אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
טוב הורדתי עדכון של הדרייבירים של כרטיסי הקול של הרקולס וזה כותב "Note: You most uninstall previous versions" משהו כזה אז מחקתי את הדרייברים הישנים וזה עדיים לא עובד אני לא מבין את השטויות האלה... ??? ??? ???
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
חלק מהכרטיסי קול,על האריזה יש כמו פנל כזה חיצוני למרות שלא רשום שזה כרטיס חיצוני. מה זה בדיוק? מה זה נותן ומה ההבדל בין כרטיס חיצוני לפנימי?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
הכרטיס הזה נבחר ככרטיס השנה. איך הוא? ובעיקר כמה הוא עולה?
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפני כמה ימים פתחתי נושא בקשר לאודיג'י 2, שמעתי כמה הוא יקר ואיזה כרטיסים בכאילו טובים יותר ועוד דברים מענינות מאוד - כן כן מענינות אז ככה : לא מכיר פה אף אחד ספציפי ואין לי דעה משוחדת בגרוש וכל מה ששמעתי זה רק השמצות וקישקושים הלכתי ועשיתי השוואה בין iHERCULES DIGIFIRE 7.1 ל AUDIGY 2 . מה אני אגיד לכם אנשים טובים שלי ??? ההרקולס טוב מאוד אפילו מעולה למי שלא רוצה יותר מידי והמחיר שלו אטרקטיבי ביותר.והוא תואם למשחקים ולסרטים ולמוזיקה ולבלה בלה .. . אבל ... וזה כזה אבל ... מי שלא שמע את האודיג'י במע' רמקולים טובה כמו LOGITECH Z680 או PROMEDIA 5.1 ומעלה ,ואל תבינו שצריך רמקולים כאלה בלבד כדי שהוא ישמע מדהים, מי שלא הקשיב למנוע האפקטים ולא שיחק משחקים ב ENVIRMENT HQ ומי ש…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות Discman MP3 player בתקציב של עד 800 ש"ח חשוב לי שיהיה אמין, לא זולל בטריות ברשעות מוגזמת ואם אפשר שיבוא עם שלט... כל המלצה של בעל מכשיר כזה או בכלל תתקבל בברכה! (אם אפשר לעזור לי קצת בנוגע להיכן אני משיג את הSlimX עליו שמעתי וכל מידע יעיל נוסף עליו)
-
- 2 תגובות
- 919 צפיות
-
-
על מנת שיתנו את הצליל האיכותי ביותר...
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
After sitting two days and reading reviews on different 2.1 speaker systems, I've chosen the Altec's 621 system. But before I go and buy it I would like to know if you heard anything bad about this system. This system is only for music and not for surround. I know that Klipsh promedia 2.1 are the best but I don't have that kind amount of money. tnx as usual. Altec Lansing 621 2.1 Speaker System Review
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברשותי כרטיס קול של הרקולס - Home Theater XP 6.1 . אני מחפש רמקולים בתקציב של עד 1300-1400 שקלים. הרמקולים לשמיעת מוסיקה, סרטים ומשחקים. יש לי מספר שאלות: כמה רמקולים כדאי? 2.1 , 4.1 , 5.1 או אפילו 6.1? והאם אפשר להוסיף למשל רמקול center אח"כ בנפרד אם אני מעדיף 4.1 . ואיזה סוג רמקולים יהיו איכותיים מספיק? תודה מראש על כל תשובה
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין במערכת 2.1 של אלטק שהמטרה שלה זה רק לשמיעת מוזיקה, איזה מבין המערכות הבאות הכי מתאימה לי בהתחשב בזה שאני שם דגש חזק על איכות. הALTEC LANSING ATP3 Altec Lansing AX 3021 או Altec Lansing 2100
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, חבר שלח לי לינק לרמקולים האלה של Luxeon.. מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
ראיתי כמה אנשים שעשו את זה...אבל לא הסבירו איך לקחו סידי פשוט והם משתמשים בו עם מגבר, ללא שום קשר למחשב... הייתי רוצה לדעת איך לעשות את זה תודה מראש לעוזרים
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כולל ברמקול הסנטר... איך אני עושה את זה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אלה רמקולים 5.1 של די וי די , כלומר מערכת קולנוע ביתית ... עכשיו הבעייה שאני שומע מוזיקה הסב וופר לא משמיע.. כי הוא בעצם מחובר (עם אותו כבל) עם הסנטר... והסנטר לא משמיע מוזיקה הוא משמיע רק ב 5.1 דיוידי... עכשיו אני צריך לעשות שישמעו בכל הרמקולים כשאני שומע מוזיקה... חבר שלי אמר לי שיש פאץ כזה.. מאיפה אני משיג אותו ? או שיש דרך אחרת לעשות שהרמקולים ישמיעו כולם במוזיקה ...
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
Hello ppl, heres my dilema, i have SB Live and Logitech Z560 which are the most amazing set of speakers i've heard, now this speakers really ROCKS and i mean REALLY ROCKS so i thought to add an Audigy 2 to it. the question is, will getting this card really make a diffrence to my ear ?? or am i just spending money. ADVERTISMANT : for all u ppl looking for speakers, save same money and go get Logitech Z560. yes yes i know thay are expensive but thay worth the investment Thank you.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני קונה רמקולים למחשב הם באים כולם לחיבור אחד שמתחבר לכרטיס קול? או 6 חיבורים?? ובאותו נושא... אני יכול לחבר איכשהו 5 רמקולים שונים וסאב למע' 5.1?
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
יש לי מגבר סטריו יפני של AKAI מחובר ל4 רמקולים 2 בינוניים 2 גדולים, יש מערכות סאב וופר של מחשבים שעלה לי הרעיון אולי אני יכול לחבר כזה סאב למגבר השאלה עם אני יכול לעשות את זה וזה יעבוד !? לסאבים האלה יש הגברה משלהם וכל מה שצריך זה בעצם לתת להם מקור סאונד שהוא היציאה של המגבר לתוך הAUX של הסאב, זה יעבוד? במידה וזה אפשרי כי אני פשוט לא מבין בזה יש לכם המלצה לסאב בסביבות ה400 שקל משהו לא רציני אבל טוב ???
-
- 4 תגובות
- 910 צפיות
-
-
Logitech Z-340 33W 2.1 Logitech Soundman S-20 Creative Inspire 2200 2.1 Hercules XPS-210 2.1 אל תתייחסו למחירים.
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
מה דעתכם על הקריאטיב אודולוג'י 2 (בלי תוספות מיוחדות) ועל הרמקולים AVS500 על אלטק לנסינג? רציתי לקנות את ההרקולס GTXP אבל אין בפלונטר ובזיגזג לא עושים תשלומים בויזה, אז זה מה שנשאר לי. אז אני אודה לכם על דעות בקשר לשני המוצרים האלה, או לינק לחנות ישראלית שיש בהם את שניהם ועושים תשלומים בויזה. תודה.
-
- 6 תגובות
- 933 צפיות
-
-
פירקתי רמקול של מערכת SANNYO ישנה שנשרף לה הטוויטר כנראה... לאחר חצי שעה של ניסיון לפירוק הרמקול (שהיה מודבק כמו איזה טנק בנוסף לברגים...) שמתי לב שהוופר הוא ממברנה שמחוברת לסליל שמתחבר למגנט. הטוויטר לא ניתן לפירוק, הוא ממוקם מעל הוופר, יש דרך לתקן טוויטר שנשרף ? בקשר לבאס...יש משהו שאני יכול לעשות עם היחידה הזאת ? הצעות יתקבלו בברכה ! עוד עניין: גוף המערכת עומד ללא שימוש, גם הצעות לגביו התקבלו בברכה. מיותר לציין שלמערכת אין חיבורי RCA או שום חיבור כל שהוא !
-
- 0 תגובות
- 899 צפיות
-
-
-
יש לי LOGITECH Z560 ואני רוצה כרטיס קול איכותי אז אם תוכלו לתת לי הצעות לכרטיסים והסברים על האופציות והסוגים אני אודה לכם מאוד כי אני חדש בתחום ולא מבין.
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
יש לי לוח אם P4-PE של אסוס אם כרטיס קול OB אם שש ערוצים ורמקולים 4,1 של קריאטיב עם שני יציאות לכרטיס קול איך אני מחבר אותם? (אחד לירוק והשני?)
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-