עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Saagi,

שלום לכולם. אני מעוניין לעשות פינת קשב לצהרון. סוג של מסיבת אזניות קטנה. *לפחות 10 אזניות אלחוטיות שמשמיעות את אותה הרצועה. *הסאונד מגיע ממחשב נייח. *איכות סבירה, לא משהו למסיבת אזניות, שלא יהיה יקר מידי. איך אני בונה מערכת כזו? הרי כל האזניות צריכות להתחבר לאותו הבסיס וגם אם הייתי מצליח לחבר 10 אזניות לבסיס אחד, הייתי משלם על 9 בסיסים לחינם. ברור שיש פתרון פחות עקום מזה... האם יש איזו עדיפות לאופן החיבור למחשב? (usb,חיבור אזניות(הירוק במחשב), שן כחולה) אשמח לכל רעיון וגם לדגמים. תודה, שגיא

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. Started by מישהו שלא מצליח להיכנס,

האם כדאי לי לקנות Logitec X240? המחשב שלי קצת איטי [ולכן אני לא בודק את המדריך שוב], אבל אם זכרוני אינו מטעה אותי, 2.1 זה המומלץ בשביל מוסיקה, וזו המטרה העיקרית שלי מישהו יודע אם זה נותן תמורה טובה ביחס למחיר? התקציב הוא עד 300 ש"ח, עם המבצע שיש בבאג (וגם עם המחירים בזאפ) זה בתוך התחום תודה מראש - איל

3. יש לי מערכת סטריאו של סוני (RXD8) והיא מחוברת למחשב שלי.... ושאלתי היא אם אני יוסיף כרטיס קול האם איכות הצליל תהיה טובה יותר בגלל שכבר המערכת עצמה היא אפשר לומר עושה את העבודה של כרטיס הקול .... אז רציתי לדעת אם הכרטיס ישפיע בכלל ואם כן איזה כדאי לי לקנות תודה מראש

• 4 תגובות
    • 947 צפיות
  4. ההורים קונים פלאזמה/LCD לסלון... ויש לי כמה שאלות בנושא.. נגיד ואני רוצה ליראות סרטHD שהורדתי מהאינטרנט...לדוגמא: The.Fast.and.The.Furious.2001.DVD5.720p.HDDVD.x264 מה אני עושה..? אני צריך צורב blue ray מיוחד וגם נגן blue ray שמיתחבר לטלוויזיה? או שיש אפשרות פשוט ליצרוב את זה בצורב רגיל? כי אם לא אז מלבד קניית הטלוויזיה החדשה על טכנולגיית הHD צריך להוציא עוד 4וחצי אלף על נגן blue ray ועוד 3אלף על צורב .... תודה.

• 10 תגובות
    • 941 צפיות
  5. אני צריך המצלמה למסך lcd 37 אינצ' תקציב: 6000 ש"ח תודה

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  6. Started by gryffin,

חשבתי שהגירסא המלאה מגיעה עם הפאנל הקדמי אבל אמרו לי שלא, אז למה יש הבדל של 300 ש"ח בין שתי הגירסאות? עוד משהו, מאיפה ניתן להוריד דרייברים ל Audigy2, SounbBlaster Live וכל הכרטיסים של Creative ?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. אני רוצה לקנות GIMINI400 עכשו כדי לקנות מ ARCHOS.CO.IL את הנגן ב 2700 ש"ח והכי חשוב המנהל שם טוען כי האוזניות של הנגן מאוד טובות ולא צריך להחליף למשהו יותר טוב למרות שהוא מרוויח מזה מה דעתכם ??

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. שלום לכם, מצאתי בעיתון מכירה של מערכת קולנוע מושלמת (כולל DVD) של Daewoo, אין עליה פרטים, לפי התמונה זה עם סאב, 5 סטלייטים ונגן DVD. המחיר שלה הוא 400 ש"ח. השאלה שלי מופנית לכול מי שמכיר את המערכת הזו, האם היא שווה את ההשקעה (המחיר נראה ממש טוב ;D)? מה דעתכם על החברה בכלל? תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by irene,

שלום לכולם, אני מנסה לחסוך מעצמי צריבה של דיסקים בכל פעם שבא לי לראות סרט במסך 42". לכן, האם יש אפשרות לחבר את ה-DVD שלי לדיסק און קי באמצעות מתאם שבצד אחד שלו יש כניסת חיבור USB (בשביל הדיסק און קי) ובצד השני יש חיבור בננות או סקארט (בשביל ה-DVD)? איך נקרא מתאם כזה ואיפה אפשר למצא אותו במחיר סביר (מה זה בכלל מחיר סביר?אולי עדיף להזמין מחו"ל?) והאם השיטה הזו היא בכלל כדאית?

• 0 תגובות
    • 869 צפיות
  10. Started by Yehudaa,

ברוך השם קניתי אותו התקנתי אותו (יש לציין ההתקנה ממש קלה)עם הדרייבר הכי עדכני(דרך האתר) חיברתי למערכת הצנועה שלי וממש תאווה לאוזניים צליל מפורט מאוד מהגבוהים עד הנמוכים. ומאוד אהבתי את הבאסים . במיוחד בשיר קצבי . באס חזק הדוק וגם הנמוכים מפורטים מאוד. מערכת התופים של נקמת הטרקטור קמה לתחיה אצלי בבית. וגם בווליום גבוה הצליל איכותי ומפורט. בקיצור מרוצה מאוד. דרך אגב קניתי את הכרטיס בהמלצה של פורום של מוזיקאים ואכן צדקו כרטיס ברמה ממליץ http://www.m-audio.com/products/en_us/Audiophile192-main.html

• 7 תגובות
    • 813 צפיות
  11. Started by smoke_man,

שלום המליצו לי על כמה דגמים בגודל 37 מה הכי מומלץ מבין אלה סמסונג c530 סמסונג b530 lg ld450 תודה והמשך ערב מהנה

• 17 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. Started by AmL1,

יש לי את האפשרות לקחת או דנון avr1610 או הרמן avr142...מה עדיף?

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  13. Started by talgold,

שלום יש לי מכשיר DVD של LG מדגם DV256\DV276K שמתי ע"פ ההוראות את המספר של הכתוביות בעברית ב טפריט בו מבקשים את סוג הכתוביות ואני לא מצליח לשיים את הכתוביות לא משנה למה אני משנה כאשר אני לוחץ על כפתור ה SUB מופיע לי OFF למרות שיש בודאות קובץ כתוביות איפה אנייכול לקבל עזרה בנושא תודה מראש

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  14. Started by meirdor,

אז ככהאני סטודנט עם מחשב נייד של DELL הסאונד כשמחברים אוזניות (JBL REFERENCE 220) ממש גרוע ויש רעשי רקע שגורמים לי לכאבי ראש וגם כשאני מחבר את הרמקולים של ה ALTEC LANSING VS4121 שלי הסאונד ממש גרוע בהשוואה לחיבור לנגן ה MP3 שלי.מכיוון שאני סטודנט באוניברסיטת בן גוריון בבאר שבע אני חוזר פעם בשבוע-שבועיים הבייתה שם יש לי מחשב שולחני גם עם כרטיס מובנה בלוח אם (HD REALTEK) שמשום מה כולם אומרים שהוא כרטיס טוב אבל גם איתו בחיבור לאוזניות יש רעשי רקע אפילו חזקים יותר ובזמנו כשהרמקולים היו מחוברים אליו(עכשיו הם בבאר שבע) הוא היה מזייף חופשי רוב האנשים לא שמים לב אבל לי הסאונד חשוב.חשבתי על כרטיס קול חדש כזה שאני אוכל לחבר לנייד ולקחת הבייתה ולחבר למחשב השולחני ולכן נשמע לי מעולה …

• 4 תגובות
    • 913 צפיות
  15. Started by MarkK2003,

ביקרתי לי באתרי קניות בחו"ל וקראתי ביקורות על ה Z-560 הרוב כמובן אומרים שאלה רמקולים פצצות עם באס קטלני אין הפרעות בווליום גבוה וגם GD נתנו להם 6 אבל ראיתי גם תלונות שאומרות שאם אתה מעה את הווליום ל 65% ויותר יש סכנה גדולה מאד שהמגבר יתפוצץ\הפיוז בסאב יישרף נכון שמספיק 20% כדי שהחדר יתפוצץ אבל למרות זאת תגידו לי אם מה ששמעתי נכון

• 29 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. קניתי כרטיס טלויזיה וחיברתי אליו את היס הבעיה של הLINE IN כל הזמן על MUTE (אחרת גם שהתוכנה של הכרטיס מסך לא פועלות שומעים מה יש בטלויזיה) לכרטיס מסך מתחבר שלט ואני רוצה לעשות שדרך השלט אני יוכל לעשות שהווליום של הLINE IN לא יהיה על MUTE יש דרך לעשות את זה?

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  17. Started by Nemesis,

היי חברה, כבן אדם שאינו מבין גדול בתחום הסאונד, אני מבקש את עצתכם בבחירת פתרון אודיו לצרכים שלי. המצב כיום: חדר של 3X3.5 מטרים, זוג אוזניות של סנהייזר (פשוטות, HD 437) מחוברות למחשב. הסיבה העיקרית בגללה אני לא מרוצה - אסוס כנראה בחרו לחסוך כמה גרושים בלוח האם שלהם (ASUS A7N8X Deluxe), ואני נתקעתי עם קרקושים ורעשים מוזרים בזמן פעולת המעבד, עכבר ודיסק קשיח בפלט האנלוגי (אם יש למישהו רעיון לפתרון אני אשמח, אבל אני חייב לומר שניסיתי כבר ה - כ - ל). סיבה משנית בגללה אני לא מרוצה - היה נחמד לו היו לפחות זוג רמקולים כאשר רוצים לצפות בסרט או להאזין למוזיקה יותר מאדם אחד, או סתם כאשר אין חשק לאוזניות. פתרון אפשרי 1: לקנות כרטיס קול, למשל אודיג'י חביב, אבל אז אני מקריב כ 600 ש"ח בל…

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  18. יש לי לאפטופ עם יציאת HDMI. אני מניח שהיציאה יודעת להוציא סראונד (לא נבדק עדיין) האם קיים כבל שבצד אחד יש HDMI וצד שני יש גם HDMI בשביל התמונה (שיחובר לטלויזיה) וגם יציאת סאונד אנלוגי (RCA אחד) שיחובר למגבר? המגבר ישן ואין לו כניסות HDMI. או מי יודע על פתרון אחר בשביל להשתמש בלאפטופ כמדיה סנטר ולקבל סראונד.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by liorgadidi,

בין זה: http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=2066&CategoryID=438&Page=1 לבין: http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=2024&CategoryID=438&Page=1

• 14 תגובות
    • 994 צפיות
  20. Started by uzi123,

שלום, אני מקווה שאני שואל בפורום הנכון... הבנתי ממישהו שהכי פשוט והכי איכותי להמיק קלטות וידאו ישנות ל-DVD זה באמצעות מכשיר DVD מקליט. רציתי לדעת מה הפרמטרים שאני אמור לחפש בכזה מכשיר (או איפה אני יכול לקרוא על זה..?) ראיתי שהמכשירים של APEX יחסית זולים לעומת pinoneer ו-LG, אבל אמרו לי שהמכשירים של pioneer למשל איכותיים יותר כי הקידוד שלהם ב-reltime טוב יותר מזה של האחרים. - האם זה נכון? אני אשמח להמלצות והכוונה, מבחינת תקציב חשבתי על משהו עד 1000 ש"ח - זה ריאלי? תודה לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  21. Started by SkeletonBoy,

שלום אנשים, יש לי כרגע רמקולים ממש (ממש!) ישנים מדגם Boston BA635. יש לי את הרמקולים כ-7 שנים והם שירתו אותי נאמנה עד עכשיו. בזמן האחרון הם מתחילים לזייף ואני חושב שאולי הגיע הזמן להחליף את הסט. אני צריך המלצה לסט 2.1 (או 2.0 אם הם עדיפים) לשמיעת מוזיקה, סרטים ומשחקים. התקציב הוא 500 ש"ח אבל רצוי לחסוך אם אפשר. * הרמקולים ימוקמו על שולחן, ליד מסך המחשב, לכן הגודל צריך להתאים. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by dkaro,

היי, כרטיס הקול הקדמי במחשב שלי נדפק, וכיוון שבכל מקרה התכוונתי לרכוש בעוד מספר חודשים מחשב חדש ואיתו אוזניות בחיבור USB איכותיות, החלטתי להקדים את רכישת האוזניות לימים אלו. חשוב לי לציין שאני רחוק מלהיות איזה אודיופיל מושבע, וברוב הסיקורים על אוזניות אני לא מבין בכלל חצי מהמילים והמשפטים לגבי התדרים וכל זה, כך שאני לא ממש מחפש את האוזניות האיכותיות והמדויקות ביותר שעולות טריליון דולר. כמו כן, השימוש של האוזניות יהיה בעיקר לסרטים וסדרות (אני כן מוריד את הסרטים/סדרות באיכות הגבוהה ביותר, כולל האודיו), כאשר למוסיקה השימוש פחות בהרבה כיוון שאני לרוב משתמש ברמקולים הרגילים (בסרטים וסדרות אני ברוב המכריע של המקרים משתמש באוזניות). כמו כן, האוזניות ישמשו אותי בעתיד הקרוב לאח…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by talikooo,

אני צריך בעיקר למוזיקה אבל אמרתי אם כבר אני קונה אז שיהיה גם לקולנוע....... http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1151438

• 39 תגובות
    • 4.5k צפיות
  24. אני מעוניין לקנות זוג רמקולים רצפתיים בתקציב של עד 1000 שקל שיספקו את העבודה למרות המחיר הזול יחסית שימוש בעיקר למוזיקה וסרטים. *חשוב שיהיה כולל בהם סאב.. אני רוצה פשוט לחבר את שניהם לרסיבר וזהו. הרסיבר שלי JVC מדגם RX-5042 שניתן לחבר לו 5 רמקולים וסאב . אני לא מבין ברמקולים ובאיכות אבל אני יודע שבמחיר כזה קשה למצוא משהו טוב. למרות זאת אני מעוניין לקנות משהו הכי טוב שאפשר במחיר זה. אמשח לקבל עצות וטיפים לקנייה . תודה ! שמעתי על רמקולים טובים מסוג Morel MLP-501 מישהו מכיר? ואיפה אפשר לקנות אותם וגם על הסוג הזה : Pure Acoustics דגם:650F - BLACK *דרך אגב אני מחפש רמקולים גבוהים כאלה עד גובה של מטר ורוחב עד 25 סמ

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. Started by AUDIOO,

אני הולך לקנות בתוך כמה ימים את ה 10H 6GB או 320H ההפרש בינהם 22 שקל עכשיו לשאלה אם מישהו יודע מחיר משוער של 5X 20GB הכי זול כי אני ממש רוצה לחכות לו אבל השאלה אם זה עניין של ימים או חודשים השאלה בעצם אם מישהו יודע מתי אמור לצאת המחירים שלהם בארץ והאם הגרסא הכי בסיסית אמורה לעלות בסביבות ה 320H אם מישהו יכול להגיד לי שהמחיר יהיה גבוה בהרבה אני כבר יקנה אבל אם זה עניין של שבוע אני אחכה... בקשר ל 10H ול320H אני מעדיף את ה H320 אבל אמרו לי שמפסיקים ליצר אותו וכו' ואני מפחד כלומר מה זה מפחד יענותמיד עדיף לקנות מכשיר חדש יותר לא? תודה :xyxthumbs:

• 2 תגובות
    • 552 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.