אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
שאני רואה סרט למה יש דיילי בין הקול לסרט זה מחשב ישן 400MHZ 192 RAM וכרטיס מסך GEFORCE 4 128MB מה גורם לדיילי?
-
- 7 תגובות
- 784 צפיות
-
-
-
דבר ראשון אני רוצה להגיד תודה באופן כללי לכל העוזרים(גם אם זה לא לי באופן אישי) אני חושב שהפורום הזה עוזר להרבה אנשים לחסוך כסף ולחסוך מעצמם טעויות ברכישה.שכן היום קשה מאוד לתת אמון ולסמוך על דברי מוכרים בחנויות השונות. דבר שני,אני על סף רכישה של המסך הנל,אני פשוט נתקלתי ב 2 הדגמים האלה,שנראים זהים לחלוטין,וכל מה שמפריד בינהם זה האות H וכמה מאות שקלים(300 בערך) לפי אתרי האינטרנט.רציתי לדעת אם יש הבדל בינהם. ואם אני כבר בנושא,למרות שאני די נחרץ בדעתי לרכוש מסך של פיליפס,משהו רואה סיבה שאשנה את דעתי ואקח לדוגמא -samsung b550 או מסך אחר לצורך הענין,בסכום דומה-4300-4700 תודה מראש ובשורות טובות לכולם.
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
-
קניתי ממש מזמן DVD UPXUS 608 לאלה שלא מכירים יש איתו בעיות בכללי עם סרטים ובעיקר עם כתוביות. לגבי הכתוביות מצאתי פתרון חלקי הוא קורא רק SRT אבל עדיין הכתוביות בגודל ממש קטן ונידמה לי גם הפוכות. האם יש עדכון קושחה? אם לא, האם אני יכול להתחבר לקושחה שלו בצורה ידנית בבית ושלנות שם או לנסות לתקן את הבעיות?
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
היי קראתי את רוב הת'רדים לגבי אוזניות בפורום (יש הרבה) אבל בכולם האוזניות שהוצעו כטובות נראו גדולות וסורבלות. יש לי ipod ואני מחפש אוזניות שיהיו יותר איכותיות מהאוזניות שבאו איתו ועדיף שלא יהיו מאותו הסוג (הסוג שנכנס לאוזן, כמו ה mx500), יותר בכיוון של האוזניות ה"רגילות" אלו עם הגשר והפדים. גבול המחירים הוא בסביבות ה 100 דולר. אני לא מחפש בס חזק במיוחד, אני לא שומע מטל ורוק כבד בד"כ, אבל רצוי שיהיה מדויק. תודה piro
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב שהייעוד שלו הוא מחשב סרטים עם כרטיס מסך של NVIDIA שתומך בעקרון בתלת מימד המחשב מחובר בחיבור HDMI לטלויזיית לד רגילה עד היום אני רואה בסבבה סרטים בכל האיכויות והחלטתי שאני רוצה להרחיב את האופקים שלי ורציתי לדעת האם זה אפשרי יש לי משקפיי תלת מימד שקיבלתי מבית הקולנוע שהייתי בסרטי תלת מימד לפי מה שקראתי אלו בטח משקפיים שעובדות על טכנולוגייה פסיבית אני ברמת העקרון מריץ את כל הסרטים שלי אם נגן שאני אוהב מאד KMPLAYER וראיתי כי יש לו אופצייה להפעיל סרטי תלת מימד לכן הורדתי סרט תלת מימד שהוא SBS HALF שלמיטב הבנתי רוב הסרטים ברשת הם כך מה שלא הצלחתי לקבל את האפקט של התלת מימד התוכנה בעקרון באמת חיברה את שתי התמונות יחד אבל יש גוון של תלת מימד אדום כחול ה…
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שמעתי פעם שיש בכ.קול של Creative (למשל) פונקצייה מיוחדת שהופחת גם אוזניות של Stereo למצב של 5.1 . השאלה שלי היא: האם זה נכון/הגיוני? אם כן הייתי רוצה לדעת איזה כרטיסים אלה בדיוק, וגם האם יש את הפונקצייה הזאת לרסיבר סטנדרטי?
-
- 5 תגובות
- 684 צפיות
-
-
תקשיבו ב נושא אחר כתבו לי.. אז השאלה שלי איך אני עושה את זה..?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה ניסיתי להפעיל קובץ WAV בהפרדה גבוהה (איכות DTS). אני לא יודע אם זה קשור לכרטיס קול או לא אבל כשהרצתי את הקובץ ב-MPLAYER במקום מוזיקה שמעתי רעשים כאילו שורטים דיסק. לאחר מכן התקנתי קודק מתאים והצלחתי להפעיל את הקובץ כהלכה. שאלתי היא האם נגרם נזק לרמקולים כתוצאה מהרעשים האלו (זה קרה 3 פעמים) וכיצד ניתן לבדוק זאת. תודה ענקית מראש לכל מי שיענה.
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה ניסיתי להפעיל קובץ WAV בהפרדה גבוהה (איכות DTS). אני לא יודע אם זה קשור לכרטיס קול או לא אבל כשהרצתי את הקובץ ב-MPLAYER במקום מוזיקה שמעתי רעשים כאילו שורטים דיסק. לאחר מכן התקנתי קודק מתאים והצלחתי להפעיל את הקובץ כהלכה. שאלתי היא האם נגרם נזק לרמקולים כתוצאה מהרעשים האלו (זה קרה 3 פעמים) וכיצד ניתן לבדוק זאת. תודה ענקית מראש לכל מי שיענה.
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
רציתי להבין באמת מה קורה אם הכרטיסים של creative. הX-FI היה מאוד מוצלך בXP אבל בVISTA הוא נחל מפלה קשה מאוד ביגלל דריברים גרואים ותמיחה גרואה מהחברה. מישהוא יודע מה קורה איתם (creative) הם יוציאו משהוא נורמלי לWIN7 או לא? עריכה: עכשיו ראיתי שיש להם את PCI Express X-Fi Titanium שהוא אמור לתת תשובה לשאלה שלי אבל אני לו בטוח שהוא מה שהתכוונתי. מישהוא יודעה מה הם מתכננים לעתיד?
-
- 6 תגובות
- 899 צפיות
-
-
http://shop.ebay.com/i.html?_nkw=Sony+MDR-V700DJ&_sacat=0&_odkw=Sennheiser+HD485&_osacat=0&_trksid=p3286.c0.m270.l1313 האוזניות האלה ב30$ מקוריות?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי את הלוח asrock AliveXfire esata2... כרגע אין לי חיבור אופטי בו, אבל הבנתי שיש אפשרות להוסיף לו... זה נכון? ואם כן, איך?
-
- 3 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי רמקולים למחשב מדגם creative sbs a300 אני מחפש להחליף אותם למשהו איכותי יותר כי הסאב שלהם צורם לי ואני מרגיש שהם לא שווים שקל. לאחרונה נדלקתי קשות על Harman Kardon soundsticks III. אני יכול לקנות אותם בדיוטי פרי ב - 169 דולר שזה 620 שקל. השאלה אם המוצר גם יפה וגם אופה או מדובר במוצר עיצובי ויפה נטו? תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, JBL השיקו בסדרה החדשה של הרמקולים הניידים שלהם את JBL connect. מה שאומר שאפשר לחבר רמקולים אחד לשני עם טלפון אחד. מישהו יודע כמה רמקולים אפשר לחבר בו"ז ?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שימושים: מוזיקה וסרטים לפעמים חברה מועדפת: לא משנה תקציב: 750 ש"ח חריגה: 0 הערות: חשוב לי האיכות! העוצמה שאני שם לא עוברת את ה50W.. ראיתי רמקולים של LG http://www.souq.com/LG-HT805-ST-Home...er/6865512-EN/ שווה את המערכת הזאת ב720 ש"ח במקום רמקולים של HARMAN KARDON ב620 ש"ח? (למחשב בחדר 4X4) כניראה מחר אני צריך להחליט
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך הרמקולים האלה? רציתי לקנות בהתחלה את ה x540 של לוג'יטק אבל ראיתי את הרמקולים האלה שגם העוצמה יותר חזקה גם שלט גם אם רסיבר כזה. אבל איך הם מבחינת איכות? אני צריך מישהו ששמע את אותםם כי ראיתי שהם לא נמכרים כמו הלוג'יטק(או שאני טועה)? ולא צריך כרטיס קול מיוחד הכל מתחבר לרסיבר נכון? ומשהו אחרון איזה אורך החוטים אני צריך 2-3 מטר לפחות ל2 מהם כי אני רוצה לטלות בחדר. בקיצור לקנות אותם או את הלוג'יטק. יש הצעות אחרות עד 600 שקל??? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
חשבתי לקנות את הרמקולים של Logitech ה- X-540. ואז ראיתי שיש בעוד 200 ש"ח את הרמקולים Logitech G51. שווה להוסיף עוד 200 ש"ח בשבילם ?
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את המחשב למסך טלויזיה HD LCD 32"... יש הבדל בין הכבלים הללו? vga,hdmi,dvi עם איזה כבל כדאי לי לחבר? מהכרטיס מסך יש לי רק DVI ומהטלויזיה יש לי HDMI,VGA כדאי לחבר בעזרת מתאם כמו למשל כבל DVI עם מתאם VGA?
-
- 6 תגובות
- 869 צפיות
-
-
בעקבות תקלות שיש לי בממיר הנוכחי (ABS-6P47) כנראה יחליפו לחדש , אז על הדרך אני אבקש מהם דגם מסויים. כעיקרון אני יכול לבקש ממיר מסויים? ואיזה ממיר הכי כדאי לבקש בשביל שידור ל 2 מקורות (זאת אומרת 2 יציאות וידיאו, ו2 יציאות קול)
-
- 0 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות רמקולים חדשים למחשב שלי ואני מתלבט בין אלו: 1. Logitech x540 Creative T6200 .2 תודה !
-
- 1 תגובה
- 920 צפיות
-
-
שלום יש לי ויסטה 64 ביט עם 4 ג'יגה זיכרון [הבנתי פה מנושא אחד שזה יכול לשנות] ואני רוצה לקנות רמקולים 5.2 \ 5.1 אני ראיתי בZAP המלצות על זה: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=574418 ואני לא בטוח אם לקנות את זה ואיזה כרטיס קול כדאי לי לקנות בשביל לשמוע בצורה סבירה את הרמקולים? התקציב שלי בערך 750 ש"ח לכרטיס ולרמקולים ביחד. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
קניתי רסיבר ואני רוצה לחבר אותו לטלווזיה ויש לי כבל של TV עם שתי פינים (אדום ולבן RCA ) ו צד שני סקארט.. ואין לי ממיר.. ובטלווזיה יש לי את החורים הרגילים ... השאלה אם יש אפשרות לחבר את הרסיבר לפלאזמה עם RCA . הרסיבר שלי : JVC RX-5042 והפלזמה של PILOT
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
איך הרמקולים האלו ביחס למחיר שלהם http://www.sonicgear.com.sg/?id=2&bcid=6&pcid=19&pid=59
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-