפיות
  10. Started by RT2,

שלום רב, התמליצו לי בבקשה על מרקולים סבירים 5.1? כרגע יש לי את ה CREATIVE 5200 שהם בני 4 או 5 כבר, הגיע הזמן להחליפם.. לא משהו גרנדיוזי ב2500 ש"ח..משהו סביר שאתם יודעים מנסיון שהוא טוב ואמין.. נגיד עד 1500 ש"ח. תודה!

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  11. מחפש טלויזיה 32 LCD באיכות סבירה , עד 6000 שח . אולי : http://zap.co.il/model.asp?model_id=272628

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  12. בעיקר לשמוע מוסיקה

• 0 תגובות
    • 478 צפיות
  13. Started by Thyratron,

שלום יש לי נגן DVD של LG שמנגן גם Divx דגם DR7622W כשאני מנגן סרטי Divx (ואפילו שהם בעצמם ברזולוציה 16:9) המכשיר לא מזהה שצריך להתאים אותם למסך והוא מציג אותם כאילו היו 4:3 (עם פסים שחורים למעלה ולמטה למילוי, אפילו שכשמנגנים אותם במחשב במדיה פלייר אין כאלה). יש לציין שכשמנגנים סרטי DVD רגילים ברזולוציה 16:9 הם מוצגים כהלכה. מישהו נתקל בבעיה הזאת פעם? יש פתרון??

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  14. :s05: :s05: שלום רב! יש ברשותי מקרן קול של YAMAHA, דיוידי, מחשב וטלוויזיה רציתי לחבר את המחשב למקרן ולשמוע בו סראונד בכרטיס קול ( שאני לא בטוח בכלל איזה דגם הוא, אבל הוא בטח ישן רצח, כרטיס של Creative sound blaster PCI, ES1371,ES1373) יש ארבע כניסות, אחת שחורה אחריה ירוקה, אדומה וכחולה.. אני משתמש בירוקה ומחבר אותה לרמקולים.. עכשיו רציתי לדעת איך אני יכול לחבר את הכרטיס קול למקרן סאונד, ולשמוע סראונד. למקרן יש את הכניסות הבאות: יש איזשהי דרך לחבר בינהם, ולשמוע סראונד? ועוד שאלה אני הולך לקנות מחשב חדש בקרוב, עם כרטיס קול של gigabyte 965P-S3 רציתי לדעת איך מתבצע החיבור שם ואיזה חיבור יש לכרטיס קול. טוב עכשיו עוד שאלות שאני לא מבין בהן כ"כ.. מה ההבדל בין חיבו…

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  15. EP880 http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=10065 E630 http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=10061&catid= מה עדיף מהם? ואם יש משהו אחר יותר טוב בטווח מחירים הזה אז שוט ומה לגבי האלחוטי של לוג'יטק? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=401643 הם יקרות מאוד אז אני לא יקנה אבל מה אתם חושבים עליהם?

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  16. Started by PsyMor,

משהו אולי יודע איך אני עושה עידכון לדיוידי של סמסונג שיקרא DIVX????? דגם:DVD-E136B

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  17. Started by Norm4nde,

הכותרת אומרת הכל ... אני צריך מערכת סראוד ברמה גבוהה בסביבות ה 1000 ש"ח אפשר להתגמש , למוזיקה סרטים וכו' (יש לי כרטיס קול 5.1 ... )

• 0 תגובות
    • 460 צפיות
  18. Started by MeTaLhAmMeR,

התקנתי לא מזמן את הגרסא האחרונה של אייטונס (7) ועכשיו אני שומע את השירים ב2.1 ולא 4.1 כמו שהייתי שומע מקודם (כן אני יודע שזה בעצם קידוד מ2.1 ל4.1 ואין הרבה הבדל) יש איזו הגדרה שצריך לשנות שם כי לא מצאתי?

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  19. אשמח לשמוע על מכשירים כאלו שהם טובים (עד 550 ¤). מצאתי אחד שנראה לי, XORO 2100, אבל ראיתי שהרבה אנשים לא אוהבים את XORO. יש לזה סיבה? מישהו מכיר את המכשיר ויכול להגיד לי אם הוא טוב? הקטע שתיהיה למכשיר כניסת USB מצמצם לי מאוד את האפשרויות.... תודה

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  20. Started by pergola,

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=24894 הם משתלמים?

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  21. מה בדיוק עושה ה Microsoft Universal Audio Architecture Driver ??

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  22. Started by gnagar,

היי, אני מחפש המלצה לטלוויזייה (לא אכפת לי LCD רגילה או פלסמה ) ב 6000 ש"ח שתהיה כמה שיותר גדולה כמובן רזולוציה טובה אם אפשר 16:9 ותומכת ב HDTV תודה

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  23. Started by omrit,

היי, אני מחפש רמקולים שכוללים בתוכם מגבר כדי לחבר אותם ל DVD שלי, התקציב הוא עד 1000 ש"ח, תודה....

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  24. Started by nadavbu,

על ה-SBS370 של Creative אפשר למצוא אין סוף המלצות. אבל השאלה היא האם כדאי להשקיע עוד כמה עשרות שקלים בשביל ה-SBS390, או שבכלל מדובר ברמקולים טובים פחות? האם יש רמקולים של חברות אחרות בטווח המחירים של 160-190 ש"ח שטובים מ-2 הדגמים של Creative? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 966 צפיות
  25. Started by ilaysk,

שלום יש לי את האוזניות שציינתי בכותרת הם טובות? הצרכים שלי הם רק משחקים תודה מראש על העזרה

• 0 תגובות
    • 610 צפיות

דיונים חדשים בפורומים