אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
אהלן חברים, צריך את עזרתכם בחיפוש אוזניות In Ear (שמיעת מוזיקה דרך האייפון) ומומלץ גם עם מיקרופון שאוכל לדבר דרכו .... היה לי את הSennheiser CX300 בלי המיקרופון, אך אוזניות באיכות מעולה - אם יש משהו ברמה של האוזניות הנ''ל + מיקרופון אשמח להמלצה. עד 150 ש''ח , תודה
-
- 2 תגובות
- 981 צפיות
-
-
רוב החיבורים הם PL אנלוגי. שמתי לב שבשוק הגיימניג חלק מהדגמים מציגים חיבור USB. מה העניין לחבר דרך USB והאם זה מעניק יתרון כלשהו מבחינת הסאונד? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רמקולים חדשים כי המחבר של הcreative A200 שלי דיי נהרס אחרי שימוש של 4 שנים, אני מעונייןלהשקיע הפעם קצת יותר, כ400 שקל, אבל לפני זה אני רוצה להיות בטוח שאני לא סתם זורק פה כסף. האם יציאת האוזניות של הנייד תצליח להפיק את המיטב מהרמקולים האלה, שהבנתי שאוהבים בפורום הזה.
-
- 4 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום! הייתי מעוניין לקבל קצת פרופורציות: בשימוש אחראי וזהיר, תוך כדי הקפדה שלא להוציא את האוזניות מהבית, מהו האורך חיים המשוער המצופה מאוזניות ברמה שכזאת? (אני מדבר על האוזניות עצמן, לא על הכבל). אני יודע שזה לא מדע מדויק ואף-אחד לא יכול להבטיח כלום, אבל עדיין הייתי מעוניין לשמוע מאנשים שיש להם אוזניות ברמה הזאת (לא בהכרח HD 800).
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1300 ש"ח בזאפ. האם יש יתרון משמעותי לטלוויזיות יקרות יותר ששווה את ההפרש? הנה מפרט מאחת החנויות: טלוויזיה 32" HD READY LCD פנל 1366X 768 צריכת חשמל נמוכה מתג הפעלה/כיבוי 3 כניסות HDMI וחיבור USB לתמונות ומוסיקה זווית צפייה 178 מעלות DNR - מנגנון להפחתת רעשים גודל מסך 80 ס"מ (32") פנל HD READY 1366 X 768 צריכת חשמל נמוכה מתג הפעלה/כיבוי כניסת HDMI תצוגה גודל מסך אלכסוני נראה 80 ס"מ/ 32" רזולוציה: HD READY 1366 X 768 פנל כחול סריקה פרוגרסיבית תצוגת תפריט על גבי המסך בהירות: 500 cd/m2 זווית צפייה 178 מעלות DNR - מנגנון להפחתת רעשים מערכת שמע סראונד וירטואלי/ דולבי Digital Amplifier- לאיכות שמיעה גבוהה מספר רמקולים 2 הספק הרמקולים (ואט): 10 + 10 מצבי…
-
- 0 תגובות
- 908 צפיות
-
-
מישהו יכול לשפוך קצת אור על אחד מהשלושה בבקשה? אשמח לעזרה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
היי לכולם. עד לאחרונה היה לי מחשב ישן בסלון שדרכו ראיתי את כל הסדרות והסרטים (אבל לא באיכות HD) אך הוא שבק חיים. יש לי מחשב חדש יותר (בן חצי שנה לערך) שאני מאמין שיוכל לנגן HD אבל הוא לא יכול לשבת בסלון. האמת שעד היום לא כ"כ הבנתי מה תפקידו של הסטרימר. האם בעצם סטרימר יפתור לי את הבעיה שהמחשב מרוחק מהטלוויזיה? אשמח לקבל קצת הסבר על מה זה סטרימר והמלצה לאחד. תודה רבה לכולם
-
- 0 תגובות
- 961 צפיות
-
-
אהלן, יש לי רסיבר של הרמן קרדון שבזמנו עלה סכום לא מבוטל, לפני כמה זמן הוא הפסיק לעבוד, הוא נכנס למצב סטנד ביי לכמה שניות ואז נכבה. פתחתי את המכסה כדי לראות קצת בפנים מה קורה ושניסיתי להדליק שוב(לא נגעתי באף רכיב) אחד מהקבלים עלה באש ושרף חלק מהלוח. יש אפשרות להחליף את הקבל/לוח ואם כן כמה תיקון כזה עולה? אם לא, יש אנשים שמחפשים כאלה רסיברים כחלפים? תודה וחג שמח!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה הכי זול שקיים? ואם יש עד 200 שקל אפשר גם בחול. תודה
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
בעייה ממש קשה – עשיתי כל בדיקה אפשרית, לדעתי רק מומחה של ממש יפתור את הבעיה. אשמח לקריאה שלכם. תיאור הבעיה: העקיבה של העכבר בזמן התזוזה לא מדוייקת. הסמן זז בדיליי קטן ואינו עוצר או זז בצורה חדה, אלא "גולש". עכבר: תוצרת לוג'יטק, דגם: MX610 מסך: טלויזיה לד תוצרת Sharp דגם lc-46le 8246 מחשב: כרטיס מסך: ATI Readon hd 6450 הכרטיס מכוון על 60 הרץ (אולי פה נעוצה הבעיה) מעבד: i3 מערכת הפעלה: windows 7 32 bit במסגרת הניסויים עשיתי את הבדיקות הבאות: החלפתי משטחי עכבר שונים, חיברתי עכברים שונים חוטיים ואל חוטיים, עדכנתי ביוס, עדכנתי דרייברים, הדבר היחידי שמנע את הבעיה היה חיבור של מסך מחשב במקום מסך הטלויזיה. לדעתי הבעיה נובעת מהפרשי ההר…
-
- 2 תגובות
- 877 צפיות
-
-
CM Storm Sonuz VS Razer Carcharias האם למישהו יש מושג עם אחד מהדגמים או עדיף לשניהם - ויכול לומר מה עדיף? בעיקרון אני רוצה ללכת על הדגם שיותר מתעמק בבאסים. אני די נעול על אחד משני הדגמים. תודה לכל עוזר
-
- 0 תגובות
- 914 צפיות
-
-
היי אני לקראת קניה של נגן חדש ושמתי לב שה independent שלו היא 16ohms ובאוזניות שיש לי כרגע היא 26ohm השאלה היא אם לא תהיה בעיה אני לא כלכך מבין בנושא אם לא תהיה בעיה מבחינת ההפרשים האלו שתבטא בווליום או משהו וההתלבטות אני מעוניין גם לקנות אוזניות חדשות ואני די מתלבט בין ה monster insparition ל bowers and wilkins p5 שניהן קורצות לי ועל הmonster לא מצאתי כמות מידע גדולה בקשר לטווח תדרים וכו תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
היי יש המלצה? תקציב עד 300 שח נגיד.... אם יש משהו משמעותי יותר טוב אני מוכן לגרד עוד קצת. חשוב שתהיה בזה דיבורית, רצוי מאוד שתעבוד עם אייפון! אם אין דיבורית, אז אולי פתח לחיבור של הכבל ואז אני אקנה כבל עם דיבורית בנפרד. לא אלה שדוחפים לאוזניים לא גדולות מידי תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני שנה וחצי בערך קניתי cx300II ב120 ש"ח בערך עם אחריות שנתיים - החלפה בחדש (לאחר חודשיים האוזניות התקלקלו ואכן החליפו לי בחדש מהמדף בלי לשאול שאלות) הייתי מרוצה מהם עד השמים עד שהאוזניות נעלמו. אני רוצה לקנות חדשות חיפשתי באינטרנט ו... המחיר קפץ בבערך 100 ש"ח לאחריות מקורית וההחלפה בחדש נעלם מהפרסומים מה קרה? החליפו יבואן? פיספסתי משהו? מישהו מכיר חנות שמוכרת מקוריות עם אחריות במחיר שפוי? חזירות לשמה! יש אוזניות מקיבלות באיכות באזור המאה שקל? (לשימוש עם sansa clip)
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
מערכת קולנוע ביתי לחדר עד 1000 ליס ולקונסולה ? איך היא ? http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7953
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות מערכת קולנוע ביתי 5.1 לחדר כדי שאני אוכל לחבר את הקונסולה שלי ואתר ממיר היס שלי ... מה שאני צריך זה חיבור אופטי וחיבור קואקסיאלי (spdif) מחיר עד 1500 חריגה 200 שקל ... עוד משהו חשוב שהרמקולים יהיו קטנים ולא עומדים וגדולים.
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
איך הכרטיס הזה בשימוש של סרטים 5.1 ומוזיקה? האם הוא אוברקיל עבור רמקולים כמו SOLO7? ראיתי שהוא קיבלת ציונים טובים בביקורות. האם יש לו חסרונות בולטים כלשהם? מישהו התנסה איתו? כמו"כ, ראיתי שהחיבורים שלו לא נראים כמו של כרטיס 5.1 סטנדרטי, מישהו יודע איך הוא בכל זאת מאפשר חיבור של מערכת 5.1? תודה רבה!
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
^ כמובן בהנחה שאני יקנה משקפי 3D, תודה!
-
- 4 תגובות
- 974 צפיות
-
-
אני מעוניין בהם בעיקר לשימוש מהנגן שלי. אני שומע בעיקר רוק (בעיקר עדין) פופ קצת RB וישראלי
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום, קניתי לפני יומיים רמקולים חדשים של מיקרולאב דגם x23 מIVORY. היום עיצבתי אותם בכל החדר וכשאני שומע בסאונד גבוה שומעים את הסאב משמיע רעשי צרצורים מעצבנים ביותר. לא משנה איפה מיקמתי את הסאב הרעשים נמשכו. זה אמור להיות ככה?אני כבר מתחרפן, זה רמקולים שניים בתוך ארבעה חודשים שעושים לי בעיות.. מישהו יכול לעזור?תודה!
-
- 3 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום, יש לי רמקולים של שרווד דגם SP-77, הוופר ברמקולים קרוע ואני רוצה להחליף אותו. מישהו יודע מהו גודל הוופר או איך אני מןדד את הגודל? מהי ההתנגדות של? איכן ניתן ליקנות וופר כזה ומה סדר גודל מחירים? תודה, גבי
-
- 2 תגובות
- 903 צפיות
-
-
כפי שמצויין בכותרת. אני מעוניין בזוג רמקולים (2.0 - סטריאו) בסכום שלא עולה על 500 ש"ח עם צליל מאוזן ומפורט עד כמה שניתן לסחוט מהסכום הזה. (חשבתי על המייקרולאב סולו 5C או על הקריאייטיב T20 שקיבלו ביקורות חמות למדי. לצערי לא יצא לי לשמוע אף לא אחד מהם) בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש כרטיס קול למחשב, התקציב הוא בערך 500 - 600 ש"ח (ואפילו יותר אם שווה להוסיף למוצר איכותי) כרגע אני משתמש בכרטיס הקול שמובנה בלוח האם (Intel DP67BG) לכרטיס הקול מחובר סט פשוט של רמקולים creative 2.1 אבל בנוסף מחוברות אוזניות Razer Carcharias ומרבית הזמן אני שומע דרך האוזניות. השמיעה באוזניות באיכות מאוד בינונית וגם העוצמה. מספיק שאני מחבר את האוזניות האלא לאייפון והשיפור באיכות ובעוצמה הוא גדול. מאוד אשמח להמלצות ! שמתי לב שהמבחר בארץ די מצומצם ככה שאני גם מוכן לרכוש באי ביי. תודה !
-
- 20 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
כאמור בכותרת, התבקשתי לחפש המלצות למגבר יעודי לאוזניות AKG271 MKII, לקניה מאיביי. תקציב כ 100-120 דולר כולל משלוח. יש חיה כזו?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לחבר לכרטיס מסך שלי 3 מסכים. לכרטיס מסך יש יציאת HDMI יציאת VGA ויציאת DVI. מסך אחד חיברתי עם כבל VGA פשוט ועובד נהדר. את המסך השני חיברתי בעזרת מתאם DVI לVGA , כשהDVI מתחבר לכרטיס מסך וגם זה עובד נהדר. את המסך השלישי ניסיתי לחבר עם כבל HDMI אבל המסך לא הפסיק להבהב לי (כשאני מפעיל סרט או גולש באינטרנט למשל) מסיבה לא ידועה.. החלטתי לקנות כבל שבצד אחד VGA זכר ובצד השני HDMI זכר ולחבר את ה HDMI לכרטיס מסך והVGA למסך אך הוא לא מזהה אותו.. *דגם הכרטיס מסך הוא ATI HD4850 רץ על מערכת ווינדוס 7. אם אפשר עזרה או במציאת פתרון להבהובים של המסך (עדיף) או להצליח להפעיל את הכבל.. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-