עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by OR007,

אומנם לא ציפיתי ליותר מידי מה-DVD הזה בגלל שקיבלתי אותו חינם אבל יש דברים שמטריפים אותי ! לדוגמא: צרבתי דיסק MP3 הכנסתי את הדיסק ורשום לי על המסך של הטלויזיה LOAD... הכל טוב ויפה ואז פתאום מופיעה לי הודעה על המסך שנראית משהו כזה: PAGE 01/01 OT++ ה--OT הזה נמצא בצוך מין ריבוע כזה, ועל הצג של הדי וי די עדיין מופיע LOAD. אם מישהו חושב על משהו שעלול לגרום לבעיה הזאת שינסה לעזור לי כי אני פשוט חייב לפתור אותה.

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  2. Started by kyyle,

האם יש לקריאטיב כרטיס קול עם שלט אבל בלי פאנל\ראק? כי זה ממש יעזור לי אבל כל החיבורים שבאים עם הפאנל ממש מיותרים בשבילי.

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  3. Started by Nigga_Lover,

שלום! היום, אחרי משהו כמו 30 שנה של שירות נאמן, כנראה התקלקל משהו במגבר ההרמן קרדון 630 שלי. הסימפטום הוא שהמגבר הפסיק להשמיע בצד ימין. השאלה היא, האם יש מישהו שיודע ומוכן לעזור בתיקון, או לחלופין מכיר טכנאי טוב והוגן באיזור ת"א? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 985 צפיות
  4. מה אתם ממליצים? אני לא צריך משהו מדהים... פשוט שיעשה את העבודה, שלא ישתמש ב-CPU (כמו ה-PCI 128 Onboard שיש לי על ה-GigaByte) ושלא יעשה בעיות. כמובן שגם ישמע טוב. אני פשוט רוצה משהו זול.

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  5. Started by 47,

האם בAUDIGY2 (לא AUDIGY2 PLATINUM ולא AUDIGY PLATINUM EX) יש את הRACK החיצוני כמו בתמונה:

• 5 תגובות
    • 920 צפיות
  6. Started by galigola,

אני הולך לקנות Creative Sound Blaster Audigy Platinum EX הייתי רוצה לדעת עליו עוד פרטים מה האופצ',איזה יציאות יש לו וכו' דרך אגב אל תגידו לי שהוא לא שווה כי הוא ממש יקר כי מביאים לי אותו מחו"ל. ומה ההבדל בין הכרטיס הזה לבין זה בלי ה- Audigy Platinum 2 בלי ה-EX

• 2 תגובות
    • 938 צפיות
  7. Started by game kILLer,

האם הרמקולים האלה דורשים כרטיס שתומך ב 4.1 ?? או שכרטיס VIBRA128 מספיק?

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  8. שלום, אני מחפש המלצה לאחת מהחברות הזולות (או חברות מוכרות) שמוכרות רמקולים לרכב ב 150-250 ש"ח , יש כל מיני , רציתי לדעת אם מישהו התנסה עם אחת מהן וקיבל דווקא צליל נחמד ומפתיע ברמתו בעיקר יחסית למחיר. אני לא מחפש משהו ברמה (איזור ה 400 ומעלה של חברות טובות) אלא תחליף לקלריון הימני שלי שנקרע עליו השלום. ד"א יש לי טייפ של סוני 28X2(משנת 94) יש באלאנס בין שמאל לימין אבל אין פיידר (באלאנס) בין קדימה ואחורה - כשבאוטו מותקנים 4 רמקולים (קלריון) שאני חושב שהגיעו התקנה מקורית עם האוטו - איך זה יכול להיות? (לנחש אני יכול אבל אני מחפש תשובה ממישהו שמבין בסטיראו לאוטו - אני לא ממש מבין בנושא זה). *בנוסף הרמקולים בתוך הדלת כרגע אני חושב הם 4" על 6"( ה 4 על 6 היחידים שמצאתי בחנות הם של…

• 2 תגובות
    • 964 צפיות
  9. Started by gal_il50,

אני הולך לקנות את הכרטיס הנ"ל,הוא ישמש אותי בעיקר לסרטים שאני רואה יחד עם ה-Z560 שיש לי. האם הוא שווה את ההשקעה הגדולה(כ-1300 ש"ח בערך) ומהם כל האופציות שקיימות בו?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Pure-Gold,

איך אני מסיר את הדיבור משיר ? עם איזו תוכנה ? ואיך ? תודה

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  11. לאחר הרבה מאוד זמן שאני מנסה למצוא רמקולים שיתאימו לי התיאשתי. חשבתי ללכת על הורפדייל פורס 2180 אבל ההפרדת צלילים שלהם גרועה ! שמעתי איזה כמה דגמים מדפיים גם כן של ג'אמו אבל הם פשוט היו ג-ר-ו-ע-י-ם, בעיקר הטרבל הצומרני שלהם שמעתי עוד כמה רמקולים של חברות אחרות, הם היו טובים אך לא נכנסו לתקציב. לסיכום... איך אתם מיציתם את תחום הסאונד אצלכם (תפרטו על המערכות השונות שלכם) חי באופן אישי נראה שאני אמשיך ליהות נטול רמקולים ואאלץ להמשיך לשמוע מוזיקה מבעד לרמקולים מסכנים של ימאהה למחשב.

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by zolder,

האם הפאנל של הכרטיס הזה הוא בשחור או בכחול כי אני רוצה מאוד לקנות אותו וכל המארז שלי כולל הסי די רום והפלופי הם בשחור ואני ממש לא רוצה שזה יראה ממש מכוער.

• 3 תגובות
    • 925 צפיות
  13. Started by Culandur,

זוג מוניטורים בתקציב של עד 800 אם יש משהו יותר זול וטוב אז סבבה תודה

• 4 תגובות
    • 797 צפיות
  14. Started by gshhar,

האם הפאנל של הכרטיס הזה הוא בשחור?

• 1 תגובה
    • 960 צפיות
  15. Started by moskitos,

איזה כרטיס זה מה יש בו וכמה הוא עולה?

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  16. יש לי לוח אם ABIT IT7 MAX שמגיע עם כרטיס קול ONBOARD. רציתי לדעת האם אני צריך להתקין דרייבר לכרטיס הזה? אני משתמש בכרטיס הזה ושומעים סבבה, רציתי רק לדעת אם אני צריך מידי פעם לעדכן את הדרייבר שלו כמו בכרטיס רגיל בהגדרות של הלוח רשום שהכרטיס על הלוח הוא Realtek ALC650 . בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  17. היי קיבלתי השבוע מחשב התקנתי אותו ואני לא מצליח להגדיר את הכרטיס קול השאלה איך אני יודע איזה דריוור לכרטיס קול להוריד מהאינטרנט איפה רשום הסוג של כרטיס קול

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  18. Started by edoson,

החלטתי לקנות סאב טוב לחדר. אבל מה, אין לי מושג במותגים איכות ומחירים. יש איזה חנות משהו בסגנון של פלונטר במחשבים, כלומר חנות סטיראו גדולה כזאת שמוכרת בזול?? בקיצור אם תוכלו לתת לי דגמים איכותיים עם מחיר שוק וחנות לקנות בה אני אודה לכם.

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  19. נגן הMP3 CD שלהם? אמור לספק מוזיקה לעשר שעות. מישהו?

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  20. יש לי מערכת עם 5 רמקולים + סאב בחדר ובנתיים זה מחובר מהכרטיס קול הרגיל שלי למערכת וזה אומר שזה משדר רק סטראו.. אני רוצה לקנות כרטיס קול טוב עם יציאה אופטית כדי לחבר את המחשב למערכת אני מחפש משהו לא ממש יקר לא רוצה להשקיע בזה הרבה אבל זה חשוב שתהיה יציאה אופטית.. הכי נוח ככה לחבר את זה תציעו לי שמות של כרטיסים טובים ולא יקרים ואם אתם יכולים קם לינקים לאתרים שלהם ו\או מחירים כל מידע ייתקבל בברכה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. אני צריך המלצה לסט רמקולים למחשב הבא שאני יקנה, התקציב הוא 1000 - 1100 ש"ח. השימושים שלי ברמקולים יהיו מוסיקה, משחקים, וסרטים. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אחי הביא לי אותם מתנה, מדובר באוזניות האלה: http://www.sennheiser.com/sennheiser/icm_eng.nsf/root/products_headphones_portables_04850 אוזניות חביבות למדי, אהבתי אותם באס נחמד ויש דגש על התדרים הנמוכים, אם אני לא טועה הם עולות בסביבות ה-100~ החסרון בהם שהם נראות טיפה ג'נריות ויותר מזכירות אוזניות שעולות 20 ש"ח...בעיקר השבריריות שלהם. למי שמחפש לקנות אוזניות בתקציב הזה שייקח אותם בחשבון, אוזניות טובות אהבתי. ד"א יש להם שליטה על הווליום (BUILD IN) כזה... ראיתי אותם למכירה ב-18$ [פה

• 2 תגובות
    • 969 צפיות
  23. Started by gshhar,

אני הולך לקנות AUDIGY2 ,האם זה נכון שהפאנל הוא גם מגבר או שרק אופציות לחיבורים מסויימים?

• 1 תגובה
    • 956 צפיות
  24. Started by Sifo Jen,

שלום, יש לי מערכת קולנוע ביתית לסלון די טובה, שילוב בין אונקיו לג'מו (מערכת יקרה לא סתם, שילמנו 7500 שקל רק על הרמקולים) בכל אופן..... תהיתי איך אני מכיל את עוצמת הסאב, עוצמת הרמקולים הקידמיים ביחס לאחוריים, BASS,TREBLE וכל אלו. אני שואל מיפני שניסיתי לכיל לבד אבל זה ניראה כאילו זה מישתנה בין סרט לסרט ובין אפליקציה לאפליקציה כלומר, אם אני שומע MP3 מהדי וי די הסאב הורס את הכל וצריך להנמיך, אבל אם אני שומע משהוא בדי טי אס זה בסדר. אשמח אם תשתפו אותי בידע הנירחב שלכם בעולם הסאונד. תודה מראש. יאיר.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by alexta-z,

יש לי מערכת aiwa nsx-sz200 והייתי רוצה לדעת איך לחבר אותה למחשב ? הכרטיס קול שלי הוא הרקולס פורטיסימו 3 7.1

• 2 תגובות
    • 947 צפיות

דיונים חדשים בפורומים