עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. יש לי מגבר שמחובר ל-2 רמקולים קדמיים של JAMO . אבל אני מאוכזב מהסאונד כי הבאס לא מספיק חזק שאני משחק במשחקים, למשל בקאונטר סטרייק שאני יורה ירייה כל הסאונד הולך למידי ולטרבל ומעט לבאס, הסאונד אצל חבר שלי שיש לו קמבריג' 2.1 של קריאטיב כבר נשמע יותר טוב !. למישהו יש עצה איך אני עושה את זה ? (ולא ע"י שינוי דרך המגבר) קיימת איזו תוכנה או משהו ?, (אולי זה בגלל הכרטיס אונבורד המסריח שיש לי בינתים בגלל החוסר תקציב שלי ) ?

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. טוב אז לאחר שנשרף לי אחד המגברים ברכב (מגבר של סוני 4*300 וואט) שהיה קצת ישן ולא שווה תיקון (6 שנים) , שלקח איתו זוג רמקולים 9*6 שלי וסאב אחד של קנווד , חפשתי תחליפים ישראלים בגלל שלא צפוייה לי נסיעה לארה"ב בזמן הקרוב - וראיתי בוואלה שופס חנות שמיבאת את המוצרים האלה , כאמור אני חשדן גדול ונסעתי לראות אותם בלוד . לאחר כמה בדיקות קניתי את המגבר של ה 4*200 וזוג רמקולים 9*6 עשו לי מחיר הלכתי לדרכי בידיעה שזה תחליף עד הנסיעה לחול . היום התקנתי ברכבי את הציוד (עדיין חסר לי סאב נוסף - אבל אני יוסיף אותו שבוע הבא כנראה) . כרגע יש ברכבי : 1 מגבר של פיוניר 600 וואט (150*4 ) שדוחף זוג 9*6 וזוג 4\1 .5 והמגבר החדש שדוחף את הסאב השני 8 אניצ' (OPEN AIR) של קנווד וזוג 9*6 גם של …

• 0 תגובות
    • 963 צפיות
  3. כעקרון, כל כרטיס שהוא רק סטריאו אפשר להפוך ל-4 ערוצים או ל-2.1 או 5.1 ע"י שינוי בדרייברים , לא ? למשל לי יש כרטיס און בורד של MATSONIC (החברה של הלוח אם) ובעידכון דרייברים שלהם לאקס פי אפשר להשתמש בתור הLINE IN לרמקולים אחוריים ומהיציאה של הMIC כסאב וופר.(אפשר לשחק עם זה שם) הם הפכו את זה מ-2 ערוצים (סטריאו) ל5.1 או 4. גם בכרטיסים של חברות אחרות זה אפשרי ?

• 1 תגובה
    • 874 צפיות
  4. Started by yair_gobani,

הם של לקסון. תמונה: קישור:http://www.luxeonav.com/t5.htm אז איך הם? {אני יודע שהם לא איכותיים כל - כך אבל לי בקושי חשוב האיכות, העוצמה יותר קובעת} אז שאלה אחרת: איזה רמקולים יותר איכותיים הנ"ל או הקרייטיב 2.1 {אני יודע שזה 5.1 נגד 2.1} יאיר

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by simon 23,

מישהו יודע איפה אפשר להשיג אותם , ואיזה חנות בארץ מוכרת אותם ? והאם הם איכותיים ? כי הם מעץ ...וגם ההספק מאוד גבוה , לכל רמקול הספק של 15W !

6. Started by Or ei,

טוב הזמנתי מפלונטר ומפנדה (כל אחד לחוד) את הZXR-500 ושניהם אני צריך לחכות (ולחכות משהו כמו חודש חודשיים ....) אז חשבתי אולי אני אגדיל טיפה את התקציב ל איזה 1100-1200 ואקנה משהו עכשיו יש המלצות ? אני יותר מעדיף 5.1 או אם אתם מכירים חנות אחרת שיש לה את הרמקולים זמינים במלאי?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. יש לי את המיני של Sony MZ-N707 אחלה מיני ! אבל השלט שלו הוא ללא צג |עצוב| בדקתי אם חבר אחר שיש לו את ה - N1 ואני יכול לחבר למיני שלי שלט אם צג ויראו על הצג של השלט את השירים וכל זה... אני רוצה לקנות שלט כזה - על איזה אתם ממליצים ? איפה אפשר לקנות אותו ? וכמה זה יעלה ? תודה

• 4 תגובות
    • 877 צפיות
  8. Started by asafm,

אני חשבתי על קרייטיב אינספיר 5300 אני קונה את זה וכרטיס קול אודיגי DE זה יוצא 1500 שקל אם יש לכם הצעות יותר טובות באותו תקציב בבקשה תרשמו

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  9. Started by alon83438,

שלום האיספייר 5500 שווה? שמעתי שה7500 אדיר ושה3500 לא משהו (כולם 5.1) מה אתם אומרים עדיף של ATP4\5?

• 4 תגובות
    • 911 צפיות
  10. שלום יש לי Gamesurround Fortissimo 2 de אליו מחוברת מערכת 2.1 (ATP3) ואני מעוניין להרחיב ל 4.1 ויש לי 350 שקל. השאלה היא האם כדי לי לקנות מערכת 2.1 בינונית ולחבר ביציאה האחורית של ה fortissimo או להשקיעה ב ATP5, האם משהוא חיבר שני מערכות 2.1 ויודעה איך זה יוצה (מבחינת איכות) ? תודה, עמית

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by lover323,

http://www.altecmm.com/product_details.asp?pID=XA3051&sID=7 מה אתם אומרים על הרמקולים האלה? הם יהיו בארץ? מחירם הוא כמו של Z560 מה לדעתכם עדיף? (יותר עוצמה או סנטר)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. או שיש חברות שמוכנות לעשות זאת בתשלום?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by lover323,

http://www.altecmm.com/product_details.asp?pID=251&sID=1 מה אתם אומרים על המערכת הזאות? למה אין אותה בארץ? המחיר שלה זה 99$ כלומר איזה 1000 שח בארץ זה יותר טוב מוידיו לוגיק שיש בארץ נכון?

• 3 תגובות
    • 919 צפיות
  14. Started by benor,

שלום, אני מוטרד מהשאלה הזאתי מה אתם אומרים?? השתמשתי בכפתור חיפוש וזה לא נתן לי משהו חיוני.......

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. שאלה ראשונה : מה דעתכם על זה ? מערכת רמקולים בעיצוב היי-טק חדשני מבית PURE ACOUSTICS, סידרת רמקולים זו מאופיינת באיכות שמע בלתי מתפשרת, הפרדה מושלמת של צלילים, דיוק בתדרים הגבוהים ובס עמוק ואיכותי. שימוש בדרייברים מתקדמים בעלי ציפוי אלומניום. חיבורי המערכת מוזהבים, מאפשרים חיווט איכותי ומונעים איבוד צלילים חיוניים. סט זה של חמש הרמקולים תוכנן כך שייתן מענה לכל תצורות הקולנוע הביתי והמוסיקה הנמצאות בשימוש כיום ותכנסנה לשימוש בעתיד: ( DOLBY DIGITAL, AC-3 , THX, DTS, PROLOGIC II " זבל ? רמקולים טובים ? כמה שווה לתת עליהם ? שאלה שנייה : מה דעתכם על קודה בכלליות , לא דגם ספיצפי , האם הם שווים 4000-4400 ש"ח ל5 רמקולים , ללא סאב ? תודה מראש ;D

• 24 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. אורח R0ckF0rD
    Started by אורח R0ckF0rD,

אחד האנשים שיותר הדהימו אותי בתעשיית האנדר הוא ג'יימס הולדן. הבחור מ UK ופרץ את דרכו בגיל 19 בשנת 2000 עם הטראק ששבה את ליבם הרבה תקליטנים בעולם, Horizons. הטראק עבר גם עיבוד מאוד מוצלח ע"י ההרכב האיכותי Way Out West (ניק וורן וג'ודי וויסטרנוף) והוא מדהים לא פחות. עכשיו שיחרר לא מזמן גירסת דיפ האוס אפליפטית ל Miss Jane - Fine Day עם הווקאלז של Kirsty Hawkshaw (הלהיט הגדול מ99', היה מושמע לרוב בגירסתו של ATB). Kirsty Hawkshaw - Fine Day (James Holden Remix) כמו כן, יש גם את : Eternity, One For You, Into The Dawn, Nothing To Hold ועוד רבים ואיכותיים... מומלץ בחום!!!

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  17. Started by Tzion,

שלום רציתי לדעת על כמה האיכות של הערטיס קול חשובה כשמחברים אותו לרסיבר או למגבר והאם היא בכלל חשובה, כי למעשה הכל נעשה ברסיבר ומה שהוא עושה זה רק לקשר ולהעביר מידע... ורציתי לדעת לאיזה כרטיסי on-board יש יציאה דיגיטלית ואיזה? (אופטית/ קסואלית או שניהם): Creative CT5880 AC97 ALC650 עריכה: והאם יהיה הבדל משמעותי בין כרטיס אונ-בורד לפורטיסימו3? off-topic אם כבר נוגעים בנושא, אז האם כרטיסי קול יודעים לפעח Dolby-Digital, Dolby Pro-Logic וכדומה...

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. ברגע שמחברים את המחשב לרסיבר, נוצר רעש חזק ברקע. ניסיתי להחליף את הכבל אודיו, החלפתי כרטיס קול, ניסיתי רסיברים אחרים וגם ניסיתי לחבר את המחשב לשקעי חשמל אחרים. בחנות הראו לי שברגע שהם מחברים את המחשב לרמקולים שלהם (רמקולים למחשב) אין שום רעשי רקע... מה הבעיה ?!? :-\

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by Pc-X,

שלום לכולם אני חדש פה אז שלום לכולם! אני מעוניין לרכוש כרטיס סאונד טוב לא יקר מאוד ולא פשוט זול מידי. לא מקצועי ביותר ולא פשוט ביותר. משהו שיהיה לנצל אותו כמו שני כרטיסי סאונד לתחום המוזיקה לעשית מיקסים על ידי חיבור הכרטיס למיקסר. הייתי שמח לקבל חוות דעת והצעות בנוסף הודה לכם עם תוסיפו איפה אפשר לקרוא על הכרטיס ביקורות (עדיף שלא באתר החברה , תמיד שם הוא נראה הכי הכי טוב) תודה מראש Pc-X

20. ??? מחפש לקנות מיני-דיסק. כרגע מתלבט בין mz-n707 ל- mz-n505. הצעות אחרות יתקבלו בברכה. אם יש הצעות באשר למקומות רכישה אני פתוח להצעות. מצאתי אתר בארה"ב שמוכר mz-n505 ב-150$. הבעיה היא המשלוח לארץ. צריך לעשות לבד. ה-909 מאפשר להוריד קבצים מהמחשב? תודה מראש לכל המתייחסים

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by dondar,

שלום, יש לי מערכת LIFE STYLE של BOSE המחוברת לכרטיס הקול דרך מגבר SHERWOD . השאלה היא האם יש טעם לשדרג את כרטיס הקול (מותקן כרגע קריאטיב 128) כדי לקבל SEROUND . (מישהו טוען שאין בזה טעם משום שהמגבר "מפרק" את הצלילים ומייצר SEROUND)

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by idanuel,

מערכת צליל היקפי של 5 רמקולים למחשב מבית PEERLESS דגם: PR-SW 880 מערכת מורכבת מ- 4 רמקולי סראונד בעיצוב מודרני Ultra Slim עם מעמדים, יחידת סאב וופר אקטיבי עם הספק של 880 וואט PMPO מערכת הרמקולים הופכת את המחשב האישי שלך למיני מערכת קולנוע ביתית המפיקה איכות קול ברמה של מערכת קולנוע והנאה מקסימאלית במשחקי המחשב ב200 שקל הם אומרים שהמחיר מחירון זה 1990 למרות שאני יודע שזה פחות אבל שווה???????????

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Or ei,

כבר עשיתי ת'רד כזה על הרמקולים שלי במחשב עכשיו אני עושה על הרמקולים שלי בחדר (בקיבוץ) רסיבר: yamaha natural sound rx-360 רמקולים:פיירלס cd-800 mark 3 100 rms senstivity 96db זה מה שהיה רשום עליהם טוב, תגובות בקשה...

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by black spider,

איך עדיף להקליט למיני דיסק, כלומר איפה האיכות יותר טובה, או אותו דבר, דרך כבל usb או יציאה אופטית?

25. החלטתי שאני עומד לקנות דיסקמן משולב עם MP3 והכי חשוב מבחינתי- רדיו! אין לי ידע רב בנושא זה ואני יודע שיש שתי אפשרויות: או דיסקמן שקורא דיסק MP3 או דיסקמן עם כרטיס זיכרון למרות שגם שמעתי וקראתי (כשעשיתי חיפוש!) על דיסקמנים מבוססים HARD-DISK. אני אשמח אם תעזרו לי לבחור כשהתקציב שעומד לרשותי הוא בסביבות ה 1000 ש"ח ואם אזדקק לעוד כמה מאיות זה יהיה בסדר... נ.ב אני שוב אדגיש שאחד הדברים היותר חשובים לי זה הרדיו!

• 1 תגובה
    • 953 צפיות

דיונים חדשים בפורומים