אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מעוניין לקנות רמקולים וראיתי את ה-Logitech Z560 שעולים 1850ש"ח, רציתי לדעת למה הם כל-כך יקרים? מה ההבדל ביניהם לבין רמקולים 4.1 של לוג'יטק שעולים 600ש"ח חוץ מההספק של ה-Z560? חוץ מזה הם מציאים עוד משהו? תודה מראש, מתן.
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-
-
Hi ppl, im looking for good headphones for music and games looking out the net and asking dj friendes, this set came up as the best that money can buy but and this is very big but, does spending this amount of money on such headphones makes me be lunatic or is the investment worth it ?? can u ppl advice please ? i am an audiophile and i like crystal clear music with the bass that comes from pc games ?if not this set, can any 1 recommend a different brand or model that will be good my last set was HD570 and it broke after 4 years, damn !! loved it thank you
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
למרות שאני עדיין רחוק מלקנות רסיבר, רמקולים וכרטיס קול, אני חושב על זה המון וגם על איך לחבר אותם... מרבית הרסיברים (ממש כמעט כולם {חוץ מאלה הממש יקרים}) הם בעלי כניסה דיגיטלית קואקסלית 1. עכשיו הDVD שלי יש לו רק יציאה קוקסלית אחת (בלי אופטית) וכדי להתחבר לרסיבר הוא צריך לנצל את הכניסה הקוקסלית היחידה שיש בו... בנוסף לDVD שיהיה מחובר, גם המחשב יהיה צריך להיות מחובר בצורה דיגיטלית לרסיבר. וכדי שאני אוכל לחבר את המחשב והDVD באותו זמן לרסיבר אני צריך להשתמש בכבל אופטי אבל כבל אופטי הוא הרבה יותר עדין וכדי להתחבר הוא צריך לעשות שני עיקולים (אחד בחיבור למחשב ואחד לרסיבר) שאני לא חושב שהוא יעמוד בזה. בנוסף לזה כבל אופטי הוא הרבה יותר יקר... אז חשבתי להשקיע עוד 300 שקל ולקנות G…
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי.. משום מה, שאני מנסה לראות קבצי AVI זה נותן לי רק לשמוע אותם (זה בטוח לא בעיה של הקבצים עצמם) ניסיתי גם ב- windows media player וגם ב- real one player ובשניהם יש לי את אותה בעיה. ניסיתי גם להמיר את הקבצים ל- mpeg אבל לא הלך לי... :-\ מה אני עושה? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני כמה חודשים אני זוכר שהפורטיסימו 3 יצא, הפסיקו ליבוא לארץ את הפורטיסימו2 והתחילו ליבוא את ה3 ולמכור אותו במחיר של כ230-250 ש"ח... ועכשיו פתאום המחיר שלו קפץ ל300+ אחרי כמה חודשים שבהם הוא אמור לרדת ל-200-... מה קורה פה? למה המחיר עלה? האם היצור שלו ממשיך כהלכה?? או שזה בגלל בעיות בהרקולס?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
לאחר שנהרס לי הRXV 800 המהולל שלי נאלצתי לקנות מגבר חדש . רכשתי את המגבר הנ"ל והופתעתי ממש לטובה . קודם כל מחירו לא גבוה (3000-3300 שח) איכות הסאונד שלו מעולה (אפילו לדעתי יותר טובה מהקודם שלי למרות שה 800 נחשב ליותר איכותי) בקיצור ממולץ בחום רב לבעלי רצון לשדרג את המערכת שלהם
-
- 43 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
רציתי להזמין את ATP5 ב649 שח בשמיר אבל עד שביצעתי הזמנה הוא נגמר והזמנתי את Aztech ב599 שח עכשיו נישאר לי לקנות כ.קול 5.1 תואם אני לא יודע איזה כרטיס מתאים יותר טוב לסט הזה קריטיב לייב 5.1 או פרטיסמו3 אני יודע שסה"כ פרטיסימו3 יותר טוב אבל עכשיו עקב מחסור שלו במלאי המחיר שלו קפץ ל300 שח ובנוסף לזה בשמיר אין אותו בכלל ואם אני יזמין אותו מחנות אחרת אז אני יצטרך לשלם שוב על משלוח וזה יצא כבר 350 שח אז לכן אני מעדיף לקנות את הקריטיב לייב ליד הבית שלי ב190 שח אבל אני רוצה לדעת שהכרטיס מתאים ב100% ל Aztech ולגבי הקבלים שבאים עם הAztech הכל מסופק ואין שום בעיה לחבר אותו
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בזמן האחרון אני שומע ברדיו שיר של זמרת קאונטרי לא ידוע לי איך קוראים לה בשיר מוזכרות המילים SAN FRANSISCO DONT HAVE HER HAVE ME
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי בדריבר של ה Fortissimo2 (הכי חדש על xp ) בלשונית של ה MIDI שני קטגוריות שנקראות : Maximum Hardware notes ו Maximum software notes ואני יכול לבחור שם לעלות או להוריד בכול אחד, מה הם עושים? הביררת מחדל היא 32 ו 32 שאני יכול להעלות ל 256 ו 64 קראתי בredme של הדריבר אבל לא מצאתי תשובה החלתית. וגם באותה לשונית יש "keep DLS collection in memory" מה זה אומר? ועוד אחד זה: Voice allocation מה זה אומר? ואחרון: current synth bank? זה מאוד חשוב לי לדעת בבקשה תכתבו מה שאתם יודעים תודה, עמית
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אני כבר בחרתי ב-ATP 3 השני שלי, אבל רציתי לדעת מה דעתכם, איזה סט אתם הייתם לוקחים הבייתה ולמה.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://bans.adserver.co.il/bbarc7.htm זה מה שמצאתי ולIPOD יש כתבה באתר.... מה אתם אומרים יותר שווה?
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
יש לי מגבר של קנווד דגם KA-52 משהו עתיייק בכל מקרה הוא מאפשר מקסימום 4 רמקולים בנתיים מחוברים אליו שני רמקוליים רצפתיית עצבניים של Wharfedale עכשיו יש לי בבית סנטר ממש חמוד וברגע שאני מחבר את הרמקול השלישי אחד מהרמקולים לא רוצה לעבוד האם זה מהכרטיס שלי שתומך במקסימום 2.1 ? או שיש בעיה במגבר? מה אני בדיוק צריך לעשות כדי שזה יעבוד ?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי לא מזמן נתקלתי בשיר תותחי שהבנתי שהוא שיתוף פעולה בין Bizkit, Godsmack, ו Disturbed ... השיר נקרא Blood In My Eyes , מין ראפ מטאל מעולה כמו שאני אוהב. בשום מקום עדיין לא מצאתי את מילות השיר. מבקש את עזרתכם האדיבה. (שימו לב - יש שיר באותו שם של בוב דילן, אין קשר בין המילים בכלל!!) תודה HF
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המיקרופון שלי פשוט לא מגיב במחשב! לפני בערך שבוע הצלחתי לדבר איתו בנטמיטינג, אבל פתאום זה לא עובד. המיקרופון עצמו בסדר גמור (בדקתי במחשב אחר), אז זה אומר שהבעיה היא במחשב. בעיית חומרה זה בטוח לא - כי מה כבר יכול להשתבש בשבוע עם היציאת מיקרופון? הקיצר, זה בעיית תוכנה כלשהי. בהגדרות המיקרופון על העוצמה הכי גבוהה ולט מושתק - אבל בכל זאת, אני לא יכול לדבר לא בנטניטנג, לא במסנג'ר, ואפילו ניסיתי להקליט ברשמקול אבל זה לא עובד! הצעות?
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אני יודע שתליית רמקולים בגובה גבוה מידי יפגעו באיכות של השמיעה, אבל אני רוצה לתלות אותם מולי ולצערי מה שיש מול השולחן מחשב שלי זה חלון (שהוא בעצם חלון שהוא כל הקיר....) אז כל מה שנשאר לי זה לתלות אותם מעל החלון הזה (שזה יהיה בגובה 2 מ' ~). השאלה אם אני יתלה אותם עם מתלה אבל בזווית שתפנה אליי (כלפי מטה) הסאונד עדיין ייפגע ???
-
- 6 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
יש את HS-02N ויש את HS-02A. שני אלו מוצעים למכירה בחנות כלשהיא, הראשון יותר יקר. בתחתית העמוד הראשון יש השוואה בין השניים ומיכוון שאין לי ממש מושג בנתונים טכניים אלו הייתי שמח אם היו אומרים לי עפ"י הנתונים האלו איזה סט עדיף. ורק לסקרנות, מה דעתכם לגבי הסט HS-04A? כמובן שאינני מצפה/צריך איכות כל טובה במיוחד, סבירה תספיק לי בהחלט (בעיקר לצרכי CS ;D ), אבל אם יש לכם המלצות על משהו אחר שניתן לקנות ברשת ואם לאו, אנא המליצו בבקשה (קישור לאתר היצרן עם תיאור מפורט יתקבל בברכה).
-
- 6 תגובות
- 891 צפיות
-
-
לפני כשנה וחצי קניתי בצרפת מיני-דיסק של סוני מדגם MZ-R700PC. לפי השם ולפי מה שהסבירו לי אפשרא להעתיק שירים מהמחשב למיני-דיסק הזה אך לאחר ניסיונות והקלטות הבנתי שכל העניין היה שטות ואני חייב לחכות את כל הזמן של ההקלטה בזמן אמת כדי לשמוע את השירים :'( . ההקלטה נעשית באמצעות מתאם USB לכבל AUDIO (שיטה לא איכותית במיוחד, אם הייתי יודע לא בטוח שהייתי קונה) ובנוסף הגיע כבל אופטי ובמיני דיסק יש כניסה אופטית גם כן שכמה פעמים הקלטתי מהמערכת סטריאו למינידיסק. לפני כשבועיים קניתי מחשב חדש עם כרטיס קול חדש (מובנה)- AVANCE AC'97 על לוח של Gigabyte 8PE667 Ultra 2. לפתע ראיתי על הכרטיס יציאה/כניסה אופטית והייתי בהלם! חשבתי שסוף סוף אני יוכל להעתיק בצורה נורמלית שירים למינידיסק בעזרת הכ…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אל תתיחסו למחיר, השימושים שלי הם מוזיקה וסרטים הסאב של ATP5 מורגש מספיק? מרגישים את הרצפה רועדת? נ.ב יש הבדל בין ATP5 לATP4? אם כן מה ההבדל וכמה הוא משמעותי?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רק רוצה להיות בטוח ... אני מחבר את הרמקולים ל gtxp עכשיו מהסאב יוצאים 2 חוטים,אחד עם ראש ירוק והשני שחור הירוק הוא לקידמיים והשחור לאחוריים עכשיו השאלה שלי היא : בראק יש יציאה לסאב - אפשר להשתמש בה ? כי זה חיבור בננה נקבה והחיבורים מהרמקולים הם כמו חיבור אוזניות (שכחתי איך קוראים להם) או שלא צריך לחבר אותם לשם ?
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
קראתי כמה ביקורות על ATP5 ועל פי הביקורות המערכת בכלל לא משהו במוזיקה כי הסאב שלה בעיתי מבחינת באסים (מוציא יותר מידי באס ואין עלו שליטה) ובכלל כתוב שזאות היא מערכת שנועדה למשחקים מה אתם חושבים?
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שמעתי שאין שליטה על הבאס בATP5 והסאב מוציא יותר מידי באס אז איך אתם (בעלי ATP5) מסתדרים עם הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-