עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by TOMMYB1,

חברה אני מעוניין לקנות מערכת של רמקולים שיחוברו לדי וי די והיו כמערכת סראונד ולמוזיקה ולסרטים. עכשיו אני מתלבת בין שלושה מערכות אז מי שמכיר את המערכות ויש לו המלצות למערכות אחרות בתקציב של עד 540 ש"ח LUXEON Logicfox T5.1 ש"ח550 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_7_336&products_id=2375 Altec Lansing AVS500 (4.1) 465 ש"ח http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_7_156&products_id=3301 Creative Inspire 4400 (4.1) black 526 ש"ח http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_7_155&products_id=606 אז חברה תתנו לי תגובות והצעות נ.ב. מישהו מכיר מקום במרכז ראשון שאפשר לשמוע אותם? אם יש לכם הצעות לרמקולים אחרים (אם יש מערכת רמקו…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. תודה מראש

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by Funkyzord,

ביום רע (רע מאוד!!) נשבר לי הדיסק מן ז"ל ועכשיו אני צריך למוצא לו מחליף... בבקשה תמליצו לי על נגן mp3 (לא דיסק מן ולא מיני דיסק) שלא יקר מידי (באזור ה600) ועם לפחות 128 MB מצאתי את http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=218_239_512&products_id=2134 מה דעתכם עליו? שווה לקנות? ואינ ישמח לעוד הצאות אבל לא משהו יקר מידי תודה רבה פליקס

• 3 תגובות
    • 953 צפיות
  4. שלום אנשי הפורום בביתי נמצא מגבר סטריאו 150 WATT של kenwood דגם Ka-52 משהוו עתיק ואיכותי ביותר אבל לצערי הוא מתחיל לקרטע עכשיו אני לא יודע אם זה בעיה במגבר או בעיה ברמקולים ( wharfedale CD 50-2 רמקולים 100 WATT 3 way) רק שאני מגביר לרמות גבוהות אז שומעים כמו שצריך עכשיו השאלה שלי האם להשקיע בסביבות ה 200 ש"ח להחלפת חלקים ישנים במגבר (ספק סופי ועוד כמה חלקים) או פשוט למכור את המערכת ולקנות ATP3 ? תודה רבה על העזרה INFERNO

• 1 תגובה
    • 927 צפיות
  5. Started by TomB,

יש הכנות מיוחדות שכדאי לעשות לפני שמקליטים מטייפ למחשב (דרך הLINE IN)? תוכנה מסויימת שעושה את זה טוב יותר מאחרות? קצב/איכות דגימה מומלצים לקבלת האיכות הטובה ביותר?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by lucky,

אני מת לקנות אותו בטירוף... אשמח אם תייעצו לי עליו.. תפנו אותי לביקורות שלו... ואם תוכלו להגיד לי היכן אני קונה אותו בארץ בזול יחסית ובתשלומים... תודה רבה מראש...

• 0 תגובות
    • 897 צפיות
  7. שלום, ברשותי מערכת ATP3, שהיא מערכת 2.1 ערוצים (אני בטוח שאתם יודעים את זה ). יש בירשותי גם רמקולים של קריאטיב שהם לא בשימוש, ורציתי לדעת אם אני יכול לחבר אותם שהם ייפעלו בתור רמקולים אחוררים ותיווצר לי מערכת 4.1 ערוצים? אם כן, מה צריך לעשות? אם לא, אז...באסה ;D

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by FatherBoard,

המחשב שלי מחובר לרמקולים 6.1 דרך מערכת. הבעיה היא, שכשאני שומע שירים, אז כאילו אין איזון בין הערוצי שמע - לדוגמא, אם יש שירה ותופים, אז את התופים שומעים אבל את השירה בקושי. השירה כאילו נבלעת בתוך התופים. זה קורה גם כשיש למשל 2 כלים שונים, שבד"כ אמורים לשמוע אותם באופן זהה - אז אחר שומעים יותר ואת השני פחות. בדקתי כמה שירים שהייתה בהם בעיה עם אוזניות, ושמעתי מצויין, כך שהבעיה היא לא בשירים עצמם אלא איפשהו בתקשורת\הגדרות בין המחשב לרמקולים. כשהורדתי אוזנייה אחת, ושמעתי רק עם אוזנייה אחת, שמעתי דומה לאיך ששומעים ברמקולים: חלק כן, חלק לא. ניסיתי לבדוק חיבורים והם היו בסדר. ניסיתי להחליף חיבורים בכל זאת וזה לא עזר. יש לציין שהבעיה היא רק כשזה מחובר למחשב - כששומעים במערכת DVD…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אני מחפש השוואה כמו זאת: http://www.phataudio.org/modules.php?name=News&file=article&sid=134&mode=thread&order=1&thold=0 רק שיהיה בה פורמט המיני-דיסקים ATRAC. עזרה בבקשה!

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. היום בTECH TV (יס בלבד) הראו את האייפוד החדש , וכמו הישן - הוא נראה כמובן שונה ממה שהוא נראה בתמונות הוא בהחלט נראה יותר דקיק (שתאמת קשה להאמין שזה כולל דיסק ובטרייה) ועיצבו אותו בצורה שנותנת לו גם מראה יותר קטן (עיגלו פינות - מה שמזכיר קצת פאלם). מבחינת העיצוב הוא נראה יוקרתי מתמיד וסקסי ומעוגל יותר מהקודם. ומה שגליתי רק בעזרת הטלווזיה - שיש לו לדים אדומים בכפתורים עצמם (שד"א הפכו גם הם לכפתורי מגע) שעושים את הדבר הזה הרבה יותר יפה ויוקרתי , ונדלקים מתי שמדליקים את התאורה. מממ.... עושה חשק להחליף מכשיר.... 8) הראו גם קטעים מטקס ההשקה שבא ביחד עם שירות המוזיקה החדש של APPLE , הביאו שם טענה שהמשקל של האייפוד החדש הוא פחות ממשקל שני דיסקים של מוזיקה שנקנו בחנות (האייפו…

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. הם מתכננים להוציא? או שזה הולך להישאר ככה?..

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  12. Started by ORrrr,

נו הכרטיס אונבורד שיש לג'יגה בייט 7dx+ ועוד כמה.. אז ככה.. האם הוא טוב? כמה ערוצים, והאם הוא יותר טוב מ Creative SoundBlaster PCI64 הישן והטוב שלי?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. 1. מישהו יכול להסביר מהם ההבדלים בין הכרטיסים הזולים יותר של הרקולס , אני מתכוון לדגמים Hercules Gamesurround Muse 5.1 DVD , Hercules Gamesurround Fortissimo 7.1 , ו - Hercules DigiFire 7.1 . 2. יש לי כרטיס אונבורד (REALTEK AC 7 ערוצים לפי מיטב ידיעתי) . אני מתכנן לקנות את הפורטיסימו 7.1 . איזה שיפור בערך יהיה באיכות הסאונד ? 3. האם שווה להוסיף עוד כשבעים שקל בשביל דגם ה-Hercules DigiFire 7.1 ? 4. ממה שהבנתי הפורטיסימו 7.1 הוא הכרטיס המומלץ ביותר בתחום ה-300 שקל . אתם מוזמנים לחלוק על מה שהבנתי ולהמליץ על כרטיסים אחרים בתחום הזה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. לכרטיס הנ"ל יש שתי ציאות אדיו אחת ירוקה ואחת שחורה (אשר מוגדרת כיציאה לרמקולים האחרים אבל בתכלס יכולה לפעול כיציאה רגילה לכל דבר) בכל אופן אני לא מצליח להוציא מתוכה שום קול. מישהוא מוכן להסביר לי איך אני מפעיל את היציעה הנ"ל . בתודה....

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  15. חברה, אני צריך לדעת כמה המערכת הבאה שווה ובכמה שווה לקנות אותה בכלל : סט רמקולים הכולל זוג רמקולים קדמיים דגם ES-6 ו-3 רמקולים לוויניים(סטאליטים זעירים). 30Hz-20KHz לש םירדת םוחתב ES-6 םגד םילוקמר גוז 150w RMS לש קפסהב הקיסומו יתיב עונלוקל םימיאתמה .92db תוליצנ ןליפורפילופמ םייושעה 6.5" לש םירפוו 2 לוקמר לכל ךכרל תנמ לע ישממ היושע המגרפאיד, ןמש רוריק ללוכ 1" רטיווט ,םהלש תוליצנה תא תולעהלו םיהובגה םילילצה תא םיכומנה םילילצה ןוסירל סקלפר סב .ההובג תוכיא עגמלו היזורוק תעינמל בהז ירבחמ תודימ מ"ס 90:הבוג מ"ס 23:בחור מ"ס 29:קמוע (םיריעז םיטיילאטס) םיניוול םילוקמר 3 ןליפורפילופמ יושעה 'צניא 4 לש רפוו לוקמר לכל .ןמש רוריק ללוכ רטיווט דועו .תיזחב תכתמ תשר םע ABS-מ תויושע רוחש ע…

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  16. Started by tamirda,

מה אתם אומרים על הרמקולים האלה: WINNER HN680E 5000W : http://www.pch.co.il/docs/pd1446521110.htm נשמע טוב לא? וגם המחיר סביר מאוד.

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  17. מצטער לפתוח עוד ת'רד אבל מה דעתכם על המערכת הבאה (אני יודע שפירלס חרא אבל תסתכלו על המחיר) : סט 5 רמקולים לקולנוע ביתי של חברת PEERLESS עם יחידות קירור BPP Bullet Phase Plug מסופק עם ספייקים מוזהבים ומחברי זהב רחבים באופן מיוחד להעברת מקסימום אינפורמציה כמו כן חיבור כפול - Bi-Wiring רמקולים רצפתיים מתוכננים ע"י מהנדסים של חברת Peerless הרמקולים בנויים בשיטת Bass-Reflex המאפשרת קבלת בס עמוק ודינמי במיוחד . הממברנות של יחידות הוופרים עשויות מפוליפרופילן- החומר המצטיין בהעברת צליל נקי ורך אשר עמיד לאורך שנים רבות . בנוסף לכך הוופרים מצוידים ביחידות ה- Bullet Phase Plug ( יחידת קירור הנמצאת במרכז הוופר). מפרט טכני: זוג רמקולים קדמיים דגם PR-86 1x8 woofer Bullet Phase Pl…

• 7 תגובות
    • 4k צפיות
  18. חברה, אני יודע שפירלס היא חברה חרא...אבל בכל זאת...תסתכלו על הדבר הבא ותגידו לי אם שווה : מערכת צליל היקפי של 5 רמקולים למחשב · מבית PEERLESS · דגם: PR-SW 880 · מערכת מורכבת מ- 4 רמקולי סראונד בעיצוב מודרני · Ultra Slim עם מעמדים, · יחידת סאב וופר אקטיבי עם הספק של · 880 וואט PMPO · · דמי המשלוח כוללים עלות טיפול, ביטוח ואריזה. אני יכול להשיג את המערכת ב-250 שקל ויכול להיות שאפילו ב190 שקל + - . שווה או לא ? חסרונות , יתרונות , כל מה שאתם רוצים להגיד , הגידו.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. וזהוא נ.ב רק לידע כללי זה בשביל חבר שלי

• 0 תגובות
    • 916 צפיות
  20. http://www.apple.com/ipod הם כאן, והם כאן כדי להישאר ! קבלו נא את הדגמים החדשים של הנגן הטוב בעולם - iPod. ובנוסף עדכון נוסף : iPod Software 1.3 (ל-Mac בלבד בינתיים) :ylsuper: :smilyDJ: :bigok: :dance:

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. בזמן שחיפשצי משהו ברשת מצאתי איזה פסיכופט אחד שצילם את החדר שלו, הסתכלתי בכמה תמונות ואז ראיתי את הדבר הבא, חשבתי שזה סתם קישוט לשולחן אבל אז שמתי לב ללוגו שם של HARAM KARDON הבנתי שזה רמקולים, אבל איזה רמקולים אילו !? העיצוב מדהים ! http://www.vizspring.com/~drew/photos/drewsroom-0502/indexfiles/IMG_0434.JPG.html http://www.vizspring.com/~drew/photos/drewsroom-0502/indexfiles/IMG_0432.JPG.html

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. רמקולים... איזה קונים היום? ראיתי רק שאלות של אנשים, אם זה טוב... אם זה שווה את הכסף... אבל השאלה היא כזו... מה שווה את הכסף? יש לי לשים בערך 1200 (אפשר לגרד 1500) ואני רוצה 5.1... על איזו חברה כדי לחפש מידע? איפה קונים בארץ? יותר יעיל להזמין מחו"ל? לקנות בארץ? שווה להשקיע יותר? (לדוגמא בקריאטיב 5700)? הרעיון הוא שאני מחפש רמקולים... שהם 5.1... מתחברים למחשב... ואני רוצה שלט רחוק (לא כמו ב 5300 של קריאטיב, שזה רמקול מחוברת בחוט... אני רוצה אותו רחוק!!!) אנשים... בבקשה המצלות... במה כדי להשקיע?

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. ודאי כולכם מכירים את החיבור הזה של קסטה עם חוט לרכבים שאין בהם רדיו-דיסק, מכניסים את הקסטה לטייפ, מחברים את הקצה לדיסקמן ואפשר לשמוע את הדיסקמן ברכב. רציתי לדעת אם האיכות של השמע יורדת עקב כך שזה מחובר דרך קלטת, או שהאיכות נשארת אותו דבר? תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים