אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
רבותי אני לא יודע מה לעשות אני מחפש מקליט דיגיטלי ברמה גבוהה שמקליט בפורמט MP3 בלבד וזה חשוב אנא עיזרו לי מחכה להמלצות ולתגובות.
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
זוכרים את הכרטיסים של פעם? לדעתי הmidi שלהם נשמע הכי טוב אז אני חושב על לנסות למצוא את כרטיס ישן בPCI ולשים אותו כדי לשמוע מידי כמו פעם השאלה מה כדאי sb16? שהוא היה הכרטיס שלי פעם, או mt-32 שהוא תותח אבל אני לא יודע אם יש בpci תציעו הצעות עריכה: עזבו את mt-32, בסוף הוא היה רק בisa יש לי סאונד בלאסטר 16 אבל הוא בISA איזה באסה אולי אני יחפש כבר כרטיס sb16 בpci?
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש אוזניות איכותיות בטווח של עד 120 ש"ח המליצו לי על הסנסהיזר MX450. יש למישהו המלצה על אוזניות דומות? תודה מראש מארק
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אהלן מקום העבודה שלי (אגודה) ביקש ממני לחפש "דיבורית" עכשיו איני יודע בידיוק במה מדובר, אבל לפי מה שהסבירו לי זה מין רמקול עם אפשרות של מיקרופון וכאלה. יש לי בול 3000 ש"ח תקציב, ואני הייתי רוצה לדעת מה אתם ממליצים, וגם קצת מידע על זה. בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
מחפש המלצה עבור כרטיס קול כמה שיותר פשוט אבל שיצליח להתחבר לטייפ סטנדרטי על מנת להמיר קלטות ל MP3 באיכות סבירה
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אני חייב אוזניות ומהר הייתי קונה את הMX300/400 אבל אין אותם בחניות בסביבה... חשבתי על אלה http://goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=15433&catid=930 איך הם? הם הרבה פחות טובים ביחס לMX? אם יש לך המצלות לאוזניות במחיר ה80 עדיף פחות אבל חושב שהם יהיו מאזור חולון והמרכז!
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
להקלטת כלים חיים + מקלדת שליטה.
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
בקיצור מציעים לי את הנגן במחיר טוב האם הוא שווה את זה? וגם האוזניות של הנגן שלי (J10וSonyו) הלכו קפוט, נהרס המגע באוזניה הימנית מה ההמלצות למחליף בשבילהם במחיר נורמלי 150~200 מסוג דומה לא קשת, אלא תלויות על האוזניים. למה? כי האוזניים שלי גדולות ולא מתאימות לאוזניות כפתור (מה גם שאני שונא) ופלאגים זה משהו שאני בחיים לא אגע בו
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
אני רוצה מגבר לאוטו יש אחד בשם V12 עם 1000 וואט? למישהו יש נסיון איתו? לא מביקורות באתרי אינטרנט אלה ממש נסיון איתו תודה
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
לא הצלחתי למצוא עליה ביקורות בגוגל... לפי נתונים יבשים והמחיר נראית מאוד טובה ומשתלמת השאלה איך הביצועים בשטח?
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
יש היום DVD שקורא גם סרטים משוכתבים? מי שלא הבין הכוונה שבוא נגיד צרבתי דיסק עם 4 סרטים ואחרי כמה ימים החלטתי לצרוב עוד 2 סרטים על הדיסק היום הDVD שלי לא קורא לי את ה2 החדשים שהוספתי יש היום DVD שכן יקרא אותם?
-
- 0 תגובות
- 470 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה להקליט איתה שירים וגם לראות את המילים של הקריוקי.על מה ממליצים? cubase 4?
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
דגם 5900 .חיפשתי באתר של פיוניר ולא מצאתי-מי שמצא או שיש לו לינק אחר שיתן לי לינק ישיר- תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה מהככרטיסים הבאים יותר יתאים לי לערוך מוזיקה,להקליט מוזיקה ולקריוקי? http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Soundblaster&DB135650=135653&DB46605=129094
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
-
חברה אני לא מבין מה קרה!!! המחשב נתקע לי באמצע עבודה (הוא לא היה במאמץ או משהו כזה, אינטרנט ואייסיקיו). אז עשיתי לו ריסטסט, והוא לא הראה כלום על המסך, ז"א המחשב עצמו עלה, אבל אין תמונה. אז כיביתי אותו, וכשכיביתי אותו, שמעתי מהרמקולים מין בום כזה קטן... אחרי דקה הדלקתי את המחשב והוא עבד בסדר, אבל אז ראיתי שאין צליל מהרמקולים, למרות שהם דולקים! עכשיו בדקתי אם האוזניות פועלות, וגם בהן אין צליל! יש מצב שקרה משהו לכרטיס קול שלי? כרטיס קול: Creative SoundBlaster 5.1 רמקולים: Creative SBS 370 2.1 סליחה על החפירה אבל אני ממש נואש, בבקשה תעזרו לי!!!
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות לנגן MP4 חיקוי מתילאנד שישפרו את איכות השמיעה עד 100 ש"ח.
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שניהם באותו מחיר מערכות דולפינים
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
בשבוע האחרון כאשר אני מנסה לצפות בסרטונים באינטרנט כדוגמא בסטרוני one ארץ נהדרת הסרטונים עולים אחרי ספירת אחוזים איטית עד 100% אחרי שהם כבר עלו אז כל 10-15 שניות יש הפסקה שבה הם נטענים מחדש עד 100. איך אפשר לפתור את הבעיה? לפני שבועיים לא הייתה לי בעיה עם זה והם עלו נקי, מהר אחרי הלחיצה על כפתור הנגן וללא הפסקות כלל אחרי העליה. תודה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
מדריך לשימוש ברוקבוקס עם אלבום ארט לבקשת Lironch רק שלא תגידו שאני עצלן בכל מקרה סליחה על איכות התמונות היד שלי לא הייתה יציבה היום והייתי בלחץ קודם כל תורידו סקין שתומך באלבום ארט - דוגמא טובה http://www.pdapoint.net/modules.php?name=F...st=0entry1483 הרוק בוקס שלך חייב להיות בגרסא 0.62 ומעלה - תוריד את זו הפונקציה כבר בפנים http://rockbox.audiostuff.info/rb-exp-20060324-1615.zip אם אין לך רוקבוקס - תתקין יש מדריך בנעוץ הלאה, חלק מה WPS תומכים בתמונות ברזולוציה 75X75 וחלק ב 100X100 שים לב לזה. אני משתמש ב THEME הבא HiPOD_CA שעובד עם קבצים ברזולוציה 75X75 כאן ישנה תוכנה מעולה שקוראים לה Album Cover Art Downloader 1.6.0 תורידו http://www.mympio.com/index.ph…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
השאלה בכותרת... תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי משדר שישדר מהמחשב לטלויזיה (של conceptronic), הבעיה היא שיש הפרעות. פס הפרעה על המסך טלויזיה מלווה ברעש גם ברמקולים. הפס בא בפולסים ואין לי שום מכשיר אלחוטי בבית. מישהו מכיר אולי משדר אחר, איכותי, שעובד והוא יחסית עמיד להפרעות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
1. רק כרטיסי Creative תומכים ב EAX ? 2. EAX נותן שיפור רב ומורגש לקול במשחקים?
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
היי אוקי, אז יש לי שידור באינטרנט - נגיד מבט (http://mabat.iba.org.il/) איך אני מארגן כך שאני אוכל לגשת אליו ישר דרך המדיה פלייר בלי לפתוח תאקספלורר?... ואולי יש איזו תוכנה יעודית בשביל מקרה כזה? (צריך עזרה דחוף) ^Z^
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
היי אנשים, המערכת מיני AKAI שלי מתה מוות נוראי , והבסים שלה נשמעים כמו חרחורי גסיסה של חזיר יבלות. מחפש המלצה לרמקולים לחדר שלי הרמקולים יהיו מיועדים בעיקר למוזיקה, אולי יש צורך במגבר - אין לי מושג המוזיקה תושמע בלעדית מהמחשב (ואם זה דיסקים , אז יושמעו דרך ה CD של המחשב) יש לי לוח עם כ.קול 5.1 נדמה לי (DFI LANPARTY ULTRA D) והרמקולים יתחברו ללוח (עם או בלי מגבר) החדר לא גדול מדי בכלל, אבל אני אוהב לשמוע בווליום יחסית גבוהה. אני לא יודע מה לקנות - זוג רמקולי סטריאו , איזה מגבר אני צריך ? או שאולי עדיף לקנות 5 בוקסות סטלייטים + מגבר ? התקציב די מוגבל , אחרי הרבה קניות שעשיתי בזמן האחרון, אני מרשה לעצמי 1500 ש"ח במסגרת הרצוי , גג מתוח לגמרי - 2000 ש"ח. אני אשמח לעצותיכם, גם …
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-