עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום לכולם. אני מחפש אוזניות עם דיבורית למכשיר SGS3, אנ בכוונה מציין את שם המכשיר מכיוון שאוזניות MONSTER למניהם וכל ה-BEATS BY מישהו לא עובדות טוב עם מכשירי SAMSUNG. אשמח להמלצה טוב, בין 200-300 ש"ח שיעבדו טוב גם בשיחות וגם בשמיעת קבצי האודיו במכשיר. תודה רבה.

2. Started by lior777,

אהלן חברים! קנינו טלויזיה חדשה ומה הרמקולים על הפנים...... אני מחפש 2.1 שיתנו סראונד ואיכות טובה. ב1500 אפשר לקבל משהו טוב? סלון 30 מטר מרובע

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  3. Started by deluxe,

איך הכרטיס הזה בשימוש של סרטים 5.1 ומוזיקה? האם הוא אוברקיל עבור רמקולים כמו SOLO7? ראיתי שהוא קיבלת ציונים טובים בביקורות. האם יש לו חסרונות בולטים כלשהם? מישהו התנסה איתו? כמו"כ, ראיתי שהחיבורים שלו לא נראים כמו של כרטיס 5.1 סטנדרטי, מישהו יודע איך הוא בכל זאת מאפשר חיבור של מערכת 5.1? תודה רבה!

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by Badi_Mami,

שלום, ברשותי טלויזיה מדגם 47PFL8404 lcd אשר לא רוצה להידלק. מופיע לי 2 היבובים של נורה אדומה פעם ב3 שניות. הוחלף כבל חשמל הוחלף סוללות בשלט אבל היא עדיין לא רוצה להידלק. האם הבעיה רצינית? מדובר על TV שלפני 10 חודשים נגמרה לה האחריות. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by SerenB,

שלום, ברצוני לחבר מערכת רמקולים למחשב חדש שקניתי אך אינני בטוח מה מגבלותיו. לוח האם הוא http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4142#sp והנה קישור לחוברת http://www.manualowl.com/m/Gigabyte/GA-Z77M-D3H/Manual/273240?page=88 מאחר ואינני מבין במערכות סאונד, אשמח לקבל הסבר לגבי איכות\אפשרות חיבור מערכות של 5.1 או 7.1 רמקולים ללוח האם שברשותי (ובעיקר עניין ה- side speaker ולאן בדיוק הוא מתחבר) אציין בכל זאת למרות שאני מניח שברור - מטרתי להבין מה תהיה הקניה המשתלמת עבורי, לא חברה ודגם (זה השלב הבא) אלא גודל מערכת, בלא ניסוי וטעיה. תודה רבה

• 7 תגובות
    • 860 צפיות
  6. Started by dans41,

אני מעוניין לקנות את הדגם הזה לשימוש של שמיעת מוסיקה, סרטים, משחקי וידאו ושימוש באולפן ביתי קטן יחסית ולגיטרה חשמלית. המוסיקה שאני שומע היא בעיקר רוק (מכל הסוגים) ובין היתר גם היפ הופ, אלקטרוני, ג'ז. אני אשתמש באוזניות בעיקר למוסיקה אבל השימוש שלהן צריך ליהיות סביר + לפחות בשאר המגזרים. אטימות היא גם משהו שנחוץ לי כוון שאני אהיה עם האוזניות גם הרבה מחוץ לבית. מסקירות שקראתי באינטרנט האוזניות האלה נראו הכי מתאימות לי. יש לי תקציב בשבילן ובשביל מגבר נייד (אני אשמח שתציאו לי דגם שיוציא את המיטב מהאוזניות במחיר נמוך יחסית. עם האוזניות לא עונות נכון על הדרישות שלי אשמח לקבל דגמים אחרים שנמצאים בתקציב כמובן. תודה מראש

• 25 תגובות
    • 4.4k צפיות
  7. Started by The Cleaner,

היי, אני מעוניין לקנות את הסטרימר: WD TV Live Hub http://www.wdc.com/en/products/products.aspx?id=570 האם הסטרימר הזה תומך בתרגום בעברית? תודה.

8. Started by moti200,

שלום יש לי סטרימר של wd tv live עדכנתי גירסה והמכשיר נדפק הוא נדלק ונכבה שאני עושה שיתוף דרך הרשת הביתית הוא מריץ רק קבצים של avi ולא של mkv רציתי לדעת איך אני מואיד גריסה בחזרה תודה רבה.

9. Started by gabi_a,

שלום, יש לי רמקולים של שרווד דגם SP-77, הוופר ברמקולים קרוע ואני רוצה להחליף אותו. מישהו יודע מהו גודל הוופר או איך אני מןדד את הגודל? מהי ההתנגדות של? איכן ניתן ליקנות וופר כזה ומה סדר גודל מחירים? תודה, גבי

• 2 תגובות
    • 907 צפיות
  10. שלום! הייתי מעוניין לקבל קצת פרופורציות: בשימוש אחראי וזהיר, תוך כדי הקפדה שלא להוציא את האוזניות מהבית, מהו האורך חיים המשוער המצופה מאוזניות ברמה שכזאת? (אני מדבר על האוזניות עצמן, לא על הכבל). אני יודע שזה לא מדע מדויק ואף-אחד לא יכול להבטיח כלום, אבל עדיין הייתי מעוניין לשמוע מאנשים שיש להם אוזניות ברמה הזאת (לא בהכרח HD 800).

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by bsababa2,

שלום לכולם, אני מחפש טלויזיית LED במחיר שנע בין 4000 ל5000 ש"ח. מרחק צפייה 3 מ', תלת מימד בעדיפות נמוכה, full hd, בין 42 ל46 אינצ'. תודה מראש לכל העוזרים!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. שלום, קניתי מע' קולנוע של סמסונג ואני מנסה למצא דרך לחבר את הטלוויזיה למערכת בכדי שאוכל לשמוע את שידורי הטלוויזה דרך רמקולי המערכת. האם יש למשהו דרך איך עושים את זה? תודה, יגאל

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by ZXY1,

מה עדיף מבחינת עלות/תועלת? Logitech Z323 או Creative SBS A320 או Creative SBS A220

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  14. Started by HairyAss,

אני מתכנן לבנות רמקול נייד פשוט, שיכלול זוג רמקולים 5״,מגבר וסוללה lead acid. די סטנדרטי.. המגבר שברשותי מבוסס על הta2024 אם אני לא טועה, 15W לערוץ. הרמקולים שאני רוצה לקנות הם זוג מורל. טמפו 5 אינץ׳. השאלה שלי היא האם הנתונית שלהם יתאימו לשימוש עם המגבר? יספיקו לזמן סביר בווליום ממוצע עד גבוה? אני לא רוצה להתעסק בכל מיני דברים כמו קרוס אובר, האם הרמקולים יספקו לשמיעה נעימה? תודה

15. Started by Born2Kill,

שלום וברכה, היום עוד אוזנייה שבקה חיים ואני מחפש מקום שמתקן אוזניות או חבר פורום שיודע לתקן אוזניות. אני כמובן ישלם על התיקון.

• 6 תגובות
    • 979 צפיות
  16. Started by psybrain,

מערכת קולנוע ביתי לחדר עד 1000 ליס ולקונסולה ? איך היא ? http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7953

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  17. Started by Pavlik,

שלום, בהנחה שאקנה את ה- SOLO 7 מהקניה הקבוצתית שמתארגנת פה, כרטיס קול שאינו מובנה בלוח האם, ייתן שיפור כלשהו? עיקר השימוש של הרמקולים הוא מוזיקה, לפעמים סרט. קראתי פה על משתמשים שיש להם משהו שנקרא "DAC". מה זה נותן לי בשילוב עם אותם רמקולים?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Cheapco,

שלום, קניתי לפני יומיים רמקולים חדשים של מיקרולאב דגם x23 מIVORY. היום עיצבתי אותם בכל החדר וכשאני שומע בסאונד גבוה שומעים את הסאב משמיע רעשי צרצורים מעצבנים ביותר. לא משנה איפה מיקמתי את הסאב הרעשים נמשכו. זה אמור להיות ככה?אני כבר מתחרפן, זה רמקולים שניים בתוך ארבעה חודשים שעושים לי בעיות.. מישהו יכול לעזור?תודה!

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  19. שלום, חבר טוב שלי נמצא כרגע בפריז והוא רוצה לרכוש אוזניות איכותיות בתקציב עד 250 יורו. הוא מוזיקאי ומאוד חשובה לו האיכות, לכן הוא מוכן להשקיע סכום יפה של כסף. אחת האפשרויות שמישהו העלה בפניו זה beats studio, האם אלא אוזניות שיתנו תמורה לכסף? הוא מצא אותם ב- 250 יורו המון תודה לעוזרים !

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום, אני מעוניין לרכוש כרטיס קול למחשב, התקציב הוא בערך 500 - 600 ש"ח (ואפילו יותר אם שווה להוסיף למוצר איכותי) כרגע אני משתמש בכרטיס הקול שמובנה בלוח האם (Intel DP67BG) לכרטיס הקול מחובר סט פשוט של רמקולים creative 2.1 אבל בנוסף מחוברות אוזניות Razer Carcharias ומרבית הזמן אני שומע דרך האוזניות. השמיעה באוזניות באיכות מאוד בינונית וגם העוצמה. מספיק שאני מחבר את האוזניות האלא לאייפון והשיפור באיכות ובעוצמה הוא גדול. מאוד אשמח להמלצות ! שמתי לב שהמבחר בארץ די מצומצם ככה שאני גם מוכן לרכוש באי ביי. תודה !

• 20 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. Started by mc_elad,

הי..אני רוצה לקנות אותן(האוזניות) מתנה לבת דודה שלי היא שומעת רוק\קנטרי\ג'אז.. אם יש איזה אוזניות מאוד טובות שהעלות שלהם קצת יותר מ 250 אז אשמח אם תציינו.. -אין לי ממש מושג בתכום האוזניות- *קצת בדקתי באינטרנט וראיתי את SHURE SE115-CL איך הם..? (הם עולות בדיוק 250) קישור - http://www.diez.co.il/98174/%D7%94%D7%92%D7%91%D7%A8%D7%94---%D7%90%D7%95%D7%96%D7%A0%D7%99%D7%95%D7%AA-SHURE--Dynamic--SCL2--In-Ear אשמח להמלצות..

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  22. אהלן, אני מעוניינת לקנות טלויזית לד או אל.סי.די לחדר השינה. אני לא יכולה לתלות אותה מול העיניים כי אין לי קיר פנוי, ולכן חשבתי לתלות אותה מעל הדלת בזוית כלפי מטה, כך שכשאני יושבת במיטה אוכל להסתכל כלפי מעלה ולצפות. אני עוד לא בטוחה במה אצפה בדיוק - האם דרך הארד-דיסק נייד, או מיני.טי.וי שמחובר לאנדרואיד, או ערוצי עידן, או שבכלל אתחבר לכבלים/לוויין. מה שבטוח, אני אצטרך יציאת הייצ'.די.אמ.איי (חשבתי ששתיים זה המינימום) ויציאות שמתאימות לכל מה שתיארתי (יו.אס.בי, כבלים, אולי ממיר מובנה). הייתי הבוקר במחסני חשמל. מעבל לזה שניסו למרוח אותי ולמכור לי מסך ברזולוציה נמוכה כאילו הוא פול היי-דפינישן, כל הטלויזיות נראו זוועה והמוכר טען שזה בגלל שכולן מחוברות לממיר ביתי א…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by shahar31,

אהלן, יש לי רסיבר של הרמן קרדון שבזמנו עלה סכום לא מבוטל, לפני כמה זמן הוא הפסיק לעבוד, הוא נכנס למצב סטנד ביי לכמה שניות ואז נכבה. פתחתי את המכסה כדי לראות קצת בפנים מה קורה ושניסיתי להדליק שוב(לא נגעתי באף רכיב) אחד מהקבלים עלה באש ושרף חלק מהלוח. יש אפשרות להחליף את הקבל/לוח ואם כן כמה תיקון כזה עולה? אם לא, יש אנשים שמחפשים כאלה רסיברים כחלפים? תודה וחג שמח!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by tomse,

יש לי רמקולים מסוג Logitech דגם LS21 ויש להם "שלט חוטי" שנראה כך: והוא מחובר לסאבוופר ולא ניתן לניתוק, אני לא משתמש ברמקולים האלו כבר ממזמן ואני מעוניין רק בשלט החוטי הזה כי הוא מאוד נוח ! רציתי לדעת האם ניתן לחתוך אותו בצד של הסאבוופר ופשוט להשתמש בו דרך אגב, כמו שאתם רואים, יש לו 2 יציאות, אחת למחשב ואחת לסאבוופר ... השאלה היא האם כשאני אנתק את הצד של הסאבוופר לא יקרה לו כלום ?

• 4 תגובות
    • 849 צפיות
  25. אני מחפש שמע בגובה הזה. כמובן שאשר ליצור בתוכנה מה שרוצים, אבל זה נשמע על הפנים. בטוח יש איזה שיר או סוג כל שהוא של מוזיקה אפילו ציוץ ציפורים בתדר הזה. תודה.

• 0 תגובות
    • 667 צפיות

דיונים חדשים בפורומים