עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. מה ההבדל בין השיטות מבחינת איכות שמע סופית ?

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  2. שלום. כולם אומרים שרמקולים 2.1 זה למוזיקה ו5.1 זה למשחקים ולסרטים מישהו יכול להסביר למה 5.1 לא טוב למוזיקה? היה לי 2.1 ועכשיו יש לי 5.1 ויותר כיף לשמוע איתם מוזיקה מאשר 2.1 . תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. מה זה מצבי 5.1 סאונד? מה זה 4 ערוצים ? ומה מומלץ למוזיקה?

• 12 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. זה יהיה לשימוש ביתי בלבד כי בכל מקרה האוזניות היו גדולות מדי כדי לצאת איתם

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. היי שלום לכולם רציתי לשאולכמה שאלות אני מעוניין לקנות תנגן של iRiver H340 הבנתי שיש בעיות עם העברית האם אפשר לראות תשירים לא הפוך? האם יש הבדלים בין ארופאי לאמריקאי ? מה כדאי לקנות בכלל אני מבולבל יש למישהו מכשיר שעובד לו הכל פיקס בלי בעיות אשמח אם אקבל איזה תשובה לגבי כל הנושא של העברית! זהו לבנתיים ביי לכם

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  6. ??? אהלן, בDVD שרכשתי מצויין לקראת סוף החוברת: The interval time of turn on this product must be over 30 seconds to prolong the service life. האם הכוונה היא לא להדליקו לפחות מ-30 שניות או מה? איזה עוד טיפים המומחים יתנו להארכת חיי מוצר כמו DVD לא איכותי במיוחד?? הרי הם מתקלקלים כמו כלום! תודה, Taco

• 0 תגובות
    • 474 צפיות
  7. Started by eladh16,

שלום אני מעונין לקנות את האוזניות האלה: http://www.microsoft.com/hardware/digitalcommunication/productdetails.aspx?pid=006 האם הם מומלצות? הבנתי שהם מתחברות בחיבור USB, זה אומר שיש באוזניות כרטיס קול מובנה או משהו כזה? מפני שזה מתחבר ב USB. איך איכות השמע שלהם? והאם חיבור USB לאוזניות הוא מומלץ ושומעים את הסאונד בצורה טובה? תודה רבה זה ממש חשוב מפשני שאני מענין לקנות אותם השבוע...

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. לפני כשבועיים עברנו מחברת יס לHOT. ברשותי מסך טלויזיה פלאזמה מתוצרת האייר שנקנה לפני כשנתיים בערך. למסך אין כניסת HDMI אלא רק כניסת DVI. עם קבלת הממיר רכשתי כבל HDMI ל - DVI ולמרבה הפתעתי לא קיבלתי תמונה והיה רשום לי על המסך OUT OF RANGE בדקתי את הכבל, הוא נמצא תקין. בדקתי את כניסת ה DVI של הטלויזיה עם מחשב נייד בעל חיבור HDMI נמצא תקין. הזמנתי טכנאי של הוט לא הבין מה קורה, העביר את ה"בעיה" למהנדסי החברה ולאחר יומיים נמסר לי רשמית שהממיר שלהם לא תומך בפרוטוקול של HDMI ל DVI. אלא רק בכבל HDMI ל HDMI. רציתי לדעת האם ייתכן כזה דבר? ומה דעתכם בנושא. כי אני ממש כועס ומאוכזב המון תודה סופ"ש נעים

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שאלה מתי המחליפים של הATP3 מגיעים לארץ ? הם יצאו ביכלל ?

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  10. היי, אני בקרוב הולך לקנות מחשב, והכללתי כרטיס טלויזיה , מכיוון שאני ארצה להקליט תכניות טלויזיה. יש לי שני מסכים שונים, אחד למחשב ואחד לטלויזיה. השאלה שלי היא אם הממיר יכול לשדר בשני המסכים בו זמנית? יש לי שני חיבורי SCART בממיר, פלוס חיבורי AV ( אדום לבן צהוב ) ובאחד מהם האלסידי שלי מחובר. האם יהיו בעיות או שזה יהיה בסדר?

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  11. Started by adam1221,

הורדתי את הפאטצ' כדיי שיוכל לקרוא גם עברית. אך בתפריט עצמו הוא כותב לי בג'יבריש. ישנה דרך גם לכתוב בעברית בתפריט עצמו? או שהעברית היא רק אופציה של בזמן נגינת השיר?

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  12. Started by Dror-l,

היום האזנתי להנאתי ל Dark side of the moon ובסוף ה Track הראשון הייתה מעין "נפילה בווליום" בחצי שנייה האחרונה. בעיה דומה חזרה גם כשהאזנתי לאלבום בתוכנת ה iriver plus. אבל כשניגנתי אותו במדיה פלייר זה לא קרה והאלבום התנגן חלק... האם זו בעיה בהגדרות? מישהו יכול להסביר לי איך לתקן את זה?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by Axel Foley,

נתקלתי בדבר הזה, שזה בדיוק מה שאני צריך. אם מישהו נתקל בדבר כזה בארץ אני מאוד יעריך אם תוכלו לכוון אותי אליו. תודה מראש לכולם אלעד. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  14. Started by Bh,

יש לי ac 97, די ישן לפני 3-4 שנים בערך... הכרטיס קול מחובר למגבר. שאני שומע דרך המערכת עם דיסק שומעים הרבה יותר טוב מאשר אני שומע במחשב דרך הכרטיס קול... האם החלפת כרטיס קול למשהו איכותי יותר באמת יתן לי את ההבדל? ואם כן מה מומלץ בגדר המחיר הסביר? אני לא ציך משהו משוכלל עם הרבה יציאות ואפשרויות אלא כרטיס עם אפשרויות בסיסיות ואיכות מצוינת. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 496 צפיות
  15. Started by shira234,

אני רוצה לקנות נגן MP3.... טווח מחירים - לא מוגבל לחלוטין; חיבור - לא USB ישירות למחשב; שתהיה אחריות; בטריה - אילו אופציות הטענה קיימות? ולכמה זמן מחזיקה הבטריה?; שתהיה אחריות.. גודל: מינימום 1G ואם אפשר, גם צבע יפה (אופציונלי) אני ממש לא מתמצאת בכל הענין אז אשמח להיענויות (: תודה!

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  16. Started by rico,

שלום לכולם, קודם כל לא מצאתי תשובה בפורום, חיפשתי Blu-Ray מצאתי רק בתת-שאלה, לא תשובות מלאות כל כך, מקווה שפה המקום המתאים לשאול. פשוט ראיתי שיש סרטים חדשים שמשתמשים באיכות גבוהה מאוד כגון Blu-Ray 25GB דיסקים וכו', חדש לי וטוב לדעת עוד. עכשיו הבנתי שכדי לצפות דרך המחשב צריך להוריד תוכנות, להיכנס לאתרי אינטרנט, להוריד ולהתקין כו' וכו'... ככה שאם הדיסק של הסרט (עצמו) שקונים עולה כסף, ועם צורב DVD לא ניתן לראות את הסרט ללא התוכנות והפעולות הנילוות... בנוסף שהתוכנות לצפייה ב- Blu-Ray עולות כסף כעבור חודש ניסיון וכדומה. עכשיו, אני שואל אם קונים צורב שמיועד ל- Blu-Ray כמו: http://ksp.co.il/?uin=22600 הצורב יכול לקרוא ולצרוב גם דיסקים של DVD (נניח גם דיסק CD של שירים)? …

• 5 תגובות
    • 2.9k צפיות
  17. Started by evman007,

הבנתי שיש כמה דגמים אני צריך את הדגם שיש לו 3 יציאות אנלוגיות כדי לחבר סנטר אחוריים וקדמיים למערכת 5.1 אנלוגית שיש לי תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 812 צפיות
  18. Started by YarinD,

יש לי את הכרטיס ASUS Xonar Essence ST עכשיו שמתי לב בתוכנת שליטה שלו יש דבר שנקרא סמפל רייט והוא נמצא על 96Khz השאלה איפה הכי טוב לשים אותו כי רוב השירים שאני שומע הם 44Khz / 48Khz

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by אקו1,

בתוכנה המרה מסוימת מצויינת רק רמת דחיסה 0-8 לflac.הבנתי שזה 44100 אבל האם 16 ביט ב44100 זה המינימום או יש גם 8?

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  20. Started by 47,

האם בAUDIGY2 (לא AUDIGY2 PLATINUM ולא AUDIGY PLATINUM EX) יש את הRACK החיצוני כמו בתמונה:

• 5 תגובות
    • 923 צפיות
  21. Started by gtabak_37,

שלום לכולם קניתי אוזניות CrossRoads Mylarone X3I וברצוני לעשות להם burn in של 100 שעות. חבר שלי אמר שאם עושים את הburn in רצוף ולא עושים הפסקה אז האוזניות נהרסות. השאלה שלי היא האם זה נכון. נ"ב עברו יותר מ60 שעות ברציפות עם pinknoise

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  22. Started by brum,

אהלן אני שומע המון מוזיקה במחשב ויש לי רמקולים של CREATIVE 5.1 האם הכרטיס הזה נחשב לטוב? ראיתי שהמחיר שהמחיר שלו מעל 400 שקלים. יש כרטיס טוב שהוא פחות יקר ? תודה.

• 1 תגובה
    • 440 צפיות
  23. ראיתי ביוטוב את הסירטון הבא והוא האלה בי את הרצון לבצע את המוד הזה ,כי אני מתכוון לטוס לארצות הברית בקיץ וחבל לי לבזבז כל כך הרבה כסף על אוזניות אוטמות רעשים . ברצוני לקנות גם אוזניות נחמדות שיתאימו לפרויקט אבל לא יעלו כל כך הרבה ,ו עוד שאלה היא מאיפה קונים כאלו אוטמי רעשים גדולים ?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by eladh777,

שלום. יש לי שאלה על HD שתמיד רציתי לשאול. האם סרט באיכות HD יוצג יותר איכותי במסך LCD של 32 אינץ מאשר מסך מחשב 22 אינץ? אני בכלל לא הבנתי למה צריך מסך תומך HD. הרי גם במסך CRT 17 אינץ שיש לי, רואים יותר טוב סרט באיכות HD מאשר סרט באיכות אחרת. איך זה הולך כל העניין הזא. אפשר בבקשה הסבר מובן, ממישהו שמבין. תודה

• 6 תגובות
    • 794 צפיות
  25. Started by Chymes,

יש לי מסך LCD רחב ברזולוציה 1440X900. הרזולוציה נחשבת ל-HD. הורדתי סרטון HD לדוגמא מאתר של Microsoft. הסרטון נראה טוב, אבל אין שם שום דבר מיוחד. אין שום דבר שגורם לי להגיד WOW! אני צריך להפעיל אפשרות HD דרך הדרייבר של כרטיס המסך או ש-HD פשוט אוברייטד?

• 2 תגובות
    • 524 צפיות

דיונים חדשים בפורומים