עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. http://rockbox.haxx.se/ Rockbox הוא פרוייקט קוד-פתוח המוסיף אפשרויות רבות לכל נגני ה-Jukebox של Archos. רשימת התוספות והשינויים: http://rockbox.haxx.se/docs/features.html וניתן אפילו לשחק DOOM (המקורי והאמיתי) ב-Jukebox... http://rockbox.haxx.se/doom/ כמו כן, יש תמיכה מלאה ב-ISO-8859-1, בעזרת מערכת שנקראת "Rocklatin1 dynamic charset system", כך שעם קצת רצון ויכולת, ניתן יהיה להוסיף לנגן תמיכה בעברית.. http://rockbox.haxx.se/docs/rocklatin.html מישהו עם נגן של Archos מוכן להתקין ולספר חוויות ?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. יש איזה ייתרון לCREATIVE לעומתם, והאם אפשר לקנות אותם ללא חשש. המלצות, אם הם טובים, וכו'.

• 3 תגובות
    • 868 צפיות
  3. יש לי SOUNDBLASTER LIVE VALUE לפי מה שאני יודע תומך ב-4 רמקולים השאלה היא אם אני יכול לחבר אליו רמקולים 4.1? 2.1? תודה

• 6 תגובות
    • 921 צפיות
  4. Started by Tomerico,

לי יש ברשותי כרטיס קול אין לי שמץ של מושג איזה דגם הוא או איך ליבדוק ועוד יותר אין לי מושג איך לעדכן דריברים... help some1?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. היי אני חדש פה , אז ככה אחרי שאני סובל קשות מרמקולים עלובים אני מחפש לקנות מערכת סאונד למחשב 5.1 או 4.1 , אני מחפש משהו איכותי למשחקים ומוזיקה וסרטים בסיסבות המחירים שרשמתי למעלה, יש לי כרטיס קול on board asus 6 channels הוא תומך ב-5.1 בבקשה מישהו יוכל לתת לי המלצה על האיכות והמחיר אני בנתיים מתלבט בין logitch ל ATP תודה מראש עודד

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by maverick,

יש לי כמה קטעים של מוסיקה ממקומות שונים וכל אחד בווליום אחר. איך אני יכול לבצע נורמליזציה של כולם? אני יודע שיש תוכנות שעושות את זה אבל לפי מה מכיילים?

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  7. Started by BigBrownBalls,

אני מחפש ספקים\חנויות בארץ שברשותן עודפי יצור של חלקי רמקולים- אני צריך קרוסאוברים של JBL מגבר של ATPU ודרייברים אני עוד לא החלטתי עליהם בנתיים... אני רוצה לבנות לי מערכת סראונד של חמישה רמקולים- בקדמיים אני מתכנן להתקין שתי וופרים בגודל 8.5 אינץ' ככה שלא יהיה לי צורך בסאב.... תודה...

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by zobb,

חברים אני ריוד לדעת מה יותר כדאי עכשיו, אני יודעשEXTIGY 2 יותר טוב לדי וי די אבל אני לא ממש צריך את העניין של הדי וי די כי אין לי די וי די במחשב אני צריך אתו כדי שיתן לי סראונד. אני לא ממש מעוניין ב2 בגלל שהוא נמצא בתוך המחשב ויש לי במארז דלת ככה שתמיד אני יצתרך להשאיר את הדלת פתוחה לכן אני מעדיף את הUSB. עכשיו אם אתם חושבים שהשינוי הוא מאוד דראסטי אז תאמרו לי תודה!!!!

9. Started by gabriel,

במידה ויש לי כרטיס קול שיכול לעבד לפחות 96kHz/24bit איך אני יכול לשמוע על המחשב דיסקים של DVD-Audio? אני יודע שרוב תוכנות הדי.וי.די הפופולאריות לא תומכות בתקן הזה (למשל PowerDVD), ואני לא יודע אם זה בגלל החומרה הנוכחית שלי (SB-LIVE) או בגלל שאין תמיכה בתוכנה עצמה. האם יש תוכנה שיודעת לנגן DVD-Audio? (אני בינתיים שמעתי ש-SoundBlaster Audigy2 בא עם תוכנה שיודעת לנגן את הפורמט הזה)

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Jack_g,

יש לי כרטיס קול מובנה REALTEK ALC650 מצאתי כבר דרייברים הכי עדכניים ושום דבר לא עוזר יש לי רעשיי רקע מעצבהים מאוד גם בשירים וגם במשחקים אני אפילו לא יודע איך לתאר את זה זה קולות כשהרמקול נדפק אז הוא מפיק כאלו "צק" "צק" אם הבנתם למה אני מתכוון. בכל אופן הרמקולים תקינים 100 אחוז בדקתי אותם ואני בטוח שזו בעיה של תוכנה ולא חומרה כי פעם איכשהו התכנתי דרייבר ישן נראה לי ולא היו לי בעיות כאלו אבל מאז המשחק אנריל2 שהוא קרס כל הזמן בגלל הEAX אז הדכנתי דרייבר חדש ומאז זה הופיע לפחות כך נראה לי. בבקשה תעזרו כי זה פשוט מחרפן אותי אני לא יכול לשמוע מוזיקה כמו בנאדם. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by BONO,

יש לי פינג גבוהה במשחק קאונטר סטרייק אבל כשאני הולךף ללוח בקרה--> צלילים והתקני שמע-->בהגדרות רמקול למתקדם-->ביצועים-->ומוריד האצת חומרה להכי נמוך (ללא) הפינג מסתדר אבל אז הסאונד לא ממש טוב יש מין איחור כזה איך אפשר לסדר את זה? הכרטיס קולל שלי זה hercules game theatre xp

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  12. Started by gabriel,

אני מכיר את SoundBlaster Extigy אך אני מחפש משהו חזק יותר, שיכול להגיע לאיכות של Audigy2 (שידע לקרוא DVD-AUDIO, משהו שממש לא פופולארי בארץ), אבל עדיין נייד (כלומר אפשר לחבר אותו דרך חיבור USB, כמו את Extigy). מישהו מכיר מכשיר כזה, שלא עולה לי מחיר לא סביר? או האם עליי להסתפק בExtigy הקיים היום, בשביל הקלטות ביתיות?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. בבקשה אני מעוניין לשדרג את הסאוד שלי במחשב ואני צריך שילוב של כרטיס קול טוב ורמקולים טובים ב-700 ש"ח אני יודע שזה מעט אבל בבקשה תנסו להוציא לי איזו מערכת סאונד טובה. ועוד שאלה: יש לי כרטיס קול ON BOARD של GIGABYTE GA-7VAX עם תמיכה בשש ערוצים. כדאי לי להישאר איתו ולשפר את הרמקולים או שאני צריך גם כרטיס קול חדש וגם רמקולים חדשים?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. 1) Creative AUDIGY Digital Entertainment Retail Sound Card 2) Creative AUDIGY DE MP3 Retail Sound Card 3) Creative AUDIGY X-GAMER Retail Sound Card

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  15. שלום, ברשותי כרטיס קול AC97 6 Channels o/b ורמקולי ATP3. יש לי אפשרות לבחור איזה מערכת יש לי דרך הדרייברים (יענו 2 ערוצים, 4 ערוצים ו6 ערוצים). העלתי http://photos.walla.co.il/69yotam את התמונות של הדרייברים, שם יש את עמוד בחירת המערכת והבדיקה שלה. המספר היחיד (נגיד - 1) מייצג את מסך הבחירה והמספר הכפול (נגיד - 11) מייצג את מסך הבדיקה של אותה המערכת עם אותו המספר. בבקשה תבדקו את התמונות, ותגידו לי איזה מהבחירות אני צריך לבחור כדי להגיע למקסימום ביצועים עם הרמקולים שלי. תודה.

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  16. יש לי SB AUDIGY 2, וגם CREATVIE INSPIRE 6.1, ואתמול חיברתי אותם ושמתי לב לתופעה מעניינת: הרמקולים הקידמי ימני והקידמי שמאלי נשמעים הכי חזק מכולם! וגם הסנטר הקידמי, שהוא צריך להיות הכי חזק (20 RMS), לעומת (8 RMS) ברמקולים הרגילים, גם נשמע חלש יחסית... איפה הבעייה? בתודה MOOMOO

• 2 תגובות
    • 913 צפיות
  17. מה אמור להתחבר שמה? הלוח הוא Gigabyte GA-8SQ800

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  18. Started by ONKYO,

אני משתמש במחשב גם כדי למקסס שירים, ולהקליט את המיקסים, בין היתר... בשביל זה אני צריך 2 כרטיסי קול, אחד לרמקולים\הקלטה, והשני למוניטור (אוזניות). כרטיס אחד הוא ויברה 128 של קריאטיב, ולצערי יש לי עוד שניים כמוהו, שכאשר ניסיתי להתקין אותם איתו, כמובן שעשו התנגשויות ובעיות. אז השאלה שלי היא, אם אני אביא כרטיס עם שבב אחר, לא יהיו התנגשויות? אני אוכל לעבוד עם שני כרטיסים שונים ללא התנגשויות ובעיות? בבקשה אנשים זה חשוב לי מאוד. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by The Ball,

שלום לכולם אנימ חפש כרטיס קול עד 500 שקלם אני רוצה שלפחות יהיה בו אפשרות ל- 5.1 ויציאה דיגיטלית... לא אכפת לי מאיזה חברה העיקר שישמעו טוב ושלא יעשה בעיות.. ד"א אני שמעתי על ה- HERCULES GAME THEATER 6.1 אבל דבר אחד לא זה כרטיס קול כאילו שהוא פאנל? שהחיבורים שלו יוצאים מקדימה כאילו איפה שה- CD ROM? תודה לכל העוזרים!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by OR007,

לאח שכמעט הלכתי על דגם 26 מאותה סדרה יצא לי לשמוע את ה-28, והחלטתי שהוא הרבה יותר טוב רמקול מדפי (אך גדול למדי) עם 8 אינץ' וופר והספק של 150W ! ראיתי אותו בחנות אחת (יקרה לטעמ) והמוכר רצה כ-2200 שקל על זוג חדש שבאינטרנט ראיתי שהם נמכרים ב-200-220 $ ~ בכל אופן היה גם זוג מתצוגה ב-1300... החלטתי לעשות קצת מחקר שווקים אך מסתבר שלא הרבה חנויות מחזיקות את הרמקול הזה...עד שמצאתי חנות (טרקלין חשמל) המוכר לא הסכים להגיד לי את המחיר בטלפון (ויש לי בעיה להגיע למקום) אז אם מישהו יודע היכן הרמקולים האלה נמכרים ובכמה שיעדכן אותי ! תודה רבה גם חווות דעת עליהם לא תזיק למרות שאם אני אמצא אותם במחיר סביר אני הולך עליהם.

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by neutrino,

מתלבט בין שתי ערכות רמקולים 2.1 (לשמיעת mp3 - מיועד לiPod ולVibra 128 במחשב): 1. Altec Lansing 2100 http://www.alteclansing.com/product_details.asp?pID=2100&sID=2 2. Creative I-Trigue 2.1 3300 http://uk.europe.creative.com/products/product.asp?prod=414&page=6 במידה ויש לכם רעיונות למפרטים אחרים (לא לשכוח לאיזה שימוש אני מיעד את הרמקולים!!!) תרשמו (ולא לשכוח לינק ;D). חשוב מאוד!!! תנמקו את דעתכם כדי לעזור לי להחליט ???.

• 2 תגובות
    • 924 צפיות
  22. Started by gonoz,

אני לא מבין ממש בענין הרמקולים אבל אני יודע שמה שיש לי זה לא עסק ( במיוחד ששומעים את הבסים כחריקות מוזרות ) אני מחפש רמקולים בסביבות ה 500 ש"ח יש לי כ.קול שבה עם 8RDA+ של איפוקס . אני יודע שהוא 5.1 חוץ מזה אין לי מושג מה הוא שווה אם מישהו יכול להמליץ לי על רמקולים וגם להסביר מה היתרון שלהם על האחר והאם עדייף 5.1 או שאפשר להסתפק ב 2.1 ( מה אומר ה נקודה 1 ???) תודה !!!

• 4 תגובות
    • 882 צפיות
  23. הכרטיס ישמש בעיקר לעריכת מוזיקה, ולקלט מוזיקה מגיטרה, מיקרופון...... האם זה מצדיק את ה400 ש"ח תוספת? עריכה: בנוסף, מה מוסיף הEX בפלטיניום?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by gambit_elaad,

יש לי רמקולים של CREATIVE 5.1 ויש לי כרטיס קול ON BORD של ASUS P4G8X מה אתם אומרים!!

• 8 תגובות
    • 868 צפיות
  25. צריך הצעות למגבר ורמקולים טובים(SURROUND) עד 4000 שח אבל ששניהם יהיו טובים לא משהו ח*א....

• 22 תגובות
    • 2.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים