עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אז ככה:יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח אם וכרטיס קול שקניתי אליו מחוברים עכשיו שתי רמקולים וסאב ועוד מערכת סטריאו ישנה עם שתי רמקולים (בשביל שיהיה סוג של סראונד).עכשיו הכרטיס קו להחדש בעייתי קצת,יש לו בעייה במגעים והקול לא מאוזן וצריך כל פעם לשחק עם הסקאלה של הleft וright בvolume control וזה ממש מעצבן,הבעייה הזאת היא רק בחיבור של הרמקולים הקדמיים (הרמקולים והסאב).עכשיו בכרטיס קול הישן החיבור לרמקולים האחוריים הרוס אז חשבתי לעשות דבר כזה: להפעיל את שתי הכרטיסי קול,ולזה שמובנה על הלוח אם לחבר את הרמקולים הקדמיים,ולכרטיס קול השני לחבר את המערכת סטריאו ביציאה של הרמקולים האחוריים שלו האם דבר כזה אפשרי בכלל? תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. יש לי מערכת קולנוע ביתית מסוג MICROLAB H-600 שמחוברת למחשב כרגע רק עם 3.5MM. בשביל לחבר 5.1 יש בסאב כזה חיבור: http://imageshack.us/photo/my-images/17/20111k.jpg/ כפי שאתם רואים 6RCA כל אחד בצבע שונה וכל אחד אחראי על רמקול אחר. (זה נראה בתמונה שיש 2 לבנים אבל אחד הוא אפור) עכשיו הגיעו עם המערכת כבל מתאים שיש בו 2 מכל צבע ובסך הכל 12 חיבורים: http://imageshack.us/photo/my-images/29/20211d.jpg/ אם אני מביא מתאם של 2RCA ל3.5MM (למשל החיבור RCA של הסנטר והחיבור RCA של הבאס) ואחבר אותם לחיבור של C/SUB בכרטיס המובנה של הלוח אם זה יעבוד? וכך גם לגבי השאר.. ואם כן, שווה להשקיע בכרטיס creative sounblaster X-Fi 5.1? שמה יש 2 חיבורי RCA שמיועדים ל2 הרמקולים הקדמיים והשאר אותו דבר ע…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. שלום רב, ברשותי מערכת מיני-סטריאו של סוני ששירתה אותי נאמנה שנים רבות, שבהן היא הייתה מחוברת למחשב ולא לפני זמן רב היא עברה לחדר אחר. שם החלטתי שאפשר לשמוע בה תקליטורים, אבל כנראה ששנים שבהם לא ניגנתי בה תקליטורים עשו את שלהם והיא לא קולטת אותם (תקליטורי אודיו חדשים ומקוריים). האם יכול להיות שפשוט הצטבר שם אבק, חלודה, חומר כלשהו שניתן לנקותו (אשמח לדעת איך - גם אם זה כולל צעדים קצת יותר דרסטיים מלעשות: "פוווו!") ולהשיבה למצב המקורי או שהמקרה אבוד? תודה רבה לכל העוזרים!

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  4. Started by MacGyver,

בביקורת שאייסברייק נתן יש משהו שדי הפחיד אותי.....(הביקורת) כתוב שם: אל פי מה שמובן מכאן....אין אפשרות לחבר אוזניות שהם לא של קריאייטיב ישירות למכשיר ללא השלט?!!!!!??!?!?!?!?!? HELP?HELP?א אני ממש מעוניין לקנות את המכשיר.....מה עושים!!!!!!????????? איתן

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  5. המטרה היא להבין מה כדאי בשביל שיהיה כמה שיותר סרטים בהכי פחות כסף ועד כמה אפשר להתפשר על האיכות. מבין שלושת האופוציות על מה הייתם הולכים? 1. נגן DVD אשר מסוגל לקרוא XVID ו- DivX Pro -------------------------------------------------- נגן ה- Xoro HSD400 שמסוגל לנגן בערך הכל כולל XVID ו- DivX Pro. http://www.xoro-israel.co.il/xoro/product/daten_XOR400p.aspx הוא עולה 890 ככה שאתה משלם בוכטה פעם אחת ואחר כך כל מה שאתה צריך זה מדיות CD-R רגילות. יתרונות: לא יותר מדיי יקר, אחזקה זולה, אפשר לשדרג Frimware, תפעול קל הן מבחינת המכשיר והן מבחינת הצריבה של הסרט עצמו. חסרונות: זאת עדיין לא איכות DVD. 2. צורב DVD -------------- יש מבחר רב של צורבים כאלו היום כאשר אפשר למצוא…

6. Started by Guy31,

יש לי ריסבר לייד המחשב שהוא דיי ישן rotel rx-830 מה אני יכול לעשות איתו? ועוד שאלה הוא יכול לשמש אותי ככרטיס קול במקום לקנות אחד חדש?(יאנו אם אני יחבר אליו אוזניות איכותיות יהיה שיפור?) ואם אני פותח כבר דיון אני ישאל עד שאלה למוסיקת מטאל מה יהיה יותר טוב Grado SR125i Audio-Technica ATH-M50

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. שלום לכולם, לאחרונה רכשתי אוזניות מדגם creative EP630 (אני חייב להגיד שהאוזניות הללו ממש טובות) אבל נתקלתי בבעיה ואין לי פתרון. כשאני מסיים להאזין לmp3 אני מחזיר את המכשיר + את האוזניות לתיק אבל לאוזניות האלה אין שום נרתיק שיגן עליהן וכמו כן אין לי נרתיק לmp3 (נגן flash). אני רוצה לשמור עליהן לטווח הארוך ולא סתם לגלגל אותן על הנגן ולזרוק לתיק. האם יש למישהו פתרון או המלצה? חבל שחברות האוזניות לא חושבות על מוצר הולם שיעזור לנו הצרכנים. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 584 צפיות
  8. Started by Odedb52,

אם מישהו רק יכול להגיד לי בבקשה איך רואים לפלאג מהסוג הזה: תודה, עודד ב.

• 5 תגובות
    • 691 צפיות
  9. Started by uribank,

ברשותי מחשב חדש , ברצוני לחבר מערכת של רמקולים 5.1 איך אני יכול לדעת אם המחשב שלי תומך בזה? איזה חיבורים אמורים להיות במחשב? ואפילו יותר טפשי מזה , איך לבדוק איזה לוח אם ( הכרטיס קול הוא built in אשמח לתגובה מלומדת תודה [br]פורסם בתאריך: 31.12.2006 בשעה 19:54:21 ברשותי לוח אם ASUS p5Gz-mx

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  10. שלום לכולם, אני לא מבין בכלל בכל העניין של אודיו וחיבורים אז סליחה על הבורות ומקווה שתוכלו להסביר לי בפשטות את העניין. יש לי בסלון HTPC שמחובר לLCD וגם ממיר של HOT. כרגע הסאונד של הממיר יוצא מהLCD דרך הHDMI וכנ"ל הסאונד של הHTPC שגם הוא מחובר בHDMI. יש אפשרות לחבר את שניהם לאותה מערכת רמקולים בלי כל הפרוצדורה של רסיבר ומערכת קולנוע ביתית? שמעתי שיש את הZ550 שאפשר לחבר אליהם משהו כמו 6 מכשירים, יש עוד משהו בסגנון ובמחיר יותר הגיוני (אין צורך ב6 חיבורים, מספיק 2). תודה רבה.

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. שלום, יש שאלה שמטרידה אותי הרבה זמן. ישנם סוגים מסויימים של אוזניות שיש להן מיקרופון מובנה שתומך רק במכשירי iDevice רציתי לדעת למה עושים את החסימה הזו ודופקים לקוחות בעלי android ו WP וגם עם יש דרך לעקוף את ההגבלה הזו ולגרום לאוזניות לחשוב שנעשה שימוש ב iDevice שבפועל אני אשתמש במכשיר android. לא מצאתי מידע על הנושא בכלל. תודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  12. כעקרון, כל כרטיס שהוא רק סטריאו אפשר להפוך ל-4 ערוצים או ל-2.1 או 5.1 ע"י שינוי בדרייברים , לא ? למשל לי יש כרטיס און בורד של MATSONIC (החברה של הלוח אם) ובעידכון דרייברים שלהם לאקס פי אפשר להשתמש בתור הLINE IN לרמקולים אחוריים ומהיציאה של הMIC כסאב וופר.(אפשר לשחק עם זה שם) הם הפכו את זה מ-2 ערוצים (סטריאו) ל5.1 או 4. גם בכרטיסים של חברות אחרות זה אפשרי ?

• 1 תגובה
    • 880 צפיות
  13. Started by OR007,

הרמקולים- Hercules XPS 210 אמורים לעלות כ-50 דולר ועד היום בכל המקומות שראיתי אותם הם היו מוצעים בלמעלה מ-350 שקל !!!!!!! מישהו מכיר חנות אולי שמוכרת אותם במחיר שהם צריכים להמכר ?... דרך אגה שווה לי לקנות אותם ? (בהנחה שהם לא עולים 370 שקל כי אז עדיף קריאטיב אינספייר 2.1) :AR15:

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by darkman,

אז ככה אני מקווה שזה בפורום הנכון 1)אני רוצה להביו איך זה שאני מחבר את האוזניות לשקע של האוזניות במחשב אני יכול לשמוע בלי צורך בחשמל( וכמה מתח יש לי שם) 2)שאני מחבר שני רמקולים(הכי פשוטים שיש) אני צריך לחבר אותם גם לחשמל עכשיו עובר כבל בין המחשב(כרטיס קול) ולבין הרמקול הראשון ומהרמקול הראשון יוצא לשני , אני לא מבין איך זה עובד (הייתי פותח עם היה לי אחד אבל אין) מה הולך שם בפנים? 3)ברמקולים של מעל 2 (4,1\5,1\ועוד עוד) איך הם מתחברים למחשב? לכל אחד יש שקע מסוים במחשב או כולם ביחד ורק מהבאס(אם אני לא טועה) הם מתפצלים זהו בנתים מקווה שתענו או שלפחות תתנו לי פורום של יותר מתקדמים שאני יוכל להבין תעניין

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  15. אהלן, השאלה בכותרת, מחפש אוזניות IN EAR וכידוע ברשת ובעיקר איביי הל סיני וכנראה גם מזוייף... מישהו קנה ויודע איך להיזהר מזיופים? או לחילופין מה האיכות של הזיופים שם? שווה את הכסף? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 983 צפיות
  16. היי אני לקראת קניה של נגן חדש ושמתי לב שה independent שלו היא 16ohms ובאוזניות שיש לי כרגע היא 26ohm השאלה היא אם לא תהיה בעיה אני לא כלכך מבין בנושא אם לא תהיה בעיה מבחינת ההפרשים האלו שתבטא בווליום או משהו וההתלבטות אני מעוניין גם לקנות אוזניות חדשות ואני די מתלבט בין ה monster insparition ל bowers and wilkins p5 שניהן קורצות לי ועל הmonster לא מצאתי כמות מידע גדולה בקשר לטווח תדרים וכו תודה מראש

17. Started by the-f-master,

אני רוצה לקנות את הרמקולים Z-2300 של לוג'יטק...אני אצטרך כרטיס קול?או שהכרטיס OB שלי יספיק?(אם זה משנה יש לי P35C-DS3R לוח אם)ואם אני צריך כרטיס קול מה כדאי לקנות?חשבתי על ה-‎X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Professional‎ הוא טוב?יש יותר טובים ממנו?(השימוש שלי הוא המון משחקים וקצת סרטים ומוסיקה) עריכה:מצאתי את ה-‎X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Professional‎ ב-750 ש"ח אז אם אתם נותנים הצעות לכרטיסי קול אחרים שיהיו בערך באותו מחיר תודה מראש ;D

• 7 תגובות
    • 611 צפיות
  18. Started by eranaviv,

תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Omri643,

מה עדיף משלושת הטכנולוגיות? למה DLP לא נפוצות בישראל כמו LCD? האם הן יותר טובות? כי לפי מה שהבנתי הן יותר איכותיות, ויותר זולות איפה אפשר להשיג כאלה בארץ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. יש לי שני רמקולים רצפתים גדולים ואני רוצה לחבר אותם למחשב... איך אני עושה את זה ? רסיבר? מגבר? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  21. יש אפשרות כזאת? תודה רבה לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 870 צפיות
  22. Started by IcE_MaN0,

אני ברוב צריך רמקולים למשקים וסרטים אז הבנתי שעדיף 5.1. איזה מערכת כדי לקנות בתקציב של 500-1000 ש"ח לפי מה שהבנתי logitech x-530 די מומלץ. לסיכום: איזה מערכת כדי לקנות?

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  23. עשיתי סרט וצרבתי אותו לSVCD בDVD אני רואה אותו כמו שצריך באיכות מצויינת על כל המסך... כשאני מפעיל אותו ב מיקרוספוט מדיה פלייר 10 הוא מראה אותו על חצי מסך... איך אני יכול לראות אותו כמו שצריך? בתודה אלעד

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  24. רוצה לחבר את הנייד לרסיבר....

• 5 תגובות
    • 698 צפיות
  25. אני מעוניין לקנות אותה... אחד שעובד בחברה שמוכרת אותם אמר לי שהיא טובה ואני יכול להשיג אותה ב500 ש"ח פחות. כך שזה מתאים לי... זה לחדר ממרחק צפייה של 2 2.5 מטר... ממליצים?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים