עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by iftah20,

שלום, אשמח לעזרה. יש לי שאלה בשביל אבא שלי. בן 70. הוא רוצה לשמוע מוסיקה בחוץ במרפסת. אציין שאין לו דברים מיוחדים שהוא צריך והצרכים שלו הם פשוטים. מה כדאי לו לקנות? בנוסף, אם המידע עוזר יש לו בבית מערכת קולנוע ביתית וטלוויזיה סוני חכמה 55 אינץ. תודה מראש.

2. אהלן אני מחפש כרטיס טלויזיה שיוכל לחבר את הלפטופ שלי לממיר רגיל של HOT (לא HD או שום דבר מיוחד...). המגבלה - חייב להיות חיבור USB (אפילו PCMCIA אין). יש לכם המלצה טובה לכרטיס טלויזיה פשוט שיעשה את העבודה? (אגב, הצפייה תהיה על מסך חיצוני יותר גדול שיחובר ללפטופ)

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  3. Started by Iko89,

איפה אפשר להשיג בארץ חוד לפטיפון טורנסTD160 MK II החוד שהיה עד עכשיו זה SHURE VN35E כמה זה אמור לעלות ?

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  4. Started by Cha0stAlker,

טוב אז קודם כל לא הייתי בטוח אם פה או במודינג, מקסימום יעבירו. האוזניות שלי (AD700ׂ) מוציאות הרבה מאוד רעש כלפי חוץ וזה ממש מרגיז.. אני יכול להנות לי ממוסיקה ופתאום מישהו יביא ויגיד לי להנמיך כי זה מפריע לו.. אני גם טס די הרבה ובטיסות זה מפריע לקהל רחב יותר של אנשים.. בקיצור אני מעוניין ברעיון לאטימת האוזניות והפיכתן לאוזניות סגורות, ולא נראה לי שלהדביק נייר טואלט על צידי האוזניות זה הפתרון בקיצור, אשמח לרעיונות

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by CRT,

שלום חברה רציתי להתעייץ מה לבחור. אני רוצה רמקולים למחשב בעיקר לשמוע מוזיקה ומידי פעם משחקים. סגנונות המוזיקה הם בעיקר בלוז, קלסיק... אחרי בירורים די הגעתי למסקנה שאני רוצה 2.0 ומה שנסגרתי לבנתיים זה הSOLO7 וה GIGAWORKS T40 II. הרמקולים יחוברו לכ.קול מובנה על לוח אם gigabyte p55-ud3l. Realtek ALC892 codec

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. אני רוצה מערכת רמקולים לחדר שלי 10 מטר השימושים של המערכת הם: 1.סרטים (DVD) 2.משחקים 3.מוזיקה המליצו לי על Creative Inspire 5300 אבל על פי מה שהבנתי הם לא משהו (ככה אומרות הביקורות) המליצו לי על רמקולים של Altec Lansing אבל הבעיה היא שכל הרמקולים של החברה הזאות הם 4.1 ואני יודע שהם עושים סנטר מדומה וכמו כן אני יודע שסנטר מדומה לא יכול להחליף סנטר אמיתי אותה בעיה עם לוגי'טק 560 שעוד מעט צריכים להגיע לארץ מאוד המליצו לי את הרמקולים של אזטק אבל אני לא בטוח בהם כי הם קצת ישנים והחברה לא אומרת לי הרבה ובכלל לא ראיתי שום אתר שבו אפשר לקנות אותם כמו כן ראיתי רמקולים שלא קיבלתי עליהם הרבה ביקורות כמו למשל HERCULES XPS-510 TEAC PM-1500 TEAC PM-2000 YAMAHA TSS-1 מה אתם אומרים…

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by newb,

שלום אני מתכון לקנות את אחד מהסטים האלה ורציתי לשמוע את דעתכם עליהם. אני לא אודיאופיל ככה שרמקולים "סבירים" בשבילי יהיו מעולים כנראה. אם יש רמקולים יותר טובים במחיר נמוך יותר מהATP3 או באותו מחיר אשמח לדעת על כך. בכל מקרה השאלה הראשונית שלי היא מי מהרמקולים המצוינים בכותרת איכותי יותר ונותן תמורה יותר טובה לכסף

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by אבשה,

אז זהו שאין לי ממש תקציב אבל פשוט רציתי לדעת אם הרמקולים שאני רוצה לקנות טובים הם ישמשו לשמיעת מוסיקה ולקצת צפיית סרטים. זה הדגם הזה MicroLab A-6321 2.1 Black 40W RMS StandAlone AMP http://tms.co.il/product/2540

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  9. Started by Anonymics,

שלום.. נכון יש רמקולים רגילים כאלה שקונים בבאג?שמגיעה לך קופסה (הסאב)וזוג רמקולים או יותר? בקיצור רציתי לדעת מה במעגל החשמלי שם קובע את העוצמה (watt) שהם מוציאים לרמקולים..זה רכיב אחד או שכל המעגל הזה קובע? ואם זה רכיב אחד מהו? תודה

• 34 תגובות
    • 2.9k צפיות
  10. אני רוצה לדעת האם יש הבדלים משמעותיים בין HERCULES Game Theater XP לבין Creative SB Live PLATINUM AUDIGY EX הקיאטיב שציינתי עולה יותר מכפול מההרקולס.......... מה ההבדלים?

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by Paci,

שלום , יש לי LOGITECH X 540 ועכשיו אני רוצה למקם אותם בחדר. הרמקול מי שמכיר ומי שלא נראה כמו מלבן "עומד" ככה שהוא גבוה וצר ובגלל בעיה מסויימת אני אצטרך לשנות את הרמקול השמאלי האחורי מהתנוחה הרגילה שלו ל מלבן "שוכב" שהבסיס שלו מאוד רחב והגובה נמוך כלומר שבמקום שהרמקול יהיה כלפיי בתנוחה הזאת: :-X :-X :-X :-X :-X :-X הוא יהיה ככה: :-X :-X :-X :-X :-X :-X הרמקול הוא לוויני עם 2 בוקסות כאלה בתוכו (2 צורות לווין P:) עכשיו השאלה אם זה ישפיע על איכות הסאונד או משהו? תודה רבה לעונים!

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. הרבה פעמים בכל מיני מכרזים אני רואה מערכות קולנוע ביתי מבוססות ימאאה כשההצעות מתחילות מ1200~. חשבתי להציע על אחת, איך הם מישהו יודע?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by MeTaLhAmMeR,

אני משתמש ב-Winamp כבר המון המון זמן (קצת מעל 15 שנים) ואני מאוד אוהב את הפשטות שלה והאקוולייזר ואת זה שבתחילת כל שיר קיימת אפשרות לשמוע את השיר בעמעום (Fade In) אבל אני חושב שזמנה כבר הגיע ואני מחפש תוכנה שתחליף אותה. אני מחפש תוכנה לא כבדה כל כך עם אותם אפשרויות אקוולייזר ועמעום בתחילת כל שיר כמו שיש ב-Winamp אבל שתציג את השירים כמו iTunes (לפי אמן/דיסק וכ'ו). קיימת חיה כזאת?

• 8 תגובות
    • 981 צפיות
  14. Started by 1900GT,

שלום, 1. אני רוצה למקם זוג רמקולים נוספים לטלויזיה השאלה איפה למקם אותם? הסלון שלי נראה בערך ככה: http://i16.tinypic.com/2dtdnd4.gif איפה אתם הייתם ממקמים?? ובאיזה גובה?? 2. האם יש רמקולים שמתאימים למקלחת זאת אומרת רמקולים שלא נהרסים מלחות רבה. 3.אני מחפש אוזניות אכותיות למחשב כאלה שעל כל האוזן במחיר שעד 200 שקל על מה אתם ממליצים??. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 521 צפיות
  15. שלום חבר'ה חשבתי על רכישת MICROLAB SOLO6C, רציתי לשאול עד כמה הם מומלצים מבחינת איכות סאונד ומאיפה ניתן לרכוש את הרמקולים בגירסא החדשה (3 כפתורי שליטה מובנים ברמקול במקום בשלט) תודה רבה.

• 14 תגובות
    • 5.1k צפיות
  16. שלום לכולם, שאלה קצת מטופשת אבל לא הצלחתי למצוא לה תשובה כיצד ניתן לראות סרטים שמאוחסנים על המחשב בחדר שינה בטלויזיה שבסלון באופן אלחוטי? האם סטרימר יכול לעשות את העבודה? אם כן, כיצד הוא ניגש להארדיסק שעל המחשב? תודה

17. שלום, אני קונה את הלוח החדש של asus p5wd2-e premium 975x שיש בו כרטיס קול מובנה. עכשיו,אמרו לי שאפשר להתקין כרטיס קול נוסף אם יש לך אחד מובנה,אז רציתי לדעת האם ניתן ששניהם יהיו מותקנים במחשב ולהשתמש באיזה שאני רוצה בכל זמן נתון? או שאחד חייב להיות לא מותקן? השאלה שלי היא...האם אם יש 2 כרטיסים מותקנים, אחד מובנה ואחד נוסף הלוח מעביר את הסאונד לשניהם בו זמנית או שיש לו עדיפות לאחד והוא מעביר רק לו? בתודה מראש עידו

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  18. Started by guliver,

מישהו פה יודע מתי מגיע הדגם החדש Zen Vision M? וכמה הוא אמור לעלות?

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  19. יש לי קבצי WMA שאני רוצה לחבר מבלי לבצע קידוד נוסף. פשוט להדביק לקובץ אחד.

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  20. Started by piniy,

יש לי מסך PILOT smart tv משנת 2016 שלא ניתן להנמיך את הרמקולים שלו מעבר למצב הסף שהוא חזק מדי. מעבר לבעיית עוצמת הקול, המסך מתאים לחדר בו הוא נמצא ולכמות הצפייה בו. חשבתי לחבר מקרן קול. האם צריך להתקין אפליקציה עבורו? האם במקרן קול ניתן לשלוט בעוצמה בנפרד? יש למקרן קול שלט נפרד? מכשיר פשוט זול ומומלץ? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  21. הנה השיפורים : DESCRIPTION : Improvements: Unified driver structure (Game Theater XP/ Gamesurround Fortissimo III 7.1/ Digifire 7.1) This allows for a better engineering response time to any known bugs. Simplified End-user installation process: Cleaner install / uninstall involving less registry manipulation. Improved performance & stability (notably with Win XP) Memory management, stream-lined registry handling DSP resource usage improved 8 channel WAVEFORMATEXTENSIBLE implemented. Compatible with Power DVD PRO EX in 6.1 and 7.1 DD EX modes.(if available in your hardware) 8 channel analog output using the headphone jack. (if available in your hardware) Mini…

• 1 תגובה
    • 943 צפיות
  22. Started by t_elad,

יש לי את הרמקולים של Alpha Technology יש פה קישור אליהם רציתי לדעת מה הם שווים באמת כי קניתי אותם לפני כ-5 שנים ב-800 ש"ח http://www.yellowstore.co.il/yp/product.asp?pc=49717 נ.ב. זה היה עוד לפני שאנשים ידעו מה זה מכירה פומבית.

• 6 תגובות
    • 586 צפיות
  23. Started by ElvisC,

שלום לכולם, אני מחפש כרטיס קול עם יציאת SPDIF לחיבור לרסיבר. רצוי כמה שיותר זול זה יעשה את העבודה? http://www.p1000.co.il/shop/templates/groupsalesproduct.aspx?categoryname=sound_cards&auctionid=7701625&came=177 תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by azoulai,

שוטטתי באינטרנט לפתע מצאתי מיני mp3 של הדגם הידוע h10 הוא נרשם תחת הכינוי: H10Jr. מישהו שמע על זה או מכיר את זה? הדגם ממש הקסים אותי הוא יותר קטן מ-h10 ויותר עבה ממנו, יש אותו לפני מה שהבנתי בשני דגמים 1 ג'גה וחצי ג'גה. מה אתם אומרים? קישורים תומכים: http://www.iriver.co.jp/product/?H10,pcolumn,95 http://www.pconline.com.cn/digital/audio/pingce/mp3/0510/713624.html http://www.iriver.co.jp/product/?H10JR http://www.mobilewhack.com/reviews/iriver_h10jr_mp3_player.html

• 6 תגובות
    • 626 צפיות
  25. הלך לי הכרטיס קול שלי OnBoard .. ואני בתור די.ג'י החלטתי לקנות כרטיס קול טוב - ולא ממש יקר רציתי לדעת אם הכרטיס שבחרתי Hercules Game Theater xp 6.1 הוא כרטיס טוב ? אם כן למה .. ומה האופציות הכלולות בו .. ראיתי בפנדה (שמשם אני הולך לקנות אותו) שיש לו חלק שנמצא מאחורה וחלק שנמצא בחזית .. האם זה טוב ? והאם הכרטיס הזה מתחבר כמו קול כרטיס .. ל PCI .. אני מזמין אותו מפנדה במחיר של 580 ש"ח - האם כדאי להזמין משם ? אני מזמין אותו משם כי זאת הפעם הראשונה שאני מזמין מהאנטרנט - אל תצחקו ! ואמא שלי פוחדת לתת את הכרטיס אשראי שלה שם ... אז נשלם לשליח שיגיע תודה על כל העזרה חבר'ה

• 33 תגובות
    • 3.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.