אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
יש לכם המלצות כלשיהן? תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
הסכום שאני מוכן להשקיע באיזור ה200 שקל השימוש שלהם נעשה בעיקר בבית מול המחשב (בזמן לימודים-מה שמושך אותי יותר לאוזניות אטומות -הדירה שלי רועשת) וריצות /חדר כושר (לפי מה שקראתי בפורום יש אנשים שמתעקשים על אטימות למים בגלל זיעה ו/או כאלה עם תופסני אוזן) . אני לא מבין כל כך בנושא אבל הסתדרתי מצויין עם האוזניות הפשוטות שהיו לי לריצות ולחד''כ עד היום. אשמח לקבל המלצות אין חשיבות לקניה בארץ/חו''ל. דגמים שכרגע התעניינתי בהם הם ה klipsch reference R6 ,sennheiser cx300 ii/cx400/cx500 תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. לצערי אני לא מבין בסאונד אפילו טיפה, ממש מרגיש כאילו זה נשגב מבינתי, חוץ מהעובדה שאני יודע להנות מסאונד טוב. עכשיו לבעיה.. בזמנו קנה לי אבי מערכת רמקולים CREATIVE INSPIRE 5.1 5200 שהשתמשתי בה בצורה כזו: 3 רמקולים שכבו בצד ללא שימוש, ואילו 2 רמקולים וסאב שימשו אותי לחיבור למחשב או לחלופין לאייפוד. הסאונד מהמחשב תמיד איכזב אותי ואילו מהאייפוד היה יותר סביר, אך תמיד שאפתי לשפר אותו. היום קיבלתי במתנה רסיבר דגם RX-V496 של YAMAHA. מאושר ומתרגש לנוכח העובדה שהסאונד בחדרי הולך להשתפר פלאים, הגעתי הביתה ולמרבה הצער נוכחתי לדעת שאין לי שמץ של מושג איך אני אמור לחבר את חמשת הרמקולים + סאב לרסיבר, והאם זה בכלל אפשרי. האם יש פתרון לבעיה? מה עלי לעשות כדי לחבר את מערכת הרמ…
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, מה שלומכם? טוב, אולי זה בעצם לילה, ורובכם בלאווהכי יקרא את ההודעה בבוקר, אז בוקר טוב לכולכם. יש לי שאלה שמאוד מטרידה אותי, במשך שנים ניגנתי בפסנתר ואורגנית חשמלית(של Technics), ובחיים לא חשבתי על אפשרות לעבוד איתה דרך המחשב. למה עכשיו? כי התחלתי ליצור מוזיקה דרך המחשב, והייתי רוצה לשלב מנגינות משלי בשיר, כלומר, ממש שאני ניגנתי. מאחורי האורגנית(Technics sx kn701) יש לי המון חורים, אבל הכי גדולים שנראים לי שבאמת יתאימו לחיבור מחשב הם החורים של ה- MIDI IN ו-MIDI OUT. אז קודם כל השאלה הראשונה שלי היא, האם אני אוכל לחבר את זה למחשב בכלל?האורגנית די ישנה, והשאלה השנייה היא, אם כן, איך, הרי שאין לי אף כבל שמתאים למחשב(אף פעם לא קיבלתי כבל כזה עם האורגנית…
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
השאלה שלי היא ראיתי שכתבו פה ש-Creative Zen Vision M 30GB יותר טוב מהאיפוד אז מתי אתם משארים שהוא יגיע לחנויות כי ראיתי יש אותו באתר אחד אבל ניראה לי שאם זה יהיה גם בחנויות אז המחיר שלו ירד ויש לי עוד שאלה אם הוא לא יגיע עוד חודש לחנויות אז איזה MP3 כדי לי קינות כי עוד בערך חודש וחצי יש לי טיול שנתי ואין לי בנתיים שם מכשיר אז על מה אתם ממליצים ליקנות שהיה לו מעל 4ג'יגה ושהוא יעלה עד 1800 שקל חוץ מ-X5 ו-H340 הודעה די ארוכה אבל בבקשה תענו לי כי זה חשוב ;D
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי רכב רנו קליאו הדגם החדש . אני מעוניין להחליף את כול המערכת רמקולים כולל תוספת של סאב וטוויטרים בקיצור השקעה באזור 5000 שח מוכן אפילו להוסיף עוד טיפה עם זה ישפיע משמעותית .. ככול שהתחלתי לקרוא איזה סוג לבחור רק הסתבכתי יותר ויש לי מערכת מולטימדיה באוטו לא יודע גם מה לעשות איתה הבנתי שיש דיי הרבה סוגים.. אני שומע בעיקר היפ הופ ככה שהבס חשוב וגם שומע הרבה שירים עם גיטרות חשמליות.. בקיצור אני חייב הכוונה דחוף תודה לעוזרים הגודל של הרמקולים הם 5.25 ברכב ..וחשוב לדעת אם יש מתקין קצועי באמת שיש לו מושג שאפשר להתקין אצלו...
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת בבקשה שאם אני קונה כבל DVI ל- HDMI ( מכיוון שאין לי יציאת HDMI מהכרטיס סוג הכרטיס 8800GT 512MB EVGA SC ) אני צריך לחבר גם כבל בשביל האודיו שיהיה לי? כי שמעתי חלק אומרים שצריך כבל ויש כאלה שאומרים שלא צריך ורציתי לדעת אם באמת צריך או לא ואם כן תביאו לי בבקשה קישור אל קניית כבל כזה ואם אפשר מהחנות KSP...
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אז ככה אני מעוניין לקנות רמקולים לחדר....שיהיה 5.1 עד 1000 ש"ח אני רוצה שיהיה איכותי וממש חזק.....שיפוצץ את החדר =] תודה רבה לכל העוזרים !!! ;D
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
אהלן ;D ראיתי שזה פורום נחמד אז החלטתי בשעה טובה להירשם.. ויש לי שאלה למבינים פה.. לא מזמן רכשתי אוזניות קריאטיב EP680 מהחנות הזאת. "תמליל 2100" שהיא גם זולה בזאפ. http://www.tamlil2100.co.il/product.asp?pID=8158 עכשיו אני רוצה לדעת אם רכשתי מוצר מקורי, ופה צריך את עזרתכם, זו תמונת האריזה: באוזנייה עצמה הוצאתי את הריפוד מגומי וראיתי שרשת הברזל שקועה, אבל לא יותר מידי.. ממש טיפה.. והכבלים באורכים שווים - וזה בדיוק מה שמדאיג אותי. יש יותר מידי דעות חלוקות בעניין, יש כאלו שאומרים שהכבל הוא אסימטרי (לא שווים באורכם) ויש אומרים שהכבלים כן שווים באורך. ואצלי הם שווים, ואני לא יודע אם זה טוב או לא טוב, אז שמישהו יגיד לי חד וחלק - הכבלים באוזניות האלה צריכים להיות …
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
בעיקר למשחקים ומוזיקה. יש רעיונות ?
-
- 8 תגובות
- 736 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול ישן של ימאה (אלה עוד עם החיבור לג'ויסטיק 15 פין ) הבעיה שלי היא, שאני לא יודע מה הדגם שלו. מה שכן ידוע לי הוא שהוא בעל צ'יפ פורטהמדיה (FORTEMEDIA), הדגם:FM801-AS. בבקשה עזרו לי לזהות את הדגם, (דרייברים לXP יתקבלו בברכה ;D )
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אני צריך סט שיהוה תחליף טוב ל ATP3 שלי, ויש עדיפות רצינית לסט אלחוטי. אם יש צורך בחריגה, אני מוכן לשקול זאת. בנוסף, אם יש דגמים לא אלחוטיים שעדיפים באיכות על האלחוטיים בטווח המחיר שציינתי, אל תהססו להזכיר אותם תודה
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-
-
מה אני צריך להוריד בשביל לראות קבצי וידאו TS לא עובד לי בנגנים הרגילים -POWER DVD , BS-PLAY , MEDIA PLAYER הודה לכם
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ניסיתי היום שוב לחבר את הרמקולים כסראונד אבל שוב אין בס לא בMP3 ולא במשחקים. בטוח שמחברים את הסנטר והבס לכתום? בחנות אמרו לי לכחול אבל גם הכחול לא עובד. אני מתחיל לחשוב שהרמקולים בכלל לא מתחברים למחשב כסראונד אלא רק כסטריאו והם מתאימים רק לDVD. למישהו יש רעיונות?
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הזמנתי לפני שבועיים רמקולים של Altec ada880 לאחר שחבר שלי המליץ לי עליהם. הרמקולים הגיעו אתמול... הרכבתי וחיברתי את הכל וכעת שסיימתי יש לי מספר שאלות. שאלה ראשונה היא, אני לא בטוח שחיברתי את החיבור של ה-S/PDIF נכון למחשב. כמובן שלא יכולתי לחבר אותו סתם ככה כי יש לו פלאג של בננה משני הכיוונים. אז מצאתי בבית כבל שמצד אחד שלו הוא פלאג PL שאותו אני יכול לחבר לכרטיס קול, ומהצד השני הוא חיבור שמתחבר לבננה (של הכבל S/PDIF). אז חיברתי ועכשיו אני רוצה לדעת אם זה משנה לאיזה חיבור בכרטיס קול אני מחבר אותו. יש לי שם איזה 5 חיבורים של PL. ואם זה לא משנה, איך אני יודע שזה באמת עובד. הבנתי שהחיבור של ה-S/PDIF הכרחי כדי לשמוע בפורמט AC3. אז איך אני יכול לראות שזה באמת עובד וחיברתי את זה …
-
- 9 תגובות
- 908 צפיות
-
-
איך ניתן לווסת את הפקדים המתקדמים עבור המיקרוםון. התחל - לוח בקרה- צלילים והתקני שמע- במקרופון בוחרים מתקדם- ואז, או אז, לא ניתן לכוון את הטרבל והבס בפקדים המתקדמים עבור המיקרופון. למרות שיש לי כרטיס קול יקר. אשמח אם מישהו יעזור לי. המיואש.
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום אוקיי אז פתחתי את הדיון בפורום אודיו זה מכיוון שאני בטוח שהבעיה היא לא בלוח אם שלי . אז כמו שכתוב בכותרת : לוח אם של אינטל. DP965LT . יש תמיכה ב5.1 . פרטים כאן יש לי רסיבר של KENWOOD . 5 רמקולים + סאב מחוברים אליו. לא בחיבור דיגיטלי, אלא בחיבור "הישן" (לא יודע איך זה נקרא.. כבל עם נחושת [אני משער לעצמי] ) . משחקים, מוזיקה, סרטים - בהכל שומעים מחמשת הרמקולים+סאב. אבל כאשר אני מסמן במשחק כלשהוא את האפשרות WDM 5.1 לדוגמה, אז אני שומע בכל הרמקולים, אבל באחוריים לדוגמא אני שומע ממש ממש חלש (שאי אפשר להבחין בצליל אלא אם מצמידים אוזן לרמקול) ובסנטר כנ"ל. אם אני מבטל את האפשרות של ה5.1 , אני שומע בכל הרמקולים, אותו דבר, את אותם הצלילים ללא "ניתוב" של הצלילים . ה…
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום...רציתי לשאול איך הרמקולים האלה http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=25&product=14095 הם עולים ככה 500 שקל....איך הם טובים מה אתם אומרים? או שאולי עדיף כבר לקחת את הרמקולים האלה ב 200? http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=27&product=283
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
כאמור בREVIEW המשובח שלכם - ניתן לקרא קבצי טקסט פשוטים . אני מתכנן לקנות מחר את המכשיר - אבל הייתי שמח לו היה מישהו שניסה והצליח לקרא קבצי טקסט - שיספר - או יצור קשר : dan_kori@walla.com
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי iPod קורא הכל יש לי שתי שאלות אחת למה הiPod לא קורא לי את השירים שאני שם בעברית?? והשניה איך מכניסים סרטים לטוח הiPod ? ואם אפשר בפירוט
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
לפני חודש התחילו ליבא טלוויזיות של אמוי לארץ, אבא שלי (כמו טמבל) הזמין על סמך המלצה בלבד... טלוויזיה LCD 40" ב 11 אלף שקל, יכול להיות שווה משהו או לא ?
-
- 12 תגובות
- 825 צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1611478 תגידו מה אתם חושבים לפי מה שהבנתי הרסיבר יכול לעבוד ב 6.1 לכן אני צריך להוסיף עוד רמקול סנטר אני צודק? המערכת לסרטים בעיקר וככה מדי פעם מוזיקה ומישחקים.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה....אני מחפש כרטיס קול חדש בעיקר לצורך שמיעת מוזיקה....בעיקרון אני משתמש באוזניות (שאני מחבר למחשב ולא לסטריאו) ורמקולים (שאבא לא בבית ) שמחוברים לסטיראו שאני מחבר למחשב. רציתי לשאול אם מישהו ממליץ או יודע על כרטיס קול איכותי לשם כך במחיר סביר (עד 400 שקל)? תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
אני צריך מערכת קולנוע ביתית לצפיה לסרטים ושמיעת מוזיקה (בשביל צימר עץ -38 מ"ר) לא כולל DVD ושיעלה כ1000 ש"ח(אם יש משהו איכותי שבא עם DVD ועולה 1300 אז גם הולך....) אבל חשוב שהמערכת תיהיה הכי טובה שניתן למצוא במחיר הזה ותודה רבה רבה למי שיענה
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום אני רכשתי את ה Z5500 איזה כרטיס קול אפשר ועדיף לקנות השימוש בעיקר לסרטים ומוזיקה יש איזה כרטיס אומנם ללא חברה אך ניראה חמוד http://www.musical-instruments.co.il/catalog/product_info.php/cPath/66_67/products_id/1322
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-