עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום לכם, לאחרונה היה לי סרט מאוד רע עם אוזניות של RAZER שהחלפתי עקב מה שחשבתי היה בעיה עם המיקרופון שלהם לאחר ההחלפה התברר לי שטעיתי והבעיה היא באופן וודאי תוכנתית הבעיה היא שאם אני מדבר עם מישהו בכול תוכנת צא'ט קולי שהיא,אני מקבל פידבק ישיר ממה שאני שומע,כלומר: אני רואה סרטון ביוטיוב>מדבר כמה שניות>החבר שלי שומע אותי ואת הסרטון שלי למרות שאני עם אוזניות. ניסיתי הסרה והתקנה של הדרייברים אך לשווא,עוד מישהו נתקל בבעיה הזאת? ואם כן איך אפשר להתגבר עליה? זה הורס לי לגמרי את הניסיון להנות ממשחקים שבהם אני צריך תקשורת, תודה ויום טוב.

• 1 תגובה
    • 930 צפיות
  2. Started by Mr.B,

אם אני קונה DVD בארצות הברית הוא יעבדו בארץ רגיל? (כי אמרו לי שאם אני קונה וידאו אז צריך לכוון ומשהו ומשהו)

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by אורן203,

יש לי מערכת סטריאו של שארפ שאני מכניס דיסק mp3 לתוך המערכת לא שומעים כלום וכתוב באנגלית אין דיסק לפעמים הדיסק עובד ושומעים עם אני מכבה ומדליק 6 פעמים גם במקורי זה עושה מה הבעיה תודה אורן

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. איזה אוזניות כדאי לקנות- אני מעדיף אוזניות כפתור איכות טוב אין לי תקציב מדוייק בכללי על איזה דגמים ואיזה חברות כדאי ללכת אם יש לכם דגמים ספציפיים אז זה עדיף תודה, טל

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  5. Started by civic,

שלום. אני מחפש מסך LCD 32 אינץ לסלון במחיר של עד 2000 שקל. חשוב לי שיהיה לו אפשרות חיבור לHDMI כדי שאני אוכל לחבר את המחשב ....(האם חיבור HDMI מהמחשב לטלויזיה מעביר גם אודיו ? ) אם יהיה לו כניסת USB כדי לחבר כונן קשיח זה גם יהיה מאוד נחמד . אני לא כל כך מבין בנושא מסכים ומה למעשה ההבדלים .... חשבתי ללכת על זה : http://www.21.tv/p-94984/%D7%98%D7%9C%D7%95%D7%95%D7%99%D7%96%D7%94_Dantax מה אתם חושבים? יש טוב יותר ? איך הוא ?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by RoyShefy,

http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=5086326&type=1&product=1&category_name=%ee%f2%f8%eb%e5%fa+%f7%e5%ec%f0%e5%f2+%e1%e9%fa%e9 http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=5034570&type=1&product=1&category_name=%f8%ee%f7%e5%ec%e9%ed תנו חוות דעת מפורטת בבקשה זה מאוד חשוב

• 7 תגובות
    • 711 צפיות
  7. Started by Gill2,

אני יודע שיש הפרש גדול במחיר, אבל איזה אוזניות יהיו לי הכי טובות? אני משתמש בהם רק למשחקים ותוכנות דיבור כמו TeamSpeak: http://www.officedepot.co.il/(1gsiaqexlljib5bbkc4odi45)/catalogSku.aspx?id=617985 http://www.arcadia.co.il/Product.asp?Pid=ASH502&Cat2Cat1ID=13&Cat2ID=132 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=38_238&products_id=1153

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  8. Started by kozimus,

שלום יש לי 2 כרטיסי קול ,אחד ONBOARD 7.1 של AC97 והשני של CHAINTECH AV-710 מחובר דרך PCI . אני מעוניין אם יש אפשרות: שהאוזניות יעבדו דרך הAC (מחוברות לפנל קדמי בCM690 ) וכל השאר יצא דרך הכרטיס השני . ניסיתי בכל מני ווריאציות ולא כל-כך הצלחתי . תודה על העזרה.

• 8 תגובות
    • 862 צפיות
  9. Started by Black_Devil,

שלום לכולם. עשיתי חיפוש פה בפורום, וגם בזאפ ולא יכולתי להחליט על מה יותר טוב.... אז רציתי לשאול פה, איזה רמקולים טובים למחשב אני יכול לקנות עד מחיר של 350-400 שקל?! אני באמת צריך משו טוב במחירים האלה כי אני כל הזמן שומע מוסיקה במחשב... מישו יכול לעזור לי?! תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  10. שלום לכולם, אני מחפש את ה-DVD הזול ביותר שיאפשר לי חיבור למחשב והעברת הוידאו למחשב ב-firewire. מישהו מכיר ?

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  11. Started by mikamar2,

שלום , יש לי מערכת במחשב עם 4 רמקולים + סאב , השאלה שלי היא יש תוכנה שאפשר לעשות דרכה כיוונים למערכת או משהו כזה? תודה מראש לעונים!

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  12. מישהו יכול להמליץ? (אם יש דגם כזה) תודה מראש

• 1 תגובה
    • 5.4k צפיות
  13. Started by jupiterian,

שלום לכולם, מחפשת המלצה לרסיבר איכותי ולא יקר עבור הסלון. יחובר אל 5 רמקולים (אנלוגיים). יחוברו אליו: FHD Samsung Smart TV, ממיר יס MaxHD , סטרימר Beelink GT1 Ultimate ולפעמים עוד מכשירים מזדמנים (מחשב נייד, מצלמה...) יש לי רסיבר ישן של פיוניר שנתן איכות סאונד מצויינת אבל החיבור האופטי שלו התקלקל והוא גם ככה כבר די מיושן. קראתי המלצות על רסיבר Pioneer VSX1131 אבל הוא קצת יקר... האם Pioneer VSX531 יהיה משמעותית פחות טוב? אשמח גם לשמוע אם יש דגמים מומלצים אחרים.

14. שלום רב. בביתי מערכת קולנוע ביתית. מחשב נייח עם כרטיס קול SoundBlaster. אני נאלץ להיפרד מהמחשב הנייח לטובת מחשב נייד. זה אומר שאני נאלץ גם להיפרד מהכרטיס קול שלי (שמחובר לרסיבר באמצעות כבל אופטי). האם כרטיסי קול חיצוניים עושים גם הם את העבודה? או שזה גימיק? במידה וכן, האם יש דגם מומלץ? אני לא אודיופיל משוגע או משהו כזה. סתם אוהב מוזיקה טובה. תודה מראש!!!

• 17 תגובות
    • 5k צפיות
  15. Started by SharonSx,

אני רוצה לפתוח את הסאב וופר של המערכת הזאתי אבל אני לא מצליח... מישהו יודע איך לפתוח אותו?

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  16. Started by piro,

היי קראתי את רוב הת'רדים לגבי אוזניות בפורום (יש הרבה) אבל בכולם האוזניות שהוצעו כטובות נראו גדולות וסורבלות. יש לי ipod ואני מחפש אוזניות שיהיו יותר איכותיות מהאוזניות שבאו איתו ועדיף שלא יהיו מאותו הסוג (הסוג שנכנס לאוזן, כמו ה mx500), יותר בכיוון של האוזניות ה"רגילות" אלו עם הגשר והפדים. גבול המחירים הוא בסביבות ה 100 דולר. אני לא מחפש בס חזק במיוחד, אני לא שומע מטל ורוק כבד בד"כ, אבל רצוי שיהיה מדויק. תודה piro

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by מגדל,

אני רוצה לחבר את המחשב שלי לLCD (SAMSUNG A450 ואני לא יודע איזה כבל לקנות.. הבנתי שצריך לקנות כבל HDMI עם מתאם לDVI, זה נכון? ואם אני מחבר ככה איך אני מקבל סאונד? מהרמקולים של המחשב? ועוד שאלה... כמה בערך יעלה כל העסק הזה?

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. שלום לכולם אודה לכם במתן עזרה לשם הפיכת גירסת הIRIVER h10 שברשותי מאמריקאית לאירופאית, הבנתי שיש דרך לעשות זאת . בתודה מראש לכל העוזרים תומר

• 5 תגובות
    • 648 צפיות
  19. Started by bykeking,

אז ככה, אחרי שירדתי מטלויזיה חדשה ושטוחה לחדר, אני חושב על קניית מערכת. התקציב שלי הוא בערך 2500 לכל העסק. אני רוצה מערכת איכותית עם סאונד צלול ונקי מרעשים גם בווליום חזק. אני שומע הכל. בעיקר מטאל, פאנק ואלקטרוני. אני צריך את המערכת בשביל לנגן מוזיקה מהמחשב ולכן אין צורך ברסיבר. אני ממש לא מבין כלום בנושא ואני אשמח לקבל טיפים והמלצות למערכות מומלצות. אני לא רוצה "רמקולים למחשב" אלא מערכת "אמיתית". תודה רבה לעוזרים!

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by hell,

סוףסוף יש קצת כסף ואני זוכר שפעם אחרונה שהשוותי בין רמקולים הLOGITECH היו יותר טובים בעיקר בכל הסאונד באס החזק והנקי שהיה עכשיו המצב קצת שונה אני לא ממש מזהה את הדגמים שיש עכשיו ראיתי שבקטגורית ה5.1 ישנם הCreative PC Works SBS LX520E 5.1 ומינגד ניצבים ה Logitech Z-640 50W 5.1 Speakers אשמח אם תיתנו מתונים להשוואה,כמובן שאם יש חוות דעה רצוי ממי ששמע את 2 המערכות... ועוד שאלה אם אני ארצה לחבר את המערכות למערכת קולנוע ביתיתי האם הדבר אפשרי? אני רוצה ליקנות גם נגן DIVX זול יחסית אז אולי אפשר לחבר אותו למערכת? תודה

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  21. שלום לכולם, לאחרונה חיפשתי כרטיס קול חיצוני לשדך ללפטופ שלי, שכן הכרטיס קול הפנימי שלו לא מציאה גדולה. מחוסר אפשרויות או מגוון כרטיסים חיצוניים (usb) כאלה בארץ, החלטתי לבסוף לקנות את הכרטיס הנ"ל (כותרת) - וכן, אני מודע לזה שההתמחות שלו אינה בסטריאו, אבל שוב, זה היה בעיקר מחוסר אפשרויות כללי (לפחות המוכר לי), בנסיון למצוא משהו מעט יותר ראוי לשדך ל-audioengine a5. אז ככה: הכרטיס אמנם נשמע טוב יותר מהכרטיס המוטמע בלפטופ (Conexant HD Audio) - אך יש לציין שההבדל אינו משמעותי. הצליל אמנם מעט נקי יותר, וטיפה פחות עמום, אך התאכזבתי לגלות שאפילו ה-squeezebox3 נשמע טוב בהרבה משניהם - עם יותר נפח, צליל נקי ופתוח יותר, והרבה פחות עמום - וזאת למרות שה-sb3 נחשב אמנם למקור נקי, אך חסר…

• 1 תגובה
    • 995 צפיות
  22. Started by wewe1,

רוצה לקנות מסך LCD לסלון בגודל הנ"ל יש המלצות ? התקציב הוא 7000 +-

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  23. Started by nazgull,

היי, אני מעוניין באוזניות קשת לפלאפון בתקציב של 200-250 גג. אשמח לקבל המלצות לדגמים ולחנויות. תודה

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  24. Started by h_dee,

היי, הודעה ראשונה שלי, אני קורא פה כבר הרבה זמן. רציתי לדעת אם יש דרך מסויימת להגדיר HD דרך כבל DVI שמחובר מכרטיס מסך (AVIX1900TX) לטלויזיה (1080i / 740p LCD). חיברתי את הכבל ואני אכן רואה כמו שצריך, אבל אני עדיין לא יודע אם יש אפשרות לבחור את שיטת השידור דרך ההגדרות של הכרטיס מסך, או שלא אמורים לבחור את שיטת השידור כאשר עובדים עם DVI. במידה ואי אפשר להגדיר 1080i או 740p אז באיזו רזולוציה כדי לעבוד כדי לקבל תמונה איכותית בWIDESCREEN של 32 אינצ' ? תודה רבה על העזרה!

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  25. אז מה?!- ...דוגרי...אני מחפש רמקולים 2.1 טובים באיכות, בבאס; למוזיקה, סרטים ומשחקים. אני מחפש רמקולים שהתמורה\איכות\מחיר הם הכי טובים...מוכן לשלם עד משו כמו 900~400 (200$ מקס')....אבל כמה שפחות יותר טוב ;D... אני רוצה להנות מהרמקולים ושלא יעלו יותר מדי עקב זאת, ושיספקו אותי. נוסף על כך, אני מחפש רמקולים עם יציאה אופטית (בגדר מומלץ מאוד אבל לא חובה) , ועדיף עם חיבור לאוזניות.. יתר על כן, יש לי אופציה לקנות בדיוטיפרי את הרמקולים במחיר הנ"ל?(כי אחי טס מחר ואני צריך להחליט האם לקנות משם או מבארץ...אני לא מעוניין בקנייה מחו"ל-בלי אחריות): http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?CategoryID=232 יש הצעות? …

• 11 תגובות
    • 760 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.