עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by evy,

אהלן, קניתי טלויזיה 4k smart , ומסתבר שיש לה רק יציאת שמע אופטית. לי יש רמקולים microlab solo 7c עם כניסות אנלוגיות בלבד (כניסות RCA) האם יש דרך להעביר אודיו מהטלויזיה לרמקולים בכל זאת? תודה לעוזרים

2. Started by Haim Binshtein,

שלום לכולם, מקווה שאני מפרסם בפורום הנכון(נראה לי הכי מתאים). ברצוני להעביר שידורים ממיר ההוט שנמצא בסלון למקרן שנמצא בגינה(מרחק של בערך 7 מטר מקס' עם קיר גבס ביניהם). קראתי וחיפשתי ולא מצאתי מידע עדכני(רק מ2009 או 2012) הבנתי שמוכרים מן משדר ומקלט שמעביר את האות. יש כמו כן גם 3 טכנולוגיות שונות(WHDI, wireless HD ו WiGig).האם מישהו התנסה בהן? חברות מומלצות? טווח מחירים? קראתי שאפשר גם להעביר על גבי רשת הWiFi, איך עושים את זה? צריך ציוד מיוחד? תלוי בממיר או במקרן? תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  3. אני רוצה לקנות כזה מכשיר (שמחברים למחשב ושולח לטלוויזיות בבית אותות), השאלה שלי היא האם זה באמת מספק את מה שהוא מתיימר לספק, ואיך בדיוק קוראים לזה, שאני אדע מה לחפש כדי תכלס למצוא את המכשיר.. תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 882 צפיות
  4. Started by bad-sector,

אני לא יודע אם זה המקום לרשום מקסימום תעבירו, לפני איזה שנה ראיתי בפורום הזה מישהו שנותן לינק למעין משדר כזה שמשדר אלחוטית גם את הסאונד וגם את התמונה לטלוויזיה בסלון... מישהו יודע משהו על איפה אפשר למצוא את זה?

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  5. היי, ערב טוב, לפני רכישה של טלוויזיה חדשה, שאלה שדיי מטרידה אותי ... והאמת, התבלבלתי כבר מכל התשובות. אני מחפש טלוויזיה 37", שתתמוך ב-HD (באופן חלקי/מלא), אך ורק LCD, פלזמה לא בא בחשבון כרגע. התקציב: עד 5000 ש"ח, רצוי פחות. שימושים: 70% שידורי HOT - לא תכני HD, ו-30% צפייה בתכני HD מהמחשב וכד'. איזו טלוויזיה תתאים יותר, HD Ready או FHD ?! ההתלבטות כרגע היא בין Samsung LA37A550 FHD לבין Samsung LA37A450 HD-Ready. תודה רבה.

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  6. הPX200 שלי נשברו, אני צריך משהו איכותי לפחות כמו הPX200 שמתאים יותר לצבא. חשבתי על אוזניות שנכנסות לאוזן ואתמות אותה, אומרים שאין סאונד יותר איכותי מהן.[br]פורסם בתאריך: 21.11.2007 בשעה 16:01:28 כרגע קניתי את ה-Ultimate Ears SUPER.Fi 5 EB PRO Extended Bass Earphones.440 ש"ח. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  7. Started by oorlevi,

אני רוצה לקנות כרטיס קול חדש.. התקציב נמוך משהו כמו 160 שקל! הכרטיס המובנה שיש לי עכשיו די מיושן ולא איכותי אני מניח כי הלוח שלי ישן (אפשר לראות בצד במפרט) חשבתי על הכרטיס הזה Creative Audigy Value 7.1 ! ביגלל שיש לי ATP3 הבנתי שאין צורך ביותר והוא ינצל אותם מצויין. השאלה אם כדאי לרכוש והאם אני ירגיש שיפור רציני? צריך עזרה כמה שיותר מהר תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 759 צפיות
  8. Started by K_D,

שלום לכולם יש לי כרגע כ.קול מובנה של REALTEK HD שהגיע עם GIGABYTE GA-K8N51GMF-9 קניתי לא מזמן רמקולים של WHARFEDALE ומגבר,עכשיו הקטע שאני שומע בIPOD שלי הרבה יותר טוב לעומת יציאה של המחשב,אז רציתי לשאול אם שידרוג לכ.קול של CREATIVE ישפר את האיכות משמעותית? השימוש העיקרי מוזיקה,אני בקושי משחק,ככה שאת השיפור הכי משמעותי אני רוצה לשמוע במוזיקה שלי בעיקרון אני לא צריך משהו מתוחכם כמו X-FI,אז חשבתי אולי בכיוון של AUDIGY 4 7.1 שיחסית זול(260 בKSP) אז מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  9. Started by bendan,

קודם כל אפתח ואומר שלום ותודה לכל הקוראים והעונים, אז המצב הוא כדלהלן: ברשותי מחשב בן 3.5 שנים. לוח אם אינטל dp965lt מעבד CORE 2 DUO E6400 זכרון 1GB 800 MHZ כרטיס מסך PALIT 7600GS HD- יש מספיק.. מערכת הפעלה XP SP2 השימושים העיקריים במחשב הם :צפייה בסרטי HD וFHD ומעט משחקים..בעיקר NFS CARBON כרגע וPES כאשר לא פוסל אופציות של משחקים קצת כבדים יותר אם ניתן יהיה בעזרת השדרוג... השאלה שלי היא האם ניתן ליצור שיפור בחווית הצפייה באמצעות שדרוג לכרטיס מסך טוב יותר ובמידה וניתן מהו הכרטיס המומלץ (בשיקולי עלות תועלת) וכמו כן מה עוד מומלץ וניתן לשדרג במחשב ? שאלה נוספת, האם החלפת מערכת ההפעלה לווינדוס 7 תשפר מדדים מסוימים מבחינת ההיבטים הנל? ובמידה וכן, האם ניתן להתקין 7 על לוח אם זה…

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  10. Started by Dark_Phantom,

השאלה הינה כפי המוצגת בנושא הת'רד. כמו כן עוד כמה קושיות: א. עד כמה ישתפר הצליל אם אני אשדרג את הכרטיס הקול הנוכחי שלי(רילטק HD אונבורד) לM-AUDIO REVOLUTION 5.1 ? ב. עד כמה אני ארגיש בהבדל בין ATP3 לבין סאונדסטיקס עם רבולושיטיון או בלי? ג. מה עוד אופציות אם אני רוצה לשדרג את מערכת ה2.1 שלי? הערה** אני אוהב מוסיקת פרוגרסיב רוק בעיקר, מטאל מדי פעם ופה ושם ג'אז וקלאסיקה ** מה לדעתכם יהיה השיר הכי טוב לבדוק את המערכת? ניחוש שלי: BOHEMIAN RHAPOSDY תנו הצעות...

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  11. היי, כרגע בסלון יש לי מחשב מדיה סנטר עם כרטיס XIFI ורמקולים Megaworks 550 של קריאטיב. בעקבות מעבר לדירה עם הכנה בקירות ובתקרה לרמקולים חושב לשדרג ולשים מערכת טובה יותר אך בחיפוש מצאתי שרמקולי מחשב בסגנון הMegaworks כבר לא קיימים מעבר למה שיש לי. התקציב הוא 3000-4000 כשהעדיפות היא לרמקולי תיקרה אחוריים. יש מצב לאכות טובה של מערכת בתקציב הזה? תודה ושבוע טוב.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שלום לכולם, בימים אלה אני מתכנן לשדרג את מערכת הסטריאו בחדר שתפקידה העיקרי הוא שמיעת מוזיקה מהמחשב, אם כי בעתיד אני גם מתכנן לחבר אותה לטלוויזיה. המערכת בנוייה מהחלקים הבאים: כרטיס קול של חברת Hercules דגםFortissimo III 7.1 רסיבר של חברת Pioneer דגם VSX-405 וזוג רמקוליים מדפיים של חברת JBL דגם XE-2 תחילה שקלתי לקנות מערכת רמקולים 2.1 אך מכיוון שהתקציב מאפשר לי לכוון גבוה יותר, אני שוקל כעת ללכת על רמקולים מדפיים. האם שידרוג של הרמקולים בלבד יכול לעשות את העבודה או שעלי גם להחליף את שאר המרכיבים של המערכת? אשמח לקבל עצות והכוונות בנושא.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by THE FOX,

ברשותי אוזניות Equation RP-21, השידרוג הראשון שנעשה בהן הוא החלפת החיווט הפנימי ע"י אנטולי. מה עוד ניתן לעשות שישפרו את האוזניות מבחינת סאונד ונוחות? יצא לי לראות שהיה אדם שהחליף את הפאדים, והוסיף שבמהלך זה השתפרה הנוחות והצליל. אז מהיכן ניתן לקנות פאדים אחרים לאוזניה, משהו שיהיה יותר נוח , כמו ב AKG K701

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by House M.D.,

היי, מצאתי אצלי קלטת הרבה יותר קטנה מקלטות רגילות, אני חושב שמדובר בזה: http://en.wikipedia.org/wiki/Microcassette אני לא יודע האם יש בה מידע חשוב אבל ברצוני לבדוק את זה. אין לי מושג אפילו איזה מכשיר היה אצלי שניגן אותה. מה שראיתי שהעובי של הסרט בפנים זהה לעובי של הסרט המגנטי בקלטת רגילה. אז חשבתי אם אני אקח קלטת רגילה, אוציא את הסרט מתוכה ואז אכניס את התוכן של הקלטת הקטנה, האם זה יעבוד? בויקיפדיה רק כתוב שמהירות הנגינה קטנה יותר אבל את מהירות ההקלטה אפשר לשנות בעזרת תוכנה כמו Audacity אני יודע שעדיף כבר לפנות לחברה מקצועית אבל עוד פעם, אני לא חושב שיש שם משהו כל כך חשוב, עדיין אני רוצה לשמוע מה יש שם. אני מודה למי שיעזור.

• 1 תגובה
    • 907 צפיות
  15. היי קניתי כרטיס טלויזיה WINTV PVR 150 MCE אז כמה שאלות מהו ה TUNER FORMAT BG DK I L וה VIDEO FORMAT NTSC JAPAN NTSC M PAL BGHIDK PAL M PAL N PAL NCOMBO SECAM (בארץ כמובן) ואיזה תוכנות טובות יש בשבילי? תודה רבה...

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. Started by shaks,

קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך של ATI (5750 ליתר דיוק). עד עכשיו היה לי כרטיס של NVIDIA ובכדי לשכפ תצוגות (לראות את אותו הדבר בשתי התצוגות ככה למשל אני רואה סרט על הטלויזית LCD שלי) הייתי צריך רק ללחוץ על CLONE DISPLAY וזה הכל. אני כרגע מסתבך עם הדרייבר של ATI ואין לי מושג איך עושים את זה עם הCATALYST תעזרו לי בבקשה שחכתי לציין שהמערכת הפעלה היא ווינדוס 7

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  17. Started by bbnbbn,

יש לחבר שלי מחשב עם כרטיס קול ONBOARD, אבל יש לו בעיה קטנה שהחור של המיקרופון לא עובד ולא משמיע כלום עכשיו יש לו עוד כרטיס ישן PCI שחיברנו אותו הוא עובד אבל שומעים לא באותה איכות כמו בכרטיס המובנה ושם כן המיקרופון עובד. עכשיו , השאלה שלי אם אפשר לחבר את הכרטיס pci למחשב ביחד עם הכרטיס און בורד וכך שיצא שנוכל לשמוע דרך היציאה של הסאונד באון בורד ולדבר דרך היציאה של המיקרופון בכרטיס PCI . אם כן, אפשר בבקשה הסבר/מדריך איך לעשות את זה, מה לשנות בלוח הבקרה כך שזה יעבוד.... תודה!

• 5 תגובות
    • 613 צפיות
  18. Started by ofer40,

היי יש לי סרט HD DVD מקורי בלי כתוביות בעברית ואני רוצה לקחת כתוביות שמותאמות לפורמט X264 ולראות אותם יחד עם הסרט בתוכנת PDVD. האם זה אפשרי ואם כן איך עושים את זה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 863 צפיות
  19. Started by Anonymous1,

שלום, חברי הפורום. יש לי סט רמקולים של Bose דגם ACOUSTIMASS 10 IV, וחשבתי לקנות עבורו מגבר של HARMAN KARDON דגם AVR 158. העניין הוא שהמוכר בחנות שחשבתי לקנות, טוען שהמגבר המדובר, לא מספיק חזק בשביל סט הרמקולים שיש לי. השאלה כמובן, אם זה אכן נכון? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Gray Druid,

שלום לכולם, אני משתמש היום במחשב במערכת 5.1 ישנה של קריאייטיב (דגם inspire 5200) שסחבה איתי יפה כבר כמעט עשור. לאחרונה הזמן כנראה עשה את שלו והרמקול הימני-קדמי הפסיק לפעול. מבדיקות שעשיתי גיליתי שהיציאה של הרמקול דרך הסאב היא הלא תקינה. השימושים שלי ברמקולים הם מוזיקה\סרטים\משחקים ואני ניצב בצומת דרכים עכשיו, מצד אחד אני יכול לרכוש מערכת 5.1 ולהמשיך לקבל תמיכה בסראונד (על חשבון האיכות) ומצד שני הביקורות שקראתי על ה solo6 מעוררות תאבון לסאונד צלול ואיכותי. השאלה היא כזאת, האם יש אפשרות כלשהי לעשות שילוב מערכות ולהנות מ2 העולמות? (הרעיון הוא לרכוש צמד רמקולים בשביל הפרונט ולהשתמש בנותרים הישנים בשביל להשלים לסראונד). או שאולי מדובר ברעיון מופרך. מה אתם הייתם עושים?

• 8 תגובות
    • 964 צפיות
  21. Started by benwin21,

מה זה מפצל בשביל רמקולים? מאיפה ניתן להשיגו? ועוד שאלה קטנה יש לי רמקולים של creative. לאחרונה הם הפסיקו לפעול. הרמקולים הקטנים אשר לא צורכים חשמל פועלים טוב אבל חלש, והסאב וואפר אשר מחובר לחשמל לא פועל. זה כאילו שהכבל שמדליק,מכבה ושולט בווליום לא מקבל חשמל. יש לכם מושג אם יש איזו שהיא דרך לעקוף את זה? או איכשהו לחבר את הרמקולים הקטנים גם למחשב כדי שיהיו 4 רמקולים?או להגביר אותם איכשהו. הם פעלו חזק רק כשהם היו מחוברים לסאב וואפר.

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  22. Started by benp87,

מה אתם אומרים על שילוב של הכרטיס קול M-Audio Revolution 5.1 עם האוזניות Sennheiser HD485 ? השימוש הוא בעיקר לסרטים,מוזיקה וקצת משחקים..

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  23. בבקשה אני מעוניין לשדרג את הסאוד שלי במחשב ואני צריך שילוב של כרטיס קול טוב ורמקולים טובים ב-700 ש"ח אני יודע שזה מעט אבל בבקשה תנסו להוציא לי איזו מערכת סאונד טובה. ועוד שאלה: יש לי כרטיס קול ON BOARD של GIGABYTE GA-7VAX עם תמיכה בשש ערוצים. כדאי לי להישאר איתו ולשפר את הרמקולים או שאני צריך גם כרטיס קול חדש וגם רמקולים חדשים?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by MilkMan,

חשבתי לעצמי אם יש לי מערכת סאונד של 4.1, האם אני יכול לשים אותו ברכב? מה שאני מתכוון זה רמקול אחד בכול דלת והסאב בתא מטען, האם זה אפשרי? והאם זה יגמור תמצבר ממש מהר? [כמובן לחבר אותו אם ממיר מתח].

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  25. שלום המערכת שברשותי שבקה חיים (מדובר במערכת מיני מלפני 12 שנה). המערכת כללה הספק יציאה 2*135W עם רמקולים תואמים בעלי אימפדנס כניסה 6 אוהם. רכשתי מערכת מיני חדשה בעל ביצועים פחותים (2*50W) אשר מתאימה לרמקולים עם אימפדנס 4אוהם. האם ניתן לחבר את הרמקולים הישנים למערכת החדשה, או שחוסר התאימות באימפדנסים לא יאפשר זאת? (הסיבה היא שהם בכל זאת איכותיים טיפה יותר, עשויים מחומר טוב יותר וכו') תודה

דיונים חדשים בפורומים