עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. חוטיים - בניגוד לאלחוטיים, כי יותר פשוט לי להעביר כבל דק של אודיו מאשר לדאוג לחשמל עבור האלחוטיים מכירים סט סאונדבר + סאב + 2 אחוריים מומלצים? עובר מפוקל/סיב 5.1 (הדגם הישן, לא האטמוס) ורוצה לפחות בחלק הקדמי איפה שהטלוויזיה כמה שפחות רמקולים וחוטים במידה ואין , אשמח להמלצה ל 5.1 עם אטמוס, שוקל את הפוקל/סיב evo atmos, כשידרוג למערכת הקיימת יש ברשותי רסיבר תומך אטמוס תודה

• 0 תגובות
    • 443 צפיות
  2. Started by t-mac1,

שלום. אני מחפש אוזניות קשת מתקפלות, חשוב לי שזו תהיה חברה טוב, ולא יקרה, עד 100- 150 שקל... היום הייתי בקניון, ומצאתי אוזניות של Jvc, שהן גם מתקפלות וגם קלות.., הן עולות 70 שקל. (הן נראות לי טובות) הן טובות? לינק: http://www.jvc.com/product.jsp?modelId=MODL027726&pathId=103&page=2

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  3. יש פה אנשים שיכולים להפנות אותי לאתרים בחו"ל שאפשר להזמין מהם דיסקמן MP3 ולא לדאוג מהאבטחה ומזה שאני יחשוף את מספר כרטיס האשראי? מישהו שכבר הזמין משהו... שמבין ויודע כמה זמן התהליך הולך עד שזה מגיע אליי... ואם אפשר בתשלומים וכמה? תודה רבה רבה מראש זה פעם ראשונה ואני צריך עצות.

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  4. Started by trxman,

אהלן יש לי שאלה בנוגע לטלוויזיה Samsung LA22A450 22 אינץ' 1680x1050, האם עדיף לצפות בסרטים 720p, ואז לפי מה שהבנתי יווצר upscaling או לצפות ב1080p ויתרחש downscaling, שוב, לפי מה שהבנתי.. אני דיי חדש בעסק. ההיגיון הישר אומר שעדיף לאבד מידע ממקור טוב מאשר ליצור ...סוג של "יש מאין". מה אתם אומרים? תודה רבה =]

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  5. Started by TeaTime,

דרישות חשובות: 3 כניסות קומפוננט לפחות, 2-3 כניסות אופטיות, HDMI יהיה נחמד אבל לא חובה השימוש העיקרי שלו הוא בשביל סראונד מה360, וכתחנת חיבורים לטלויזיה

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  6. Started by RocknRolla,

קניתי אתמול EDIFIER S550. יותר משעה לקח לי לחבר אותם ואני לא מבין כמה דברים בהגדרות של השלט. דבר ראשון יש שם את ה-SW שזה הכוח של הסאב-וופר אבל יש שם גם אופציה של BASS? מה ההבדל ביניהם? הסאב-וופר זה הבס עצמו לא? ועוד שאלה. מה זה TREB? יש כזאת אפשרות לשנות את זה. זה נשמע אחרת אבל אין לי מושג מה זה ולמה זה טוב.

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  7. Started by Tal Haco,

שלום, אני מעוניין לקנות טלויויזה לחדר, המרחק שלי הוא כ2 מטר וחזרתי על טלוייזיה בין 32 ל37 אינץ, אשמח לשמוע מה עדיף למרחק כזה. בכל מקרה, התקציב גמיש אבל הוא כ3000 שקלים, אני רוצה טלוייזית FULL HD, שתהיה מחברה אמינה, למישהו יש המלצות ? בנוסף, אני רוצה לקנות רמקולים לרסיבר שיש לי, הרסיבר הוא : reciever DB940 של סוני איזה רמקולים מומלצים? אין תקציב מוגדר, אשמח לשמוע המלצות תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  8. יש הבדל משמעותי באיכות הצפיה בין 60hz ל 120hz בטלוזיות LCD ? אני חי בארה"ב ואני רוצה לקנות מסך 37 אינטצ' יש העדפה מסוימת לחברה כלשהי? תודה.

9. אני היחידי בעולם שלא מבין למה בעולם רמקולי הבלוטות' בעלי הסוללה בוטל אפקט הסטריאו שהושג ע"י הרחקת הרמקולים המשדרים ערוץ ימני ושמאלי כמה מטר זה מזה?! אני צריך רמקולים רציניים למשל למסיבה על חוף הים בלי להסתבך עם חוט אודיו שתמיד מתקלקל, מהמחשב, בלי חוטי חשמל ורצוי גם לוותר על חוט בין הרמקולים, אבל על זה הייתי מוכן להתפשר. אגב, כמה וואט RMS צריך למסיבה של נאמר 100 איש? אודה ללינקים לרמקולים כנ"ל.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Warped,

אתמול קיבלתי את המכשיר iRiver iFP-799. בנתיים הוא אחלה, חוץ מבעיה קטנה שיש לי איתו. נדמה שבחלק מהשירים, אם אני מנסה להגביר את עוצמת הקול מעל לרמה מסויימת (21 אם אני לא טועה), אין באמת שינוי בעוצמה. מישהו חווה את זה? יש אפשרות לסדר את זה? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  11. שלום. אתמול באופן פתאום לאחר שימוש תקין של חצי שנה, כאשר ניסיתי לראות את המחשב בטלוויזיית ה LCD שלי, שמתי לב על "ניצנוץ" שנראה כמו שלג בחלק השמאלי של המסך שהופיע במקום מסויים (על רקע כחול, החלק של תפריט האקספורר של windows), כאשר הקטנתי את החלון וניסיתי חלקים אחרים של החלון דרך אותה נקודה השלג לא הופיע, המצב התחיל להיות יותר מורגש כאשר התחלתי לראות סרט, השלג הופיע לאורך כל הסרט במיוחד בסצנות החשוכות, להיטים לא הורגש כמעט. חשוב לציים שידורי הכבלים אין את הבעיה הזאת בטלוויזיה, גם במסך מחשב שמחובר ב- VGA (מסך שאינו LCD) אין את הבעיה הזאת. מה יכולה להיות הבעיה ואיך ניתן לפתור אותה? להלן כמה פרטים טכניים שיכולים לסייע: טלוויזיה: 5331 philips מחשב: AMD 4800, לוח אם ASUS M2V HDM…

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  12. is the creative x-free sp has a good quality sound for trance music? will 150 sekels is a good price for them? what is the quality diferent betwin a 6channel audio card build in to 8channel audio card build in ? how the sub is for trance music and ganerly ? will the fact that them are made in china is dameged in ther qaulity? 10X you can ansewr in hebrew........

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  13. Started by yakir4u,

http://www.tms.co.il/product/8802 Microlab FC-530

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  14. שלום, אני מחפש רמקולים עד 400 ש"ח למחשב. חשוב לי יותר איכות על עוצמה. כרגע יש לי CREATIVE 2500 והם עושים לי בעיות לאחרונה.

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  15. אני צריך לדעת מה הכרטיס קול שלי בשביל שאני יוכל לעדכן אותו וכמו כן במה הכרטיס קול שלי תומך אז יש לי שאלה פשוטה איך אני יודע מה הכרטיס קול שלי???? מצפה לתגובות תודה מראש לכל העונים

• 0 תגובות
    • 833 צפיות
  16. Started by Eliran Harari,

שלום לכם, אני מחפש מגבר משומש שמיועד בעיקר לשמיעת מוסיקה וקצת לסרטים - תקציב 600-700 ש"ח חשוב לי מוצר אמין ועוצמתי +יכולת לחבר סאב (זו הרכישה הבאה אחרי המגבר) עשיתי קצת חיפושים ביד 2 ודי הלכתי לאיבוד, יש לי ניסיון טוב עם ימאהה יש להם מספר דגמים - אם למישהו יש המלצה אני אשמח לשמוע אם יש חברות מוצלחות אחרות אני אמשח לשמוע מה כדאי לבדוק לפני הקנייה ? מצ"ב קישור לחיפושים של ימאהה http://www.yad2.co.il/Yad2/Yad2.php?AreaID=&SalesCatID=8&SalesSubCatID=591&fromPrice=400&untilPrice=800&Info=yamaha תודה מראש לעונים

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  17. Started by liron_e,

שלום, אני רוצה לקנות כרטיס טלויזיה שמתחביר לממיר YES או HOT.. איזה חיבורים הוא צריך? מה המחירים? תודה, לירון.

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  18. היי אנשים, אני מרכיבה כעת מפרט מחשב שישמש למשחקים בינוניים, צפייה ב TV , גלישה וכ' התקציב מאד מוגבל עד 2000 - 2100 ש"ח. אני רוצה להוסיף למפרט כרטיס טלויזיה שישמש לצפייה בערוצים הפתוחים בלבד 1 + 2 מאחר ואין לי כבלים / ממיר / ריבוי ערוצים כך שהדרישה מהכרטיס TV איננה גבוהה במיוחד פשוט צפייה איכותית ע"ג מסך או 17 או 19 אינטש של המחשב [ מסך CRT כרגע ] אני לא דורשת סוס הקלטות משובח, אז על איזה כ. TV אתם ממליצים? כאן יש חלק ממפרט שהכנתי: 1. מעבד AMD Athlon 64 X2 5200+ Socket AM2 BOX 370 ש"ח או מעבד AMD Athlon 64 X2 5400+ Socket AM2 Box 440 ש"ח 2. לוח אם Gigabyte GAMA78GDS3H 450 ש"ח. 3. 2 יחידות : Kingston DDR2 1024MB 800MHZ CL5 200 ש"ח. ------------…

19. שלום לכולם. איזו מודיפיקציה חשמלית אני צריך לעשות במידה ואני מעוניין לחבר רמקולים של מחשב לרכב? (נניח לצורך העניין Z5500 שניתן למצוא במחיר מציאה היום). מה אני מרוויח מה אני מפסיד? זה נשמע על פניו כפתרון יעיל כיוון שקיים מגבר מובנה סאב לא רע ואיכות לא רעה במחיר נחמד שלמיטב הבנתי מהפורום לא ניתן להוציא מערכת מי יודע מה במחיר הנ"ל (בסביבות ה 1200-1300..) אשמח לתשובה

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  20. Started by Seeyouinhell2,

אני מחפש משהו זול ואיכותי עד 60 שקל שפשוט יעבוד ויהיה נוח להשתמש בו בין אם זה לשים אותו על סטנד או להדביק אותו למסך ושיקלוט שאני מדבר חשוב שיקלוט לפחות מאיזה 40-50 ס''מ כי אני שונא להצמיד אותו אליי אגב אני לא סגור אם זה אמור להיות פה או בציוד היקפי אבל אני מקווה שתיסלחו לי אם טעיתי

21. אפילו בתל-אביב. אני מחפש בחנויות שאתם מכירים באיזור המרכז מומלץ תל-אביב-רמת-גן (אפילו בני ברק חחח) שמוכרים דיסקמן MP3 בזול! (ברור שיהיה הררבה פונקציות כמו ID3.)בלי השמנה באינטרנט הכוונה עם יש אתר תביאו אבל אני הולך לשם וקונה!... יעני שלא חייבים להזמין באינטרנט. ((עד 350 ש"ח!!)) תודה! וזה חשוב לי כי כבר חודש וחצי שאני מנסה למצוא משו. הכי חשוב קורא צרובים חח

• 0 תגובות
    • 996 צפיות
  22. במידה ואני משתמש בוירטואל דאב לקידוד מחדש של סרט בעל סאונד דולבי, בשיטות הרגילות אני מפסיד בסופו של תהליך את הסראונד, ומקבל רק סטריאו... מה שמעניין אותי: א. האם ישנה בכלל אפשרות לשמור על הקול? חיפוש ברשת לא העלה דבר.. ב. אם כן, כיצד? (הסבר קצר או הפניה למדריך יתקבלו בשמחה) תודה, עידו.

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  23. Started by HF Integrale,

היי, ריסקתי בטעות את השלט של ה H340 שלי בדלת המכונית ואני צריך שלט אחר. חיפשתי "בנרות" שלט של H-120 (שלט עם תצוגת LCD) אך ללא הצלחה. האם השלט הזה: http://www.misticriver.net/showthread.php?t=34500 יתאים למכשיר שלי (H340) ? אנא עזרתכם\דעתכם תודה HF

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  24. Started by SD Project,

אז ככה, לא מזמן בניתי קופסאות לשתי סאבים שהיו זרוקים לי בחדר, יצא קטלני... עכשיו אני יודע שאם אני מחבר אותו ככה ישיר למגבר הוא נותן את כל הצלילים (נמוכים, בינוניים וגובים)... האם מיש'ו יודע או יכול לעזור לי למצוא מדריך לבניית קרוסאובר (מפצל צלילים) לסביבות ה100-150 וואט Rms שאני יוכל לשמוע בהם רק צלילים נמוכים... תודה רבה [move]אולי בכל זאת ?![/move]

• 0 תגובות
    • 825 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.