עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by danield51,

אני רוצה לקנות מערכת רמקולים לחדר..החדר הוא סטאנדרטי..3x2.5 בערך..התקציב הוא 500 +- השאלה היא אם יש טעם לקנות כזה..ראיתי שאין ממש משהו כשהממשלה מגוון במחיר הזה....אם יש כזה דבר טוב..אם אפשר המלצות?המטרה היא לחבר למחשב במשחקים ולחבר לטלוויזיה..Samsung c530 תודה

• 4 תגובות
    • 890 צפיות
  2. שלום! אני רוצה לקנות את המערכת 5.1 הזאת- http://walla.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=37907 ויש לי כמה שאלות אם מישהו מבין בזה- איך מחברים אותה לפלסטיישיין 2? אם מחברים אותם למחשב ואין לי כרטיס קול של 5.1 זה עדיין יעבוד? ואיך זה יעבוד? ואיך מחברים אותם לממיר כבלים של הוט? וגם אם יש פיתרון מהר לחבר אותם לdvd (עם כניסה של 5.1), לפלסטיישן ולממיר נבלי כל שניה להוציא ולחבר? וזה יהיה אחלה אם מישהו יכול להמליץ לי על עוד רמקולים (5.1) טובים בסביבת ה 500 ש"ח תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  3. Started by dando,

טוב ירדתי מהמכירה של נטאקשין ביטלתי אותה. עכשיו תגידו לי משהו. ראיתי בזאפ את הנגן הזה: http://www.masterpc.co.il/product.asp?productid=1 הוא מתאים לבן אדם כמוני שלוקח את זה לריצות?[את הנגן] ובמה הוא יותר\פחות טוב מהנגן הזה: http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1961026 הא? אם אפשר כמה שיותר פרטים. תודה

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  4. אורח
    Started by אורח,

מה אתם אומרים עליו: Creative Nomad Jukebox Zen 30GB Mp3 Player אני קונה אותו ב 1400. איך הוא?

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  5. Started by Cyron,

האם בעזרת נגן DIVX אני יכול לקרוא דיסק DVD-+R שצרבתי עליו מספר סרטים ?

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  6. Started by ArZi17,

יש לי רמקולים בהרכב של 5.1 של חברת Hemilton שנקנו לפני 3 שנים בקירוב ועד עכשיו עבדו כמו גדולים. יש לי סאב ועוד 5 רמקולים שמתחברים בעצם לסאב שיש בו שליטה על הווליום. אבל לא יודע מה קרה לפני כמה ימים הבחנתי בשינוי בסאונד וכשבדקתי את זה גיליתי שהחיבור בסאב של הרמקול האחורי ימני לא פעיל... רציתי לשאול אם יש לי אפשרות לתקן את זה לבד או שאני חייב ללכת לחנות? ואם חנות אז כמה בממוצע זה יעלה לי? תודה מראש:]

• 6 תגובות
    • 686 צפיות
  7. Started by QkSr756,

אהלן.... רציתי לשאול מה ההבדל מבחינת איכות בין שני סוגי הכבלים של AUX: האחד עם שני חיבורי RCA והשני משני הצדדים 3.5mm ניתן לראות תמונה של הכבלים בלינק הזה http://forums.hardwarezone.com.sg/showthread.php?p=57532018 אני רוצה לחבר מערכת סטריאו ביתית לנגן (Cowon J3)- למערכת יש את שני החיבורים... השאלה היא איזה סוג יותר איכותי? אם למישהו יש גם מושג על טווח מחירים (כי עבור כל סוג יש כל מיני מחירים מה שבטח מבדיל ביניהם זה עובי החוט ולכן האיכות, אורך וכו..) או על כבל ספציפי מאיזו חנות אני אשמח להמלצה... תודה רבה לעוזרים...

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Lyor,

אני מתנצל מראש מפני שאני יודע שזאת אחת השאלות הכי נוביות שיכולות להיות בפורום הזה, אבל לא מצאתי בשום מקום תשובה חד-משמעית עליה...(חיפשתי גם בפורומים אחרים) רציתי לדעת מה ההבדלים בין כבל וידאו של RCA לבין ה-component של הRGB? האם זה הבדל באמת ממשי גם בטלוויזיה רגילה או רק בLCD? מה האיכות המקסימלית שיכולים להעביר שני סוגיי הכבלים? אגב: לי יש מסך LCD 37 ועכשיו הוא מחובר בכל צהוב של RCA לDVD של פיוניר 383. במידה ויוצע לי להחליף, האם אני ארגיש באמת בהבדל בין שניהם? עריכה: אם אני אקח למשל את החיבור RCA שלי (את שלושת הכבלים) ואחבר אותם כ-RGB הדבר הזה אפשרי?, או שאלו כבלים שונים לחלוטין ואני לא יראה כלום...?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by ROEY--1,

שלום רציתי לדעת אם יש לכם מושג על הרמקולים הללו שעברו במוחי לקנותם: רמקולים קדמיים מעולים תוצרת B&W דגם DM-602 רמקולים אחוריים תוצרת B&W דגם DM-303 רמקול סנטר תוצרת B&W דגם LCR-3 רסיבר ONKYO TX-SR501 - כסוף

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  10. Started by Netanel o_0,

האם חיבור למחשב ייתן ווליום טוב והגברה טובה או שזה לא מספיק?

• 5 תגובות
    • 761 צפיות
  11. Started by sirotag,

שלום קניתי היום מחנות בחיפה סנטר של SHERWOOD ב 250 מתצוגה עם אחריות ל 5 שנים מהיבואן SG זו הייתה החלטה של רגע חיברתי אותו והוא נשמע לא רע (יש לי ריסבר JVC 5032V ושני רמקולים ישנים של SHARP) חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי מידע יש לי את מספא הדגם:SP-600 הסנטר מיוצר בקוראיה ככה רשום מאחור וגם רשום 8 אום אין יותר פרטים משיהו יכול לתת יותר פרטים והשאלה הנוספת אם עשיתי עסקה טובה? (בעל החנות סוגר את החנות לרגל שיפוצים והוא אמר שזה זול מאוד) צילמתי את הסנטר:

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  12. Started by eladh16,

שלום לכולם יש לי שאלה על סרטי HD שתמיד רציתי לשאול. איך זה יתכן שקיימים סרטים ישנים באיכות HD של 720p ואפילו 1080p? למשל ראיתי שבyes משדרים את הסרט Titanic ב HD וגם ברשת אפשר למצוא את הסרט באיכות 1080p. זה סרט משנת 97 איך זה שהיה להם את הציוד הנדרש לצילום HD בשנה כזו?? אני אמשח להסבר תודה וחג שמח!

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. יש ברשותי רמקולים 4.1 (4 קטנים וסאב) הרמקולים מחוברים למחשב עם 2 כבלים PL קטנים... יש לי כרטיס קול OB עכשיו השאלה איך אפשר לעשות ככה שהוא יפצל את המוזיקה/סרטים שאני מנגן לכל הרמקולים ולא רק ל 2? לפני זה היה לי XP והייתי מגדיר בהגדרות שיש לי 4 רמקולים והייתי מדליק סרט ( לא משנה איזה) בתוכנה KMPLAYER והוא היה מנגן לי את כל הסרט בכל הרמקולים ( לא סראונד בלי אפקטים פשוט היה מפצל את הסאונד לכל הרמקולים) לאחר שעברתי ל WIN7 אחרי ההגדרה זה לאעוזר במיוחד אז עכשויו השאלה עם איזה תוכנה או פלאג אפשר לסדר את הדבר הזה? אם גם כל הדברים יתנגנו ב כל הרמקולים זה עוד יותר טוב תודה...

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  14. Started by eladh777,

שלום אני מחובר ל Yes ויש לי ממיר בחדר שמחובר ישירות לכבל של Yes. האם אפשר מבחינה טכנית לפצל את הכבל של Yes שיתפצל בסה"כ ל 2 כבלים? כלומר, אני רוצה שהכבל יתפצל לשתיים, אחד לממיר שמחובר לטלוויזיה וכבל שני שיהיה מחובר לכרטיס טלוויזיה. אם אפשרי הדבר, אני יכול לצפות בשני המקורות(טלוויזיה, מחשב) בערוצים אחרים במקביל? מדובר במפצל כזה: http://ultrapro.co.il/products/89764 המפצל הזה יהיה טוב? שאלה נוספת: לא תיהיה פגיעה באיכות השידור או בעיה עקב הפיצול, נכון?

• 9 תגובות
    • 4.2k צפיות
  15. Started by Director,

שלום לכולם. לפני מספר ימים השגתי סרט HD 1080P , סוג הקובץ הוא mkv. המחשב שלי לא יכול להריץ את הסרט כי כנראה אין לי את הקודק המתאים / נגן מתאים . משהוא יכול להמליץ לי על איזה קודק / נגן שיוכל להריץ את זה ? תודה רבה לעוזרים

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by MeTaLhAmMeR,

יש לי Z5500 ויש לי סרט שהוא שהקידוד שלו הוא DTS, אני פותח את הסרט הזה עם הנגן Mv2Player בשביל שיהיה אפשר להכניס תרגום והנגן הזה משתמש בפילטר AC3 שהתקנתי. הבעיה שלי היא שאני רוצה להשתמש בנגן הזה ולשמוע בDTS, מה אני אמור להגדיר בפילטר AC3 ע"מ לשמוע ב DTS? או שאני אמור להוריד את הפילטר הזה לגמרי? או שיכול להיות שהנגן Mv2Player לא תומך ב DTS?

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  17. Started by EagleX2,

המכשיר הזה נשמע מדהים מסך TFT צבעוני RADIO FM 20GB יכולת להקרין סרטים וקליפים והכל ב 299$- 340$ יש מישהו שמכיר חנות בלוס אנג'לס או בניו יורק שמוכרת אותם ואם אפשר רחובות יעזרו ועדיף ועדיף לוס אנג'לס??????? עריכה: חבר רשם את זה

• 6 תגובות
    • 780 צפיות
  18. Started by laviko1,

שלום, האם כדאי לרכוש בזמן הקרוב LCD 32' או לחכות עד שהLED יכנסו יותר לשוק ויהיה ניתן לרכוש בגדלים 32-37 ?? האם זה ממש משמעותי ההבדל ?? תודה

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  19. Started by Aviad6,

http://uk.europe.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=113&product=10321 אני כנראה קונה אותם יד שנייה ב350-400 שקל השאלה אם כדאי והאם הם זקוקים למשהו מיוחד כדאי להפעיל אותם אה עוד שאלה. האם יהיה לי אפשרות גם סתם לחבר לMP3 ? תודה

• 8 תגובות
    • 925 צפיות
  20. חשבתי על MX5021 של ALTEC וחשבתי על FX 6021 של ATLEC יש אפשר לרמקולים יותר טובים במחירים האלו? ואיזה כרטיס קול מולץ לקנות ביחד איתך?אין לי מוסג מה דווח המחירים אבל אני רוצה משהו איכותי ... שיעשה לי את שיא האיכות מי הרמקולים ......... -ושמעו עוד משהו אני מתקוון לקנות גם טטלויזיה של סמסונג LCDR81 ואני רוצה לחבר את אחד הרמקולים בשביל שתיהיה איכות ברמה גבוההה עכשיו אמרתי כול פעם שנראה איזה סרט בטלוויזיה אז נחבר תרמקולים האלו לטלוויזיה ... עם אני היראה איזה סרט בטלוויזיה או כדורגל אז נחבר את אחד הרמקולים האלו זה אפשר? ועם דוגמא אני רוצה לחבר תרמקולים לטלוויזיה אבל אני רוצה שהאיכות תפעל מי הכרטיס קול שאני קונה עכשיו זה אפשרי ? איך עושים את זה בדיוק ? תודה יום טוב

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  21. Started by asilbob,

MX5021וAltec Lansing FX6021וAltec Lansing חשבתי הרבה על אחד הרמקולים האלו מה יותר כדאי ? מה יותר יפה חזק איכותי ? יש לי תATP3 ואני ממש ממש מרוצה אז בגלל זה בא לי על החברה אזות ..... עם יש לכם עוד אפשריות לרמקולים אולי יותר מומלצים אז זה יהיה יותר טוב ... כי אני זוכר שפעם הייו ממלצים על הרמקולים היום אני לא יודע -עכשיו הששאלה השנייה שלי אני רוצה לקנות כרטיס קול שיעשה לי את שיא האיכות מי הרמקולים ..... אבל שיהיה לי כמה שיותר זול ...... אין בעיה שיהיה קצת יקר בשביל שיהיה שיא האיכות אבל לא להגזים

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  22. Started by bneli,

שלום לכולם אז ככה יש לי כבר הרבה שנים מגבר של מרנץ ישן דגם PM-25 שהוא מחובר למחשב ואיתו אני שומע אליו מחוברים כמה רמקולים מאולטרים של רכב וככה אני שומע.. עכשיו החלטתי שהגיע הזמן לסדר מערכת של רמקולים נורמלית להעיף את כל ה4 רמקולים האלו של הרכב ולחבר זוג טוב וראיתי רמקולים יד שניה של סוני דגם SS-U700 ורציתי לדעת אולי איך הצליל שלהם ואם הם יכולים להתאים למגבר חשבתי ללכת על יד שניה כי קראתי פה כמה מאמרים על מערכות וינטג' ויש לי גם מגבר קשיש יחסית שעובד לא רע (יש רעשים קלים שמגבירים לסוף מין שלג סטטי ושאני מנקה פעם בה עם ספריי מגעים אותו אז גם זה יורד יחסית אבל זה לא מפריע בכלל..גם זה ניראה לי יכול להיות כי המרקולים של הרכב עם התנגדות שונה) האם כדאי לרכוש אותם? (שכחתי לציי…

• 38 תגובות
    • 4.9k צפיות
  23. יש לי רמקולים 6X9 אינץ' לרכב של 300W כול אחד....הרכב של אמא שלי זה טויוטה יאריס למי שמכיר...הקטנות האלו...אין לה רמקולים אחוריים כלל ואני מעוניין להשים לה את אלו שכבר יש לי כי אחי יתחיל לנסוע בו עוד מעט וזה משגע לשמוע ככה...אבל יש בעיה אחת...לרכב אין אפשרות לחבר מגבר המערכת מובנת באוטו כלומר באה ככה מהיצרן ובשביל לחבר מגבר צריך ללכת למוזך ולפרק את כול הדשבורד....אז השאל שלי אם אני מחבר אותם ככה בלי מגבר...זה יהיה בסדר? כלומר ייפעלו והכול? (ברור שלא בשיא עוצמה) אני פשוט רוצה לדעת אם אין סיכונים בכך שיישרף משהו..המערכת של הרכב/הרמקולים...הייתי מנסה לבד אבל יש גם את הקטע שאני לא רוצה לשרוף כלום וגם שצריך לחתוך בקרש באחורי מקום לרמקולים ואני לא רוצה לחתוך סתם..תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by lior007,

היי רציתי לדעת האם מישהו מכיר את הרמקולים הבאים:Genius E-350 Hi Fi Multimedia 2.0 Speakers הם 10W הם זה מספיק חזק?אני רוצה לקנות אותם לטיול שנתי,האם זה מספיק לחדר שלם בעוצמה?

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  25. Started by Rule The Pc,

יש לי מערכת קולנוע ביתית עם רסיבר YAMAHA שי בו DOLBY DIGITAL אבל אני חיברתי את המחשב לרסיבר ועשיתי בדיקה של הרמקולים זה היה סטריאו למרות שכיוונתי במחשב את זה לסראונד. למה הסראונד לא פועל? יש אפשרות שהאחוריים פועלים אבל הם משמעים אותו דבר כמו הקדמיים?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים