עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום יש לי מחשב שמחובר לRECEIVER התצוגה מחוברת דרך HDMI. השאלה שלי, האם שיפור חומרת כרטיס הקול תשנה את איכות הקול? או שפשוט הגדרות נכונות ישנו את הסאונד?

• 4 תגובות
    • 4.1k צפיות
  2. Started by Knight,

שלום, יש לי את הרמקולים האלה ואני מחפש דרכים לשפר את הצליל שלהם (כרגע הוא בסדר אבל אני חושב שיש עוד פוטנציאל). יש לי שתי שאלות לגביהם ,מיועד למי שיש לו אותם או התנסה איתם: 1. הרמקולים מחוברים לכרטיס קול On board שעל הלוח Via VT2021 ,האם החלפה לכרטיס כמו Asus Xonar stx , תגרום לשינוי מורגש בצליל? 2.הכבלים שלהם אלה כבלים בסיסיים שהגיעו איתם (כבל נחושת לחיבור בין שני הרמקולים וכבל RCA -3.5 בין המחשב לרמקולים) האם החלפה לכבלים איכותיים יותר , תגרום לשינוי מורגש בצליל? אם למישהו יש הצעות נוספות ,אשמח לשמוע. תודה מראש על העזרה.

• 13 תגובות
    • 2.8k צפיות
  3. Started by AstaL,

שלום לכולם יש ברשותי GRADO SR80 כמו שידוע אלה הן אוזניות פתוחות,זאת אומרת ניתן לשמוע די חזק מבחוץ מה שבעצם בן אדם הלובש את האוזניות שומע אז רציתי לשאול אם יש איזה משהו שיכול להפחית את הרעש החיצוני בלי לפגוע באיכות של הצליל עצמו?

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  4. Started by ns,

מה :AR15: אתם חושבים???

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by nore0,

עשו לי פירמוט התקנתי את iTunes וכשאני בא להכניס לתוכו שירים עולה לי ההודעה הזאת מה צריך לעשות

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. Started by hell,

אני בעליו המאושרים של Z-640 מערכת מצוינת ומאוד כדאית,אני מודה ש ATP3 יותר חזק ויותר איכותי אבל הוא רק 2.1 אכזרי כמה שיהיה רציתי לבקש שמות של שירים שיעזרו לי ליראות את ביצועי המערכת המלאים:באס רציני,TRABL גבוה.בקיצור שירים איכותים מבחינת המוזיקה והצלילים בינתים שמעתי להקות כמו:LINKUN PARK MANOWAR OFFSPRINGואני ממש מרוצה הבס ממש איכותי והם די חזקים לפחות יותר מימה שציפיתי תודה

• 12 תגובות
    • 9.6k צפיות
  7. נמאס לשמוע כבר שירים בסטראו, אני מחפש שירים שמקודדים ב5.1 - DolbyDigital או משהו כזה. מישהו שמע על דבר כזה? להוריד מהאינטרנט? זה נראה לי יכול להיות נחמד מאוד.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by doreiny,

מצטער מראש אם זה לא הפורום המתאים (אשמח אם יועבר למתאים במקרה כזה), רציתי לדעת אם מישהו יודע על אפליקציה להתקנה על המקבוק שתשתף את המסך שאני רואה במק ישירות ל fiberbox . תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  9. זאת כבר עובדה ידועה הייטב לכולם , שמיקרופון מובנה , זה גימיק , וכול הנגנים שיש בהם מיקרופון כזה , לא מסוגלים להקליט בצורה איכותית קול שמגיע ממרחק מטרים ספורים (במיקרה הטוב ניתן רק להקליט תיזכורות אישיות) אני חיפשתי כבר זמן מה , נגן mp3 עם יכולת הקלטה טובה ממיקרופון חיצוני , וכשקראתי מיספר סקירות על הנגן של cown-iaudio G3 התלהבתי מהשילוב האיכותי לכאורה של נגן טוב ,יחד עם טייפ מנהלים שמאפשר להקליט הרצאות בעזרת מיקרופון חיצוני. אתמול ניגשתי לחנות מצוייד במיקרופון חיצוני איכותי של חברת aiwa מהסוג שיש בו הגברה פנימית ( condenser microfhone) בעזרת סוללה עגולה קטנה 3v כמו שיש בשעוני יד (בתמונה המצורפת - הסוללה מסומנת בעיגול כתום). . מתוצאת הניסוי ,אני…

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by HORADRiM,

בשעה טובה הצטרפתי גם אני למועדון הויניל! מצאתי לי Thorens TD-318 יד שניה במצב לא רע, ניקיתי-הברקתי-שייפתי-וליטשתי, ויצא כמו חדש. הבחור הזה בנוי מעץ מלא בגימור שחור, כאשר חצי גוף "צף" בעזרת מנגנון שמפריד את הפלטה והזרוע מהגוף והמנוע (הנעת רצועה) כדי למנוע ויברציות. הזרוע היא זרוע מקורית של Thorens מדגם TP-21 עם מנגנון הידראולי להורדה/העלאה והראש שמורכב עליה הוא Stanton 881S. והסאונד? אחחח..... הסאונד. פשוט תענוג. אמנם מלווה בקצת "פיצפוצים" (תקליטים ישנים ומלוכלכים...) אבל איזה סאונד.... הכל כל-כך חי ואמיתי.. קשה להאמין שכזה סאונד יוצא מתקליטים שהודפסו לפני כמה עשורים. עכשיו נשאר רק להגדיל את אוסף התקליטים, ולהשקיע כמה ימים בלנקות אותם כדי למנוע את הפיצפוצי-רקע האלה, וזהו. …

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  11. יש לי כרטיס קול X-FI ורמקולים 5.1 שעובדים מצויין במחקים אחרים כמו : BF2 עובד ממש מצויין ממש אפשר לשמוע מה מסביבי במשחק במשחק counter strike זה לא עובד טוב + גם בקונסול של הסאונד של המשחק זה לא עובד נכון , קנראה בעיה של תמיכה בויסטה אהה כן אני עם ויסטה 64bit כמוון שאני עם הדריברים הכי חדשים + התקני את המשחק היום בבוקר מחדש השאלה : האם משהו נתקל בתופעה או שמע על פיתרון ???? אני מחפש פיתרון אבל לא נראה לי שאני אמצא לבד

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  12. אהלן, יש ברשותי סט חמישה רמקולים מסוג בוסטון, וסאב וופר. עברתי לא מזמן לדירה שכורה ואני לא רואה לנכון להתחיל לתלות לקדוח ולהעביר חוטים... חשבתי שיהיה נכון לרכוש שני רמקולים עומדים במקום המערכת סראונד. יש לי רסיבר מסוג ימאהה RX-V800, דגם ייחודי של ימאהה עם חמישה טרנזיסטורים נפרדים בפנים. אז שאלה ראשונה: האם יש המלצה לרמקולים קדמיים בלבד טובים שיתאימו לי גם לסרטים גם למוזיקה ושינוצלו כמה שיותר ע"י הרסיבר שברשותי? שאלה שניה: האם יש טעם להשאיר את הסאב שיהיה מחובר יחד עם הרמקולים הקדמיים? תודה מראש!! שלמה

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  13. היי חברים , אני מחפש כרטיס טלוייזיה שיעבוד לי עם הממיר של יס עם טלוייזיה רגילה ועם ה WIN MEDIA CENTER + שלט?! האם קיימת חיה כזאת?! אם כן אנא חברים אני דיי בור בכל מה שנוגע לכרטיסי טלוויזיה אז תסבירו לי לאן אני מחבר אותו , כלומר לממיר או לטלויזיה ( לא LCD) אה ושיהיה תואם ללוח האם שבחתימה בבקשה. תודה רבה רבה מראש חברים.

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  14. אני רוצה לקנות רמקולים אבל לא למחשב זה מערכת לקולנוע ביתי השאלה אם נגיד אני קונה אותו וכרטיס קול תומך 5.1 אני יוכל לחבר או שיהיו לי בעיות תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 720 צפיות
  15. Started by chilik,

חברים שלי קונים לי מתנה לבר מצווה והם חשבו לקנות תווי קניה ולי יש איפוד נאנו. ורצית לשאול: באיזו חנות כדאי לי את תווי הקניה ב-bigbox או ב-bug? תודה ישי

• 8 תגובות
    • 611 צפיות
  16. אני מחפש כרטיס טלביזיה נורמלי, לא הflyvideo הגרוע הזה שנראה יותר גרוע מטלביזיה בת 50 שנה.... משהו נורמלי, עם תוכנת צפייה טובה במחשב וגם שיודע לקבל שידורי HD! תודה לכם!

• 7 תגובות
    • 651 צפיות
  17. הנייד שלי הוא ‏Fujitsu LifeBook AH530-4‎ יש לו יציאת HDMI ומתחבר לטלוויזית LED של סמסונג C6200 הטלוויזיה מחוברת בכבל אופטי לרסיבר שמוציא שמע של PCM.... הטלוויזינ לא נותנת לי לשנות את השמע לדובלי דיגיטל ובהגדרות של היציאת HDMI הוא אומר לי שהוא תומך ב2 ערוצים.... איך אפשר לגרום לו לתמוך ב5.1 ערוצים?

• 2 תגובות
    • 935 צפיות
  18. שלום יש לי מערכת קולנוד והיא מחוברת למחשב שלי אבל שומעים רק משני רמקולים והסאב רציתי לדעת איך אני יכול לשמוע מכולם יש לי במחשב יציאה של 5.1 אבל שמעתי שצריך יציאת SPDIF תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  19. Started by mc hagay,

טוב אז ככה יש לי כרטיס קול אני שומע מצוין אבל אין לי את הסמל של הרמקול בשורת משימות נכנסתי ללוקח הבקרה בכדי לסדר את זה והמחשב אומר לי שאני צריך להתקין משהו הורדתי דרייבר לא עזר עזרו לי תודה חגי יש לי כרטיס קול VIA AC 97

• 2 תגובות
    • 487 צפיות
  20. לנגן MP3 אצבע הפשוט הזה שאפשר ישר לחבר אותו למחשב בלי כבל.... הקובץ עדכון צריך להיות בבין.... אה ועם זה לא הפורום המתאים לבקש אז אתה יכולים לנעול וסליחה על הטרחה.... אוהב אותכם אנשים !אני נחשב חדש כאן אבל אני הרבה זמן פה פשוט לא נרשמתי....

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  21. שלום אני חדש פה - הפורום נראה מקריאה ראשונית עוזר ומקצועי , צריך הערכת מחיר של המערכת שלי, אין לי כל כוונה למכור אותה או משהו כזה אבל סתם בשביל לדעת על כמה היא עומדת, חלק קניתי וחלק קיבלתי מדוד שלי... [glow=red,2,300]מגבר[/glow] Yamaha RX-V2092 Dolby Digital AV receiver קישורים: http://202.186.86.35/audio/story.asp?file=/1997/12/04yamaha http://www.audioreview.com/A-V+Receivers/Yamaha%2CRX-V2092/PRD_118865_2718crx.aspx [glow=red,2,300]DVD[/glow] Toshiba SD1200 קישורים: http://www.3dnews.ru/reviews/storage/toshiba_sd1200 http://www.audioreview.com/PRD_124172_1587crx.aspx [glow=red,2,300]סנטר[/glow] Paradigm CC-350 קישורים: http://www.soundstage.com…

22. Started by omfir,

שלום לכולם!, אני חדש פה ולא מבין ממש!. אני צריך מדריך לדעת איך להרכיב רדיו דיסק של רכב במחשב!(כמובן בבקשה!). אני חייב במדריך פירוט של תמונות והסבר כמו שצריך!!!!!! אז תנו לחבר חדש את המקסיסום בתודה omfir

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  23. תודה רבה. [br]פורסם בתאריך: 14.04.2008 בשעה 23:40:48 אהה, ורצוי שיהיו IN-EAR

• 8 תגובות
    • 751 צפיות
  24. שלום אני מחפש LCD\Plazma 32inc. מרחק צפייה - 2.60 מטר תקציב - 2000-2500 ש''ח. שימושים - 100% צפייה בממיר של הוט ופה ושם סרטים בקטנה. חשוב מאוד שיהיה אפשר לתלות אותה על הקיר ושתתאים לממירי HOT. חשוב לי לציין שזה לחדר שינה של אמא שלי, ולפני זה היה לה 21CRT של METZ. אז פשוט שהיא תרגיש את ההבדל. הומלץ לי על Samsung 32B450 יש הצעות אחרות?

• 0 תגובות
    • 565 צפיות

דיונים חדשים בפורומים