עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. נמאס לי מהמערכת "זבל" סטריאו שלי (200 דולר בדיוטי פרי), אני רוצה להשקיע במשהו איכותי שיחזיק לאורך זמן... ידע בתחום אין לי ממש... אני רוצה בעיקרון מערכת עם איכות סאונד טובה ומחיר בסביבות ה 2000 ש"ח -השאלה היא אם במחיר כזה אני יכול למצוא מערכת טובה או סתם בינונית... תודה מראש

• 21 תגובות
    • 3.5k צפיות
  2. Started by Or ei,

אני מחפש דיסקמן שקורא גם MP3 במחיר שלא יעלה על 400 ש"ח אתם יכולים להמליץ לי על משהו ?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by itaysk,

אני רוצה לחבר את המחשב ואת הטלויזיה לרסיבר שלי. הבעייה היא שברסיבר יש רק כניסה אחת אז אני רוצה לבנות כמו קופסת מיתוג כזאת שתתחבר מצד אחד לרסיבר ומצד שני למחשב ולטלויזיה ותחליף ביניהם עם כפתור\מתג. יש למישהו מושג איך? תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אם כן אנא אמרו לי איך יהיה הסאונד (היות והמקור הוא דיגיטאלי ולא אנאלוגי) ו more shit שאני צריך לדעת כאשר ארוץ לי לקנות אחד כזה משומש

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by YNT,

שלום לאחר סינון ארוך נשארו 2 דגמים שאני מתלבט ביניהם: האחד הוא דיסקמן PANASONIC MP3 כולל ערכה לרכב SL-MP50 שהוא דגם חדש ואני יכול לקנות ב500 שקלים או השני הוא דיסקמן SAMSUNG MP3 דגם MCD-SM60 שזה הדגם הטוב יותר של סמסונג בארץ (הרגיל הוא 55) אני יכול לקנות אותו ב400 שקלים על מה אתם הייתם הולכים ? האם יש הבדל ביניהם שמצדיק 100 שקל ? השיקולים הם ככה: בעיקרון יש לי 500 שקל אבל הכסף גם תופס מקום ז"א אם אין כמעט הבדל ביניהם אז אני אלך על הזול אבל עם ההבדל קטן אבל קצת חשוב אני לא אתקמצן. תודה רבה יאיר

• 4 תגובות
    • 951 צפיות
  6. Started by odeam,

היי! קניתי מיני דיסק mz-n707 וקניתי בבאג מיני דיסק בגודל של 74דקות, אני חדשה בנושא, אז ככה... א. האם קיימים מיני דיסקים שגודלם גדול מ 74 דקות אם כן איזה גדלים יש ? ב. אם קיימים איפה אפשר לקנות אותם?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. יש לי רמקולים של ימאהה 2 רמקולים וסאב וופאר אחד העם כדיי לי לקנות את הפרוטריסימו 3 של הרקולס? ועים זה ישפר את איכות הסאונד שלי?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. Started by ohad,

שלום אני רוצה לקנות כרטיס קול עד 250 ש"ח בבקשה תנו לי הצעות.

• 1 תגובה
    • 979 צפיות
  9. מתוך עמוד המכירה: למי שלא מכיר, Koss היא אחת החברות המובילות בעולם לייצור של אוזניות איכותיות. נגני MP3 לא תמצאו באתר שלהם, ולא תמצאו אזכור לכאלה בשום מקום אחר ברשת. במקרה הטוב מדובר בשיווק של מוצר סיני עלום שם עם מדבקה מורשית של Koss (כמו שקורה בארץ עם מוצרי אודיו "של" Akai ו-Luxman). במקרה הגרוע מדובר בעבודה בעיניים. לנטאקשן הפתרונים... Prog.

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. קניתי בחו"ל מיני דיסק mz n707 והחוברת היא באנגלית, אני מאד מבקש לעזור לי ולהמציא לי משהו בעברית, אם על ידי דואר אלקטרוני, או צילומים בפקס, או לינק, וכדומה. תודה רבה

11. Started by Tzion,

אני יודע שזה איזה שהוא מפענח, אבל לא ברור לי למה זה? מישהו יכול להרחיב האם זה קשור לקול או לתמונה? והאם זה דבר הכרחי וחשוב במכשירי DVD? (ד"א מישהו יודע אם יש אותו בDVD המשולב של LG? לא כתוב בחזית ולא בחוברת ) והאם יש אותו ברסיברים של היום?

12. לכרטיס ensonic או vibra, שניהם עובדים טוב. מצאתי קישור באתר של קראייטיב אבל כשניסיתי להוריד קיבלתי הודעת שהקישור שבור... תודה מראש לכל מי שיכול לעזור...

• 1 תגובה
    • 833 צפיות
  13. שלום רב לכולכם. אני צריך את עזרתם בנושא מסוים ואשמח לקבל תשובות עינייניות. יש לי בחדר רסיבר ממש טוב (אבל די ישן) של חברת NAD . יש לי בנוסף זוג רמקולים די גדולים של חברת CELESTON, דגם CL6. אני רוצה לחבר את כל העסק למחשב, אבל אני גם רוצה שבחדר יהיה סראונד... אז חשבתי לקנות עוד רמקולים, אני רק צריך עוד 2 אחוריים וסאב וופר כדי לקבל סראונד, נכון? עכשיו השאלות שלי הן - אפשר לקנות רק 2 רמקולים וסאב או שחייבים לקנות את כל ה - 5? אפשר גם לחבר 4 רמקולים לרסיבר בלי סאב, השאלה אם זה כדאי? ואם כן האם רמקולים בינוניים יגרעו מאיכות הצליל של הרמקולים היותר טובים (CELESTON)? שאלה אחרונה, אני שוקל לקנות רסיבר חדש , שיהיה עם יציאת RCA, ואופטית, משהו טוב, מעל 3000 ש"ח.. יש המלצות? שוב תו…

• 18 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. היי, בימים אלה מצאתי (חרא) של עבודה, למשך שלושה שבועות, עד לגיוס. חלק מהמשכורת מתוכננת לרמקולים חדשים, וכנראה גם כרטיס קול חדש. מה שיש לי עכשיו: - רמקולי ג'נריק. סבירים ביחס לג'נריק, אבל עדיין לא משהו. - כרטיס קול OPTi Sound 16 (82C933) ISA. הסיבה העיקרית שבגללה אני רוצה להחליף אותו היא בגלל שהוא כרטיס ISA. מכיוון שאני מרוויח שכר מינימום וקורע את התחת בשבילו, אני מעוניין לחסוך בכסף עד כמה שאפשר. מצד שני, אני גם מעדיף שכספי לא ירד לטימיון. עקרונית יש לי עוד שבועיים לעבודה, אז אין לי כסף, אבל בנתיים זה נחמד להתלבט. חוץ מזה משעמם לי.... ;D במחשב בחדר שלי אין DVD. אני רואה הרבה (טוב, אין כבר הרבה סרטים שם, אבל שיהיה) סרטים בערוץ 4 בכרטיס טלוויזיה (עתיק- כזה שמעביר את…

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by itaysk,

יש לי את הכרטיס CREATIVE VIBRA 128 שיד עכשיו חוברו אליו רמקולים שולחניים פשוטים של CREATIVE. אני רוצה לחבר את המחשב למגבר ורמקולים שיש לי בחדר אז לקחתי כבל שמצד אחד בננה סטריאו (למחשב) ומצד שני 2 RCA (למע') כשאני מחבר את הבננה ליציאת ה SPEAKERS בכרטיס קול זה עובד וכשאני מחבר ל LINEOUT זה לא עובד... עכשיו 2 שאלות: מה ההבדל בין SPEAKERS ל LINEOUT? למה ה LINEOUT לא עובד? תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by bah10,

היי, זוכרים שהיתה לי פעם בעיה עם הכרטיס קול AUDIGY? למי שלא זוכר קניתי כרטיס קול של CREATIVE דגם AUDIGY GAMER. חיברתי אליו בדרך אנלוגית רמקולים 5.1 של ג'יניוס הבעיה היתה שלא שמעתי בכל הרמקולים, הסנטר למשל לא עבד... אמרו לי שכדי לשמוע בכל הרמקולים אני חייב לחבר אותם דרך היציאה הדיגיטלית וגם צריך להשמיע משהו שתומך ב5.1 כמו סרט DVD לדוגמא וגם אמרו לי שצריך לחבר כבל נוסף מהDVD לכרטיס קול לכניסה הדיגיטלית SPDIF או משהו כזה לא היתה לי אפשרות לחבר אותם ליציאה הדיגיטלית כיוון שהרמקולים עצמם אנלוגיים. כרגע אני עובד עם הלוח ASUS P4T 533 עם כרטיס קול מובנה C-MEDIA 5.1 וחיברתי אליו (בדרך אנלוגית) את אותם רמקולים ו.... הפתעה כולם עובדים כולל הסנטר. אני שומע שיר (זה אפילו לא …

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. אגב, יש למכירה בארץ קליפש?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. קראתי מלא מאמרים על המון מערכות קול והסתכלתי בהרבה פורומים אבל כל אחד יש לא דעה שונה (חלקן לא אוביקטיביות) ולכן כל פעם שחשבתי על רמקולים מסוימים שאני הולך לקנות משהו פרסם משהו שגרם לי לפקפק בהחלטה שלי אז ככה: אני יקנה את הרמקולים או בניו-יורק או בלוס אנג'לס. התקציב שלי הוא בין 200-250 דולר. אני צריך את המערכת בעיקר לצפייה בסרטי dvd ומוסיקה. אני רוצה שלמערכת תיהיה אופציה לחיבור לא רק למחשב (אולי בעתיד אשתמש בה לסלון או משהו כזה). אנא, פרסמו תגובות עניניות ומגובות בהסברים לדעתכם. חשוב לי לשמוע למה המערכת X טובה ולמה Y לא טובה. אם משהו יודע על חנות זולה ואמינה בארה"ב שאפשר לקנות שם אשמח לשמוע. תודה לכולם :saint:

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by lamb,

אני עומד לקבל את הכרטיס הזה מחו"ל עוד שבוע ורציתי לדעת אם מיהו יודע על דרך שבה ניתן לחבר את הפנל החיצוני למגירה חיצונית למארז כך שיהיה נוח להגיע אל הפנל? אולי יש למישהו הצעות?

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  20. Started by ofer_mat,

הוא יודע אם יש בהם מגבר ? או אך הרמה שלהם? חבר שלי רוצה כאלה לסלון שלו ( שמחובר שם מחשב) מה אתם אומרים? http://www.netaction.co.il/item.phtml?item=706484

• 5 תגובות
    • 955 צפיות
  21. Started by The Ball,

יש לי כרטיס קול של CREATIVE VIBRA 128 BIT ורסיבר של YAMAHA RXV-620 איך אני מחבר אותם ואיזה סוג כבל לקנות? וכמבון אני רוצה לחבר אותו מאחורה ולא מקדימה ניסיתי לחבר אותם בחיבור מקדימה והיו לי הפרעות... ועיוותים בגלל מה זה? כרטיס הקול הדרק שיש לי? או בגלל החיבור מקדימה בכל מקרה אני צריך קבל חיבור ביניהם ואודה לכל מי שיענה.. תודה

22. Started by NOVA,

השימושים הם ביתיים: צפייה בסרטים, מוזיקה ופחות משחקים.. כל הדעות יתברכו, רק נמקו אותן..

• 5 תגובות
    • 896 צפיות
  23. אוקיי, אז ככה... אני תקליטן, והיה לי הארדיסק של 30 ג'יגה שהלך לעולמו שבוע שעבר צריכים להביא לי חדש השבוע הזה... בהארדיסק היו לי כל גיבויי השירים שלי שאת הגיבויים האלה אני צריך נורא! עכשיו לשאלה... אני צריך תוכנת ENCODER אשר כאשר אני מכניס דיסק שצרבתי שיראה לי את שמות השירים וכך אני אחזיר לעצמי את הגיבויים (בעזרת הדיסקים שקיימים אצלי בכל מקרה) אני יודע שיש תוכנה כזאת הייתי בטוח ש CDEX מסוגלת לכך אך לא... הייתי בטוח ש MUSICMATCH מסוגלת אך התוכנה הזו איכזבה אותי גם כן... כל מה שזה כותב זה Audiotrack1,2,3,4,5.... תודה לעוזרים, גיא.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Fetalo,

אני יודע שאין לו NetMD-האם אני אוכל להקליט אליו שירים (MP3) מהכרטיס קול onbaord המעפן שלי?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by simon 23,

אז ככה : יש לי רמקולים 5.1. כשאני מחבר אותם ל CD Player (מקור סטריאופוני) שומעים בכל ששת הרמקולים , אבל כשאני מחבר אותם לממיר הדיגיטלי (של הכבלים) יש לי בעיה עם הסנטר. הוא נכבה ל 3 דקות ואז עובד במשך 3 דקות , כל הזמן . אין לי מושג למה זה ... יכול להיות בגלל שהכבלים לא תומכים 6 ערוצים (אני לא מאמין , כי כשאני מחבר ל CD , זה עובד) תעזרו לי !

דיונים חדשים בפורומים