עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום לכולם, לאחרונה קניתי מחשב נייד inspiron 1440 ואני מועניין להתשתמש בטלויזיה שלי (LCD) בתור מסך המחשב (בשביל סרטים, משחקים ובכלל). למחשב אין חיבור svideo אך יש לו חיבור VGA השאלה היא איך אני יכול לחבר את המחשב לטלויזיה? האם יש דרך אלחוטית אכותית? תודה לכולם

• 6 תגובות
    • 869 צפיות
  2. Started by boazbari,

יש לי מערכת סטאריו בחדר וקניתי כבל 3.5 זכר- זכר , וחיברתי צד אחד לחור של האוזניות במערכת וצד שני ל- mp שלי וזה לא פועל. אין לי מושג למה? אולי זה הבעיה של המערכת? או של הכבל? או שצריך אולי להעביר את המערכת למצב כלשהו בזמן החיבור... אם מישהו יוכל לעזור לי לפתור את זה.... אני מאד אשמח... תודה רבה.....

3. אבל הבעיה היא כזאת. הכרטיס מסך שלי הוא twintech 8800gt 512mb שהוא נחשב של nvidia ויש לו 2 יציאות dvi ויציאה אחת svideo .שממנו יש 3 בננות של rca יוצאות. כרגע המחשב מחובר לטלוויזיה ע"י אחת הבננות rca וסאונד שנלקח מהכרטיס קול ומחובר לטלוויזיה ע"י 2 בננות rca . ניסיתי לחבר את שלושת הבננות ע"י rca לטלוויזיה אבל רואים שחור לבן מטושטש כזה וגם אחרי משחק בהגדרות כרטיס המסך לא לסדר את זה(לא ניסיתי מצב extended כמו במדריך האמת). מה שכן בהגדרות הוא זיהה את הטלוויזיה בתור רזולוציה hd 720 . אני רוצה לנסות לקנות כבל dvi ל hdmi ולחבר ככה את המחשב לטלא אבל איך אני מחבר מהמחשב לטלא כבל סאונד? השאלה אם לנסות לחבר את המחשב ע"י ה svideo ? ולנסות שוב לשחק אם ההגדרות או דרך ה dvi ? תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  4. מהי הדרך הכי זולה שבעזרתה ניתן לחבר ממיר של יס (רגיל, לא HD) למסך של סמסונג שיש לו כניסת HDMI? :s05:

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  5. שלום, אני רוצה לערוך סרט ביתי. אין לי כניסת FIREWIRE במחשב, אז אני לא יכול לחבר את המצלמה ישירות (מצלמת MINI-DV), לכן העברתי את הוידאו ל-DVD מקליט, שהופך את זה לדיסק בפורמט של קבצי VOB. לאיזה פורמט כדאי להמיר את זה לצורך עריכה ב-WINDOWS MOVIE MAKER בלי לאבד איכות? ועם איזה תוכנה (יש לי SUPER מותקן על המחשב, זה טוב?) תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 832 צפיות
  6. זה משהו שאף פעם לא ממש הבנתי (גם לא ניסיתי יותר מדי, אבל בכל מקרה...) - אם יש יציאה דיגיטאלית מנגן סי די ישר לתוך מגבר מאד איכותי, למה צריך בעצם נגן איכותי? איזה הבדל זה עושה? על פניו הייתי משער שהאות שהרסיבר מקבל יהיה זהה בכל מקרה שכמדובר במקור דיגיטאלי, גם אם הוא מאיכות נחותה. הרי זה מידע, מסודר בצורה בינארית לגמרי. כשאני מעתיק משהו למחשב מדיסק באמצעות כונן גרוע, המידע שאני אקבל יהיה זהה לחלוטין למקור בכל מקרה. אולי הוא לא יצליח לקרוא דיסק סרוט, אולי ייקח לו יותר זמן, אבל כשהמידע מגיע, הוא מגיע 1 ל-1 כמו המקור, אז מה משנה? בקיצור, מה ההשפעה של נגן זול על האיכות בלבד (כלומר: יוצאים מנקודת הנחה שהוא קורא הכל ומספיק מהר כדי להוציא אות יציב) אם בכלל יש כזו, ולמה?

• 4 תגובות
    • 844 צפיות
  7. אם אי אפשר לומר בפורם אז בבקשה לשלוח לי לאיסיקיו 49264648 או אימייל : super_man3@walla.co.il ואתם אולי יודעים איך קוראים לסוג כבל הזה?

• 2 תגובות
    • 854 צפיות
  8. שאלה בכותרת. באמת חשוב לי נמאס לי שזה נופל ועכשיו זה גם אבד

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  9. השאלה בכותרת תודה

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  10. Started by omri44,

האם קיים מכשיר שמסוגל לקרוא כתוביות שהן לא מובנות על הסרט?נגיד כמו שטוענים כתוביות ב-BSP וMV2PLAYER וכל התוכנות האלה? סליחה על הבורות..אם אכן קיים דבר כזה אפשר לקבל המלצה לאחד ברמה טובה ובתקציב של 300-400 ש"ח?

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  11. האם יש דרכים שאפשר לשנות באפשרויות של הנגן כך שהנגן יגזול פחות בטריה.?? כמו בהירות מסך וכו... האם הקלטה לוקח הרבה?

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  12. Started by WarNet,

נתקלתי בקשיים בחיבור אודיו מן המחשב לטווויזיה הנה האשכול שפתחתי בעברhttp://hwzone.co.il/community/index.php?topic=398138.0 אלה הכבלים שאני משתמש:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=396566.msg3451845#msg3451845 אחרי כיוונון מסובך הצלחתי לסדר שאני ייראה את הווידאו כמו שצריך אבל עדיין את האודיו אני לא מצליח להעביר הנה החיבורים איפה שהאדום חיברתי את האודיו את כבל ה-HDMI חיברתי בשקע K השאלה שלי היא,שבשקע F שזה כניסת אודיו יש לי יצאיה בדיוק כזו מהלוח אם האם זה הפתרון? אם כן,איזה כבל אני אצטרך?

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  13. Started by lior the only,

אז ככה לפני כשבוע קניתי את ה z-2300 של logitech הרמקולים בסדר מבחינת איכות ועוצמה אבל יש משהו שמטריד אותי אני לא יודע עם זאת בעיה או לא אבל ברגע שאני מעלה למקסימום ווליום למשך שעה שעה וחצי הרמקולים מתחממים ויש ריח של שרוף ואין שום בעיה בקול שיוצא עכשיו אני לא יודע עם זה בגלל שזה חדש או בגלל שהעוצמה חזקה מדי כי זה מרעיד לי את כל הבית אבל אני רוצה לדעת עם הם יכולים להישרף או שלא עם למישהו יש מושג על זה בבקשה שיעזור ויגיד לי עם יכול להיגרם נזק כל שהוא תודה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. ההגדרות כמו: תאורת מסך.... וכו תודה מראש

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  15. שלום,אני שומע הרבה אנשים שאומרים למשל יש לי סאב שיש לו 8 אינצ' או 12 או או 5.25,עכשיו מישהו יכול להסביר לי בבקשה מזה משנה באמת?(חוץ מזה שבטח הגדול יותר נותן יותר כוח) תודה

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  16. Started by liho,

הכותרת אומרת הכל..

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  17. היי חבריה, כרטיס מסך nvidia 8500 יציאות vga dvi טלוויזיה סמסונג lcd t260hd כל היציאות הקיימות יש בה הטלוויזיה מחוברת למחשב באמצעות חיבור hdmi אל dvi שאלתי היא:איך אני יכול לעבוד על המחשב כרגיל ובטלוויזיה לצפות בתכנים הנמצאים במחשב? דוגמא: לראות vod במקאו בטלוויזיה ובמחשב לגלוש באינטרנט תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. היי. חיברתי את המחשב בכבל hdmi לטלויזיה sony bravia ex402 40" בכל אופן...הרמקולים של המחשב שלי הם המערכת סטריאו שחיברתי כל הזמן עם כבל aux...הכל עובד עשר חוץ מבעיה אחת..עכשיו כשחיברתי את המחשב לטלויזיה אני שומע סאונד רק במערכת ולא ברמקולים של הטלויזיה...אי אפשר גם וגם?ואיך אני בוחר איזה מהם זה יהיה...ניסיתי דרך ההגדורת של הקול והוא לא כ"כ מוצא לי את זה...בתדה לעוזרים.. (ד"א יש לי כרטיס מסך GEFORCE 9800GT 1GB DDR3)...

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by sagigi21,

השמועות רצות ויש הרבה ויכוחים בנושא ביני ובין החברים לעבודה בנוגע להאם יש הבדל אמיתי שניתן לראות בין כבל של HDMI שעולה 80-100 שקלים לבין כבל שעולה 200-250 שקלים..?האם זה באמת עקרוני?יש שיפור משמעותי?בנוסף יש לי שאלה קטנה...אם אני לוקח כבל של 5 מטר..?האם זה מוריד מהאיכות של התמונה?או שעדיף 3 מטר?תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  20. Started by אבשה,

אז ככה אני רוצה לדעת אם יש שלט (לא יקר כל-כך) אלחוטי למחשב שנגיד אתה יכול להפעיל דרכו מוזיקה ולעצור ולהגביר ולהנמיך וכאלה ואם כן תנו לי קישור בבקשה. תודה מראש לכל העוזרים.

• 30 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. שאלה? מה הם הרמקולים הכי אכותיים בעולם לבית לא שאני רוצה ליקנות סתם לידע כללי

• 94 תגובות
    • 8.9k צפיות
  22. Started by AMD IS LIFE,

עם סאב חזק דיו. בבקשה להנות בזריזות דחוף.!!!

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  23. Started by nasty_nas,

יש לי ככה: מערכת סטריאו שאליה אני רוצה לחבר את המחשב,הדיוידי והממיר הדיגיטלי של הכבלים. עכשיו במקום להוציא ולהכניס קונקטורים כמה פעמים ביום... חשבתי לעשות קופסה קטנה של פלאגים. (3 זוגות rca זכר ואחד נקבה לשם תתחבר המערכת) כשאת שלושת הזוגות הזכריים לקצר לנקבה. משמע, שכולם יהיו מחוברים בו זמנית למערכת... בתקווה שהבנתם את כוונתי.. האם הדבר אפשרי? האם אינו פוגע באיכות הסאונד? האם אינו עלול לגרום נזק חמור יותר. תודה!

• 4 תגובות
    • 573 צפיות

דיונים חדשים בפורומים