עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. יש לי כרטיס קול לא טוב של creative onboard על לוח אם GIGABYTE 7VRXP וידוע שיש בעיה עם זה,וזה עושה קולות מוזרים וחורקים כששומעים סאונד, אפשר לעדכן את הביוס לזה, אבל אי אפשר להוריד את זה מהאתר של ג'יגהבייט וגם אני לא רוצה ,כי אני רוצה להחליף כרטיס גם ככה... זה מה שרשום על הביוס באתר של ג'יגהבייט: Fixed : Onboard sound chip plays a broken sound when some UDMA mode 6 Hard Disk installed השאלה היא,האם כשאני אקנה את הפורטיסימו 3 -fortisimo של hercules הבעיה לא תמשך?????? אני חושב שלא, כי הצ'יפ החדש של ה-hercules לא מקולקל... ומה אתם חושבים???????.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  2. יש לי כרטיס קול זבל שמוציא רעשית גרועים,שמורכב על הלוח אם, שווה להחליף אותו להרקולס 3 הזה, או לא??? יש לי רמקולים ד טובים עם סאב ועוד 2 של LOGITECH !

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by udicol,

ובכן לקראת השבוע החדש הריני להציג את מוצר השבוע. לאתר המוצר מערכת "שאיבת" דיסקים ל-DVD בודד. אני, הייתי רוצה אחד כזה. (אופס טעיתי... מדובר על צורב רגיל ) זה צורב DVD .

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  4. Started by MiniMizer,

לאחר כמה שנים של שימוש ברמקולים של מערכת סטריאו ישנה משהו, החלטתי שנמאס לי - אני רוצה צליל הקפי עם סאבוופר נורמלי, אבל במחיר סביר. עומד לרשותי תקציב של כ 950 שקל (עם מתיחות קלות למעלה ולמטה [כמובן שעדיף כמה שיותר למטה]) ושלושה סטים של 5.1 שנראים בעיני סבירים (שלושתם חלשי עוצמה, וזה מספיק לי - אני מעדיף לא להשאר חירש ולא לשלם קנסות לאגודה לתרבות הדיור, אבל מצד שני חשוב לי להרגיש את הסאבוופר): Creative Inspire 5300 Logitech Z-640 VideoLogic ZXR-500 שלושתם עולים בערך אותו הדבר ושלושתם עונים על הצרכים שלי, אם כי בשלושתם מצאתי מספר חסרונות, נלך לפי הסדר: Creative Inspire 5300 - סאבוופר חלש מדי (18W) יחסית והספק כללי נמוך (הנמוך מבין השלושה - 48W), צליל לא הכי טוב (עפ"י ב…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. שלום לכם. לפני כחודשיים ביצעתי שידרוג לכרטיס הקול הישן שהיה ברשותי, הלא הוא Creative SoundBlaster 16Bit. רכשתי את ה FORTISISIMO III וגיליתי מיד עם הפעלתו שישנה ירידה בעוצמת הסאונד. שני הכרטיסים חוברו אל מיני מערכת הסאונד שיש לי, של חברת KENWOOD בהספק של 2000W. ניתן להבחין בירידת העומצה באמצעות כפתור הVOLUME של המערכת שקרוב יותר לסף העוצמה מאשר שהיה בכרטיס הקודם. כלומר, עם הכרטיס הקודם שלי הייתה לי אפשרות להגביר את העוצמה באופן רחב יותר מזה של הכרטיס הנוכחי. האם אתם יכולים לשער מדוע הדבר? תודה לכם

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Heya! יש כאן מישהו עם גישה לארכיונים (או עם זיכרון מעולה), שיכול לתת לי את תאריכי היציאה (לא חייבים להיות מדוייקים.. "אמצע 2000" יכול להספיק..) של: AudioCD נייד (יעני קומפקט-דיסק) MP3 Player, Flash Memory based CD-MP3 Player HD-MP3 Player כמו כן, של איזו חברה הוא אותו מוצר ההופיע לראשונה ?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. אני מתכוון ל bundle של audiohq ו playcenter ועוד .., איפה אני יכול להשיג אותם כי באתר של creative אין .

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  8. Started by yuval_cohen,

הי יש לחבר שלי מינידיסק (mzr909) עם כניסה אופטית והוא רוצה לחבר אותו למחשב אז הוא מעוניין לקנות כרטיס קול עם יציאה אופטית (מרובעת) בתקציב של בערך 250 שקל מה אתם אומרים על ה apache cybersound acs200?

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  9. אהלן יש לי מערכת רמקולים למחשב של קריאטיב (אינספייר 2.1) ובעוד כמה ימים אני אמור לקבל רסיבר ישן ורמקולים (שני רמקולים). אם אני אקנה את הfortisimo 3 אני יוכל להפוך את שתי המערכות האלו למערכת 4.1? כלומר לחבר את הקריאטיב ביציאה של הקדמי ואת הרסיבר ליצאיה האחורית. כרגע יש לי ויברה 128 אם זה משנה משהו

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  10. אז ככה, אני פונה אליכם, כל מומחי הסאונד... לפני כמה ימים קניתי מגבר ישן (זה מגבר משולב) של חברה מאד מאד איכותית בשם SCOTT (אמריקאית), והוא רסיבר מאד איכותי ומאד חזק, עכשיו יש לי איתו שני רמקולים ישנים של 100W, אבל הם לא של חברה מוכרת, אז ככה שלא שומעים הכי טוב, ואני רוצה להתקדם לרמקולים חדשים וטובים יותר. ההגבר של המגבר עומד על 85W*2 RMS, ואני מאמין שהוא נותן את זה ואף יותר מכיוון והוא צורך כ 620W. הרעיון הוא לקנות שתי רמקולים איכותיים ככל שניתן במחיר של כ-2000 ש"ח אני חושב שבמחיר הזה אני יכול למצוא דברים די איכותיים, לפחות בתחום האנושי (10000 ש"ח לזוג רמקולים קדמיים זה לא אנושי בשבילי, מצטער). אז עשיתי חיפוש קטן ב ZAP, ומה שמצאתי זה ככה: MX-3 Tannoy, מחיר= 2190 ש"ח…

• 27 תגובות
    • 3.5k צפיות
  11. Started by Milford Cubicle,

אוקיי, אז החלטתי שאני מאוהב ב-Archos Jukebox FM Recorder 20, במיוחד לאור העובדה שהוא משתמש בסיפריות ותת-סיפריות, קטן למדיי, ועולה רק 340 יורו (והוא כולל 20GB..).. אבל... יש אותו איפשהו בארץ ?! אני אודה מאוד למי שימצא לי חנות בארץ שמוכרת אותו...

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by maverick,

שלום רב. יש לי מספר מכשירים בעלי יציאה/כניסה אופטית ובמהלך השנים נעלמו לי הכיסויים השחורים הקטנים האלו. יש למישהו מושג מהיכן אפשר להשיג מכסים כאלו?

• 0 תגובות
    • 852 צפיות
  13. אני לא זוכר איפה זה אולי משהו יכול לכוון אותי איפה זה נמצא בבקשה... חיפשתי ולא מצאתי

• 3 תגובות
    • 985 צפיות
  14. Started by moshe10952,

יש לי md n707 והתוכנה המצורפת לא מרשה להעתיק מה שהוקלט על ידי הMD אל תוך המחשב, מי שיודע איזה דרך, אנא יודיע לי ותודה רבה

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. אני רוצה לקנות כרטיס קול חדש חשבתי או על GAMES TETHER XP HECULES או על CREATIVE AUDIOGY אני ממש מבולבל ולא יודע מה לקנות ואני גם רוצה לקנות רמקולים טובים במחיר סביר(1000+-) בבקשה תעזרו לי אני נואש!

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by none,

קישור יש לי כרגע ATP 3 האם הם יותר טובים מהם?

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. סתם החלטתי שבא לי לקנות מיקסר לא כי אני די גי או משהו סתם לכיף בשביל לממקסס לי טראקים ולהקליט למיני אני רוצה לקנות איזושהו מיקסר במחיר של סביבות ה 500 + האם בכלל יש אפשרות כזאת ? משומש יד שנייה לו אכפת לי רצוי אבל במצב טוב יחסית מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by yuvalt,

היי, מישהו יודע אם כבר מוכרים בארץ נגן DVD שיודע לנגן גם CDs שיש עליהם קבצי WMA? תודה יובל

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  19. Started by Kerberos,

אוקיי הבעיה היא כזאת יש לי מיני דיסק של סוני MZR501. ה PClink שבא איתו הוא אנלוגי. זה לא קריטי ולא משנה כי השגתי מחבר אחד אופטי אבל הוא לא ישאר אצלי קבוא. הבעיה היא שבהקלטה הוא צריך 2 שניות כדי לזהות שהחליפו טראק. האם מישהו יודע על תוכנה או OutPut Plugin ל Winamp שיודע לעשות אחרי כל שיר Pause של 2 שניות ?? תודה

• 1 תגובה
    • 946 צפיות
  20. Started by urich,

כן ראיתי את המוצר בחנות כלשהי באינטרנט במחיר 860 שקל בערך מה דעתכם על המערכת 5.1 הזולה יחסית הזאת בשביל מי שלא אוהב קןל חזק מידי

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  21. כל הרמקולים מתחברים לסאב וממנו יוצא חיבור אחד לכרטיס עכשיו שאני מכוון בתוכנה של הרקולס 4.1 ועושה טסט האחוריים לא משמיעים אבל אם אני מריץ בווינאמפ אז יש להם סאונד אבל אני לא בטוח אם הם מכוונים כאחוריים דרך אגב חיברתי את החיבור האחד שיש לסאב ל FRONT OUT למישהו יש עצות לפיתרון? ודרך אגב שמתי לב שמהסאב יוצאים גם קולות ולא רק באסים זה בסדר?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by erez20,

כרטיס: Creativ sound blaster live value רמקולים: כעקרון זה חבילת 4.1 של 4 רמקולים + סאב. את השניים הקדמיים החלפתי ב2 רמקולים ממערכת ישנה שהם רמקולים גדולים וטובים יותר. בעיה: שמתי לב שפתאום השירה נשמעת חלושה יותר זאת אומרת המילים בשירים על רקע המוזיקה נשמעות חלשות יותר. עכשיו זה לא שהפעלתי איזה פלאג אין של קריוקי... אני ממש ממש לא בקטע וגם לא שיניתי שום דבר בהגדרות בזמן האחרון וניסיתי לשמוע דרך כמה תוכנות (וינאמפ 3 ומדיה פלייר) ואני מקבל את אותה תופעה... מישהו יכול להסביר או יותר טוב להציע פתרון ????????? המחשב זה המערכת שלי !!!!!!!!! May all be happy and full of love ארז עריכה: עליתי חלקית על הבעיה... הכרטיס מוציא כאילו רק ערוץ אחד (שמאל) וזו הסיבה שאני שומע רק חלק מהסא…

• 1 תגובה
    • 835 צפיות
  23. Started by yuval_cohen,

למישהו ידוע על בעיות דריברים או בעיות אחרים של הפורטיסימו3 עם המערכת ווינדוס מילניום? (קראתי את התרד שמישהו פתח פה לא מזמן.. רציתי לדעת אם מישהו יודע על עוד בעיות..) תודה

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  24. לאור התרבות הפוסטים על האייפוד בתרד של המפגש בפורום כללי אני פותח תרד זה בו אפשר לדון בכל מה שקשור לאייפוד - גם (ובעיקר) לנושאים הטכנים , תוכלו לכתוב כאן כל מה שרציתם וככל העולה על רוחכם... תוכלו גם לשאול שאלות - ושלושת המוסקטרים של האייפוד בפורום (מקווה שיצתרפו עוד בקרוב...) ישמחו לענות. תודה. (נב. ולכל המבקרים שחדשים לעולם האודיו תיזכרו שהוא שונה לגמריי מעולם החומרה ומצורכי עולם החומרה , ההתיחחסות היא שונה ומאוד סוביקטיבית והצרכים לא ממש נמדדים בכמויות ובמספרים בניגוד לעולם החומרה, והשילוב בין עולם חומרת המחשבים לעולם האודיו אכן יוצר קצת בלבול בהתחלה).

• 61 תגובות
    • 4.5k צפיות
  25. Started by singera,

יש לי את הכרטיס הנ"ל והוא מחובר לרסיבר בעזרת כבל דיגיטלי הריסבר מציג שהוא מקבל 2 ערוצים בלבד כאשר בתוכנה מוגדרים 5.1 ?? כאשר אני מחבר לו DVD אז הוא מזהה 5.1

• 1 תגובה
    • 759 צפיות

דיונים חדשים בפורומים