עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by nema,

היי, מישהו שאני מכיר (יש לו חנות) הציע לי לקנות אצלו מתצוגה את ה HTR640 Onkyo ב 1000 שקל (נראה לי שזה ממש זול) עכשיו אני לא הכי מבין בריסיברים, אז אשמח להמלצות כרגע מה שיש לי זה טלווזית LED שמחוברת למחשב ב HDMI אין כבלים/לווין - ולא הולך להיות אם אני אקנה את הרסיבר יהיו רמקולים מן הסתם תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. Started by liho,

יש לי מכשיר mp3 zen touch של creative ויש לי שאלה... באמריקה יש לו שלט אך מסיבה כלשהי אין בארץ...אמרו לי בבאג שגם שלטים של דיסקמנים כגון סוני וכו מתאימים זה נכון?

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  3. Started by eviatarp,

יצא לי לראות הרבה מסכים בחיי ורציתי לשאול שאלה לקראת קניית טלויזיה חדשה. מאיזה תדר תצוגה מתחילים לראות את הקפיצות ואת "ההחלקה" המיותרת שגורמת לתמונה בטלויזיה להיראות מזויפת וממוחשבת?

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by andrei21,

1) האם אפשר להפעיל בתוכנה כתוביות חיצוניות בעברית? 2) האם אפשר להפעיל כתוביות חיצוניות בסרטי blu-ray מלאים?

• 0 תגובות
    • 982 צפיות
  5. Started by Aviad6,

השגתי זוג חשד במחיר מדהים אוקצור השאלה האם הם אוזניות טובות יש להם בלאי או משהו? אביעד

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  6. הייתי רוצה לדעת בבקשה עם אני רואה לרוב סרטים בפורמט DD, האם זה עקרוני אם יש לי כ.קול עם יציאה אופטית זול או שעדיף כ.קול עם יציאה אופטית כמו ה creative שעולה כבר כמה מאות שקלים???? האם יש הבדל באיכות הסאונד כאשר את הפענוח עושה הרסיבר???? מחכה לתשובה...

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  7. Started by Bug,

יש לי שאלה קצת טיפשית, התערבתי עם מישהו... האם איכות הסאונד הסאונד טובה יותר בכונן CD או בDVD ? תודה...

• 5 תגובות
    • 677 צפיות
  8. חיברתי את המחשב שלי לLCD בעזרת כבל HDMI ומתאם DVI-HDMI והוידאו עובר מצויין... עכשיו איך אני מעביר את הסאונד? איזה כבל בדיוק אני צריך? יש לי כרטיס מסך מובנה (לוח G31). תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  9. אני שמעתי הרבה אנשים אומרים פה חיבור דיגיטלי ואין לי מושג מה זה אז אם תוכלו להסביר לי אני מאוד אשמח... ועוד שאלה יש לי כרטיס 5.1 ONBOARD AC97 של REALTEK שבא עם הABIT AI7 שלי. יש לי מערכת רמקולים 4.1 של LUXEON (כן לא משהו אבל בתזרים המזומנים הבא אני אתפרע על משהו טוב) בעקרון הסאב הוא סאב אקטיבי, וכל הרמקולים מתחברים אליו אבל בשביל 4.1 אמיתי אני מאמין שצריך לחבר את הרמקולים לפלאגים המתאימים בכרטיס קול. מה שעשיתי זה: חיברתי עם מפצל את שני הרמקולים הקדמיים לחיבור של הרמקולים הקדמיים. כנ"ל עם האחוריים ואת הסאב חיברתי לכניסה של סנטר\סאב. וזה פשוט לא עבד... ניסיתי לחבר שוב את הרמקולים לסאב ואת הסאב לכל כניסה אפשרית עד שזה עבד בכניסה של הרמקולים הקדמיים. יש למישהו רעין מה לעשות? …

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  10. Started by elada22,

אני מבקש המלצה על DVD קורא DIVX וכו' עם חיבור usb וכרטיס זיכרון תודה

• 0 תגובות
    • 475 צפיות
  11. Started by elada22,

אני צריך לקנות כרטיס קול זול או אפילו אולי מתאם שיש לו חיבור קומפוננט תודה

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  12. Started by topipi,

תגידו אם אני אקנה mp3 מבוסס קשיח למטרת ספורט נניח iaudio x5l הוא יהרס במהלך ריצות וכו" ? עוד משהו מה עדיף iaudio x5l או iriver h300?

• 3 תגובות
    • 532 צפיות
  13. Started by Kremb0,

שלום לכולם. יש לי שתי מערכות רמקולים למחשב. האם אפשר לחבר את שניהם עם מפצל לכרטיס הקול? אם כן תשלחו לי לינק מאיפה אפשר לקנות מפצל . תודה רבה אחים שלי.

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  14. אוקיי פורום יקר נתקלתי בבעיה שהרדיודיסק ברכב שלי יודע לקרוא רק פורמט wma אז אני צריך להמיר את קבצי הmp3 שלי לפורמט הזה... אמרו לי יש איזושהי תוכנה, אפשר לדעת מהי? ניסיתי כבר לצרוב בnero בפורמט audio ולא בפורמט mp3 ולא פעל, צריך את עזרתכם הרדיודיסק עלה לי יקר!

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  15. קראתי את המדריך ורק רציתי לוודא אם הבנתי נכון. קניתי טלויזיה LCD שיש לה FULL HD ובמחשב יש לי כרטיס מסך GEFORCE 9500 GT עם יציאת HDMI. (לא הבנתי את ההקשר של המשפט "בכרטיסי NVIDIA יש צורך בחיבור יציאה דיגיטלית מכרטיס הקול לכרטיס המסך (חיבור SPDIF).", כי אצלי בכרטיס מסך או בלוח אם לא ראיתי שום חיבור כזה) אם אני יחבר את המחשב לטלויזיה דרך כבל HDMI לHDMI זה יעבירלי גם סאונד? אני לא יצטרך לחבר חוץ מזה שום דבר? ועוד שאלה קטנה: אם אני מחבר במקביל גם מסך מחשב VGA לVGA כשאני בוחר לראות את התמונה דרך המחשב ולא דרך הטלויזיה האם הקול לא יעבור דרך החיבור HDMI?

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  16. Started by 54321,

אני רוצה לקנות את הרמקולים האלו http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=182 השאלה שלי האם אני צריך כרטיס קול מיוחד בשביל זה או שכרטיס קול מובנה יספיק?

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  17. Started by loco2000,

ישנם אתרים , שמאכסנים קצבי RM (REAL PLAYER) שניתן לישמוע אותם רק אם אתה מחובר לאינטרנט עכשיו שאלתי היא : האם יש דרך או תוכנה כלשהי להוריד את הקובץ RM מהאתר ( אם מנסים הורדה רגילה דרך SAVE AS... או כל תוכנה הורדה אחרת , הוא מוריד את הקובץ ,אך עם מנסים להפעילו הוא צריך להתחבר לאינטרנט) מבלי להיות מחובר לאינטרנט? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום. יש לי שאלה קטנה לגבי דיסקי מוזיקה מקוריים. האם בדיסקים אלו קבצי המוזיקה נשמרים כמו שהם הוקלטו במקור? כלומר אין דחיסה ואיבוד נתונים לשירים שבדיסק? ובאיזה פורמט הם נשמרים? תודה

• 43 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. Started by nimi7,

עם אני מזמין את הגירסה האמריקנית של האייריביר אני לא יוכל ליראות במכשיר קליפים וסרטים?? חשוב לי לדעת!!! רק מי שיודע בטוח שאפשר שיגיד לי בבבקשה אחרת לא שווה להזמין את הגירסה האמריקנית של זה...

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  20. זה נכנס באותו מקום כמו הכרטיס מסך? זה מתפקד בין היתר כמו כרטיס מסך? (אני עושה עבודה בפרולוג בביצפר על מחשבים, ואני מעתיק מפרטים מהאתר בשביל העבודה, צריך לדעת אם להכניס כרטיס טלוויזיה, במקום הכרטיס קול, כי הכרטיס קול במפרט שאני כרגע מוסיף הוא onboard...)

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  21. כן שאלה קצת מוזרה אבל אין לי מוסג מה להגיד לו אזזז... "אני רוצה לחבר את האוזניות שלי וגם את הרמקולים ולא בא לי ממש להחליף ביניהם כל פעם. אז אני צריך לקנות מפצל (לפי מה שהבנתי זו הדרך היחידה אם יש דרך אחרת משו עם הכרטיס כל אשמח לשמוע). אז יש לי מספר שאלות בקשר לזה: 1.האם האיכות נהרסת? 2.איזה מפצל אני צריך לקנות בדיוק? 3. כמה דבר כזה צריך לעלות ? (מעדיף כמה שיותר איכותי) 4. האם יש דרך אחרת לעושת את זה כמו מה שאמרתי מקודם? נ.ב. יש לי כרטיס קול 6 ערוצים"

• 8 תגובות
    • 923 צפיות
  22. שלום לכולם. אני רוצה להשים מחשב בסלון בעיקר לסרטים. השאלה שלי זה מה חשוב שהיה בוא כדי שיהיה מספיק טוב?

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  23. קניתי מחשב (שטרם קיבלתי) עם כרטיס מסך Radeon HD3450 של Sapphire. יש לי טלוויזיית LCD של SAMSUNG בגודל 32" עם כניסות : HDMI/DVI, PC, RCA האם אני יכול לחבר את המחשב לטלויזיה ולראות באופן זה סרטים? איזה כבל אני צריך? האם רכיב נוסף כמו כרטיס טלויזיה ישפר משמעותית את איכות התמונה? אם כן, איזה כרטיס מומלץ? תודה מראש..

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  24. Started by manticore,

עד לפני כמה זמן ממש לא יחסתי חשיבות לאוזניות והשימוש בהן. לאחרונה אני רואה הרבה אנשים שמשקיעים הרבה כסף באוזניות ומשתמשים בהן הרבה, בשביל מוזיקה או בשביל משחקים. יש לי altec lancing atp3 ואני ממש מרוצה מהאיכות סאונד שאני מקבל. השאלה שלי אם מעבר לאוזניות זה באמת הבדל/שינוי עד כדי כך גדול שמצדיק השקעה של 600+ שקל? אומרים שבמשחקים למשל האוזניות ממש מכניסות אותך לאווירה ותורמות לחוויה. זה באמת עד כדי כך משפיע? תודה.

25. קניתי אוזניות אלה לפני כמה ימים ספורים. הסאונד מדהים! כל צליל חד כתער. הבעיה מתחילה עם הבאס. כאשר אני שומע מוזיקה הבאס לא רע , אבל כאשר אני מצמיד אותם עם הידיים לאוזניים הבאס עולה ב-50 אחוז לפחות ונשמע מדהים! ממש כאילו אני במסיבה... יש אולי איזה טריק לפתור את העניין הזה? כלומר .. יש כאן בריחה של לפחות 50 אחוז לדעתי.... אולי המציאו איזה מתקן שמחזיק את האוזניות צמודות לאוזניים או משהו כזה.. או אולי זה בקטע בריאותי לא לדפוק את האוזניים... סה"כ אני שומע מוזיקה אלקטרונית ואני מאוד אוהב באס

• 2 תגובות
    • 638 צפיות

דיונים חדשים בפורומים