עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. קיבלתי עכשיו נגן זיכרון פנימי הורדתי לו את הדרייבר התואם עכשיו לאין אני מתקין אותו? (זה בחיבור פרללי של המדפסת) מישהו יכול לעזור לי להתקין את הדרייבר? תודה אם למישהו יש הנגן הוא Pine D'music SM320F

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  2. אהלן אנשים, אז אחרי שיעצתם לי בחוכמה רבה לקנות דווקא את ה FORTISSIMO III אני אכן מתכוון לקנות אותו מחר בזיגזג הקרובה אלי והיא הכי זולה, 257 שקלים...ללא משלוח וכלום... שאלתי היא לכרטיס יש יציאת אוזניות מיוחדת השאלה שלי היא האם היציאה היא לסטריאו או שמא SURROUND באוזניות??? תודה מראש, אמיר.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. מצאתי אצל קרוב משפחה שלי מערכת מיני/מיקרו ישנה של SANNYO. למערכת עצמה אין חיבורי RCA כלל והחיבור של הרמקולים למערכת הוא חיבור קטן לבן כזה. רציתי לדעת עם אפשר באיזושהיא דרך לחבר את הרקמולים למגבר (גם אם זה קשור בלחתוך חוטים הלחמות או לא יודע מה) בחיבור של הרמקולים למערכת רשום 4-8 (ואת הסימן הזה של הפרסה של הסוס כמו הסמל של אומגה, ברח לי השם מהראש למדתי את זה בפיזיקה.) אם אני אחתוך את הקצה של הרמקולים ואחבר את החוט האדום והשחור למגבר אני אשרוף משהו ? וקיימת דרך, ולא משנה איזה שאני אוכל לחבר אותם למחשב ?

• 31 תגובות
    • 2.9k צפיות
  4. Started by OR007,

GRAETZ AV-290 קיבלתי אותו חינם (אף אחד לא שילם עליו) ורציתי לדעת איך הוא ? ביחס לאחרים ? עוד לא הספקתי לבדוק אותו קיבלתי אותו רק היום.

• 4 תגובות
    • 854 צפיות
  5. Started by Dadude,

אני מחפש תוכנה שבא אני יוכל להגדיר את עוצמת הקול לרמקולים האחוריים והקדמיים לחוד יש לי AUDIGY ואין לי את זה בתוכנות של הכרטיס ולא על השלט כמו בחלק ממערכות הרמקולים .

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  6. Started by yot,

שלום, אמא שלי טסה מחר להונגריה ואני רוצה לדעת אם יש את הiPod של Apple בסקאל דיוטי פרי. אם כאן, אצל Apple הוא עולה 300 דולר, כמה לפי דעתכם הוא יעלה שם? ועוד שאלה, אפשר לחבר את הiPod לחיבור USB? או רק Firewire? מה האיכות סאונד שלו?

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. Started by The P.U,

אני רוצה להפוך קובץ MP3 לקובץ WAV. איך אני יכול לעשות את זה?

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. Started by KarmaComa,

אני שוקל לקנות רמקולים 4.1 לכרטיס אודיג'י. ממה שראיתי רמקולים 4.1 (קריאטיב, לוג'יטק) מתחברים לכרטיס בשני חיבורים - זוג הערוצים הקדמי וזוג הערוצים האחורי מאיפה מגיע המידע של ערוץ הסאב? או תקנו אותי אם אני טועה. במערכות 5.1 יש חיבור נוסף משותף לסנטר וסאב ואז מקבלים DD מה שאני לא מבין למה הויתור על הסנטר צריך לגרור גם ויתור על הסאב. איך אפשר לשמוע משהו דמוי DD רק שערוץ הסנטר יחולק לזוג הקדמי?

• 1 תגובה
    • 855 צפיות
  9. Started by Or ei,

אני מחפש רמקולים 5.1 שיהיה להם אפשרות לשמוע סראונד (עם חיבור דיגטלי ) הזמנתי את הZXR-500 אבל אני מתכוון לבטל אותם כי הבנתי שאני לא אוכל לשמוע בהם בסראונד כי אין להם יציאה דיגטלית אז אני צריך המלצות לרמקולים 5.1 עד 1200 ....

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Mr. Ogmondo,

-האם הסט יתאים לכרטיס קול Sound Blaster Live Value עד כמה שידוע לי הוא מוציא 4 ערוצים ולא 4.1 -נראה שהסט הוסר מהאתר של החברה ויש שם רק את ה ATP-4, האם הסט נחשב כ Discontinued או משהו? -איזה סט טוב יותר, ה ATP 4 או ה ATP 5? שתי הסטים נראים זהים לחלוטין... תודה מראש על תשובותיכם.

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  11. אז ככה רוב הסיכויים שאני יקנה את הGTXP 5.1 או 6.1 של הרקולס מפנדה ורציתי לישאול אתכם המבינים האם קריאטיב 5300 מתאים לזה בלי מתאם או שצריך איזשהו מתאם מיוחד ? ועוד שאלה .. הוא יעשה את ה5300 למערכת קולנוע ביתי עם דולבי דיגיטל ? ראיתי שיש לראק כמה יציאות 2 לאחורה 2 לקדימה אבל היציאות של הבאס ושל הסנטר לא ניראה לי מתאימות אתם יכולים להגיד לי איזה יציאות יש ל5300 של קריאטיב או אולי יש איפהשהו ביקורת על הרמקולים שלהם ? תודה מראש !

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אני מחפש מקום לקנות רמקולים כאלה בינונים גדולים ישנים ואולי רסיבירים ישנים בזול מישהו מכיר חניות בדרום תל אביב או משהו לא יודע יש לי 2 רמקולים דיי חזקים ישנים ואני עוד שניים

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Dr.Drek,

אהלן לכולם. ברשותי AMD ATHLON XP 1600 עם לוח אם GIGABYTE 7XH הידוע לשימצה. אשר עליו צ'יפ SOUND . אני בטוח כי צ'יפ זה מאט את ביצועי המחשב הן במשחקים והן בעת הורדות/שימוש יומיומי תו"כ שמיעת מוסיקה... הרי הוא צריך את CPU כדי לאבד במקום את כרטיס ההרחבה הידוע ככרטיס קול... שאלתי היא על מה אתם ממליצים??? קודם כל , הפעם האחרונה שקניתי כרטיס קול הייתה SOUND BLASTER 16 לפני 5 שנים...כך שאני לא ממש מתמצא כרגע בשוק, ובאתי כאן כדי ללמוד... אז אני יודע שיש את: Creative Sound Blaster LIVE ויש את Hercules Fortissimo ואת Home Teather... יש גם את ה AUDIGY אבל אלה עולים הון, והם בכלל לעריכת קול שאינני זקוק לה... מה אתם ממליצים לאיכות הטובה ביותר/מחיר...(יש לזכור כי אני חיל בסדיר - עד מתי…

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. אח שלי מתכוון לקנות בחודש הבא מכשיר Ipod. לכן הוא ביקש ממני לשאול מספר שאלות לאלו שמכירים את המכשיר או מכשירים אחרים. 1) אז איך המכשיר? מבחינת נוחות , קלות שימוש, משקל, גודל וכו'. 2) יש מכשירים יותר טובים בשוק? מה היתרונות שלהם עליו? 3) כמובן שהערות נוספות על המכשיר ומכשירים אחרים יתקבלו בברכה.

15. Started by jhshadi,

בזמן שהותי בחו"ל לפני כחודש יצא לי להקשיב לרמקולים בעלי איכות צליל נקייה ומדהימה ביותר... הבעיה שלא יצא לי לקנות אותם שם... אני ממש מעוניין לקנות אותם... הבעיה שעד עכשיו לא מצאתי מאיפה לקנות אותם פה בארץ... מישהו יודע אם הם נמכרים גם בארץ? הרמקולים

• 1 תגובה
    • 870 צפיות
  16. מה ההבדל בין הנגן למינידיסק? האם ניתן להקליט ממש מכל מכשיר למינידיסק כלומר: מתוך מערכת סטיראו/טלויזיה/מחשב/מקור חיצוני למיני-דיסק ? האם לכל המינידיסקים ניתן להקליט שיר כקובץ MP3? האם יש הבדל משמעותי בין הדגמים השונים? ומה הכי מומלץ? בכלל, מה עדיף מינידיסק או נגן MP3? תודה

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  17. Started by gforce,

שלום , בשעה טובה קניתי את הרמקולים creative inspire 5300 התקנתי אותם וחיברתי ל sound blaster live 5.1 שמתי dvd של הפעה חיה ואין לי שום מושג למה אני לא שומע מרמקול הסנטר איזה הגדרות אני צריך לשים ב control panel ואיזה הגדרות ב power dvd שלי ? תודה

• 2 תגובות
    • 995 צפיות
  18. אם למישהו יש את הכרטיס קול הזה אני חייב את הדרייברים שלו................. אז אם הוא יוכל לשלוח לי ...... אין את הדרייברים שלו בשום מקום באתר של החברה ובכל שאר המקומות יש רק עדכון... אבל אם מישהו מוצא אותם בכל זאת שיתן לי בקשה אבל רק שתדעו הקובץ (WEBUP) זה עדכון אז לא להביא אותו. תודה..

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by bilbo,

רציתי לדעת אך ה Hercules Game Theater ... אני מתלבט בינו לביו ה אודיג'י.... עכשיו .. אני מעדיף RUCK על השולחן . הוא הרבה יותר נוח (חיבור אוזניות ומיקרופון למשחקי רשת ...) הרקולס עולה 650 ש"ח (ה7.1) האודיגי 2 עולה 1400 ש"ח.(7.1)

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by HaimTS,

לדוגמא Logitech® Z-680 דרך קוואקס כאשר הכרטיס קול לא יועד להעברת קידוד DTS או שחייב כרטיס קול 5.1 ואז למה בכלל קיים פיענוח DD ברמקול? תודה, HaimTS ********************************** עבר עריכה

• 1 תגובה
    • 945 צפיות
  21. Started by Spiritus,

אחריי המון שעת עבודה, השגתי את הכסף כדי להשקיע על מגבר\רסיבר + 2 רמקולים ואם אפשר אז גם סאב -אבל לא על חשבון איכות . אנשים, עמלתי קשה בשביל להשיג את הכסף, אז בבקשה תעזרו לי למצוא את המקסימום איכות שאני יכול להוציאבתקציב שלי שהוא 3000 ש"ח. לרוב אני שומע מוזיקה, אבל הרבה מוזיקה, ואני באמת לא יודע מה לקנות, מגבר סטריאו או מגבר של מערכת קולנוע. בקשר לרמוקולים....אני אוהב ווליום גבוהה, צליל נקי ואיכותי (מי לא אוהב?! ). תודה מראש על העזרה....מקווה שבסוף התרד נגיע להחלטה מה הכי טוב בשבילי ;D

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. אצלי בכרטיס קול אז ככה זה רמקולים Cambridge Creative Labs INSPIRE-2-1-2400 זה ה2.1 ולי יש כרטיס קול של Sound Blaster Live Value עם 4 יציאות מאחורה אז אם זה יתחבר תודה לעוזרים ואם ה VALUE זה 4.1???

• 4 תגובות
    • 879 צפיות
  23. Started by alsal,

אני מעוניין לקנות בחודשיים הקרובים רמקולים 4.1-5.1 של חברה טובה ושאני אהיה מרוצה מהם התקציב שלי הוא 1500 ש"ח ואני מחפש משהו בסביבות ה-60W-120W RMS עכשיו לא חובה הרמקולים הכי משובחים והנה גם כמה דגמים שמצאתי בהם עיניין ואשמח לקבל את הדעה שלכם עליהם, כמו כן תביאו לי גם המלצות אולי אני אתרשם מהם יותר! בכל מקרה מחר או מחרתיים אני נוסע "לדגום" את רמקולים אז ככל שתגיבו יותר מהר יעזור לי יותר Altec Lansing ATP5 (4.1) - 1250-1350 NIS http://www.plonter.co.il/webcatalog/computerstore/ordernow.tmpl?item=ATP5 VIDEOLOGIC VL-60537-ZXR-500 (5.1) - 900-950 NIS http://www.pure-digital.com/Products/Product.asp?Product=VL-60537&PageType=Features Genius SW-5136-1199GAR (5.1) - 850-950 N…

• 2 תגובות
    • 897 צפיות
  24. רק רציתי לדעת מה באיכות גבוהה יותר מיני דיסק או דיסק רגיל. אני מתכוון לזה שאני קונה מחנות, לא מקליט. תודה !

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים