אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
יש לי לוח Abit IT7 MAX שמגיע עם כרטיס קול 6 ערוצים. האם לדעתכם הכרטיס קול הזה מספיק או שעדיף להוסיף כרטיס קול נוסף?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין במערכת 2.1 של אלטק שהמטרה שלה זה רק לשמיעת מוזיקה, איזה מבין המערכות הבאות הכי מתאימה לי בהתחשב בזה שאני שם דגש חזק על איכות. הALTEC LANSING ATP3 Altec Lansing AX 3021 או Altec Lansing 2100
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
After sitting two days and reading reviews on different 2.1 speaker systems, I've chosen the Altec's 621 system. But before I go and buy it I would like to know if you heard anything bad about this system. This system is only for music and not for surround. I know that Klipsh promedia 2.1 are the best but I don't have that kind amount of money. tnx as usual. Altec Lansing 621 2.1 Speaker System Review
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מגבר סטריו יפני של AKAI מחובר ל4 רמקולים 2 בינוניים 2 גדולים, יש מערכות סאב וופר של מחשבים שעלה לי הרעיון אולי אני יכול לחבר כזה סאב למגבר השאלה עם אני יכול לעשות את זה וזה יעבוד !? לסאבים האלה יש הגברה משלהם וכל מה שצריך זה בעצם לתת להם מקור סאונד שהוא היציאה של המגבר לתוך הAUX של הסאב, זה יעבוד? במידה וזה אפשרי כי אני פשוט לא מבין בזה יש לכם המלצה לסאב בסביבות ה400 שקל משהו לא רציני אבל טוב ???
-
- 4 תגובות
- 911 צפיות
-
-
Hello ppl, heres my dilema, i have SB Live and Logitech Z560 which are the most amazing set of speakers i've heard, now this speakers really ROCKS and i mean REALLY ROCKS so i thought to add an Audigy 2 to it. the question is, will getting this card really make a diffrence to my ear ?? or am i just spending money. ADVERTISMANT : for all u ppl looking for speakers, save same money and go get Logitech Z560. yes yes i know thay are expensive but thay worth the investment Thank you.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה דעתכם על הקריאטיב אודולוג'י 2 (בלי תוספות מיוחדות) ועל הרמקולים AVS500 על אלטק לנסינג? רציתי לקנות את ההרקולס GTXP אבל אין בפלונטר ובזיגזג לא עושים תשלומים בויזה, אז זה מה שנשאר לי. אז אני אודה לכם על דעות בקשר לשני המוצרים האלה, או לינק לחנות ישראלית שיש בהם את שניהם ועושים תשלומים בויזה. תודה.
-
- 6 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת בבקשה איך אני מחבר והאם אני צריך כרטיס קול: יש לי לוח אם של gigabyte 8sg667 שכולל תמיכה ב- 6 ערוצי קול, וsound blaster בסיסי על הלוח ברצוני לחבר את המחשב למערכת הסטריאו שלי כדי לקבל מוזיקה בפורמט 5.1 האם אני צריך לקנות כרטיס קול שתומך בזה כמו ה- creative audigy? או שמספיק לי שלוח האם שלי תומך בנושא? אם אני לא צריך לקנות כרטיס קול, כיצד אני מחבר זאת למערכת, למערכת חיבורי RCA האם יש כבל? תודה חן
-
- 2 תגובות
- 898 צפיות
-
-
כשאני קונה רמקולים למחשב הם באים כולם לחיבור אחד שמתחבר לכרטיס קול? או 6 חיבורים?? ובאותו נושא... אני יכול לחבר איכשהו 5 רמקולים שונים וסאב למע' 5.1?
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
יש לי לוח אם P4-PE של אסוס אם כרטיס קול OB אם שש ערוצים ורמקולים 4,1 של קריאטיב עם שני יציאות לכרטיס קול איך אני מחבר אותם? (אחד לירוק והשני?)
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
Logitech Z-340 33W 2.1 Logitech Soundman S-20 Creative Inspire 2200 2.1 Hercules XPS-210 2.1 אל תתייחסו למחירים.
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
א. יש לי כרטיס קול SB Live 5.1 ב. מערכת רמקולים ADA880 טוב, הצלחתי לחבר את הרמקולים בחיבור SPDIF ( תודה ל ICE )! עכשיו, בביקרות של HWzone על הרמקולים http://www.hwzone.co.il/reviews.php?file=ada8802.php כתוב שכשהרמקולים מחוברים ב SPDIF הם פועלים ב Dolby Digital AC3 והנורה נדלקת לירוק, והיא לא נדלקה לי בירוק. מה אפשר לעשות?
-
- 29 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
פירקתי רמקול של מערכת SANNYO ישנה שנשרף לה הטוויטר כנראה... לאחר חצי שעה של ניסיון לפירוק הרמקול (שהיה מודבק כמו איזה טנק בנוסף לברגים...) שמתי לב שהוופר הוא ממברנה שמחוברת לסליל שמתחבר למגנט. הטוויטר לא ניתן לפירוק, הוא ממוקם מעל הוופר, יש דרך לתקן טוויטר שנשרף ? בקשר לבאס...יש משהו שאני יכול לעשות עם היחידה הזאת ? הצעות יתקבלו בברכה ! עוד עניין: גוף המערכת עומד ללא שימוש, גם הצעות לגביו התקבלו בברכה. מיותר לציין שלמערכת אין חיבורי RCA או שום חיבור כל שהוא !
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אמרו לי שאפשר להעתיק לתוכו שירים בצורת mp3 ואז אני יוכל להכניס הרבה שירים בדיסק אחד או בזכרון איך עושים את זה?
-
- 4 תגובות
- 853 צפיות
-
-
מערכת 4.1 של peerless... עובי כל רמקול 2 ס"מ הסאב הוא 20 ס"מ גובה ו13 ס"מ רוחב אני לא יודע אם המערכת טובה אם מישהו יודע שיגיד לי...תמונה של הרמקולים
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי במכונית רדיו דיסק. יש לי בעיה אחת איתו: הוא לא קורא דיסקים צרובים בכלל. האם אני יכול להוסיף לו משהו או ללכת למישהו שיוסיף משהו ( כמו אלקטרונאי ) כך שהרדיו דיסק יתחיל לקרוא גם דיסקים צרובים ולא רק צרובים? תודה מראש על כל תגובה, תומר קרני
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מתכנן להזמין רמקולים מארה"ב או קנדה דרך Mustop.co.il ורציתי לשאול אם מישהו יודע אם המחירים במחירון יבוא אישי מתייחסים לרמקול אחד או לזוג אני שואל רק כי המחירים המופיעים במחירון נמוכים בצורה משמעותית (50-70 אחוז) מהמחירים לצרכן.
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הרמקולים Creative I-Trigue 2.1 3300 למחשב שלי. המחיר שלהם הוא 1000 ש"ח בערך. איך הם? איך האיכות? מישהו מכיר?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בהתאם לגל הת'רדים הנ"ל שנפתחו בפורומים האחרים החלטתי לפתוח פה גם אחד. אל תפחדו, אני לא נושך (אבל אני מרביץ חזק ;D) אותי מעניינת הדעה שלכם עלי (בגבול הטעם הטוב ) בלי קללות וגידופים תעשו את זה באופן בוגר ואז תאמינו לי תגיעו רחוק . וגם מעניין אותי מה אתם חושבים הפורום מבחינת התוכן שלו -מעניין או משעמם ,תפרטו בבקשה. אפשר גם להוסיף הערות\הצעות לשיפור . אני מדגיש ! לשמור על רמת דיון נאותה כי כל התרד הזה הוא בשבילכם, כדי שאני אדע אם אתם מרוצים ממה שאני מנסה לעשות בשבילכם
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צריך המלצה לאוזניות למיני דיסק שלי (MZR-700). הקודמות פשוט נשרפון לי לאחר סדרה של ניסויים שביצעתי בהם. טוב נו לא נרא הם גם ככה לא היו משהו ! בכל אופן לנושא עצמו, אני מעדיף אוזניות שמתלבשות על האוזן ולא אוזניות "כפתורים" כאלו שנכנסות לאוזן ומרגיזות אותי מאוד. money is not an issue...
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
i need a new sound card.. my current one which i dont quite now what it is.. some creative PCI.. old.. It cant handle BF1942 and sends all the jobs to the cpu which makes the game sloooooww.. I need a good sound card that could handle all those chans and still mentain quality AND not rely on my cpu.. and not to costy.. plz?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כרטיס S.B Live, ועכשיו קניתי לוח EPOX 8RDA+ שבא עם כ. קול על הלוח. פרטי הכרטיס שעל הלוח: six chanel audio with analog and digital output using ALC-650E AC'97 CODEC חוץ מזה שהכרטיס שישה ערוצים, זה לא אומר לי הרבה ואני בכל מקרה משתמש רק ב-2.1 (ATP3). אז מה כדאי מבין השניים?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, מה אתם חושבים על הרמקולים הבאים: Winner HN680H 4000W 5.1 Speakers ודגם יקר יותר: Winner HN680E 5000W 5.1 Speakers איך הם? בבקשה לא להגיד גרועים, על הפנים וכו.. בבקשה להסביר כמו: תדרים נמוכים, רעשים וכו... שתדעו אני לא מאותם אנשים שחייבים את הרמקולים הכי-הכי שיש. בתודה מראש, יאיר
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי שמתי לב שנגן ה-HD-MP3, ה-Treo 15 מציג תחרות קשה מאוד למתחרים, ושאלתי את עצמי למה הוא לא תופס כותרות (או שכן?) ? http://hardware.mp3.com/hardware/individual/3894.html נפח איכסון של 15GB, ממשק USB (כן, זה USB 1 "האיטי", אך הוא עדיין מהיר מספיק בשביל שימוש ממוצע..), קטן וקל למדיי, גישה נורמלית לקבצים דרך סיפריות ותת-סיפריות (כמו שתמיד רציתי, כמו שזה מסודר ב-WinAMP) כולל Playlists, זמן סוללה ארוך, אפשרות להעלאת כל סוגי הקבצים (לשימוש בתור כונן נייד), וכל זה בשביל סכום מגוחך של 169 דולר! בהתחשב בעובדה שמהירות ההעברה ממש לא מפריעה לי (להיפך, זה חוסך לי קניה של בקר נפרד...), זאת ממש מציאה ! ב-MP3.COM הוא הגיע למקום הראשון ב-Top 10 products picks. ביקורות ב-ePinions: http://w…
-
- 0 תגובות
- 951 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה כרטיס קול (משהו איכותי)נותן? כי יש רמקולים ברמה והכרטיס קול שלי הוא על הלוח. אני ארגיש בהבדל אם יהיה לי כרטיס קול אחר? מה מומלץ? לי יש רמקולים 4.1.
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-