עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by amir69,

אני רוצה לקנות את הרמקולים g51 כמה הם עולים היום באופיס דיפו אם יש עדיין את ההנחה? צריך בשבילהם כרטיס קול מיוחד? תודה.

• 7 תגובות
    • 711 צפיות
  2. Started by Lior4543,

מצאתי אוזניות דיי ישנות בבית, אך הייתי מאוד מרוצה מהם.. הבעיה איתם היתה בפלאג, המגעים שמה לא היו משהו. חשבתי האם אני יכול לקחת פלאג מאוזניות שנהרסו, ולחבר לאוזניות הישנות כדי להפעיל אותם? ניסתי את זה, חשפתי חוטים והיו שלושה בכל אחד מן האוזניות ירוק כסף ואדום, התאמתי ביניהם חיברתי לMP3 והאוזניות לא עבדו.. האם ביצעתי את התהליך נכון?

• 13 תגובות
    • 2.8k צפיות
  3. אני רוצה לצרוב כמה סרטים בפורמפט DIVX עם כתוביות בצד לנגן החדש שלי שקורא כתוביות בצד רק רציתי לדעת איך אני צורב ועושה זאת שיש כמה סרטים על דיסק לבחור לשם של הסרטס והכתוביות אותו שם:?

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  4. זה בעצם שרשור כפול למה שפרסמתי כבר ב"כללי" אבל לדעתי פה זה המקום היותר "טבעי" בשבילו http://hwzone.co.il/community/index.php?action=post;msg=4507652 אני כרגע סטודנט שנה ב להנדסת מערכות מידע וכחלק מקורס יזמות אני יוצר פרויקט יזמות כלשהו (יורחב בהמשך) כחלק מהפרויקט אני רוצה לעשות סקר שוק קטן שיעשה בידכם, המשתמשים בפורומים השונים. המוצר אותו אני מעוניין ליצור כחלק מהפרויקט שלי הוא שילוב בין מכשיר סטרימר למחשב מדיה (HTPC) שמבוסס על פלטפורמת הRaspberry Pi https://en.wikipedia.org/wiki/Raspberry_Pi בגדול מדובר בפתרון זול שבמקרה של הפרויקט שלי (שם קוד Pi TV כרגע) נועד להפוך כל מסך טלויזיה (חדש או ישן) לנגן מדיה ומחשב. בניגוד לסטרימר רגיל שאפשר למצוא ולקנות היום הPi TV יוכל ל…

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  5. Started by אוריגמיש,

1. גם כאשר שם הסרט ושם קובץ התרגום (SRT) זהים, התרגום לא מופיע אוטומטית, אלא אני חייב ללחוץ על כפתור ה Subtitle ולבחור להפעיל אותו, האם יש אפשרות לקבוע שבמידה ויש קובץ תרגום באותו השם, הוא יופעל אוטומטית בהפעלת הסרט? 2. זמן התגובה של המכשיר איטי יחסית, יש Delay של בערך 2-3 שניות לאחר כל לחיצה על כפתור בשלט, האם כך המכשיר עובד וזה הכל, או שיש מה לעשות בנדון? (גירסת חומרה אחרונה מותקנת) 3. סרטי HD לא עובדים היטב דךר ה Wi Fi (נתקעים) אלא רק דרך ה Lan, האם המכשיר לא אמור להתמוך היטב גם ב HD על Wi Fi (באיכות טובה)? 4. שאלה שגולשת מעט לתחום אחר, האם יש אפשרות להוריד בצורה אוטומטית פרקים של סדרות מסויימות? האם הפתרון הוא רק מנוי ליוזנט? וגם אם כן, האם יש אופציה להורדה אוטומטית ב…

6. Started by x-pert,

פתחתי על כך אשכול בפורום גאדג'טים, אך אף אחד לא ענה שם כבר כמה ימים. אולי מישהו מפה ידע, או לפחות ידע להגיד לי איך לברר את העניין. אני בעיצומו של סקר שוק. כבר החלטתי ב-90% ללכת על iPod 120GB, אבל אחרי שקראתי קצת על אודיו וכו', אני פתאום קצת מהסס. כמה שאלות, אני מקווה שיש למישהו מכם את התשובות מכיוון שבאתר של Apple לא מציינים את הפרטים הללו משום מה. 1. מה ה"יחס אות לרעש" - SNR באייפוד קלאסיק 120 ג'יגה? 2. מהו ערך "עיוות הצליל"? למישהו יש מושג? 3. האם יש אקוולייזר עם אפשרות לשינוי אישי? זה מה שקראתי בביקורת על מכשיר iPod, לא מסוג Classic, אבל נדמה לי שהוא מדבר על כלל מכשירי ה-iPod. במכשירים של cowon\iAudio איכות השמע טובה יותר? תודה רבה, גל

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  7. Started by moshe_91,

מה המצב אנשים ?.. אני מועניין לרכוש את המכשיר Novatron IAMM NTD-35 ... בפנדה מחשבים (איפה שאני מתתכון לרכוש את המכשיר) זה מגיע בלי הארד דיסק (אני בכל זאת מתכוון לקנות הארד דיסק אצלם בשביל המכשיר) אבל אני חושב שניתן יהיה לבקש מהם (כמובן בתוספת תשלום) להרכיב במכשיר את הארד דיסק החדש ... אם הם לא יסכימו איך אני מרכיב לבד את הארד דיסק לשם ?.. אני צריך לשים ג'אמפר ב - Master, לחבר את הכבל IDE (כי זה לא תומך ב - Sata) ואת כבל החשמל ?.. איך אני מכין Partition בהארד דיסק בלי לחבר את הארד דיסק למחשב ?.. אם אין דרך להכין Partition בלי לחבר את הארד דיסק למחשב אז כשאני מחבר למחשב את הארד דיסק, להכין את ה - Partition כשאני כאילו בא להתקין את ה - Windows ואז כשזה מכין זה מבקש לפרמט את …

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  8. Started by yair23,

לפני 4 ימים הורדתי את המערכת הישנה והרמקולים למחסן .. תפס יותר מדי מקום ואבק .. בקיצר חשבתי לקנות INSPIRE 4.1 4400 Creative ורציתי לשאול אם אלה רמקולים טובים. ועוד שאלה למישהו שיש לו אותם, אפשר לתלות אותם על הקיר ? כי אני יודע שיש רמקולים שזה קצת בעייתי איתם ..

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  9. שלום לכולם, להלן כמה שאלות, אני מקווה שתוכלו לענות לי עליהן: 1. מה המרחק המירבי שאני יכול לעבוד עם כבל RCA ולצפות שהוא יעבוד? 20-30 מטר יעבוד? 2. מישהו יודע היכן ניתן להשיג שקעים (לקיר) של RCA (עדיף שיתאים ל- GEWISS)? 3. מישהו יודע היכן ניתן להשיג כבל RCA איכותי באורך שציינתי? 4. יש לי ממיר של HOT, הממיר מתחבר לטלוויזיה/כרטיס טלוויזיה באמצעות כבל TV COAX רגיל. אם אני אשתמש במפצל על היציאה של הממיר ככה שאני אוכל לחבר גם לטלוויזיה וגם לכרטיס טלוויזיה בו זמנית הממיר יעמוד בזה? או שתהיה ירידה באיכות של התמונה? מישהו ניסה פעם? בתודה מראש, עומר. נ.ב. אם לא ניתן לפרסם פה שמות של חנויות אשמח אם תפנו אליי באמצעות הודעה פרטית, ICQ: 98136519 או דואר אלקטרוני: omershk@gmail.co…

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  10. Started by amit133,

יש לי מערכת קולנוע ביתית ואני צריך לקנות רק רסיבר, אני חשבתי על הרסיבר הזה: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=731519 האם יש לכם הצעות טובות יותר שנכנסות לתקציב שלא עולה על 2000 שקל? אני תיכננתי לחבר את המחשב עם כבל HDMI לטלויזיה ואת הרסיבר לחבר בחיבור של דולבי דיגטל למחשב, אבל יצא לי לדבר עם מישהו והוא אמר לי שאצלו המחשב מחובר בכבל HDMI לרסיבר והרסיבר מחובר לטלויזיה. האם זה טוב יותר וכדאי לי גם לעשות ככה?

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  11. טוב, אז סרקתי, חיפשתי ולבסוף מצאתי! Iriver T-10 1GB http://www.i-river.co.il/index.php?productID=141 אתם יודעים אם זה בא עם נרתיק? מה דעתכם בכלל על הנגן הזה? יש לכם אולי כמה ביקורות?(כן, חיפשתי ב GOOGLE אבל אולי מישהו ימצא משהו שלא ראיתי.) לי חשוב מאוד בנגן ש: 1)לא יגיע עם סוללה קבועה 2)יראה טוב 3)יהיה קטן ככל הניתן 4)שיהיה אפשר לתלות אותו 5)שיהיה בין 1GB - 5 GB 6)איכות הsound! אם יש לכם הצעות יותר טובות או בכלל עוד הצעות שמתאימות לי, אז בבקשה תכתבו פה. תודה מראש לכל העוזרים.

• 13 תגובות
    • 840 צפיות
  12. יש לי פלייסטיישן שלוש, איך אפשר לנצל אותו מבחינת סאונד מבלי לקנות מערכת סאונד שלמה. הוא מחובר כרגע למסך LCD ב HDMI אבל הסאונד של הרמקולים לא מדהים. יש דרך אולי להעביר סאונד דרך המחשב? או לחבר רמקולים לטלוויזיה? המחשב שלי מגיע עם הדברים הבאים 1. Realtek ALC888 codec 2. High Definition Audio 3. 2/4/5.1/7.1-channel 4. Support for S/PDIF In/Out 5. Support for CD In

13. Started by dragon772,

אני צריך את הטלויזיה בשביל 2 מטרות, צפיה בכבלים ו בשביל ה XBOX עכשיו החלטתי לקנות HDR ולא FULL כי בדקתי וראיתי שאין הבדלים כמעט.. עכשיו הדגם שאני מתכוון לקנות הוא LCD SAMSUNG LA32A450 כי שמעתי המלצות חמות עליה.. אשמח אם תתקנו אותי ותתנו לי טלויזיה עדיפה עליה בסביבות אותו מחיר... ואם לא אז מאיזו חנות מבין ה 2 עדיף לקנות אם בכלל? http://www.24online.co.il/products/111731 http://www.attractivi.co.il/Product.aspx?ProductID=4007 http://www.mabat2005.com/Product.asp?Pid=LA32A450&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by MDK,

ראיתי אתרי אינטרנט שמוכרים באזור ה700 שקל את המערכת יש אפשרות בכלל להזמין אותם לארץ מבלי לטוס לחו"ל? לא ראיתי אתרים שכן שולחים לארץ ויותר חשוב: האם הם שווים בכלל את המחיר(בחו"ל)? הבנתי שאלו רמקולים 5.1 THX אבל מבלי סראונד דיגיטלי..אז מה הקטע? אין DOLBY וDTS, אז מה סראונד בזה?

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  15. Started by haimvrt,

יש לי שאלות בקשר לרמקולים האלה 1. יש לי טלוויזיה lcd 32 + tvix 6500 עכשיו בשביל להנות מהסרטים כמו בקולנוע איך אני מחבר מה ולאן? 2. איך הכי טוב למקם אותם בחדר? איזה אפשרויות יש לי עם אני רוצה לתלות אותם ואיך? עם מסמרים? 3. כמו שהבנתי יש פגמים בחלק מהרמקולים שמוכרים בחנויות (התחממות והפסקת עבודת הרמקולים) איך אפשר להיות בטוח שאני לא יפול על פגם? 4. הכי חשוב איך איכות הצליל נגיד בסרטים ומשחקים ממש כמו בקולנוע? שומעים כול דבר קטן וכו'? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  16. Started by Ic3 CuB3,

טוב..... בהתחלה הוא עשה לי רושם רע בכך ששמעתי שהוא לא יכול לשמש ככונן נייד וחייב העברת שירים דרך תוכנה. גם הבנתי שהוא יכול להטען רק מהמחשב. שמעתי גם שהוא עדין מאד וגם הכפתורים בו עדינים מידי וזה מפריע. אני לא בטוח אם מה ששמעתי נכון ואני מבקש שכל המבין יתקן אותי. אז.... א. יש לו מטען לחשמל ? ב. הוא בא עם נרתיק ? ג. יש לו אפשרות הקלטה מהרדיו ? (מהביקורות בזאפ הרדיו לא טוב) ד. מה איכות טייפ המנהלים ? ה. מה זמן הסוללה ? ו. כמה זמן הטעינה לחשמל או ליואסבי ? ז. הוא משמש ככונן נייד ? ח. חייבים תוכנה להעברת השירים לנגן ? ט. הממשק נוח ? י. איכות השמע טובה ? י"א. הסוללה נשלפת ? אם כן איפה ניתן לקנות סוללות חלופיות ? י"ב. האם המכשיר עדין מידי כמו ששמעתי וכך גם הכפתורים ? י"ג. האם יש…

• 5 תגובות
    • 642 צפיות
  17. שלום, קיבלתי את המכשיר לפני כמה ימים עם גרסת הFW האחרונה כבר ורציתי לשאול איך אני צריך לצרוב את הכתוביות אם הסרט כדי לראות אותן והאם המכשיר תומך בכתוביות בעברית. תודה.

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  18. Started by FARKASH7,

ביצעתי חיפוש ולא מצאתי תשובה לשתי שאלות חשובות: 1. האם הנגן תומך בPlaylists? 2. הבנתי שיש שיש לסאנדיסק נגן שתומך בתיקיות איזה נגן זה?

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  19. Started by Fighter,

האם מכשירים שעושים upscale מ480P ל720P או 1080P עולים יקר מדי? איזה חברות טובות? בעיקרון אני מריץ wii עם מסך 1080P וזה קצת מציק בעין לפעמים אז חשבתי אם אפשר לעשות את זה יותר יפה

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  20. רכשתי לפני כשבוע מחשב נייד hp dv6 עם כרטיס מסך יעודי, ניסיתי לחבר את המחשב לטלויזיה (sharp 32 d44) בחיבור hd ונתקלתי בכמה בעיות. הבעיה הראשונה היא שכאשר אני מחבר את הכבל השולחן עבודה מתשנה במחשב והסמלים העלמים, בעת נגיעה בעכבר תגובת העכבר היא רק על צג הטלויזיה ובמחשב הוא נכנס לאיזה מצב של תרדמת. הבעיה השניה היא הרזולוציה שלא מתאימה במסך הטלויזיה מה אני אמור לשנות את הרזולוציה במחשב או במסך? הבעיה השלישית היא התחממות של המחשב.. האם עצם החיבור לטלויזיה דורש עיבוד נוסף מצד המעבד או שאין קשר וכמות העיבוד היא אותו דבר בעת צפיה במחשב ובעת צפיה בטלויזיה באמצעות המחשב? תודה רבה לעוזרים

21. קראתי פה מישהו שאומר שיש לו יציאות אופטי וDVI מה זה אומר ? יש לי כרטיס מסך ויש לי יציאה לטלוויזיה יש לי את החיבורים האלה? הכרטיס מסך שלי abit geforce 5600 256mb

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  22. Started by jonspieg,

שאלות מהותיות: 1. יש אפשרות להקליט מכמה ערוצים בו זמנית מכרטיס טלוויזיה, או לחילופין להקליט מערוץ אחד ולצפות בערוץ אחר באותו זמן? 2. אני מעוניין להעביר קלטות וידאו ישנות (ארועים משפחתיים למיניהם) לדי וי די, האם העברה בעזרת כרטיס טלוויזיה (איכותי) תוריד מאיכות הוידאו? אולי עדיף לתת את הקלטות לאיזו חנות צילום שתעשה את ההעברה? שאלות פחות מהותיות: 1. יש לי מערכת הפעלה XP professional אני עדיין יכול להשתמש בשלטים המסופקים עם כרטיסי הטלוויזיה השונים, או שיש תמיכה לכך רק ב VISTA?

• 0 תגובות
    • 468 צפיות
  23. טוב אז קודם כל סליחה על הבורות..אני פשוט לא מבין בכל הקטע הזה של אודיו... :s05: אז ככה.. א.מה קובע את איכות הקול? הרמקולים או הכרטיס קול? והאם הדבר שקובע לבדו יתן לך איכות קול טובה... ב.ראיתי שיש כרטיסים קול של 2.1 5.1 ו-7.1 מזה המספרים האלו והם הם קובעים את איכות הקול? ג.איזה רמקולים וכרטיס קול מולצים היום במחיר של ביחד עד 500 ש"ח תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  24. Started by nimi7,

1. למשל קניתי את האייריבר H320 מארצות הברית והרי יש לי אחריות!! אז מי היא החברה שיכולה לממש לי את האחריות פה בישראל אם קורה לי משהו למכשיר בבקשה???? ולבצע במכשיר תיקונים וזה??? 2.ואני מזמין מן האתר הרישמי את המכשיר מפה https://secure5.nexternal.com/shared/StoreFront/default.asp?CS=iriver&BusType=BtoC&Count1=184093654&Count2=101234078&CategoryID=5&Target=products.asp ורציתי שתגידו לי מה אני מקבל בתוך הקופסא בבקשה!!! באריזה כאילו 3.חברה תגידו אני יכול למשל להעביר את המכשיר מחשב אחד לשני לדוגמא אני מתקין אצלי את התוכנה של אייריבר וסתם אני הולך לחבר ואני רואה שיש לו שירים יפים אז אני יכול להעביר אלי שירים? בלי להתקין את התוכנה או שימחוק לי את השירים שהיו ל…

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by IsraHell29,

בדקתי אפשרויות להביא לארץ נגן אייפוד צבעוני 30 ג'יגה מחנות אפל בחו"ל. יוצא לי דרך mustop מחיר של 1800 פלוס מינוס שזה 800 פחות מהמחיר בארץ. גם שלחתי לידע אימייל על מנת לבדוק האם הם מכירים באחריות שאני מקבל עם המכשיר (המקרה והוא נקנה באפל, אין לי מושג בקשר לחנויות אחרות) והם מכירים בה(שמתי לב שאנשים שואלים בקשר לזה אז כנראה זה יעזור קצת). השאלה שלי היא: עדכון בעברית לאייפוד. אני ראיתי שיש אחד, אבל איך זה הולך מבחינת עדכונים רשמיים שיוצאים ע"י אפל? כל פעם שיוצא עדכון של אפל מישהו עובד על העדכון ומוסיף לו עברית? או שאני נתקע עם עדכון ישן לכל החיים? והאם זה משפיע על האחריות כי לפי מה שהבנתי זה כן...

• 6 תגובות
    • 718 צפיות

דיונים חדשים בפורומים