אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני צריך אוזניות לשמיעת מוסיקה HIP-HOP וראפ למחשב, לפי המוסיקה אני צריך לשמוע את הבסים... אני מעדיף אוזניות שלא נכנסות לאוזן כי אני שומע בערך שלוש שעות או יותר.. זהו נראה לי אני מקווה שתעזרו לי. תודה לכולם ואשמח אם תגידו לי אם שכחתי משהו
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני הולך לקנות את האוזניות האלו בקרוב, השימוש שלהם יהיה לדבר וגיימינג למוזיקה יש לי את הרמקולים שלי האוזניות יחסית זולות וכנראה שזה בא בעקבות האיכות (הירודה כנראה) אז פשוט רציתי לדעת, איך שומעים באוזניות? איך המיקרופון, הוא בסדר ואפשר לדבר איתו ככה שהחבר שלך יבין מה אתה אומר? ואם למישהו יש תמונה זה יעזור לי מאוד תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 747 צפיות
-
-
בתגובה לכל האנשים שמתכננים או שאלו לגבי, מה אם אני אקנה את ה ZEN TOUCH בחו"ל (ארה"ב או הונקונג וכו...), האם היבואן ייתן לי אחריות על המכשיר, או יטפל בו בתשלום אם משהו יקרה. ? אז ככה , תגובת היבואן (אסטרוניקס) הייתה : "לא, בשום פנים לא יטופל מכשיר שלא נקנה דרכי, גם לא בתשלום". להלן תגובת CREATIVE (שאם יורשה לי לציין היו אדיבים מעל ומעבר למצופה) הדגשתי את הדברים החשובים: Thank you for reaching us at Creative Technical Support; we appreciate the opportunity to assist you. As regards to your enquiry, I am sorry to inform you that the limited warranty is ONLY applicable in the country or territory where the product was purchased from an authorized Creative retailer a…
-
- 9 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול CREATIVE SOUND BLASTER X-FI SURROUND 5.1 PRO בחיבור USB. http://en.europe.creative.com/p/sound-blaster/sound-blaster-x-fi-surround-5-1-pro הוא כרטיס כבר יחסית ישן, אני מעריך שבערך 6 שנים, עוד מהמחשב הקודם שלי. לפני כשבוע שדרגתי את שולחן המחשב שלי לשולחן גדול ועמוק יותר ופתחתי את הרמקולים SOLO 7C שקניתי במכירה קבוצתית לפני זמן לא רב. עד כה היו לי רמקולים 5.1 של לוג'יטק (530), גם 5-6 שנים. במחשב הנוכחי שלי יש לי לוח אם עם כרטיס קול מובנה של 7.1 המחובר לאוזניות 7.1 מתאימות. לכן השימוש הנוכחי בכרטיס קול חיצוני הוא הכרחי מאחר וחיברתי אליו את ה-7C שנועדו למוזיקה ואילו האוזניות לגיימינג נטו. אחרי כמה ימים של שמיעה חלקה ושום בעיות, לפתע בערב שמעתי רעשים סט…
-
- 26 תגובות
- 3.3k צפיות
- 1 follower
-
-
? כי עוד שבוע אני קונה פורטיסמו 2 ואני מחבר את זה למערכת מיני ויהיה לי מערכת 4.1 מדומה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני קונה בקרוב מחשב חדש ,ונודע לי שכיום מרבית הלוחות החדשים מכילים "כרטיס קול" ON BOARD מובנה שתומך ב-DOLBY HEADFHONE אשר מדמה SORRUND בעזרת אוזניות סטריאו רגילות. אוזניות הסראונד האיכותיות ביותר הן ככול הנראה האוזניות הללו: Razer Megalodon 7.1 Surround Sound Gaming Headset http://www2.razerzone.com/Megalodon/ אולם ה-RAZER הן אוזניות יקרות למדי- כ-800 שקל. http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=5749 למעשה ה-RAZER הן בעצם אוזניות סטריאופוניות אשר מופעלות על-ידי כרטיס קול חיצוני ולכאורה הן עושות אותו דבר כמו כרטיס קול על לוח האם ,רק שהן עושות זאת באמצעות חיבור USB, ולכן נשאלת השאלה האם בכלל יש טעם להשקיע כ-800 שקל באוזניות שכאלו אם יתכן וניתן לקבל תוצאה כמעט זה…
-
- 3 תגובות
- 956 צפיות
-
-
היי, בנדוד שלי רוצה לקנות מערכת לחדר שלו ב2000 שקל, אז אני לא רוצה שהוא סתם יבזבז את הכסף על משהו לא טוב, אז אם אתם בבקשה יכולים להביא לי משהו טוב בעד 2000 שקל אני אודה לכם מאוד רק כמה דברים שחשובים לו: הוא רוצה לחבר את זה לטלוויזיה בינתיים (עד שהוא יוכל להעביר את המחשב לחדר) והוא רוצה 7.1 אבל אם יש נגיד 5.1 יותר טובים במחיר אז זה גם סבבה נראלי... אבל עדיף שתביאו גם 7.1 כי זה מה שהוא רוצה.. וצריך שיהיו לזה כבלים ארוכים כי הוא רוצה לפזר אותם ברחבי החדר מבינים? הוא רוצה לתלות אותם על הקיר, 2 מעל המיטה שלו2 בקיר ימין 2 בקיר שמאל ו1 בקיר מולו... תודה רבה מראש לכל מי שעוזר!
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה לרמקולים גג 600 שקל שיהיו עצמתיים ואיכותיים השימושים שלי זה הרוב משחקים מתלבט בין X540 ל Inspire T6100 מה יותר מומלץ-כדאי? (עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי תשובה)
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המלצה לאוזניות (in ear) לmp3 עד 500שח. אפשר לחרוג אם זה שווה את זה . ה E2C נחשבות לאוזניות טובות? תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש מערכת וחשבתי מהתחלה ללכת על רמקולים של JBL ומגבר של HARMAN KARDON. לאחר מספר ביקורים בחנויות שמעתי איך מוכרים יורדים על שני החברות וממש לא ממליצים עלהם. האם זה באמת כך? מישהו אולי יודע אם בכלל יש בעיות איתם? הציעו לי סט של WHARFEDALE אבל אני מתלבט אם הם בכלל שווים. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם החלפת כרטיס קול מקצועי יפתור את הבעיה? כרגע מדובר בכרטיס מובנה בלוח.
-
- 0 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום לכולם! קודם כל אני רק רוצה להגיד שאני ממש לא מבין בנושא אז אני מקווה שתוכלי להבין אותי ולעזור לי. יש לי מערכת סטריאו רגילה של פנסוניק דגם sa-ak330 שמחוברת למחשב דרך הaux עכשיו יש לי רסיבר של פיונר דגם vsx-d81os וגם 3 רמקולים ש 2 רמקולים רגילים ואחד הוא סנטר(היו פעם ממערכת קולנוע ביתית) אני רוצה לחבר תרמקולים של המערכת סטריאו (שהם 2) לרסיבר+3 הרמקולים שיש לי שיהיה בסךך הכל 5 אני רוצה לחבר אותם למחשב+הטלויזיה(טלויזיה של טושיבה) האם זה אפשרי? ואיך אני מחבר בדיוק מהמחשב- למערכת- לרסיבר ולטלויזיה?ושיממעו מכולם גם? מקווה שהבנתם תודה על העזרה של כולם!
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
יש לי מגבר שמחובר ל-2 רמקולים קדמיים של JAMO . אבל אני מאוכזב מהסאונד כי הבאס לא מספיק חזק שאני משחק במשחקים, למשל בקאונטר סטרייק שאני יורה ירייה כל הסאונד הולך למידי ולטרבל ומעט לבאס, הסאונד אצל חבר שלי שיש לו קמבריג' 2.1 של קריאטיב כבר נשמע יותר טוב !. למישהו יש עצה איך אני עושה את זה ? (ולא ע"י שינוי דרך המגבר) קיימת איזו תוכנה או משהו ?, (אולי זה בגלל הכרטיס אונבורד המסריח שיש לי בינתים בגלל החוסר תקציב שלי ) ?
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
האם צריכות להיות בעיות מיחדות כמו שלא יהיה חיבור אופטי?? או שבכל רסיבר יש גם חיבור קוקסאלי וגם אופטי?? אם לא, אז באיזה רסיברים אין חיבור אופטי?? ובמקרה שאין, האם אמור להיות לו חיבור 5.1 אנלוגי? והאם החיבור הזה הוא רק כדי לחבר רסיברים למחשב או שיש לזה עוד שימושים? ומישהו אמר לי שצריך עוד כרטיסים מלבד הכרטיס קול, כדי שיהיה אפשר לנצל את הרסיבר בחיבור למחשב.. הוא צודק, או שכרטיס קול זה מספיק?
-
- 32 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, האם יש דרך לחבר בין הטלויזיה הזאת: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OWLC42TL לרמקולים האלה: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=JIXFORCE1H ללא שימוש במחשב ?? תודה.
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
דבר ראשון אני חייב להתנצל שזה הת'רד השלישי המקביל שלי בזון, הבעיות פשוט זורמות ללא הפסקה ואין ממש למי לפנות... יש לי רמקולים Logitech X530 ואני עובד איתם על 5.1 ערוצים עם הכרטיס קול המובנה של הלוח (היעודי לא תומך כל כך ובשימוש רק לאוזניות). בכל פעם שאני משחק עם הרמקולים במשחקים, אך ורק במשחקים יש רעשים סטטיים חזקים מהרמקולים בצורה שדי משתקת אותם או חלק מהם ולוקח לזה זמן להרגע ובדרך כלל זה גם חוזר על עצמו. בסרטים או מוסיקה זה לא קורה, גם כשאלו פועלים על 5.1... אין לידם איזה פלאפון או משהו. ניסיתי לנתק אותם ולחבר חזרה אבל זה לא ממש עזר. למישהו יש מושג...?
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אני רוצה להפוך את המחשב שלי למדיה סנטר לחדר ואני רוצה לדעת אם מישהו ניסה לעבוד עם התוכנה של מיקרוסופט ואם היא שווה משהו בנוסף - האם היא תומכת בעברית תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 851 צפיות
-
-
האם מערכת של aiwa דגם: NSX R10 אוכל לחבר למחשב? בלי רסיבר, בעזרת כבלים או משהו?
-
- 5 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום, מחפש אוזניות לנגן cowon c2,מחפש הדגשה של הבאס אך גם דיוק בצלילים הגבוהים. האופציות שעליהן חשבתי: AKG K330 Sennheiser CX55 Sennheiser CX280 Shure 115 Shure 102 אפשר גם Soundmagic PL50 מבקש לדעת איזו אוזניה עדיף לרכוש מבחינת איכות צליל. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 861 צפיות
-
-
עם כל יום שעובר, והתקדמות חדשה עם המערכת שלי, צצה עוד בעיה. אתמול תליתי את הרמקולים האחוריים שלי על הקירות (Z-560). הרמקול האחורי-שמאלי היה קצר מדי, אז הייתי צריך לחבר מאריך בינו לבין הסאב, הבאתי חוטי נחושת מוגנים עם גומי, חשפתי את הקצוות - וחיברתי! החלטה נוראית, הרמקול הפסיק לעבוד אחרי 3 שעות. בדקתי ומצאתי שלא הרמקול נשרף, אלא כניסת ה- Rear Left. אני לא יודע בוודאות שהכניסה נשרפה, אני רק יודע שכל הרמקולים עובדים כולל ה- Rear Left אם אני מחליף בין הכניסות במערכת, ורק כניסת ה-RL לא. אני על הברכיים, מתחנן לעזרה, המערכת הזו היא החיים שלי. נ.ב - :'( תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אז תמיד רציתי מגבר מנורתי לאוזניות שלי, אז הזמנתי את המגבר הזה. לכל הדעות ומכל מי ששמעתי שמשתמש בו, הוא נחשב מעולה. מה עוד שריי ידוע כבחור שבונה מוצרים באיכות בניה מעולה ותמיד מקבל ביקורות מעולות. המגבר הזה בדומה למגברי מנורות אחרים פועל טוב יותר עם אוזניות בעלות התנגדות גבוהה, כמו נניח הHD650 שלי (גם כן בדרך) שבעלות 300 אום. כמו כן, אני מתכון להחליף לו מנורות לכאלו הרבה יותר טובות וחזקות, המליצו לי כבר על כמה וכמה סוגים, ואמרתי לריי שיספק לי אותו עם סוגים שונים של מנורות. וגם לשים לו "מבודדי רעשים" למנורות (כמו שיש בתמונות, עיגולים קטנים כאלו למניעת ויברציות). החסרון היחידי - יקח כשבועיים לפחות עד שריי יבנה אותו עבורי למי שרוצה לראות איך ה"חיה" הזאתי נראית, קישו…
-
- 32 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מבקש את עזרתכם לשאלות הבאות: 1) מה צריך כדי להמיר קלטות וידאו לתקליטורים, יש לי וידאו טייפ עם יציאת RCA של אודיו ווידאו, יש לי גם צורב דיוידי. השאלה שלי מתייחסת לתוכנה בעזרתה ניתן להמיר וכן לחומרה או מתאם למחשב. ( כרטיס המסך שלי הוא: NVIDA GEFORCE4 MX 440 WITH AGP8X) ?2)חוץ מהמחשב השולחני יש לי גם laptop של ibm מסוג t41 האם אתם מכירים דרך לבצע את מה שביקשתי בשאלה הראשונה. 3) האם יש למישהו מתאם למכירה במחיר סמלי?
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
רכשתי היום כבל HDMI TO HDMI 10 מטר. חיברתי אותו מהכרטיס מסך שלי 5850 אל ה LCD שלי, רואים מצויין והכל. אך רציתי לשאול האם יש אופציה בכרטיס מסך זה להעביר גם סאונד? ואם לא מה הדרך להעביר סאונד? כי כרגע אני שומע מהרמקולים במחשב. תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכוונה היא לא חשש בטיחותי, אלא, איך אני יכול לראות סיפריית סרטים שלמה שיצרתי ע"ג דיסקים צרובים (בכול דיסק קובץ AVI בפורמט Divx/Xvid וקובץ תרגום בעברית בפורמט Sub/Srt/Txt)? אני רוצה להיות בטוח שאני רואה את כל הסרטים והתרגומים ולא צריך לשחזר מחדש את כול הדיסקים (יש לי כבר 80 בערך...) לפי מה שהבנתי הדיוידי שקוראים DivX/XviD עדיין לא הגיעו לבשלות המתאימה ואני לא רוצה להעביר את המחשב לסלון בכול פעם שמישהו בבית רוצה לראות סרט. הבנתי שאפשר לקנות איזשהי תוספת רשמית ל - XBOX או לפלייסטיישן1/2 שאיתה ניתן לראות סרטים וזה יכול לעבוד טובה. אני צריך יותר פירוט על הדרך הזאת - יתרונות, חסרונות, מחיר. אם יש דרך אחרת, אני אשמח לדעת עליה. בתודה מראש, אסף.
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
זו טלויזיה מקרן אחורי די ישנה , אני צריך את המפרט הטכני שלה , חיפוש ב GOOGLE לו נתן כלום
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-