אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
הוריתי את העידכון צרבתי כמו שכתוב במדריך וזה לא עבד מישהו יודע איך עושים את זה ??? הדיוידי 402 פלוס
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על ה"התמודדות" הזו? איזה רמקולים טובים יותר? מתמודדים נוספים יכולים להיות Polk Audio Rti 6 ו - Klipsch rb 15 ו - Wharfedale Diamond 9.1 וכמה אחרים, שהם בערך באותו המחיר.
-
- 3 תגובות
- 969 צפיות
-
-
יש לי מערכת של סוני מחוברת למחשב וחשבתי אולי לשים את הרמקולים על הריצפה כדי שישמעו יותר טוב.....
-
- 6 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי קנה לאחרונה את האוזניות זלמן(Zalman 5.1). מן הסתם לאוזניות האלו יש 3 חיבורים - Front, Rear, Center. כרטיס הקול שיש לו הוא כרטיס Onboard אבל שתומך ב-5.1 - יש לו חיבור אחד אבל לרמקולים. איך אפשר לחבר את האוזניות למחשב? צריך לקנות רסיבר וכך לחבר למחשב, או שאפשר אולי לקנות מתאם כלשהו ועדיין לא לאבד את הסראונד? תודה, יובל
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
כחלק מהשיפוצים בבית החדש עשו לאמא שלי "מסגרת" גבס לLCD 37 שלה עכשיו השאלה היא רק איזה סוג של מתקן לשים שם, זרוע עם מפרקים, חיבור קבוע... צריך המלצות למתקן בתקציב לא גבוהה (גם ככה אמא שלי חרגה עם השיפוצים) ועוד שאלה אחת אני מתכנן לרכוש לחדר שלי LCD 42/40 הבעיה היא שהקיר שאני מתכנן לשים עליו את הטלויזיה הוא קיר גבס (היה חלון ענק שנהרס ולכן סגרו הכל בגבס) באיזה פתרון עדיף להשתמש במקרה הזה?
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
הבנתי שהמגברים שלהם רעים בקטע טוב. המגבר שאני מדבר עליו אני יכול לקבל אותו ב600 שח ורמה שלו הוא יכול להגיע בעוצמה שלו למגבר של 2000 לפחות
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש המלצה לטלוויזיה 32", מרחק צפייה לא גדול (חדר שינה). צריך תמיכה בHD, חיבור למחשב וכו'. מה הולך היום, LCD? LED? התקציב די גמיש, אני רואה בזאפ ש4K יכולים לקנות כמעט כל טלוויזיה 32". זה פחות או יותר התקציב, למרות שאם יש משהו איכותי בפחות, כמובן שרצוי. תודה!
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
בכדי להרחיב קצת את מאגר הידע ששמור בדביק בראש הפורום, ועקב מספר דיונים שבהם היה צורך בכך, החלטתי לכתוב הסבר קצר על סוגי החיבורים הנפוצים בתחום האודיו. ראשית אציין כי אין שום סיכוי שאני אצליח להקיף הכל, יש חיבורים ישנים שכבר מאוד לא נפוצים (חיבורי DIN למשל), יש חיבורים חדשים שיוצאים כל יום, ויש חיבורים קיימים שהם מאוד לא נפוצים וחברות מסוימות משתמשות בהם (בדר"כ לצורך חיבור בין מספר רכיבים של אותה החברה). שנית, המאמרון הזה מתייחס לתחום האודיו. חלק מהחיבורים בשימוש/המידע שמוצג כאן, רלוונטיים גם לתחום הוידאו, אך אני כמעט ולא אתייחס אליו (אם בכלל). כמו כן, חשוב להבין שיש הבדלים מהותיים בין חיבורים דיגיטליים לאנאלוגיים, לכן אני אקדיש מספר שורות גם להסבר זה. מי שלא מעוניין לה…
-
- 13 תגובות
- 10.2k צפיות
-
-
נהרסו לי האוזניות שבאו עם הנגן ואני צריך אוזניות כפתור (עדיף אלא אם יש משהו ממש כדאי שהן לא) עד 250 שקל עם אפשרות חריגה, לא חשוב לי שום דבר מיוחד רק שיהיו נוחות וכמובן איכות הכי גבוהה שאפשר. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום... אני עושה מופעי רחוב ואני רוצה להכין לי רמקול נייד קטן וקל שיהיה בצורת קופסא עם 4 רמקולים אחד לכל כיוון. חשבתי לקחת רמקולים 5.25' שההספק הכולל יהיה עד 70 RMS. השאלה שלי היא בבניית התא עצמו של הרמקולים. האם יש בעיה לבנות קופסא סגורה עם חלל אחד לכל הרמקולים? או שצריך לחלק את החלל לתאים? או שהקופסא צריכה בכלל להיות עם פתח port?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מערכת מיקרו של סוני (דגם CMT-NE5)... עכשיו איך אני מחבר אותה למחשב? יש לי כרטיס קול ONBOARD-הדגם של הלוח במפרט מימין.... האם הכרטיס יספיק כדי לקבל איכות טובה? איזה כבלים צריך? תודה מראש PARKER8
-
- 4 תגובות
- 762 צפיות
-
-
בס"ד שבוע טוב, חיפשתי באתר היצרן ובאינטרנט,ללא הצלחה,יש סרטים שהוא לא מראה/לא משמיע קול והכתוביות קטנות להחריד.כתוב שהמשיר תומך בעדכונים,אך לא מצאתי כאלו. האם קיימים כאלו? היכן ניתן להוריד? האם שווה להחליפו באחר? אם כן,איזה מכשיר מומלץ (עד 300 ש"ח)? תודה מראש..
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
קניתי מצלמת רשת של סוני, ולא הצלחתי להתקשר לא בסקייפ ולא בשיחת וידיאו בגימיל hangouts התוכנה אינה מזהה כלל את המצלמה ואת המיקרופון הזום כן מזהה את המצלמה, אך למעשה לא הצלחתי לערוך שיחה או פגישה, האם מישהו יודע מה הסיבה לכך.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
חברה יש לי נגן אייפוד טאצ' והאוזניות שקיבלתי איתו מעולות רק שהם לא חוסמות רעשי רקע... והאיכות בהם לא כל כך נקייה....אבל שומעים בהם חזק בכל מקרה אני רוצה המלצה לאוזניות (מעדיף כפתור) שחוסמות רעשי רקע ואיכות הצליל תהיה מדוייקת עד כמה שאפשר ועוצמה גבוהה כי אני אוהב להנות ממוזיקה.... תקציב-עד 300 שקל מקווה שזה מספיק למשהו איכותי
-
- 10 תגובות
- 943 צפיות
-
-
-
שלום וברכה, אני מקווה שהגעתי לפורום הנכון, ברשותי המון דיסקים DVD של וידיאו ואני רוצה -על מנת להגן עליהם- לשמור אותם על המחשב, כרגע מה שעשיתי זה ששמרתי אותם כקבצי ISO ואז אני פותח אותם דרך DAEMON TOOLS ואז מפעיל את הדיסק ואת הווידאוים, רציתי לשאול האם יש תוכנת מדיה סנטר המאפשרת פתיחת קבצי ISO וישר לאחר מכן פתיחת הווידאוים, או אולי אתם ממליצים על דרך אחרת לשמור על DVD אך שיהיה אפשר במהירות להפעילו דרך תוכנת מדייה סנטר?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי את הטלויזיה הנל מחברה מוכרת, בגודל 65 אינץ, המחיר ששילמתי הוא 3K כולל התקנה(Samsung tu7100) מה שמוזר לי ולא נותן לי שקט שאני כמעט ולא מוצא פרטים/ביקורות על הדגם הזה אולי באיזה אתר או 2 (המוכרת ציינה שזה דגם מאוד חדש), בדרך כלל דבר ראשון זה חיפוש בזאפ והשוואות אבל הוא אשכרה לא קיים. עכשיו יש מצב שזה איזה דגם חדש אבל מאוד חלש ולא איכותי? מאוד חשובה לי העזרה שלכם, כי במידה ועשיתי טעות אני יכול עוד לבטל(נשארו לי 5 ימים לביטול) ואספוג את ה100 שקל. אודה מאוד לכל מי שיעזור לי
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
צירפתי פה קובץ של סאונד 3D (תלת-מימדי), מה זה אתם שואלים? זה כמו בחיים האמיתיים שאתה יכול מיקום של משהו רק לפי הקול(עם הוא מלפניך, מהצד שלך או מעליך...) הקובץ הזה מנצל יכולת מדהימה של אפקט זה... עכשיו חשוב מאוד לשמוע את זה רק עם אוזניות ועדיף שיהיו כמה שיותר אכותיות! עדיף גם לשמוע את זה עם סאונד חזק כדי להרגיש את האפקט... טוב דיברתי יותר מידי תהנו: http://rapidshare.de/files/10362206/Cereni_-_Holophonic.mp3.html אני חוזר-לשמוע רק עם אוזניות...
-
- 38 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב טוב, פצצה, עלה כמעט 5,000 אבל התאכזבתי מאיכות השמיעה, דפוק וחלש ביותר התייעצתי עם מישהו והוא אמר לי שייתכן או שזה בעיה בדרייבר או משהו כזה או משהו פיזי ואז צריך להחליף רמקולים מובנים מה אתם אומרים? תודה רבה!
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי את הנגן Zen Touch שמספק איכות סאונד מדהימה, יחסית לנגן MP3, ואתמול נשברו (יותר נכון נקרעו) האוזניות שהגיעו עם הנגן. עכשיו התחלתי לחפש אוזניות חדשות בתווח מחירים של 200-300 שקלים והתמקדתי באוזניות "ספורטיביות" כמו In Ear וBehind the neck. כמה שהייתי רוצה אוזניות איכותיות גדולות, זה בלתי אפשרי בגלל שאני רוכב על אופניים ואוזניות גדולות הן פשוט לא נוחות. אני מתלבט בין כמה אוזניות: Sennheiser PMX-60, Creative EP-630, Sony MDR-EX71SL או אחיהן הקטן Sony EX51. המטרה בהתחלה הייתה מציאת אוזניות קטנות, קלות, נוחות וניידות, בגלל זה נמשכתי לאוזניות In Ear אבל הPMX-60 הצטרפו לרשימה בגלל הביקורות המהללות ברחבי הרשת. יש לכם המלצות לבחירה ואיזה מבין האוזניות האלה הן המשתלמות ביותר? …
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום לכולם. אחרי הרבה זמן וסבלנות, סוף סוף קניתי את המערכת הראשונה שלי. מכיוון שאת המעט כסף שיש לי אני רוצה להשקיע בקומפקט דיסק, אין לי כסף לקניית סטנדים טובים. אבא שלי נגר, וחשבתי שאולי סטנדים מעץ בוק יהוו תחליף טוב. קודם כל, אני רוצה לדעת אם סטנדים מעץ בוק באמת יכולים להיות אפקטיביים? במקרה וכן, באיזה צורה כדי לבנות את הסטנדים? חשבתי על עמוד מלבני, לפי מידות הרמקול, שיעמוד על ארבעה רגליות מתכת בצורת כונוס (אני בטוח שאתם מכירים את הרגליים, משתמשים בהם בכל סטנד איכותי). עכשיו, נשאר לי רק להשיג את הרגליות האלה. יש למישהו מושג איפה אני יכול לקנות רגליות כאלה חדשות? תמונה להמחשה: http://imageshack.us/photo/my-images/850/standspike400.jpg/ תודה רבה לכולם!
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-
-
בזכותכם החלתתי ללכת על ה z560 אבל עד שראיתי שאני יכול לקנות באותו מחיר מערכת רמקולים של פירליס אם הספק יותר גבוהה (לקחו אותם אתמול ב 900 שקל) http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=462055 ואני יכול גם לקחת עוד מערכת רמקולים של פירליס ש"המחירון" שלה 11200 ( בדוק אני יכול לקחת את זה ב 2000 ) http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=465737 נו.............אז מה עדיף? מה יותר טוב?...... אני חייב דחוף רמקולים אם איכות שישמשו אותי אך ורק למוזיקה (לא סרטים ולא מישחקים). בסוף יקחו אותי לאישפוז כי אני מתחיל להישתגע ,אני לא יודע מה לעשות !
-
- 25 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
חברה בקרוב מאוד דוד שלי נוסע לארה"ב ויש לי תקציב של 300$ עכשיו ה Zen Xtra עולה 180 דולר ו Zen Touch עולה 250 דולר מה יותר עדיף לי ? (בהתחשב בזה שאני רוצה גם לקנות אוזניות טובות) אם למישהו יש הצעות אחרות זה יתקבל בברכה תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 859 צפיות
-
-
או קי קיבלתי CD הביתה מגרמניה הבעיה היא שאני לא מצליח לשמוע אותו ויש איזה שהוא הסבר בגרמנית אבל אני לא מבין מה רוצים ממני אז בבקשה כל היודי דבר עזרה בבקשה ac3 -> dts.wav die cd's z.b. mit nero brennen.f?r die wiedergabe ist ein cd oder dvd player mit digitalausgang und ein dts verstהker/receiver notwendig.
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אני צריך לקנות רמקולים כי הישנים הלכו לעולמם (logitech x530 זקנים מאוד) , אני לא אודיופיל בכלל ודי נוב בכל מה שקשור לרמקולים. אבל זה לא אומר שאני רוצה לקנות רמקולים פשוטים ב 200 ש"ח אלא לטעום משהו איכותי יותר. מה שאני צריך זה זוג רמקולים (סטריאו 2.0) טובים באזור ה 700 ש"ח , אני רוצה לחבר למחשב ולטלוויזיה (שני מקורות שונים) והבנתי שיש אי וודאות עד כמה טוב זה יהיה עם ה solo 6c: http://hwzone.co.il/community/threads/540346-Microlab-SOLO-8-%D7%95-9-%D7%94%D7%92%D7%99%D7%A2%D7%95-%D7%9C%D7%A9%D7%95%D7%A7/page3?p=4855281&viewfull=1#post4855281 אז אשאל ככה יש זוג רמקולים אחר שמומלץ באיזור התקציב הזה עם האפשרות לחבר שני מקורות? או מה לגבי הגרסה החדשה של ה solo 6c? אין לי במח…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-