עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. תקציב בין 200 ל 300 עם יש פחות אני ישמח

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  2. Started by Spiritus,

יש לי את הכרטיס הנ"ל ואני יודע שהוא לא תומך ב ASIO, אבל שמעתי שיש דרך בה אפשר להשיג תמיכה ע"י דרייברים מסוג שהם. איך? תודה מראש !

• 4 תגובות
    • 873 צפיות
  3. Started by MeTaLhAmMeR,

מה נותן 24BIT או יותר בכרטיס קול? איכות שמיעה טובה יותר? 24BIT קיים גם בחיבור אנלוגי וגם דיגיטלי? או שזה קשור ל-DD/DTS בכלל? מישהו יכול לעשות לי סדר בבלאגן?

• 8 תגובות
    • 793 צפיות
  4. יצא לראות פה את כל הפרוייקטים המדהימים של אנטולי וחשבתי לנסות לעשות בלו טהק כי כתבו פה הרבה שזה משפר מאוד כל אוזניה(וגם אני אוהב לשפר כל מיני דברים..ובעברי הייתי משפר את הN95 מתקן לו את הסליידר וכל מיני שטויות..) אבל עם אוזניות אף פעם לא יצא לי להתעסק(אף פעם לא היה לי אוזניות נורמליות תמיד זה היה אוזניות שקיבלתי של 10 שקל רציתי לדאת איך אני מפרק אותם בלי לשבור כלום (זה שם הולך ברגים או קליפסים..?) התמונה היחידה שמצאתי באינטרנט שהם מפורקות(אני גם לא יודע אם אלו שבתמונה מקוריות) שאני ילמד את המבנה שלהם זה זאת..אבל לא ממש רואים בה טוב... אם מישהו קצת יוכל לתת לי כמה טיפים איך לגשת לעניין של הפירוק והרכבה(בלי לקרוע את הכריות מהעור) אז זה יעזור לי מאוד!! תודה לכולם =]

• 15 תגובות
    • 4.7k צפיות
  5. Started by JAMOOS GADOL,

חבר שלי (אור מ. "המחשב המפלצתי") סיפר לי שיצא ADD ON חדש ל iPOD שמתקין על האיי פוד הרגיל, ושומעים רדיו FM מישהו יכול להביא לי פרטים בבקשה על זה? זה די דחוף

• 31 תגובות
    • 2.8k צפיות
  6. אהלן חברה. היו לי אוזניות Siberia V2 אבל הן נדפקו, ובחנות נותנים לי בחירה: או לחכות עד שזה יבוא עוד כמה שבועות, או לקבל זיכוי של 400 שקל ולקנות אוזניות חדשות. אני רוצה הפעם משהו איכותי, כי האיכות של Siberia V2 על הפנים (היו לי 2 זוגות, כשבכל אחת מהאוזניות לא שמעו תוך כמה חודשים בגלל שינוי הווליום שנדפק כל הזמן). אז בבקשה, תמליצו לי על אוזניות, שאפשר לקנות מבאג, בשווי 500+ שקל בשביל גיימינג, סרטים וקצת מוסיקה. (חשיבות מצד ימין - כלומר חשוב מאוד לגיימינג, ורק אז לסרטים ולמוסיקה בסוף). תודה!

• 14 תגובות
    • 3k צפיות
  7. Started by pchoresh,

שלום לכולם, קניתי לאחרונה מחשב נייד עם יציאת HDMI. קניתי בבאג כבל HDMI ב-35 ש"ח, המוכר אמר שאין הבדל בין הכבלים והוא זול כי החומרים שהוא עשויי מהם הינם זולים. חיברתי את המחשב ל-LCD באמצעות הכבל ובהקרנת הסרט היו מעין עצירות קטנות כאלה. השאלה היא, האם המשמעות של העצירות היא קצב העברת נתונים לא טוב? האם ישנם הבדלים נוספים בין כבלי HDMI מלבד איכות החומר? חשוב לציין שבעת צפייה בסרט בנייד אין עצירות והוא מוקרן באופן חלק. תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 823 צפיות
  8. Started by TeaTime,

יש בבעולתי את הפורטיסמו 2 ורמקוליים ג'נריים אבל חזקים למדי כאשר אני מנסה לנגן סרטים הויליום שלהם חלש מאד בניגוד לMP3 שנשמעים רגיל הבעיה גם אינה קיימת ביציאת האוזניות שם הקול חזק איפה נמצאת הבעיה?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by dardar4,

שלום לכולם! אני מתכנן להפוך את המחשב הישן שלי למחשב HTPC אך אבוי! אין לו יציאת HDMI.... ניסיתי לחפש מתאם DVI-HDMI וקצת התבלבלתי מהתוצאות כי מסתבר שיש כמה סוגים: 24+1 נקבה 24+1 זכר 18+1 נקבה.... הנה לדוגמה אחת מן התוצאות בDX שמצאתי http://www.dealextreme.com/p/dvi-24-1-male-to-hdmi-female-dvi-24-1-to-hdmi-male-dvi-18-1-to-hdmi-female-converters-set-109351 קיצר, השאלה היא איך אני יודע מה אני צריך? מה ההבדל בין המתאמים ומזה זה זכר\נקבה בכבלים? תודה לכל העונים ושבת שלום

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by XCG120,

ברצוני לקנות קולנוע ביתי עד מחיר של 5000 ש"ח איכותי עם רמקולים איכותיים. הסבר מחינת ביצויעים של רסיבר מומלץ.. ומה צריך לדעת לפני קניה?איזה סוגי חיבורים מומלצים?עדיפות לדגם חדש מחברה מוכרת. שיתאים בגדול לשמיעת מוזיקה באיכות גבוהה.. אשמח להסבר מפורט. תודה..

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  11. Started by powersoul,

אוזניות פשוט מדהימות!!! חיברתי אותן לנגן שלי - iaudio u3, שומעים פשוט מדהים!, לא ידעתי אפילו שאפשר לשמוע מוזיקה בצורה איכותית כל כך! המליצו לי כאן על ה cx-300, כשבאתי לחנות העיניים ישר קפצו על ה 205, וזה פשוט חוויה! http://www.tuki.co.il/Product.asp?Pid=555555559&Cat2Cat1ID=11&Cat2ID=161&aff=Zap עלו 450

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. היי לכולם. נרכשה טלויזיית LCD של LG 42 אינץ. הדגם המלא: 42LC2R. רוצים להתאים לה מערכת בתקציב שבכותרת. אני מבין קצת בתחום, אבל לא מומחה גדול. אשמח לקבל טיפים כללים לקנייה, וטיפים ספציפיים של מה לקנות. תודה, גיא.

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  13. Started by Royz,

אני צריך תוכנה חינמית שתהפוך לי כמה קצבי מוסיקה שהם M4A ל Mp3. תודה מראש לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 738 צפיות
  14. Started by anatoli,

אהלן חברה, כן כן, עוד זוג של K340 נחת אצלי אתמול והנה התוצאה: נשאר רק להדביק את הבד על הגרילים החדשים וזהו. כמו שניתן לראות הזוג הזה הוא Balanced עם מתאם לחיבור 1/4". כמובן שכרגע אין לי שום מגבר ששווה בשבילו לבדוק Balanced, אבל אני מעדיף לא להגביל אפשרויות בעתיד, שכן להעביר מ-4pin XLR ל-1/4" זה אולי קל, אבל הפוך זה בלתי אפשרי כמובן שגם הזוג הזה הוא הגרסא הירוקה והאיכותית ביותר של האוזניות. שמעתי בהן, אחרי המון זמן שלא שמעתי זוג K340. אני תוך רגע הבנתי למה אהבתי אותן כל כך. פשוט פנטסטיות. פירוט, במה, באס, כל כך יפה, כל כך כיף. מדהים. הזוג הזה הוא כנראה הזוג שאני הכי אוהב עד עכשיו. אומנם מבחינת סאונד הוא זהה לקודמים. אך הכבל קצת גמיש יותר שכן עשיתי אותו דק יותר ועם צ…

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by KaKa,

אני רוצה לקנות רמקולים חדשים , ובחיפושי ראיתי את אלה: http://www.luxeonav.com/en/5.1/v998.htm איך הסאונד שלהם? בהשוואה לרמקולים האלה של יאמהה http://www.3top.co.jp/pc/parts/ystm101.jpg מה שגם מושך אותי לרמקולים האלה זה שיש להם תמיכה בac3 וdts וגם שלט :> נחבר אותם גם לxbox \ tv \ dvd.....

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  16. אני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה כלומר לראות את המסך על הטלויזיה ואמרו לי שכבל RCA יתאים לכך.. אז מישהו כאן מכיר איזו חנות טובה בראשון שאני יכול לקנות את זה? ..תודה.

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  17. יש לי צורב LG חדש מחובר ללוח אסוס כולל כבל קול לכרטיס הקול של המחשב למרות שלא ברור לי במה מסייע הכבל הנ"ל. בכל אופן הבעיה היא שבזמן שאני שומע מוסיקה באמצעות הצורב נכנס זמזום לא בריא לשמע או אם למקד את הבעיה בכל מקרה בו ה- MASTER VOLUME של רכיב ה- CD PLAYER פתוח (כלומר פתוח על מינימום או שאינו מושתק הרעש הנ"ל נכנס בלי קשר למקור ההשמעה - בין אם הקבצים מושמעים מהמחשב ובין אם מהCD PLAYER הרעש הוא זמזום רקע ובהפעלת הCD PLAYER נכנסים רעשים של המראת מטוס סילון - כאילו היתה אמורה להיות הארקה איפושהו שלא קיימת . האם מישהו מכיר את התופעה ובעיקר את הפתרון? בעיה 2. הלוח שלי כולל יציאות דיגיטאליות. ברצוני לעשות בהן שמוש לחיבור כרטיס הקול של המחשב לכניסה דיגיטאלית של המגבר. אלא שהיציא…

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  18. Started by J0n1,

שלום. אני רוצה שישמעו את האדיו שיוצא מהPS2 שלי דרך הרמקולים של המחשב. כרגע מחובר לי רק החיבור הירוק, משום שיש לי 2.1 אני צריך לקחת רק את החיבור הלבן של הPS2 ולשים לו מתאם ולחבר לLINE IN? או שיש מקום אחר..? תודה

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  19. כבר המון זמן שמתי עליהם עין. יש לי הזדמנות טובה להביא אותם במחיר מצחיק מחו"ל. הבנתי שהן מפלצתיות במיוחד בתחום הבס ודי מומלצות למשחקים. מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  20. Started by Cynicoren,

שלום, הבנתי שכדי להנות מאוזניות SYBERIA2 צריך כרטיס קול 5.1. איך אני מזהה אם יש לי כזה במחשב ? תודה

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  21. צריך המלצה לרמקולים טובים לשמיעת מוזיקה רועשת, אני משתמש כבר הבה זמן ברמקולים של ה 30 שקל ונמאס לי מהאיכות הזוועתית שלהם אז החלטתי להשקיע קצת ולקנות משהו איכותי... אני כמעט ולא מבין כלום בתחום הזה ולכן אני צריך המלצות לדברים איכותייים. התקציב הוא +- 400 ש"ח (גמיש, אני מוכן להשקיע עוד קצת בשביל משהוא יותר משתלם)

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  22. אז ככה היום אני מזמין את AUDIGY 2 ZS ורציתי לדעת איך אני מחבר אותו בחיבור דיגיטלי ישירות למגבר.גם כן אם מישהו יכול לפרסם פה תמונה של הכבל שאני צריך כדי לבצע את זה.

• 4 תגובות
    • 806 צפיות
  23. היי.. אני מחפש קורא לכרטיסי זיכרון מסוג (הזיכרון שקיים במצלמה שלי, אולימפוס 765) שיוכל להתחבר לנגן MP3 (אייריבר 120) ולהעביר אליו את התמונות, ממש כמו כאן: יש למישהו מושג? המלצות? אולי המלצות לשיטת חיבור אחרת בין המצלמה לנגן (מן הסתם בלי להחליף את המצלמה\נגן...) שלא חשבתי עליה ? חשבתי אולי על מכשיר בסיגנון הזה שמאפשר חיבור ישיר בין המצלמה עצמה לנגן (שניהם מזוהים בתור כונן עצמאי [uSB Mass Storage device]).. יש למישהו ניסיון עם מכשיר דומה ? תודה

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  24. שאלה בכותרת, תודה.

25. Started by pisee,

ראיתי את המוצר הזה באתר מסויים http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5455 משיטוט באינטרנט שמתי לב שהוא לא כל כך חדש, אבל למרות זאת קיים רק בחנות אחת בארץ ע"פ ZAP. המחיר שלו ממש זול מול כל שאר נגני הוידאו וזה די מפליא למה אין אותו בשאר החנויות ולמה הוא לא בעצם נחטף הכיצד? האם הוא מומלץ כנגן פשוט לשימוש גם לוידאו?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.